Beursbox Nieuwsbrief Het allerbeste moment in de hele geschiedenis

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het allerbeste moment in de hele geschiedenis
Date: December 27th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 27 december 2023
 
 

AEX 785,45 Dow 37.545 USD 1,104 Btc 38.439 Goud 2,066.34   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/12 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een bedrijf bespreken dat zichzelf heruitvond. Ze veranderden een bestaande sector en vervolgens zichzelf.

    Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • De adviesprijs voor benzine ligt in Nederland nu 6% hoger dan een jaar geleden.

  • We zijn ons steeds minder bewust van het feit dat we nog altijd in Europa een energieprobleem hebben en we bij een strenge winter wel degelijk serieus in de problemen kunnen komen. Bespaar daarom zo veel mogelijk energie!

  • Hebben de sancties tegen Rusland zin? Niet iedereen denkt dat. De Russische centrale bank neemt het echter heel serieus en denkt dat het nog wel erger voor Rusland gaat worden.

  • Een flyer actie van het personeel van Amac is afgeblazen omdat Apple het personeel zwaar onder druk zette. Zouden ze actievoeren, dat zou de onderneming ze mogelijk ontslaan. Het zit de ontevreden werknemers dwars dat de zondagtoeslag gaat verdwijnen.

  • China gaat online gokken aan banden leggen, maar probeert tegelijk de bedrijven in de sector gerust te stellen dat hun voortbestaan niet in het geding is. De aandelen van Netease en Tencent herstelden vanochtend na de sussende woorden van de autoriteiten.

  • Deze laatste drie handelsdagen van het jaar zullen waarschijnlijk een lage omzet kennen. De boeken worden gesloten en men wil voorkomen dat in de laatste dagen te veel veranderingen plaatsvinden. Veel mensen zijn vrij en het is nu dus meer een kwestie van pappen en nathouden.

  • Softbank heeft een meevaller kunnen optekenen. Het bedrijf krijgt ter waarde van 7,6 miljard dollar aan aandelen T-Mobile US. Hun bezit was afgelopen jaar al 14% meer waard geworden. Ze bezitten nu 7,64% van de aandelen T-Moboile US.

  • De Russiche oppositieleider Navalny heeft van zich laten horen. Hij is naar een strafkamp op de noordpool verplaatst. Putin is zo bang van hem dat hij zo ver mogelijk weggestopt moest worden.

  • De jonge vrouw die zich als onafhankelijke presidentskandidaat had aangemeld heeft hoger beroep aangetekend tegen het besluit om haar uit te sluiten als kandidaat. Ze is dapper, maar Putin is te bang voor haar. Het is mogelijk dat ze binnenkort een ongeluk krijgt of uit een hoog raam valt.

  • Bitcoin de laatste tijd weer flink in beweging! Neem nu een abonnement op de Crypto Nieuwsbrief van Joost! Klik hier voor meer informatie.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Het allerbeste moment in de hele geschiedenis! (Jack Hoogland)

27/12 7:25

Goud- en zilveraandelen zijn sinds begin oktober weer in koers aan het stijgen, terwijl de vooruitzichten voor 2024 zéér gunstig zijn.

Dit door een stagnerende economie, dalende rente, dalende dollar én de hoogste geopolitieke instabiliteit sinds 1945.

Het is daarom goed om te begrijpen hoe óngelofelijk groot de opportuniteit in goud- en zilveraandelen nu is.

Allereerst zien we hieronder dat goud historisch goedkoop is in relatie tot de hoeveelheid dollars in omloop.


Twee weken geleden vertelde ik u al dat goud in een historisch doodnormale bull markt naar $8000 zal stijgen, en zilver naar $130 per ounce. 

De huidige situatie is echter zowel macro-economisch als geopolitiek véél onstabieler dan tijdens de bull markten van de jaren ’70 en ’00.

En bovenstaande grafiek bevestigt dat goud fors hoger moet stijgen dan $8000 om het als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen. 

Wat de huidige situatie echter nog véél aantrekkelijker maakt, zien we in onderstaande grafiek.


Terwijl goud al historisch goedkoop is in relatie tot de hoeveelheid dollars in omloop, zijn goudaandelen op hun beurt...
Klik hier om verder te lezen 

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Repaircafé (Tom Lassing)

27/12 7:47

Er is één initiatief waar ik zelf heel vrolijk van kan worden. Namelijk het repaircafé.

Voor degenen die daar werken een leuke hobby en gezellig samenzijn en voor iedereen die wat komt brengen een kans om iets dat nu kapot is mogelijk to,ch nog weer een extra ronde mee te laten gaan.

Mijn project, mijn graanmolentje was een uitdaging, maar werd gerepareerd. Heel blij mee.

Kijk hier

Er was ook iemand met een koffiezetapparaat die minder geluk had. Ook de binnengekomen (dure) kerstverlichting was helaas niet meer te repareren, terwijl een kledingstuk keurig vermaakt werd en een stofzuiger binnen een paar minuten weer werkte en daarna even netjes schoongemaakt werd. Die gaat weer een tijd mee.

Ze gaan me daar vaker zien, want door mee te kijken leer ik ook gelijk weer wat. Helaas heb ik nog wat kapotte apparatuur waar naar gekeken kan worden. Ik heb echter goede hoop dat ze ook dat kunnen repareren.

 
 

Daihatsu (Tom Lassing)

27/12 8:08

Naar nu is gebleken is het Japanse automerk al sinds 1989 aan het sjoemelen met de crashtests.

Zo deden ze de crashtest met bijvoorbeeld een bepaalde airbag, maar in de productiemodellen zaten andere airbags.

Dit kwam uit en vervolgens werd duidelijk dat het geen toeval was, maar dat het bedrog veel verder ging en al heel erg lang schering en inslag was.

Daihatsu is ooit overgenomen door Toyota. Toyota heeft nu aangegeven dat de fabriek nu voorlopig dicht gaat tot de onderste steen boven is.

Dat zal ook andere Japanse automerken treffen, want die gebruiken onderdelen die bij Daihatsu vandaan komen.

Grote kans dat heel het merk niet meer terug op de markt gaat komen. Consumenten zouden wel gek zijn om nog zo'n auto te kopen.

Daihatsu levert overigens aan 423 bedrijven en Toyota zal al die bedrijven financieel moeten gaan compenseren. Daarbij is het de vraag hoeveel consumenten die ooit zo'n auto kochten aan vergoeding gaan krijgen. Zeker als je nu zo'n auto hebt is duidelijk dat de waarde van de auto op de tweedehands markt zwaar geraakt zal worden.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Regen (Tom Lassing)

27/12 8:37

Gisteren ging de dierentuin bij mij achter dicht want er stond 15 centimeter water in het park. Mijn zinksloot achter in de tuin is nu een vier meter brede sloot geworden die tot de rand vol water staat. In de zomer staat de sloot droog en in de winter staat er meestal hooguit 30 centimeter water in. Mijn beukenhaag staat nu aan de rand van de sloot. Normaal heb ik zo'n twee weter looppad tot mijn haag. Als dat maar goed gaat. Zo'n beukenhaag houdt er niet van om met de wortels in het water te staan.

Bij de aanleg van mijn tuin heb ik 30 centimeter aarde laten toevoegen omdat mijn tuin 1,5 meter afloopt. Die 30 centimeter zorgde er voor dat mijn zwemvijver nog net vrij bleef staan. Voor de rest ook in mijn tuin een waterballet deze kerstdagen.

Toch wil ik het water liever laten intrekken dan afvoeren. Komende zomer staat alles weer helemaal droog.

Ik heb ook een kikkerpoel in de tuin. Die is nu vier keer groter dan normaal. Ook mijn berkenbosje is nu een moeras geworden.

 

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd