Beursbox Nieuwsbrief Grootste kerncentrale in de wereld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Grootste kerncentrale in de wereld
Date: December 28th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 28 december 2023
 
 

AEX 786,84 Dow 37.656 USD 1,111 Btc 38.757 Goud 2,086.19

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/12 7:00

  • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

  • Vandaag geef ik weer een live lunchwebinar. Dit keer over een vrij onbekend AI aandeel. Klik hier om er vanmiddag om 12:30 uur weer bij te zijn. Het is gratis.

  • De Apple watch is een mooi ding. Het werd ontwikkeld door Marcelo Lamego, die voorheen voor Masimo werkte. Dat laatste bedrijf heeft nu Apple aangeklaagd, want Lamego ontwikkelde een deel van de watch bij Masimo, en die kennis nam hij mee naar Apple. De Apple watches met die technieken werden al even uit de handel gehaald en de zaak is onder de rechter.

  • De New York Times heeft OpenAI en Microsoft aangeklaagd. De krant beschuldigt de bedrijven er van dat ze miljoenen artikelen van de krant hebben gebruikt als leerstof voor hun AI machines. Dat wat AI nu dus aan kennis heeft, is volgens de New York Times in feite hun werk en ze gaven nooit toestemming uit hun werk te mogen publiceren.

  • Het Chinese bedrijf BYD is nu Tesla bijna voorbij als het gaat om verkoop van elektrische auto's. Mogelijk gaat het ze nog deze week lukken om Tesla voorbij te streven. Elon Musk heeft ooit smalend gezegd dat BYD geen schijn van kans had... Over je concurrent extra motiveren gesproken. Chinese elektrische auto's worden nu massaal in Europa verkocht omdat ze door Chinese overheidssubsidies flink goedkoper zijn dan westerse modellen.

  • In Turkije gaat het minimumloon met 50% omhoog om zo de enorme inflatie te kunnen compenseren. Deze stap geeft uiteraard ook weer extra inflatie.

  • Netease verloor gisteren bijna 5% aan waarde. Uiteindelijk waren de geruststellingen van de Chinese overheid toch niet voldoende voor beleggers. China is online gokken aan het aanpakken en een bedrijf als Netease kan daar flink last van gaan krijgen.

  • De Amerikaanse economie groeide het derde kwartaal met 5,2%.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Het juiste gereedschap (Tom Lassing)

28/12 7:15

Bij een grote winkelketen kan je drie kwaliteiten aan gereedschap kopen. De professionele lijn, 4x de prijs voor de allergoedkoopste lijn en een tussenmaat die net iets minder dan de helft van de professionele lijn kost.

Ik ben een hobbyklusser die vrijwel dagelijks wel iets oppakt. Voor mij is de middenlijn prima. Goed gereedschap dat er na een jaar of tien mee gaat ophouden omdat het dan gewoon op is.

Het is qua kosten vaak net iets minder dan de helft van de kosten van de professionele lijn.

Nu kan je die professionele lijn uiteraard ook als particulier kopen, maar in vele gevallen is het een overkill. Immers hoe vaak heb je bijvoorbeeld een schaaf nodig? Die paar keer kom je ook prima weg met de middenklasse. Die gebruik je zo weinig dat je er een leven mee kan.

De goedkoopste lijn raad ik echter sterk af. Dat is simpelweg weggooigereedschap. Eén keer goed gebruiken en het is op. Het is gewoon zonde van het geld.

Neem dus van mij aan, ga voor de middenklasse lijn en je bent als hobbyist prima af.

Ben je professioneel als vakman actief, dan is er geen keuze. Dan is de toplijn je enige keuze. Dat gereedschap is ook echt bedoeld om iedere dag gebruikt te worden. Daar kan je dan jaren mee doen.   

Nu ik video's maak, ben ik ook blij dat ik in mijn lijn van vakmanschap ook voor de topproducten ben gegaan. Ik gebruik ook editing software waar ze op TV mee werken. Zo nu en dan 'herken' ik dan zaken die ik ook in de software tegen ben gekomen. Goede belichting en een goede camera. Het kost wat, maar het werkt gewoon veel lekkerder.

Mijn video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Dagelijkse Crypto Nieuwsbrief (Tom Lassing)

28/12 7:31

Iedere dag weet Joost van Buuren een nieuwsbrief te vullen met wat er maar actueel is in de wereld van crypto en blockchain.

Niet alleen is hij een enorme kenner van de markt, maar de spelers in die markt kennen hem ondertussen ook.

Neem je nog in december een jaarabonnement, dan kost je dat slechts 39,95 euro voor heel 2024!

Dat is een extreem laag bedrag voor wat hij biedt.

Ga nu naar decryptonieuwsbrief.be en kijk of de nieuwsbrief iets voor jou is!


PS: De administratie van het geheel loopt via mijn bedrijf. Je komt me dus ook bij dat initiatief tegen.

 
 

Optreden (Tom Lassing)

28/12 7:54

Zoals u waarschijnlijk wel weet, woon ik in het buitengebied van Best. We hebben hier de leuke traditie van een kerststallentocht waarbij meer dan 100 bewoners van het buitengebied een kerststal in de tuin zetten. Het zijn ieder jaar weer heel wisselende creaties. Zo heeft iemand iets verderop wel 40 kerststallen in zijn grote tuin staan en het is een hele tocht langs zijn enorme vijver. Aan de andere kant van de tocht is er dit jaar iemand die creaties met wc potten heeft gemaakt. In de voortuin tien WC potten met in of bij iedere pot een kerstman die er 'iets' mee doet. Ontzettend leuk bedacht.

Vorig jaar hebben we voor het eerst één muziek avond georganiseerd.

Het was toen erg slecht weer, maar het werd wel heel erg leuk bevonden.

Ik heb toen samen met de gitarist van de band waarin ik speel een tekst op een Italiaanse folk liedje gemaakt. Verder speelden we reguliere kerstliedjes. Dit jaar hebben we nog weer een nieuwe tekst op een al bestaand liedje gemaakt. We hebben niets samen geoefend, dus vanavond is het min of meer ook live oefenen...

Daarbij hebben we ook nu een paar kerstliedjes die we simpelweg nazingen en spelen.

In heel de wijk op meerdere plekken optredens van groepjes of koren. Nu maar hopen op iets beter weer dan wat we vorig jaar hadden.

Hier nadere info
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Grootste kerncentrale in de wereld (Tom Lassing)

28/12 8:17

In Japan zal de grootste kerncentrale van de wereld waarschijnlijk binnenkort weer operationeel worden. De centrale ging in 2021 dicht nadat bleek dat het met de veiligheidsmaatregelen slecht gesteld was.

Japan heeft te lang op een soort 'eer' geleefd. Je beloofde dat het goed was en daar ging men dan van uit. Daihatsu is daar ook een voorbeeld van. Al in 1989 ging dat mis en pas in 2023 kwam het bedrog uit. Al die jaren is er dus niet serieus gecontroleerd.

Zelfs in Japan, waar geziochtsverlies nog behoorlijk serieus genomen wordt, is controle op basis van 'we kennen elkaar toch', niet meer mogelijk.

De kerncentrale heeft nu twee jaar lang alle problemen aangepakt en als nu de lokale autoriteiten ook akkoord zijn kan de centrale weer open.

Voor uranium een goede zaak, want ook deze centrale zal het nodige aan uranium nodig hebben.

Het openen van de kerncentrale maakt ook op de energie wereldmarkt veel uit. Japan zal dan namelijk flink minder gas, steenkool en olie vragen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd