Beursbox Nieuwsbrief De weg naar 10.000 video abonnees

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De weg naar 10.000 video abonnees
Date: January 3rd 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 3 januari 2024
 
 

AEX 783,11 Dow 37.715 USD 1,096 Btc 41.424 Goud 2,063.15   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/01 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een opmerkelijk lithium aandeel bespreken. Klik hier om er om 12:30 uur live bij te zijn!

  • Tesla heeft een goed laatste kwartaal gedraaid. Het bedrijf leverde 484.507 auto's af bij haar klanten. Een nieuw record. Wel heeft ZTesla flinke kortingen moeten geven om de auto's te kunnen verkopen.

  • Onze privé gegevens zoals betaalgedrag, adressen etc worden massaal te koop aangeboden door bedrijven als Experian en Focum. Deze kredietbeoordelaars/inforamtiebureaus verhandelen de gegevens volkomen illegaal, maar er wordt niet op ingegrepen. Iedereen kan in feite aan je informatie komen, OOK als je beveiligd wordt. Ben je bij hen bekend, dan is je adres ook bekend.

  • De koers van bitcoin haalde gisteren de hoogste koers in twee jaar.

  • Het vervoeren van containers van en naar China en de rest van het Verre Oosten is fors duurder aan het worden door de onrust in de Rode Zee. Een container van 20 voet is nu bijna dubbel zo duur in de huur als een maand geleden.

  • De hypotheekrente is in Nederland wer aan het dalen. De verwachting is dat deze in 2024 verder gaat dalen.

  • Barclays heeft het advies voor aandelen Apple omlaag bijgesteld. De aandelen van Apple leveranciers in China daalden daarop in koers.

  • U hoorde en las het al vaker van collega Jack Hoogland en mijzelf... De prijs van koper zal stijgen omdat er tekorten gaan ontstaan. Eindelijk las ik er in de financiële pers ook over. Analisten van onder meer Bank of America schreven er over. Ze verwachten een forse stijging van de koperprijzen.

  • Bitcoin de laatste tijd weer flink in beweging! Neem nu een abonnement op de Crypto Nieuwsbrief van Joost! Klik hier voor meer informatie.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Dit zorgt voor explosieve koersstijgingen (Jack Hoogland)

03/01 7:25

Op de koersgrafiek hieronder zien we dat goud in 2023 met 13% steeg tegenover de dollar.

Waardoor winsten van goudproducenten nu met een veelvoud daarvan stijgen (zie uitleg verderop in dit artikel)..


Terwijl goud woensdag op haar hoogste dagkoers ooit sloot, sloot het december af op haar hoogste maand- én hoogste jaarkoers ooit.

Dat op zichzelf is al een belangrijk koopsignaal.

Naast de macro-economisch zéér gunstige omstandigheden voor goud (dalende dollar, dalende rente, stagnerende economie) …

…wijst Fred Hickey ons in onderstaande tweet echter op nóg een belangrijk koopsignaal.


Goud steeg zeer onopvallend naar haar hoogste koers ooit, nauwelijks opgemerkt door Wall Street en de financiële media.

Een ijzersterke indicatie dat goud komend jaar fors verder zal stijgen.

Die 13% hogere goudprijs betekent dat goudproducenten...
Klik hier om verder te lezen 

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

De Eerste Vijf Handelsdagen Methode (Tom Lassing)

03/01 7:47

Wat de AEX de eerste vijf handelsdagen doet, is wat de AEX de rest van het jaar gaat doen...

Het klinkt gek maar in bijna 90% van de jaren is dit inderdaad het geval!

Ook in 2023 kwam het weer uit.

Gisteren is de AEX index op een stand van 790,69 begonnen.

We gaan maandagavond 8 januari kijken wat de meest waarschijnlijke uitkomst voor 2024 gaat worden.

Wil je zien hoe het in het verleden was?

Kijk dan hier

 
 

De weg naar 10.000 video abonnees (Tom Lassing)

03/01 8:05

Mijn oudste dochter en mijn schoonzoon kwamen 31 december even langs en vroegen me of ik mijn doel van 10.000 video abonnees nog in 2023 zou halen.

Helaas niet gaf ik ze aan. Ik was blijven hangen op 9.167 abonnees. 

Ik gaf ze aan het doel te verzetten naar 1 maart.

Waarom vraag je je kijkers niet gewoon, was hun antwoord.

- Doe ik altijd al, maar aan het einde van de video.

Doe het nu eens aan het begin! Misschien willen ze het best doen, als ze weten welk verschil het maakt, want boven de 10.000 abonnees heb je wel meer YouTube faciliteiten. Ze nemen je dan bij YouTube als kanaal veel serieuzer. 

Gisteren heb ik dus de kijkers van mijn video's gevraagd of ze me willen helpen de 10.000 abonnees te halen. Massaal werd er gehoor aan gegeven. Om 18:30 uur haalde ik de 9.900 abonnees! Om 20:41 uur werd de 10.000e abonnee ingeschreven!

Dus in één dag bijna 10% meer abonnees! Ik ben zo blij verrast!

Iedereen die abonnee van het video kanaal is, daarom mijn hartelijke dank! Dit motiveert enorm om er flink mee door te gaan. Ik doe normaal gesproken één video per dag, maar gisteren deed ik er uiteindelijk zeer gemotiveerd drie! Samen waren die goed voor meer dan 10.000 kijkers.

Ben je nog geen abonnee, zou je dan willen overwegen dat (gratis) alsnog te worden? De volgende mijlpaal is serieus een uitdaging... Dat is namelijk 100.000 abonnees. Of ik dat ooit ga halen...

Ga hier naar het video kanaal

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Trump zit diep in de shit (Tom Lassing)

03/01 8:27

Donald Trump heeft de nodige rechtszaken tegen hem lopen en in januari gaat er heel wat gebeuren in die rechtszaken.

Het gaat om onder meer rechtszaken rondom de diefstal van staatsgeheimen die hij vervolgens ook nog eens bewust verborgen probeerde te houden. Het gaat om het beledigen van een vrouw die hij ooit aanrandde en waarvoor hij al veroordeeld is. Voor de belediging is hij ook al veroordeeld, maar hij deed het na de veroordeling weer en daarom heeft ze hem wederom aangeklaagd. De rechter heeft al bepaald dat hij schuldig is en het gaat hier alleen nog om de hoogste van de schadevergoeding die hij moet betalen.

Het gaat om meewerken en leiding geven aan een opstand tegen de staat, waarbij er een samenzwering was om de overdracht van de macht aan de gekozen nieuwe president tegen te houden.

Verder gaat het om een rechtszaak in Georgia waar hij beschuldigd wordt van het willen beïnvloeden van de verkiezingsuitslag in die staat.

En dan is er nog de oplichting van banken en de belastingdienst door het familiebedrijf waar Trump leiding aan gaf.

Ondertussen lopen er ook nog enkele rechtszaken waarbij organisatie en particulieren de presidentskandidaat Trump op basis van artikel 14 van de grondwet van de individuele staats kieslijsten af willen laten halen.


De vraag is nu, welke zaken komt hij weg mee en welke wordt hij schuldig aan bevonden?

De volgende vraag is of hij president kan worden als hij in ook maar één van de vele zaken veroordeeld wordt tot een gevangenisstraf.

Als voormalig president heeft hij overigens recht op bescherming door de geheime dienst. Bij een gevangenisstraf moeten er dus ook agenten van de geheime dienst de gevangenis in... Over rot baan gesproken.

Zou hij eventueel in november 2024 alsnog president worden, dan is de vraag of hij zichzelf een presidentieel pardon kan en mag geven. Dit alles is in de VS nog nooit rondom een president voorgekomen en de samenleving en rechtbanken hebben grote moeite hun weg rondom de fraudes en manipulaties van Trump heen te vinden.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd