Beursbox Nieuwsbrief Hiervan ga je met spoed uraniumaandelen kopen!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hiervan ga je met spoed uraniumaandelen kopen!
Date: January 5th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 5 januari 2024
 
 

AEX 780,31 - Dow 37.440 - USD  1,092 - Btc 40.224 - Goud 2,044.04

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/01 7:00

  • 6,8 miljoen reizigers vertrokken of kwamen aan via Vliegveld Eindhoven. Voor het bedrijf een goede zaak, maar omwonenden willen toch wel een beperking van de overlast zien. Er zijn grenzen aan de groei.

  • Russische hackers hebben het 24 miljoen Oekraïners een tijd onmogelijk gemaakt om op Internet te komen. Als reactie daarop hebben Oekraïens hackers in Rusland de nodige databases gehackend, waaronder die van het ministerie van Defensie. De namen en adressen van heel veel soldaten zijn de Oekraïeners nu bekend geworden. De vraag is nu of die soldaten nu hun loon komende maand wel gaan krijgen. In het Nederlandse nieuws lezen we alleen over het Russische succes. De vraag is dan waarom...

  • De Duitse inflatie jaar op jaar is in december op 3,8% uitgekomen. Net iets hoger dan ze wilden, maar toch zeker geen paniek over nodig. In Frankrijk kwam de inflatie op 4,1% uit. Nederland deed het qua inflatie veel beter. Hier was het slechts 1,2%. Dat is vooral omdat energie hier fors goedkoper werd.

  • Noord Korea heeft 200 artillerie granaten afgevuurd naar twee Zuid Koreaanse eilanden. Bewoners van de eilanden zijn naar de schuilkelders gegaan. Alle granaten zijn zo ver bekend in de zee rond de eilanden gevallen. Bij een vergelijkbare aanval in 2010 kwamen er vier eilandbewoners om door zo'n actie. De relatie tussen beide landen is de laatste tijd sterk verslechterd. Blijkbaar gaat het weer slecht in Noord Korea en is er weer een buitenlandse vijand nodig om het regime in het zadel te houden. Het kan echter ook zijn dat Kim meer zelfvertrouwen heeft gekregen nu Putin hem gesmeekt heeft om zijn munitie en raketten. Hij is nu even het mannetje.

  • Bitcoin bestaat nu 15 jaar.

  • De eerste Epstein vriendjes namen zijn bekend geworden. De oud presidenten Clinton en Trump staan op het lijstje. Gek genoeg wetenschapper Steven Hawkins ook. Ook enkele hollywood sterren zijn genoemd. Het is echter niet zo dat iedereen daarmee ook aan de orgies mee heeft gedaan. Epstein nam met veel beroemde mensen contact op en liet dan hun namen graag bij anderen vallen om meer indruk te maken.

  • Rusland heeft volgens de Amerikaanse en Enelse inlichtingendiensten vorige week in Oekraïne ook Noord Koreaanse raketten gebruikt. Het is voor het eerst dat dit gemeld werd.

  • Lazada, een dochteronderneming van Alibaba, heeft in Zuid Oost Azië een flink aantal (minstens 'honderden')medewerkers ontslagen om op deze manier kosten te besparen.

  • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Hiervan ga je met spoed uraniumaandelen kopen! (Jack Hoogland)

05/01 7:21

Hieronder zien we de koersgrafiek van uraniumaandelen sinds begin 2023.

Opvallend is dat uraniumaandelen in de eerste helft van 2023 niets deden, terwijl de redenen om daarin te beleggen vrijwel dagelijks sterker werden.

Na een forse stijging in het derde kwartaal zagen we koersen in het vierde kwartaal per saldo wéér zijwaarts bewegen.

Belangrijk bij zo’n bull markt is dan ook om te beseffen dat er vaak maandenlang niets gebeurt, waarna koersen in korte tijd plotseling fors stijgen.

Kijkend naar de koersgrafiek is er alle reden om binnenkort een nieuwe fase van forse koersstijgingen in korte tijd te verwachten.

Onderstaande tweet betreft een zéér leerzaam, 1 uur en 40 minuten durend gesprek met Malcolm Rawlingson, nucleair expert met 54 jaar ervaring, die  de gehele bedrijfstak van haver tot gort kent.


Rawlingson geeft aan dat hij sinds zijn eerste werkdag in 1969 nog nooit een situatie zoals deze heeft gezien op de uraniummarkt.

Niet in de jaren ’70 toen de wereld voor het eerst serieus in kernenergie investeerde, en al helemaal niet tijdens...
Klik hier om verder te lezen

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

De prijs van Uranium schiet omhoog (Tom Lassing)

05/01 7:49

Ik heb al jarenlang aangegeven dat veel bedrijven in de uranium sector graag een prijs van 60 dollar of meer voor een pound uranium wilden zien. Onder die prijs was het voor hen allemaal niet winstgevend te maken. We zagen dan ook jarenlang dat alleen Cameco een mager structureel winstje wist te maken en de rest verloor simpelweg structureel geld.

De prijs voor uranium schiet vanaf september 2023 omhoog. Begin september werd de 60 dollar gehaald en momenteel is de spotprijs voor uranium 91 dollar.

Nu gaat het dus interessant worden!

De koers van Cameco stond 1 september 2023 op $37,35. De koers is nu 10% hoger te vinden.

We kunnen dus niet zeggen dat de koers van het aandeel Cameco 'ontploft' is.

Energy Fuels deed 1 september 202 $7,24. Toen ik dit artikel schreef stond het aandeel op $6,85.

Het mag duidelijk zijn dat beleggers nog niet begrijpen dat deze sector qua winstgevendheid ingrijpend veranderd is.

In de Beursbox Insider VIP nieuwsbrief deze maand drie uraniumaandelen die ik zelf ook al in mijn bezit heb!

Beursbox.nl Insider
 
 
 

Flash crash in bitcoin (Joost van Buuren)

05/01 8:12

´t Was een flash crash eergisteren, maar toch een mini al bij al hoor, met BTC van $45.500 naar $41.300, en ondertussen al beetje goedgemaakt opnieuw. Er is buiten de in de Crypto Nieuwsbrief genoemde oorzaak nog een mogelijke tweede oorzaak.

Sinds een dikke week worden de financiële slachtoffers van het Mt.Gox bankroet van 2014 deels vergoed door de afhandelaars, en die moeten daarvoor bitcoins verkopen. Voor contanten. BTC´s die ze konden recupereren in de afgelopen 10 jaar. Dit kan voor grote verkoopdruk hebben gezorgd, en nog, want ze zijn nog lang niet klaar, gespreid over heel 2024.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de crypto perikelen, abonneer je dan op mijn nieuwsbrief!

Kijk hier

Crypto Nieuwsbrief
 
 
 

Brechts' studiedag in Eindhoven

Op 27 januari organiseert Brecht Arnaert een studiedag te Eindhoven met Willem Middelkoop, Paul Buitink, Ab Flipse, Diederik Schmull, Lex Hoogduin, Arjo Klamer, Jelena Postuma, Ferre Clabau en Ancilla van der Leest. Livestream kost 89 EUR, fysiek ticket kost 199 EUR. Gebruik de code TOM om 10 EUR korting te krijgen.

Klik hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Government shutdown (Tom Lassing)

05/01 8:30

De Republikeinen gaan voor een gedeeltelijke overheid sluiting in de VS. De reden is heel simpel. Ze hebben zelf geen enkel beleid en hun enige winst is het de Democraten onmogelijk maken hun beleid uit te voeren.

De overheid dus zonder geld zetten is het beste wat de Republikeinen in de VS te bieden hebben.

Dit kan al over enkele weken het geval zijn.

Zogenaamd over immigratie, maar de Republikeinen willen ook niet het voorgestelde bedrag van 14 miljard dollar ter beschikking stellen aan de grenspolitie.

Het gaat de Republikeinen immers niet om een oplossing.

Chaos is hun wapen en in feite het enige dat ze de Amerikaans bevolking te bieden hebben.

Het erge is dus dat de Republikeinen werkelijk geen enkel onderliggend beleidsstuk hebben.

Er is geen voorgesteld beleid op de gezondheidszorg. Er is geen beleid op immigratie, er is geen economisch beleid. Er zijn slechts one-liners en het creëren van chaos.

Dit alles is geen goed nieuws voor de november verkiezingen. Eén partij heeft beleidsvoorstellen en de andere partij heeft niets meer te bieden dan tegen de beleidsvoorstellen van de andere partij zijn.

Helaas is dat voor veel ongeinformeerde kiezers voldoende. Die vinden die oppositie tegen de andere partij genoeg om ze hun stem te geven.

Zo'n proteststem lijkt leuk, maar het brengt een overheid die niets doet.

Kijk naar de periode van Trump. Vol bravoure gaf hij aan dat hij een muur zou bouwen en als onroerend goed man vooral zou werken aan infrastructuur.

Er kwam slechts een paar kilometer aan hek en er kwam niets terecht van de infrastructuur ontwikkelingen. Hij had er immers geen enkel plan voor. Het waren slechts one-liners.

Dat is bij de Republikeinen niet veranderd. Ze hebben niets aan plannen. Ze zijn slechts tegen wat de Democraten aan plannen hebben. Plannen die nu wel al uitgewerkt worden. Want ondanks alle tegenwerkingen worden er wel enorme investering in de VS gedaan. Keihard nodig ook, want bruggen en tunnels zijn door jarenlange onachtzaamheid in slechte staat.

Ik maakte gisteren er ook een video over. Die video vindt je hier


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd