Beursbox Nieuwsbrief De tussenfase bij Max Property

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De tussenfase bij Max Property
Date: January 17th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 17 januari 2024
 
 

AEX 778,54 Dow 37.361 USD 1,086 Btc 39.375 Goud 2,018.12   

 
 

Waar ging het mis met Max Crowdfunding? (Tom Lassing)

17/01 6:45

In de tweede van drie video's over Max Crowdfunding praat ik met oprichter Patrick Visser over de lastige tussenperiode. In de beginperiode was de groei enorm geweest, maar die enorme groei gaf ook de nodige uitdagingen.

Daarbij veranderde de wetgeving, kwamen er economische scheuren in de samenleving door de hoge inflatie en rente en kwam als klap op de vuurpijl er ook nog een afwijzing van de AFM op de vergunningsaanvraag.

Voor de meeste ondernemers genoeg om het bijltje er bij neer te gooien, maar Patrick ging er eens goed voor zitten en in recordtijd wist hij de problemen met de AFM op te lossen en daarmee zijn bedrijven in de lucht te houden.

De misgelopen projecten zijn nog niet allemaal naar tevredenheid opgelost, maar ook daar is wel fors op ingezet en er lopen de nodige rechtszaken om onderpanden los te krijgen. De hoop is dat er nog wel wat teruggewonnen gaan worden.

Enfin, vandaag om 11:00 uur gaat de video live en kan je deze gaan kijken!

Ga na 11:00 uur naar het Beursbox Videokanaal en kijk de video!

Als je een abonnement op het kanaal hebt (Gratis) en je klikte op het belletje, dan krijg je notificatie zodra er een nieuwe video online is. Wel zo makkelijk.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Profiteer van twee enorme groeimarkten tegelijk! (Jack Hoogland)

17/01 7:05

Door de stijgende vraag naar uranium stijgt de vraag naar conversie en verrijking van uranium uiteraard net zo hard.

Op onderstaand plaatje zien we dat de westerse wereld zich daarvoor de afgelopen decennia grotendeels afhankelijk heeft gemaakt van China en Rusland.


Voor het stijgende aantal kerncentrales én om onafhankelijk van Rusland en China te worden, zal de westerse capaciteit de komende jaren enorm worden uitgebreid.

Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we deze maand een uniek aandeel dat maximaal van deze enorme groeimarkt gaat profiteren.

Van een tech-bedrijf dat is gespecialiseerd in het scheiden van isotopen door gebruikmaking van lasers.

Gaat hiermee siliconen verrijken, waardoor deze geschikt worden voor kwantumcomputers bij Artificial Intelligence.

En bouwt samen met een grote uraniumproducent een productiefaciliteit, die vanaf 2028 verrijkt uranium zal gaan produceren.

Heeft al een contract dat een zodanig hoog bedrag aan royalty’s oplevert, dat dit aandeel (nu nog) als spotgoedkoop bestempelt.

Nu nog, want de koers zit in een stevig stijgende trend!

  Dit bedrijf is DE kandidaat om maximaal te profiteren van de enorme groeimarkt voor het verrijken van uranium.

En gaat daarnaast profiteren van Articifical Intelligence, ofwel de grootste tech-groeimarkt wereldwijd.

Door te profiteren van twee eindeloze groeimarkten tegelijk, heeft dit aandeel eindeloos hoog koerspotentieel.

Met dit aandeel sla je twee vliegen in één klap!
Bestel snel het  nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/01 7:27

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een extreem goedkoop aandeel bespreken. De PEG ratio is 0,14. Dat is écht extreem laag! Klik hier om er om 12:30 uur live bij te zijn. Het webinar is gratis.

  • Vandaag ben ik een flink deel van de dag offline omdat ik mijn hoofdcomputer vandaag ga vervangen. De computer is gisteren gemaakt/in elkaar gezet en vandaag wordt de software er op geplaatst.

  • Uraniumaandelen deden het gisteren bij de start van de handel bijzonder goed. De indices gingen omlaag maar uraniumaandelen wisten te winnen. Later ging veel van die winst alsnog verloren.

  • Het World Economic Forum is weer bijeen in Davos. De elite die onderling gaat praten hoe ze de wereld beter (voor vooral zichzelf) kunnen maken.

  • Burger King gaat hun grootste franchise houder in de VS overnemen. De overname gaat één miljard dollar kosten en geeft Burger King nog meer zeggenschap over de honderden locaties die eerst dus dus de franchise nemer gerund werden.

  • Onderhandelaars binnen het Amerikaanse Congres hebben ingestemd met een 80 miljard dollar belastingverlaging voor laag inkomen families. Ook zullen er bepaalde aftrekposten voor bedrijven verlengd gaan worden. Nu moet het Congres er over gaan stemmen en daarna ook de Senaat. Pas dan kan Biden het tekenen en zal het definitief zijn. Vooral de Republikeinen hadden het er moeilijk mee, want die roepen als er een Democraat president is altijd dat het budget sluitend moet zijn. Daar zeuren ze nooit over als er een Republikein president is. Tegenstemmen ligt niet lekker bij de Amerikaansde kiezers. Het zou de Democraten in een verkiezingsjaar een stok geven om de Republikeinen mee af te rammelen.

  • Zoek je een bank waarmee je online makkelijk kan werken? Ik ben een groot fan van N26. Dat werkt heel erg goed. Kijk hier.

  • Bij Nedcar gaan vandaag 2000 personen te horen krijgen dat ze geen werk meer hebben.

  • Shell heeft een flink deel van de resterende onderdelen in Nigeria verkocht. Ze kregen er 2,2 miljard dollar voor. Het is geen goed zakendoen in Nigeria door sabotage, corruptie en rechtszaken. Wie de koper is vertelde het persbericht niet.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Zilver blijft wat bij goud achter (Tom Lassing)

17/01 7:56

Als we puur kijken naar de koersvorming vanaf 1 januari dit jaar, dan valt er iets op.

Het herstel van de koers van zilver blijft namelijk nogal achter ten opzichte van het herstel van de goudkoers.

Dat zou er op kunnen wijzen dat zilver op een later moment een inhaalrace gaat doen. Ik moet er wel bij zeggen dat dit natuurlijk geen wet van Meden en Perzen is.

Opvallend is overigens dat de koersen van Platinum en Palladium helemaal dit jaar vooralsnog helemaal geen herstel laat zien.

Nu is de periode misschien wat kort, maar het maakt wel duidelijk dat de edelmetalen wel allemaal hun eigen richting kiezen.

Koop hier je zilver (en goud)
 
 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Kleine, maar lastige schulden (Tom Lassing)

17/01 8:17

Naar aanleiding van mijn artikel en video over geld kreeg ik een interessante reactie.

Ik denk belangrijk genoeg om deze gewoon één op één over te nemen in de nieuwsbrief:

"Mooi die video serie over “Geld” omdat daar zo weinig les in wordt gegegeven. Misschien ook een reden dat er zo veel jongeren zijn met schuldproblemeen. Ik hoorde daar gisteren een radio fragment over . Een mooi initiatief van  https://socialdebt.nl. Zij helpen vooral jongeren door o.a. de schulden over te nemen en reeële afbetalings afspraken te maken. Alleen al dat er één adres is voor al je schulden….. Probleem is ook dat  deze schulden vaak te klein zijn voor reguliere schuldhulpverlening. Maar groot genoeg voor grote problemen voor de betrokkene te zorgen. beluister hier het radio fragment. https://www.nporadio1.nl/fragmenten/geld-of-je-leven/737b6e27-6d18-4d88-a0ae-398fff6024e4/2024-01-15-socialdebt-helpt-jongeren-met-kleine-schuld"


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd