Beursbox Nieuwsbrief Eerste energie transitie video is gemaakt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Eerste energie transitie video is gemaakt
Date: January 23rd 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 23 januari 2024
 
 

AEX 785,60 Dow 38.001 USD 1,091 Btc 36.618 Goud 2,032.17

 
 

Finally there is Fininly (Tom Lassing)

23/01 7:00

Ik heb een interview gehouden met Arthur van Cadsand, de CTO van software ontwikkelingsbedrijf Fininly. Middels AI gaat deze startup software voor bedrijven en ondernemers ontwikkelen. Ze hebben de eerste vijf klanten al binnen. Dat zijn allemaal onroerend goed crowdfunding bedrijven. Ze hebben ook al een eerste product overgenomen. Dat product wordt deels opnieuw ontwikkeld, zodat het beter werkt en ook schaalbaar(der) is. De ambities zijn groot, want het moet niet alleen bij software voor crowdfunding bedrijven blijven. Kijk hier naar het interview. Fininly website bezoeken? Kijk hier 

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Zit jij al in Crypto's?

Ik raad je dan aan eens een kijkje in deze shop te nemen! Ze hebben van alles om je crypto's veilig te bewaren!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/01 7:16

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar het aandeel Philips bespreken. Klik hier om er om 12:30 uur live bij te zijn. 

  • De link naar de video van vijf jaar geleden bleek niet voor iedereen te werken. Hier is de rechtstreekse link naar de video.

  • Sony zou een flink deel van haar activiteiten in India gaan fuseren met Zee Entertainment. Ze zijn daar al twee jaar mee bezig en nu zou het afgerond gaan worden. Het is door Sony afgeblazen en ze eisen nu 90 miljoen dollar van Zee Entertainment.

  • Het Amerikaanse aandeel ADM verloor gisteren 20% nadat de CFO op verlof gestuurd is terwijl de onderneming nu de boeken door accountants laat controleren.

  • Boeing komt met een nieuw vliegtuigmodel, maar kan nu heel veel extra controles van de FAA verwchten na de aanhoudende problemen met het laatste model dat ze uitbrachten.

  • Volgens Moskou zijn de succesvolle aanvallen van Oekraïne op de olie- en gas installaties van Rusland terroristische daden, terwijl hun aanvallen op de civiele infructructuur van Oekraïne wel moeten kunnen.

  • Als Trump weer president wordt, is zijn plan om op alle geïmporteerde goederen een extra 10% belasting te heffen. Zo moet de VS gedwongen worden weer zelf producten te produceren. Het is voor het eerst in de verliezingscampagne dat Trump met een serieus lijkend economisch voorstel is gekomen. Het is weer een one-liner. Er is niet te diep over nagedacht. Het is puur om stem zieltjes te winnen. Zowel van Democratische als Republikeinse kant wordt het plan al afgeschoten.

  • Australië stopt met haar gouden visa voor steenrijke buitenlanders die naar Australië wilden komen. Net als in het VK werd de regeling op grote schaal misbruikt voor het witwassen van geld. In Australië door Chinezen, in het VK door Russen.\

  • Beleggers in Hong Kong hopen op stimulatie maatregelen vanuit China. De index staat vanochtend 3% hoger.

  • Heb je al een abonnement op de cryptonieuwsbrief van Joost? Kijk hier.

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

De groei van mijn leningportefeuille (Tom Lassing)

23/01 7:34

Ik heb momenteel bij NEO Finance 2.401 leningen uitstaan die me na herinvestering een rente van 12,65% opleveren. Ondertussen is de portefeuille 84.101 euro waard, terwijl daar bovenop nog 312,55 euro cash op de rekening staat. De gemiddelde rekening die ik uit heb staan is dus 35 euro groot. Ik begon met leningen van allemaal 25 euro. Dat is tegenwoordig veranderd. Op basis van het risico dat zowel AI als ik zelf inschatten, bepaal ik nu ook de omvang van de lening op basis van het ingeschatte risico. Leningen worden nu ingezet tussen de 20 en 100 euro per stuk. Zo verstrek ik A leningen aan vrouwen boven de 30 standaard op 100 euro. Dat terwijl ik bij leningen aan mannen tussen de 27 en 35 bijna altijd niet meer dan 20 tot 25 euro verstrek. 

Mannen onder de 27 krijgen van mij eigenlijk helemaal geen leningen meer. Mogelijk dat ik dat beleid nog wel ga herzien, want nu dat AI wordt ingezet blijkt het door de hoge rentes die ze moeten betalen wel mee te vallen met het uiteindelijke risico. Nu er echter nog voldoende leningen te koop zijn, heb ik geen haast mijn beleid aan te passen. Aan rente komt er nu iedere maand tenminste 730 euro vrij. Op dit moment gaat al dat geld zo snel mogelijk terug in nieuwe leningen. Zo ontstaat het rente op rente effect dat Einstein het achtste wereldwonder noemde. Mijn doel ik om over zo'n acht jaar 250.000 euro op de rekening te hebben staan. Vanaf dat moment zou het wel eens een inkomen kunnen worden. Als ik niet meer zou herinvesteren, dan is mijn huidige rendement 10,48%. Met een bedrag van 250.000 euro op de rekening is dat een heel aardig extra inkomen.

Meer over NEO Finance
 
 
 

Eerste energie transitie video is gemaakt (Tom Lassing)

23/01 7:55

Ik heb gisteren mijn eerste duurzame energie transitie interview gehouden. Frans van den Heuvel is 25 jaar geleden op TV gekomen met "Het beste idee van Nederland". Hij kwam door de eerste ronde, maar viel af in de tweede ronde. Hij was niet in staat het gevraagde efficiëncy rapport te leveren en toen hield het voor hem op. Jammer, want hoewel zijn idee in wezen kei simpel is, is het daarmee geen stom idee. 

De knappe koppen in de wereld vinden deze techniek echter niet ingewikkeld genoeg. Dat kan wel eens de reden zijn dat deze al meer dan 100 jaar oude techniek nu niet echt serieus verder uitgewerkt wordt. Heel jammer. De video staat hier.

De video bekijken
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Een DAX beleggingssysteem (Drs. Satilmis Ersintepe)

23/01 8:11

Heeft u ooit gedroomd van een beleggingssysteem dat u moeiteloos en succesvol laat beleggen in de DAX-index, ongeacht de richting van de markt? Een systeem dat u lage kosten, no-cure-no-pay, en emotievrij beleggen biedt? Een systeem dat u een rendement van 34% per jaar kan opleveren? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor je: DAX-Easy is het systeem dat u zoekt! DAX-Easy is een innovatief en volledig geautomatiseerd beleggingssysteem, ontwikkeld door De Kritische Belegger, een onafhankelijk platform dat beleggers informeert en inspireert. De Kritische Belegger is al 15 jaar actief en biedt gratis nieuws en tips voor beleggers en is daarmee een autoriteit geworden. Wij zijn niet zomaar een platform, maar een platform met expertise, kennis en status. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de beleggingswereld. Lees hier verder 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd