Beursbox Nieuwsbrief Het meest veelbelovende uraniumaandeel ooit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het meest veelbelovende uraniumaandeel ooit
Date: January 29th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 29 januari 2024
 
 

AEX 781,86 Dow 37.592 USD 1,095 Btc 38.942 Goud 2,054.1

 
 

Het meest veelbelovende uraniumaandeel ooit (Jack Hoogland)

29/01 6:00

Donderdag stuurden we een splinternieuw  “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees..

We ontdekten onder meer een uraniumaandeel van een bedrijf dat de afgelopen tien jaar een enorme hoeveelheid grond heeft opgekocht in het meest uraniumrijke gebied ter wereld.

Dit bedrijf heeft nu een strategische meesterzet gedaan door samen te gaan met twee andere uraniumbedrijven.

Door deze fusie bezit dit bedrijf nu meerdere veelbelovende projecten op een grondgebied van maar liefst 29.000 km².

Da’s een gebied bijna zo groot als heel België!

Heeft daarbij een uraniumreserve van 58 miljoen pond, aan een dichtheid die ruim drie keer zo hoog is als gemiddeld.

Als dit bedrijf dat uranium boven de grond haalt tegen een winst van slechts $25 per pond, dan is het al $1,5 miljard waard.

En heeft het aandeel al 675% koerspotentieel.

Dat terwijl het écht serieus investeren in exploratie nu pas gaat beginnen. 

  Met haar enorme grondgebied gaat dit bedrijf de komende jaren een veelvoud van de huidige 58 miljoen pond ontdekken.

Waardoor het koerspotentieel ook een veelvoud van 675% bedraagt.

Het lijkt er sterk op dat we deze maand het meest veelbelovende uraniumaandeel ooit hebben ontdekt.

Profiteer maximaal van de enorme uranium bull markt!
Bestel hier het  splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/01 6:20

  • Trafigura handelde in Ruyssische olie, maar was daar vanwege de oorlof in Oekraïne mee gestopt. Een schip van het bedrijf is in de Rode Zee door de Hoethies aangevallen... de lading... Russische olie... Over door de mand vallen gesproken!

  • Oekraïne heeft een flinke fraude binnen haar ministerie van Defensie ontdekt. Het ging om een bestelde partij mortier granaten. Er werden er 100.000 besteld en betaald, maar er werd niets geleverd. De schuldigen zijn met de noorderzon vertrokken. Hun foto's zijn door de Oekraïnse geheime dienst verspreidt.

  • Big Bazar dreigt nu ook in België failliet te gaan.

  • Winterse kost blijkt dit jaar in de supermarkt goedkoper te zijn dan een jaar geleden. Dat is dan goed nieuws over inflatie

  • De ex van Jeff Bezos heeft ter waarde van 9,5 miljard dollar aandelen Amazon verkocht. Ze heeft bij haar scheiding 4% van de aandelen AMazon gekregen en verklaarde dat ze de helft van dat vermogen aan goede doelen zou geven. Deze verkoop was goed voor ongeveer een kwart van haar vermogen.

  • In de oorlog tussen Rusland en Oekraïne zijn beide partijen steeds vaker elkaars kritische infrastructuur aan het raken. Het gaat dan om energie en vervoer voorzieningen. Rusland deed dat al vanaf het begin van de oorlog. Oekraïne zet er nu veel meer op in en heeft de Russische olie- en gasindustrie de laatste weken in haar vizier genomen. De Russische olie uitvoer is fors teruggelopen door aanvallen op Russische raffinaderijen.

  • Het Chinese vastgoedbedrijf Evergrande is er niet in geslaagd een reorganisatieplan voor te leggen en heeft nu van een rechter in Hong Kong te horen gekregen dat ze haar activiteiten moet staken. De crisis in de Chinese vastgoedmarkt gaat nu een nieuwe fase in.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Energie congres (Tom Lassing)

29/01 6:34

Afgelopen donderdag heb ik me prima vermaakt op het energie congres in Eindhoven.

Dit weekend heb ik de eerste korte video's gemaakt, maar ik plaats ze pas als de mensen die er op staan akkoord met de opzet zijn. Het gaat om hun bedrijf, en ik wil niet dat ze zich er niet lekker bij voelen.

Het was een druk congres, dus geen ideale situatie voor wat betreft het geluid. Dat bleek me al tijdens het editen.

Wat vooral duidelijk werd, is hoeveel bedrijven in hoeveel rollen actief in die sector zijn. Dat gaat van lobbyisten tot aan high tech techneuten die op wereldniveau technieken ontwikkelen. 

Ook daar komt binnenkort een video over!

 
 

Koele daken maken veel verschil (Tom Lassing)

29/01 6:54

De eerste video van afgelopen donderdag is gisteren live gegaan. Het is van een bedrijf dat in de VS keek naar hoe de stad New York het voor elkaar kreeg om de warmte in de stad met maar liefst drie graden terug te brengen.

Dat was namelijk door de daken van gebouden niet langer zwart te houden. Je moet in New York je dak een lichte kleur, liefst wit geven.

Het voordeel bleek dus buiten merkbaar, maar ook binnen! Is is er namelijk in de zomer binnen ook aanzienlijk minder warm door en dat scheelt in de VS een enorme hoeveelheid energie om gebouwen met airco's te koelen. Ook de machines die op de daken staan te koelen staan beter in een koele(re) omgeving. Dat scheelt immers ook weer energie om warme lucht koel te maken.

Enfin, kijk hier de video even. Oplossingen hoeven niet altijd heel ingewikkeld te zijn. 

Kijk hier naar de korte video
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Pump and dump praktijken (Tom Lassing)

29/01 7:08

Even een lesje over beleggen. 

Een heel oude fraude is die van het oppompen van aandacht voor een vaak klein aandeel en dan vervolgens snel de winst nemen als de opzet geslaagd is. In de jaren tachtig en negentig was dit een onderdeel van de New Yorkse maffia oplichtingen. Tegenwoordig is het veel makkelijker via Social Media, waaronder Reddit.

Oplichters kopen eerst een flinke hoeveelheid aandelen van een bedrijf dat maar matig presteert op de beurs.

Door hun aankopen begint de koers al omhoog te bewegen. Ze gaan nu via hun Social Media accounts aandacht aan dat bedrijf geven. Er komen mooie verhalen en prachtige verwachtingen.

Dit alles vaak nog zonder dat het bedrijf weet dat dit gaande is. Vaak zijn bedrijven er ook best blij mee, want de managers krijgen vaak aandelen en die worden ineens veel meer waard. Te laat realiseren ze zich vaak wat er met hun aandelen gaande is. 

De vraag naar de aandelen neemt enorm toe en vanwege de geringe omvang van het bedrijf schiet de koers omhoog. De oplichters gaan nu echt los met hun media campagne. De meute wordt in het aandeel gejaagd. 

Ondertussen zijn het de oplichters die de nieuwe kopers de aandelen aan het verkopen zijn. Immers, tegen iedere koper moet er ook een verkoper zijn. De koers stokt als de media campagne ten einde loopt.

Ineens is het stil en de koers valt weer helemaal weg om waarschijnlijk nooit meer terug te komen, want het bedrijf wordt nu beschuldigd van fraude omdat de prachtige verhalen allemaal onzin bleken te zijn en het bedrijf te laat reageerde op de onzin.

Trap daar dus niet in! Altijd zelf onderzoek doen en kijken of de berichten van het bedrijf zelf wel overeen komen met de berichten die je in Social Media leest.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Vastgoed Crowdfunding

Wil je investeren in één of twee zeer ambitieuze ondernemingen? Kijk dan hier eens: Onderneming 1. Onderneming 2.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd