Beursbox Nieuwsbrief 100% koerswinst in twee dagen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 100% koerswinst in twee dagen
Date: March 8th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 8 maart 2024
 
 

AEX 868,74 - Dow 38.791 - USD 1,094 - Btc 61.500 - Goud 2,161.38 

 
 

Het zal véél harder gaan dan menigeen nu al denkt (Jack Hoogland)

08/03 7:00

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden nam vorige week een nieuwe wet aan, gericht op het sneller kunnen bouwen van nieuwe kerncentrales.

Opvallend hierbij is de enorme eensgezindheid tussen Republikeinen en Democraten over kernenergie. Zie onderstaande tweet.

Alle Republikeinen en 80% van de Democraten willen investeringen in nieuwe kerncentrales bespoedigen.

Daar bovenop meldde het Amerikaanse Ministerie van Energie deze week dat 300 plaatsen waar nu kolencentrales staan geschikt zijn om kerncentrales te bouwen.

Waardoor fors op bouwkosten wordt bespaard en er op die plaatsen geen banen verloren gaan, maar werkgelegenheid juist stijgt.


Wat ons beleggers als muziek in de oren klinkt is dat de VS haar nucleaire capaciteit met 250GW gaat uitbreiden.

Dat zijn maar liefst 250 nieuwe grote reactoren van ieder 1000 megawatt!

Hierdoor zorgt alléén de VS al voor...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Zonnig rendement voor groene investeerders

Tomorrow Energy biedt u 7,5% rente per jaar

Kijk hier

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/03 7:22

  • Gisteren enorme koerswinsten voor uranium aandelen. Ook de beursindices waren hoger. Vanochtend in het Verre Oosten vooral lagere indices.

  • Het lijkt er steeds meer op dat de FED snel begint met het verlagen van de rente in de VS.

  • Biden heeft een stevige State of the Union speech gegeven. Hij was heel scherp naar de Republikeinen toe. Heel sterk voor iemand die naar verluidt van zijn tegenstanders volkomen dement is. Ik zou zeggen, vrijwel onmogelijk voor iemand die echt dement zou zijn. Het slechte gedrag van de Republikeinen werd de hele natie zichtbaar.Biden scoorde punten.

  • Zweden is nu officieel NAVO lid. Het is het 32e land dat lid is geworden.

  • In Hong Kong is een nieuwe wet geïntroduceerd. Levenslange gevanfgenisstrtaf voor verraad en opstand. Dat moet de aanhoudende protesten tegen de invloed van China de kop indrukken.

  • Bijna 70% procent van de bedrijven die energie compensatie aanvroegen moeten een deel van dat voorschot nu terugbetalen. Ruim tienduizend bedrijven/ondernemers vroegen de compensatie aan. Vijfentwintig procent van de aanvragers moet alles terugbetalen.

  • Na ASML dreigt nu ook Boskalis met vertrek uit Nederland. ASML gaat enorm concessies krijgen en dat zien andere bedrijven uiteraard ook wel zitten. Dit is geen goede ontwikkeling. Dit zijn schatrijke succesvolle bedrijven die nu ten koste van de belastingbetalers nog meer voordeel willen behalen.

  • De S&P500 index is gisteren op een nieuwe recordstand gekomen.

  • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Een betrouwbaar stroomnet (Tom Lassing)

08/03 7:58

Ik schreef er al eerder over. Het Nederlandse stroomnet is verouderd en niet geschikt voor de veranderingen die we nu doormaken.

Wat zijn dan die veranderingen?

1. We wekken steeds meer duurzame energie op.

2. We verbruiken steeds meer elektriciteit (en minder gas).

3. We zien steeds meer pieken ontstaan, zowel in gebruik als aanbod. 


Dat opwekken van duurzame energie is op zich een goede zaak, want daarmee worden we minder afhankelijk van fossiele bronnen. Maar... Het is een decentrale opwekking op een centraal aangestuurd en opgezet systeem. De stroomdraden lopen in feite verkeerd.

De opkomst van vooral de elektrische auto, maar ook de toename aan elektrische apparatuur in huis maakt dat we heel veel meer elektriciteit zijn gaan gebruiken. Van het gas af is de leuze, maar dat houdt in, het elektriciteitsnet op! Een elektriciteitsnet dat hiervoor nog helemaal niet klaar is!

Minder gebruiken zou dus goed zijn, maar aanpassen van het net ook. Zo kunnen we in Nederland nog geen elektriciteit op grote schaal opslaan. Er zijn nog geen netbatterijen.

Netbatterijen zouden enorm helpen om de stabiliteit op het net te waarborgen.

Tomorrow Energy heeft enkele weken geleden in Groningen een vergunning verkregen er één te mogen plaatsen.

De netbatterij heeft twee functies/voordelen. Deze kan overtollige energie opslaan, om te gebruiken als bijvoorbeeld duurzame energie het laat afweten omdat de zon onder is, of de wind gaat liggen. Als er een teveel aan energie is door een sterk zonlicht en veel wind, dan kan dat teveel worden opgeslagen in de batterij. Net zoals dat zou kunnen in de autobatterij. Die laatste gebruiken we helaas ook nog te weinig als buffer. De software er voor is er, maar nu nog massaal inzetten.

Kijk hier voor de site van Tomorrow Energy
 
 
 

100% koerswinst in twee dagen (Tom Lassing)

01/03 8:03

Afgelopen woensdag besprak ik in het lunchwebinar een opmerkelijk aandeel.

Het was net 100% in koers gestegen en dat was niet de eerste keer dat het aandeel dit jaar enorme winst wist te behalen.

Het betreft een bedrijf dat voor Donald Trump apps voor de smartphone maakt. Als je hun app op je smartphone zet, dan ben je gegarandeerd van de Trump werkelijkheid.

Oftewel, je kan dan online in de door Trump en zijn kornuiten gecreëerde werkelijkheid gaan leven.

Ideaal voor iedereen die de weg kwijt is. 

Het aandeel wist enorm te winnen omdat er in de MAGA wereld reclame voor gemaakt werd en hun kandidaat verkozen zou gaan worden tot de presidentskandidaat voor MAGA (Voorheen de Republikeinse partij).

Net als veel andere initiatieven rondom MAGA is het veelal shady of ronduit oplichting. De gouden sneakers van Trump zijn ook zo'n mooi voorbeeld. Elders te koop voor 20 dollar, maar met de naam Trump er op kosten ze 400 dollar.

De sneakers werden grif afgenomen. Trump kan de rechtszaak tegemoet zien, want de sneakers zijn een illegale vervalsing van een bestaand merk. Het zal weer eens niet...

Ik vrees dat het met dit aandeel dat ik bespreek hetzelfde zal zijn.

Kijk hier om te zien om welk aandeel het gaat.

 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Stad gerenoveerd, oude bewoners vertrokken (Tom Lassing)

08/03 8:51

Het vervelende van een oude wijk of oude stad opnieuw doen herleven is dat de bewoners die in de slechte tijd gebleven zijn, het haasje zijn als de verbetering komt.

Bijvoorbeeld Detroit.

Ik ben zelf deel van de oplossing tegen de verpaupering. Maar... een netjes gerenoveerd huis wordt meer waard. De stad gaat daarom meer (veel meer) belasting heffen. 

Die belasting gaat de huurder uiteindelijk via de hoger wordende huur opbrengen, want de investering moet terugverdiend worden en de hogere belasting moet uiteindelijk ook opgebracht worden.

De huur gaat dus om vooral die twee redenen omhoog. Immers de renovatie maakt het huis interessanter EN de belastingen gaan omhoog.

Ik begon met huren van zo'n 700 dollar in 2018 en zit nu op 1.100 dollar. In feite moet ik verder omhoog, want de belasting per huis in in een jaar tijd bijna verdubbeld.

Gelukkig zijn de minimumlonen vorig jaar omhoog gegaan, maar dan nog is het geen vetpot voor de bestaande bevolking.

Ondertussen komen er steeds meer jongeren naar Detroit die er in hippe startups gaan werken en er een mooi loon verdienen. Die kunnen de 1.300 dollar die ik moet gaan vragen voor woningen die vrijkomen makkelijk betalen.

De bestaande bewoners moeten dus wel verkassen naar de nog niet gerenoveerde wijken. Daar zijn de huren nog laag en de criminaliteit hoog. Ze willen mooiere huizen en veiliger wijken, maar vervolgens kunnen ze dat niet betalen. Dat is wel heel zuur.

Ik zou het voor die mensen soms graag anders zien, maar de steeds hogere lasten maken dat ik wel omhoog moet met de huren, wil ik hier een winstgevende onderneming houden. Als ze de huur niet meer kunnen betalen, dan zullen ze het huis moeten verlaten. Ik heb van mijn geldschieters nog niemand gehoord die me aangaf dat ik de rente op het geleende geld niet hoef te betalen zodat die huurder wel kan blijven wonen.

Ik zet dan weliswaar de niet betalende huurder uit, maar ik doe dat omdat ik ook de rente op het geleend geld wil kunnen blijven betalen.

Als ik dus de boeman ben, dan zijn de geldschieters het ook. Ondertussen renoveren we wel huizen en bieden we betaalbare (maar duurder wordende) huisvesting en we doen dus goed, maar helaas alleen voor hen die het dan kunnen blijven betalen.

Had ik de investeringen niet gedaan, dan waren de huizen krotten gebleven en was de verpaupering alleen maar verder gegaan.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd