Beursbox Nieuwsbrief Als de CEO zijn hele pensioen erin steekt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Als de CEO zijn hele pensioen erin steekt
Date: March 11th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 11 maart 2024
 
 

AEX 861,96 - Dow 38.722 - USD 1,094 - Btc 64.255 - Goud 2,179.4 

 
 

Als de CEO zijn hele pensioen erin steekt... (Jack Hoogland)

11/03 7:00

Vorige week vertelde ik u al over het unieke én ongelofelijk goedkope tech-aandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Een A.I. aandeel met superhoog koerspotentieel.

 Daarnaast ontdekten we een al net zo goedkoop aandeel van een grote, wereldwijd actieve fabrikant van allerlei soorten medicijnen.

Heeft recent een bedrijf overgenomen dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medicijnen tegen kanker.

Omdat één op de drie mensen met deze ziekte te maken krijgt, en er nog enorm veel ontwikkeling in de bestrijding daarvan zit…

…zorgt deze overname voor forse omzet- en winstgroei nu én op de lange termijn.

 Bedrijf heeft in totaal maar liefst 112 nieuwe medicijnen in ontwikkeling, waaronder een pil tegen obesitas.

Terwijl de winst dit jaar met 21% en volgend jaar met 25% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst.

  Waardoor de koers binnen een jaar met 100% moet stijgen om het aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Daar bovenop levert dit aandeel ruim 6% aan jaarlijks dividend op.

De CEO heeft alvast zóveel vertrouwen in de komende jaren dat hij zijn hele pensioenvoorziening erin heeft gestoken!

Hoog koerspotentieel én hoog dividend!
Bestel hier het  nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/03 7:25

  • Bitcoin is op een all time high stand gekomen.

  • Gisteren heeft een Nederlandse cameraman een Oscar voor zijn werk ontvangen. Dat zien we niet vaak dat een Nederlander daar wint.

  • Het feit dat in januari een Boeing 737 een deel van de romp verloor is nu onderdeel van een justieel onderzoek in de VS.

  • Bayer werkt eindelijk serieus aan een betere versie van glyfosaat. Het duurt nog zeker tot 2028 voor dat betere product op de markt komt.

  • De Japanse Nikkei index ging vanochtend zo'n 3% omlaag. Beleggers zijn bang dat de rente er zal stijgen.

  • Een Chionese minister heeft aangegeven dat wat hem betreft enkele vastgoed ondernemingen failliet moeten gaan om de vastgoedcrisis in China op te lossen. Het probleem is dat er met zo'n faillissement een domino-effect kan gaan plaatsvinden.

  • India heeft met vier landen een handelsovereenkomst gesloten. Het gaat om IJsland, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein. India verwacht dat het 100 miljard aan omzet gaat leveren in de komende 15 jaar.

  • In Portugal stemden iets meer dan 50% van de stemgerechtigden en ze kozen voor een veel rechtsere koers voor het land.

  • Vandaag begint de ramadan. Tevens zitten we nu net voorbij half vasten voor de katholieken.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

State of the union (Tom Lassing)

11/03 7:47

President Biden heeft de jaarlijkse State of the union speech gebruikt om er een soort campagne speech van te maken.

Hij is niet de eerste president die dat deed.

Sleepy Joe wordt Biden genoemd door de MAGA mensen, maar daar was weinig van te merken. Hij was kwiek en wist goed te reageren op het slechte gedrag van de MAGA mensen in de zaal.

Het was dus een goed speech die hem zeker helpt richting november. November is echter nog ver.

Ondertussen was de rebuttal, dat is het antwoord van de oppositie partij, een enorme aanfluiting. Katie Britt mocht namens de Republikeinen haar speech houden.

Het was niet om aan te zien. Haar emoties schoten alle kanten op en ze leek meer op terror mom dan op de politicus die een serieus antwoord gaf op de speech van de president.

De speech werd door velen gezien als de slechtste ooit. Dat wil wat zegen, want vorige jaar was Sarah Huckebee Sanders degene die de reactie mocht geven en die speech was ook al slecht.

 
 

Tuinonderhoud (Tom Lassing)

11/03 8:11

Vorige week heb ik mijn beukenhaag onder handen genomen. Ruim 100 meter lang aan die kant en grotendeel drie meter hoog. De haag was door te liefjes snoeien van mijn kant veel te breed geworden. Daarom nu een keer tot 30 centimeter van de stam alles afgezaagd.

Nu is dat bij mij slechts een deel van het werk. Ik heb namelijk het uitgangspunt dat alles uit de tuin ook in de tuin blijft, behalve pure oogst. Afval uit de tuin of keuken wordt allemaal hier verwerkt tot brandhout, Boksashi of compost.

Ik heb dus heel veel van de takken kort geknipt en verdeelt tussen toekomstig brandhout en compost. Ik heb nu weer twee kuub aan takjes brandhout en een forse berg aan kleine takjes die deels in de compostbakken is gegaan en deel op een grote hoop in de tuin. Dat is een mooie schuilplaats voor beesten en vogels geworden.

Al met al heel de week bezig mee geweest en qua timing perfect. Het was er perfect weer voor. Ik was zaterdagmiddag klaar.

Vandaag regent het heel de dag, dus dat had niet beter kunnen verlopen.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Trump weet 91 miljoen te garanderen (Tom Lassing)

11/03 8:33

In de rechtszaak tegen E. Jean Carroll heeft Trump het voor elkaar gekregen om een bedrijf te vinden dat garant voor hem wil staan. Om in beroep te gaan moest Trump heel de opgelegde boete inclusief opgelopen rente weten te garanderen. Trump had dat geld niet en de tijd om in beroep te gaan was bijna voorbij.

Hij kon dus niet in beroep gaan, tot een verzekeringsbedrijf alsnog bereid bleek garant te willen staan.

Trump was zo blij dat hij bij de eerste speech die hij daarna gaf NOG WEER EEN KEER dezelfde fout maakte en met vrijwel dezelfde woorden E. Jean Carroll weer zwart maakte.

Hij kan dus eventueel NOG WEER een keer worden aangeklaagd. Het bedrag is nu al 91,4 miljoen. Hoe hoog moet het worden tot hij eindelijk zijn grote bek dicht weet te houden?


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Vastgoed Crowdfunding

Wil je investeren in één of twee zeer ambitieuze ondernemingen? Kijk dan hier eens: Onderneming 1. Onderneming 2.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd