Beursbox Nieuwsbrief Waar gaat bitcoin nu heen?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Waar gaat bitcoin nu heen?
Date: March 12th 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 12 maart 2024
 
 

AEX 852,32 -  Dow 38.769 - USD 1,093 - Btc 65.978 - Goud 2,176.7 

 
 

Waar gaat bitcoin nu heen? (Tom Lassing)

12/03 6:45

Gisteren las ik op Finance Yahoo eerst een artikel dat bitcoin wel eens kan doorschieten naar de $100.000 dollar per stuk. Daarna kwam er een artikel dat het wel eens 350.000 per stuk kan gaan worden.

Waarom ook niet?

Zo lang er mensen zijn die ze willen hebben zal de waarde toenemen.

De discussie of het écht wat is zal pas tyen einde zijn als het niets meer is.

Het zoals de NFT een ding was waarbij de gekte enorm toesloeg. Het hebben van een niet exclusief recht op een digitale afbeelding zou je rijk maken. Hoeveel tienduizenden sukkels trapte er in?

Ik heb al vaker aangegeven dat wat mij betreft de crypto's er alleen maar zijn om de sector te financieren. Die sector zou dan een echte killer applicatie moeten gaan maken. Bijvoorbeeld zoiets als een echt zekere en niet te kraken online identiteit. Bewijzen wie je bent zonder al je gegeven prijs te hoeven geven.

Dat zou heel wat fraudes onmogelijk maken. Het is maar een idee.

Die muntjes... handig, maar nu ze zelf waarde krijgen onbruikbaar als munt.

Meedoen met bitcoin? Ja hoor, prima. Als je maar weet dat het feest een keer over is. In mijn ogen kan dit wel eens de laatste keer worden dat er een belachelijke koers geraakt gaat worden. Iedereen en zijn schoonmoeder gaan er deze ronde in. Daarna zijn de sukkeltjes op en is het feest langzaam over aan het gaan. Over twintig jaar is er nog altijd een bitcoin, maar ik verwacht niet dat deze dan nog echt veel waard zal zijn.

Je mag er uiteraard anders over denken.

Overigens doe ik zelf wel mee met de speculatie. Handel is handel...

 
 

Een aantrekkelijke rente

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk en duurzaam rendement voor uw spaargeld? Door obligaties aan te schaffen, investeert u in Nederlandse zonnepark- en batterijopslagsysteemprojecten die worden beheerd en ontwikkeld door Tomorrow Energy.

Download nu de gratis informatie brochure!

Presentatie in Mechelen

Ik ben 25 maart 2024 één van de sprekers op een beleggingsbijeenkomst georganiseerd door WH Selfinvest in Mechelen.

Wil je er bij zijn (gratis), meldt je dan hier aan.

Je kan je ook aanmelden voor de live stream van het event. Klik dan hier

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/03 7:05

  • Heb je al een abonnement op de dagelijkse cryptonieuwsbrief van Joost? Kijk hier.

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

  • Ik ga het in het lunchwebinar hebben over een lokale Amerikaanse bank die investeerders bereid heeft gevonden een miljard dollar aan steun te verstrekken. Ze geloven er nog in. Tevens geeft de hulp aan dat die lokale banken in de VS nog lang niet uit de problemen zijn. Ben je er bij? Klik hier om aan te melden.

  • Het Beursbox video kanaal heeft gisteren de 13.000 abonnees gehaald! Op 2 januari 2024 haalde ik de 10.000! Het gaat dus goed! De video's over Oekraïne halen veruit de meeste kijkers. 10x zo veel als dat de financiële video's halen.

  • President Biden heeft een voorstel gedaan om mensen die voor het eerst een huis kopen een belastingvoordeel te bieden. Ik ben voor, zoals u verderop in deze nieuwsbrief al zult begrijpen.

  • De AI aandelen krgen gisteren een forse correctie te verwerken. Ze gingen meer dan 4% in waarde omlaag. Reden is angst voor te hoge waarderingen, angst voor juridische problemen en tegenvallende resultaten vanuit veel te hoge verwachtingen. Het hoort allemaal in een hype.

  • Een scheidsrechter bij de wedstrijd Bayern Munchen tegen Maiz heeft het leven gered van één van de voetballers. Door snel handelen voorkwam hij dat de voetballer stikte.

  • Ook energie leverancier Eneco gaat geld vragen van klanten die zonnepanelen hebben. De vraag blijft of dit zo maar mag en de vraag is of deze maatregel het zelf opslaan van de energie interessanter maakt. Daar zou de sector wel eens een berekening over mogen gaan maken. Ik blijf erbij dat de teruglever regeling moet komen te vervallen. Dat zou de thuisbatterij heel interessant maken en is goed voor de drukte op het elektriciteitsnet. De politiek wil daar echter niet aan. Dat komt omdat dezelfde elektriciteitsbedrijven niet willen dat consumenten massaal een eigen batterij aanschaffen. Immers, wat ga je dan nog van de elektriciteitsmaatschappij afnemen? Je zou hooguit hartje winter nog stroom willen kopen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Laten we het hebben over beleid (Tom Lassing)

12/03 7:28

Een goed politicus en een goede politieke partij heeft een degelijk geformuleerd beleidsplan. Hoe staan ze in bepaalde onderwerpen en wat zijn ze van plan te doen.

Zo werkt dat al heel lang in de democratie en daar stem je als kiezer dan op.

Vervolgens weten we dat er concessies gedaan moeten worden. Helaas blijken er ook zo her en der politici en/of partijen te zijn die liegen, of mooier gezegd, van mening veranderen nadat ze op het pluche zijn komen te zitten.

In Nederland is één van de mooiste voorbeelden de politieke partij D66. Die was altijd een partij die voor het referendum was. Tot ze in de regering meededen en op hun klompen gingen aanvoelen dat de bevolking de regeringslijn niet zou gaan volgen in een bindend referendum. Het volk moest dus tegen hun eigen idee over bepaalde onderwerpen beschermd worden door het referendum definitief af te schieten.

D66 zou er later op terug komen, maar later is net als het kwartje van Kok nooit meer gekomen.

In de VS zijn er in feite maar twee partijen die er toe doen. De ene partij heeft een uitgewerkt beleidsplan en de ander heeft alleen maar commentaar op het beleidsplan van de ander.

Dan zou je denken, daar prikt de kiezer wel doorheen, maar helaas blijkt dat dus niet zo te zijn. De onvrede over van alles is na de Corona periode zo groot dat die partij zonder beleid toch een heel trouwe groep kiezers heeft die net doen alsof die partij wel een eigen beleid heeft.

Het gemis aan beleid boeit ze niet, ze willen in feite alleen maar op de "tegenpartij" stemmen. Waar kennen we dat van?

Overal op tegen en je krijgt de sympathie en de stemmen.

Dat maakt het erg gevaarlijk, want het punt is, er is geen beleid, dus zou zo'n partij winnen, wat gaat er dan (niet) gebeuren?

In de vier jaren Trump gebeurde er in feite vier jaar vrijwel niets. Dat is dan nog als positief gezien.

In een volgende vier jaar Trump zal de Amerikaanse democratie ten einde gaan komen. Daarom alleen al zouden Amerikanen heel bewust hun keuze moeten maken.

 
 

Beleidsaanpassing Detroit Vastgoed (Tom Lassing)

12/03 8:05

Met de fors hogere belastingen en huurders die een steeds slechtere betalingsdiscipline tonen, is het mij duidelijk dat ik gebruik moet gaan maken van de fantastische lokale huizenmarkt. De belastingen op vastgoed zijn namelijk omhoog omdat de huizen zo veel meer waard zijn geworden.

Ik heb gisteren mijn lokale manager opdracht gegeven om één van mijn leeg staande huizen te laten taxeren.

Ik kocht het huis vijf jaar geleden voor 36.000 dollar.

Ik liet het dak vervangen en plaatste een nieuwe verwarmingsketel. Verder wat 'gewoon' onderhoud zoals verven etc.

Ik verwacht dat de taxatie nu wel eens rond de 129.000 dollar uit kan komen.

Dat zou voor mij reden zijn om het huis op de markt te brengen.

Het plan om vijftig huizen te bezitten is dus de deur uit. Het is nu een kwestie van huizen verhuren en zodra een huurder er uit is overwegen het huis op de verkoopmarkt te brengen.

Het is op dit moment in mijn ogen het slimst om te doen.

Mijn site over Detroit
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Over mijn trainersloopbaan (Tom Lassing)

12/03 8:28

Ik ben al heel lang atletiek trainer in mijn woonplaats. Netjes klassiek als jeugdtrainer opgeleid nadat ik zelf in mijn jeugd ook een niet onverdienstelijk atleet ben geweest.

Ik was meerkamper, maar hoogspringen en speerwerpen waren mijn favorieten. Tussen mijn 40e en 54e heb ik in mijn huidige woonplaats nog heel wat clubrecords gezet. Een aantal staan er nog van. Degene die mogelijk het langste blijft staan is mijn 110 meter horden clubrecord. Niet veel 40 plussers durven die discipline nog aan.

Ik geef nog altijd training aan de jeugd, maar heb mijn eigen trainingsmethode ontwikkeld. De jeugd van nu is heel anders dan toen ik zelf jong was. Toen deed je één sport en was je veel buiten. Nu die je twee of meer sporten en dat is de enige keer dat je buiten komt.

Ik merkte dat de klassieke training bij veel atleten niet meer aankwam. Het roer moest dus om.

De atletiek unie heeft me vorige week laten interviewen over mijn manier van training geven.

Je kan dat artikel hier lezen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd