Beursbox Nieuwsbrief Russische verkiezingen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Russische verkiezingen
Date: March 15th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 15 maart 2024
 
 

AEX 858,75 - Dow 38.905 - USD 1,088 - Btc 62.872 - Goud 2,169.21 

 
 

Profiteer van drie enorme bull markten tegelijk! (Jack Hoogland)

15/03 7:00

Nadat vorige week goud een doorbraak beleefde, zien we op onderstaande grafiek dat ook de prijs van koper een nieuwe stijging heeft ingezet.

De afgelopen tijd zagen we al diverse berichten die erop duiden dat de wereldwijde productie van koper een stuk lager is dan eerder nog werd verwacht.

Waaronder een grote mijn in Panama die werd gesloten.

En ’s werelds grootste koperproducent wiens productie (door wanbeheer) daalde naar het laagste niveau in 25 jaar, en wiens vooruitzichten ronduit dramatisch zijn.

Daar bovenop werd deze week bekend dat China’s grootste koperproducent nu mijnen buiten China wil opkopen.

Dit omdat het bedrijf in eigen land geen potentieel voor nieuwe kopermijnen meer ziet.

Waardoor het voor beleggers duidelijk wordt dat koperproductie in China de komende jaren zal dalen.

Terwijl de vraag naar koper  (door de energietransitie) de komende jaren stevig doorstijgt...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Zonnig rendement voor groene investeerders

Tomorrow Energy biedt u 7,5% rente per jaar

Kijk hier

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/03 7:22

  • De Amerikaanse winkelketen Dollar Tree gaat 1.000 locaties sluiten. Op al die locaties wordt nu verlies gedraaid. In het vierde kwartaal verloor het bedrijf 1,7 miljard dollar.

  • Van de negen onderzeese kabels die Zuid Afrika van Internet voorzien zijn er momenteel vier beschadigd. Eén terroristische daad kan dus snel een enorm chaos in de wereld brengen. Dat maakt afhankelijkheid van kwetsbare infrastructuur wel akelig duidelijk.

  • De man die zelf zegt de uitvinder van bitcoin te zijn heeft een tegenvaller te verwerken gekregen. Een rechter vindt zijn verhaal ongeloofwaardig en denkt dat hij dus liegt. Craig Wright probeerde met zijn beweringen anderen boetes op te leggen omdat zijn copyright geschonden zou worden. Volgens de rechter heeft hij echter in geen enkel opzicht iets te doen gehad met de uitvinding van bitcoin.

  • In Nederland gaat het minimumloon later dit jaar waarschijnlijk omhoog. Een meerderheid in de Tweede Kamer is daar voor.

  • Shell heeft haar klimaatdoelstellingen verzwakt. Ook zal het bedrijf minder geld stoppen in de ontwikeling van duurzame energie. Dit alles volgens de CEO om meer geld naar aandeelhouders te kunnen overmaken. Iemand moet de schuld voor hun gebrek aan actie krijgen en dat zijn dus die vreselijke aandeelhouders geworden. Als nu iedereen zijn of haar aandelen Shell dumpt, dan zullen we eens zien hoe vervelend hij die aandeelhouders gaat vinden.

  • TikTok heeft in Italië een boete van 10 miljoen euro gekregen. het deed te weinig toen kinderen zichzelf begonnen te mishandelen voor een bepaalde trend. Het feit dat ze hun eigen richtlijnen daarmee overtraden nam de rechter ze kwalijk.

  • Zuid Korea wil wat gaan doen aan de Zuid Korea Korting die op aandelen bestaat. Aandeelhouders van bedrijven genoteerd in Zuid Korea hebben weinig te zeggen en dus vrijwel geen rechten. Dat maakt dat de aandelen minder interessant zijn voor beleggers. Daar komt dus die korting van.

  • Bitcoin is fors aan het dalen, maar staat nog wel hoger dan een week geleden.

  • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Goedkopere herfinanciering (Tom Lassing)

15/03 7:53

Ik zag in mijn NEO Finance account een vrouw van 44 die slechts een paar maanden geleden een lening aanvroeg en de A status kreeg en 14% rente moest betalen.

Ik leende haar 100 euro.

Die vrouw wil deze lening oversluiten, want omdat ze netjes betaalde EN de rente omlaag is, is haar status nu A+ en de rente nog slechts 10%. 

Ze zou dief van haar eigen portemonnee zijn als ze dan niet zou oversluiten.

Voor mij dan een overweging. Die 14% lening raak ik kwijt, maar wil ik er aan meewerken dat ze nu tegen 10% in feite dezelfde lening gaat uitzetten?

Ik heb het gedaan, want die 10% lening komt voor mij met een 100% eigen geld terug garantie van NEO Finance.

Ik krijg dus minder rente, maar meer zekerheid.


Kijk hier voor meer informatie over een account bij NEO Finance.

 
 

Hamerkwartier woningbouw op losse schroeven (Tom Lassing)

15/03 8:08

De Raad van State heeft het bestemmingsplan Hamerkwartier afgewezen.

De gemeente Amsterdam wilde in een voormalig industrieterrein 350 woningen realiseren. Uiteindelijk moeten er 6.500 woningen komen. De eerste plannen voor 350 woningen zijn nu dus van de baan.

De reden is dat er nog een fabriek van Albemarle in het gebied staat. Die fabriek staat er al 120 jaar en volgens de rechter is het risico om er vlakbij woningen te bouwen te groot.

Het is simpelweg onduidelijk welke risico's toekomstige bewoners zouden lopen en de overheid moet dergelijke risico's niet nemen. Daar zouden in de toekomst enorme claims uit voort kunnen komen.

De fabriek gebruikt stoffen die bij een ongeval tot doden in de omgeving kunnen leiden. Daar waren vroeger afspraken over gemaakt, maar met die al bestaande afspraken is bij de vaststelling van het nieuwe bestemmingsplan geen rekening gehouden.

De fabriek is blij met de uitspraak van de Raad van State. Het is daarmee dus wel duidelijk wie er met succes bezwaar tegen het bestemmingsplan heeft gemaakt.

 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Russische verkiezingen (Tom Lassing)

15/03 8:24

Vandaag beginnen de Russische presidentsverkiezingen. Er zijn drie andere kandidaten, maar die andere kandidaten hebben er alles aan gedaan om geen stemmen te krijgen. Krijgen ze die stemmen wel, dan kunnen ze namelijk lange gevangenisstraffen tegemoet zien. Putin moet met extreem ruime cijfers winnen en daarmee bij leven en welzijn tot 2030 aan de macht blijven.

Rusland wil op deze manier graag net doen alsof er nog democratische uitgangspunten gelden, maar het is niets meer en niets minder dan een dictatuur. Oppositieleden worden letterlijk omgebracht en kandidaten die ook maar een fractie van een kans zouden maken het de dictator lastig te maken worden gewoon niet op de kieslijst geplaatst.

De Russne hebben het maar te slikken. Dat is al eeuwen zo, dus het is niets nieuws voor Rusland. Dat maakt ook dat de Russen zo gedwee zijn. Het is er eigenlijk nooit anders geweest.

Een einde van de oorlog via de verkiezingen van een nieuwe president kunnen we wel op onze buik schrijven.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd