Beursbox Nieuwsbrief Marktplaats handel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Marktplaats handel
Date: March 18th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 18 maart 2024
 
 

AEX 851,78 - Dow 38.714 - USD 1,089 - Btc 62.558 - Goud 2,149.26 

 
 

Iedere dag 25 euro (Tom Lassing)

18/03 7:00

Mijn vermogen in mijn account bij NEO Finance neemt 25 euro per dag toe.

Ik krijg namelijk gemiddeld tenminste 25 euro netto aan rente per dag bijgeschreven. Die rente herinvesteer ik weer en zo groeit mijn account iedere dag verder zonder dat ik daar zelf veel voor hoef te doen.

Ik moest er wel wat voor laten, want ik heb er nu 88.300 euro op staan. Dat geld had ik ook zelf kunnen uitgeven.

Een mooie auto, een paar luxe vakanties, een nog groter huis...

Allemaal dingen die leuk zijn, maar waar ik geen behoefte aan heb.

Waar ik wel behoefte aan heb, is een pensioen zodra ik daar aan toe ben. Als zelfstandige heb ik dat erg laat ingezet. Fiscaal gezien heb ik in mijn onderneming het nodige gereserveerd. Dat wel, maar bij ondernemen weet je nooit hoe de toekomst er uit ziet.

Daarom heb ik NEO Finance privé opgezet. Toch een beetje zekerheid inbouwen.

Zo kan ik misschien toch een moment gaan kiezen dat ik ook écht op hou met werken. Kan het me nog niet indenken, want mijn hobby is mijn werk. Waarom zou ik daar ooit mee willen stoppen?

Ook een NEO Finance account openen? Doe het via deze site en krijg 20 euro startbonus.

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/03 7:25

  • Eén van 's-werelds grootste uranium producenten heeft aangegeven dat de productie van uranium de vraag de komende tien jaar niet kan bijhouden. Als dat écht zo is, dan zal dat de komende jaren enorme gevolgen hebben voor de prijs van uranium. Er zal een run op gaan komen, om als energie producent maar aan genoeg brandstof te komen.

  • In de VS is de standaard 6% commissie voor de amper iets doende makelaar nu verleden tijd. Die regeling was vreselijk oneerlijk en EINDELIJK is er blijkbaar eindelijk een streep door getrokken.

  • Mijn collega van Beleggen.com heeft een AEX Fear & Greed index beleggingswijzer ontwikkeld. Je kan dat hier eens bekijken.

  • In Rusland heeft Putin de schijnverkiezingen met een verzonnen 87% gewonnen. Een heel duur toneelstukje dat alleen maar duidelijk maakte hoe onvrij die verkiezingen waren.

  • Gaat de FED de rente deze week al verlagen? Er zijn analisten die er in geloven.

  • AI begint op dit5 moment toch echt de hype te worden. In de financiële pers is het AI alom.

  • Apple overweegt om Google Gemini Power de AI toepassing in de iPhone te laten aansturen.

  • Europa moet door zowel Putin als Trump haar eigen defensie strategie heroverwegen. Rusland is een bedreiging geworden en de VS een zeer onzekere bondgenoot. Tijd dus om veel meer zelfstandig een verdediging op te bouwen.

  • In Afrika is er een forse internet storing. Aan de noord oost kant hebben Hoethi rebellen een zeekabel geraakt en in het westen is waarschijnlijk door een zeebeving een zeekabel gebroken. Reparatie kan nog weken gaan duren.

  • Apple zal een tegemoetkoming van 490 miljoen dollar aan getroffen aandeelhouders betalen omdat het deze beleggers in 2018/2019 veel te laat waarschuwde dat de omzetten in China zwaar zouden tegenvallen. Beleggers voelden zich misleid door de CEO van Apple.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Dit doet Rusland serieus pijn (Tom Lassing)

18/03 7:47

In de winter van 2022 richting 2023 was Rusland in staat om de energie infrastructuur van Oekraïne zwaar te raken. Het was een zware crisis voor de bevolking van Oekraïne. Oekraïne gaf daarop aan hetzelfde medicijn aan Rusland te gaan verstrekken.

De afgelopen winter heeft Rusland daar ook al inderdaad wat van mogen proeven, maar pas sinds begin maart is het overduidelijk dat Oekraïne in staat is om waar dan ook in Zuidwest Rusland te raken wat ze maar wil raken.

Oekraïne is nu met een chirurgische precisie de olieraffinaderijen van Rusland uit aan het zetten.

Rusland zwemt in de olie, maar die olie moet je wel verwerken tot benzine en diesel. Juist dat onderdeel is Oekraïne nu voor Rusland aan het uitschakelen.

Als gevolg van de aanvallen in de winter was Rusland al gedwongen de uitvoer van benzine voor tenminste een half jaar stop te zetten. Ze zouden immers anders zelf niet genoeg hebben. Door de aanvallen in maart is nu ook de situatie voor diesel enorm veranderd.

Rusland begint door de aanhoudende aanvallen van Oekraïne met een tekort aan diesel te kampen. 

Haar leger beweegt op diesel. De diesel is nog niet op, verre van dat, maar het moet nu ook de lengte of uit de breedte gaan komen. Iemand moet bezuinigen en in een oorlog is het niet handig als je leger degene is die moet bezuinigen. De prijzen voor benzine en diesel gaan dus voor de gewone Russen en voor bedrijven in Rusland fors omhoog. Dat zal zeker een negatieve impact op de Russische koopkracht en economie hebben.

Rusland gedroeg zich een jaar geleden als een bully en krijgt nu de deksel op haar neus. Daar waar Rusland heel veel raketten verspilde op civiele doelen, richt Oekraïne haar pijlen alleen maar op militaire en economische doelen. Daarmee is de effectiviteit van Oekraïne vele malen hoger dan die van de Russen, ondanks dat de Russen van alles veel meer hebben.

 
 

Mijn Beursbox video kanaal (Tom Lassing)

18/03 8:11

Een paar jaar geleden ben ik heel naïef in het maken van video's gestapt. Ik kon nog niets maar in mijn ogen was het belangrijk gewoon te beginnen.

Daar had ik gelijk in. Toen ik het leuk bleek te vinden ben ik gaan investeren. Een betere camera, een betere microfoon, daarna nog weer een (veel) betere camera en ik heb zelfs een hele studio ingericht in één van de kamers in mijn kantoorpand.

Iedere dag maak ik minstens één video.

Ondertussen heb ik al 13,750+ abonnees en mijn beste video is van twee maanden geleden. Die werd tot nu toe 98.000+  keer bekeken.

Vorige week heb ik voor het eerste keer een sponsor op mijn video's verkregen. Een ondernemer geeft me een bedrag per video om zijn product aan te prijzen en we hebben tien video's afgesproken. 

De eerste video werd al binnen 24 uur door meer dan 25.000 personen bekeken. Wat dat betreft heeft de sponsor een gouden deal.

Voor mij is het ook fantastisch, want dankzij die sponsoring zal ik voor het eerst een echt maandloon verdienen met alleen mijn video's. Iets dat als een testje begon en alleen maar tijd en geld kostte, is daarmee in vier jaar tijd een serieus verdienmodel geworden.

In mijn E-boek "Maak jezelf vrij" heb ik het over meerdere verdienmodellen voor jezelf opbouwen. Het is me óók met video nu gelukt een verdienmodel op te zetten. Ik heb het mezelf nog moeilijk gemaakt. Ik maak immers serieuze video's. Als je kattenvideo's kopieert en opnieuw plaatst kan je veel sneller veel meer omzet maken. Totaal geen meerwaarde voor Internet, maar de meeste mensen zien de video's als ontspanning en speeltje. Daar gaat dus hun aandacht naar uit.

Wil je dus snel rijk worden met video's, dan moet je vooral veel gaan kopiëren. Dan kan het serieus hard gaan.

Ik hou het bij serieuze video's. Dat ligt me beter.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Marktplaats handel (Tom Lassing)

18/03 8:43

Wie er min of meer commercieel een leuk handeltje bij heeft op Marktplaats moet er vanaf nu rekening mee houden dat je omzet rechtstreeks vanuit Marktplaats naar de belastingdienst doorgegeven zal worden.

Nu hoef je niet direct bang te zijn dat je tweede hands bankstel verkoop direct een belastingaanslag gaat opleveren. Ben je echter een handelaar die iedere dag nieuwe dingen aanbied, dan zal je wel door de belastingdienst als kleine ondernemer gezien kunnen worden.

Het is dan immers geen hobby meer, maar echt een zakelijke bezigheid. Maak je daarover winst, dan is het niet zo gek dat je belasting moet betalen.

Nu sprak ik een weduwe die de spulletjes van haar overleden man aan het verkopen is. Ze is nu ook bang dat ze 'inkomen' heeft.

Ik denk dat het in haar geval wel kan gebeuren dat ze aangeslagen gaat worden, maar dat ze in beroep kan gaan omdat duidelijk is dat hier geen sprake van handel is. Ze verkoopt slechts haar eigen spullen, zonder dat ze die goedkoper ingekocht heeft. Mij lijkt me toe dat die aanslag dan wel geschrapt gaat worden. Het punt is dat de belastingdienst dat vooraf natuurlijk niet weet. Helaas moet ze dus wel door de spannende beroepsprocedure. Als je tachtig bent is dat niet echt een leuke en ontspannende bezigheid.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Vastgoed Crowdfunding

Wil je investeren in één of twee zeer ambitieuze ondernemingen? Kijk dan hier eens: Onderneming 1. Onderneming 2.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd