Beursbox Nieuwsbrief Kan de goudprijs naar $14.000

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kan de goudprijs naar $14.000
Date: January 10th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 10 januari 2020
 
 

AEX: 612,55 - Dow Jones: 29.001 - EURUSD: 1,11

Bitcoin: 6.975 - Goud: 1,548.07

 
 
 
 

Sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met het spaargeld voor de (klein)kinderen. Na aanmelding automatiseert u het proces van de leningverstrekking volledig. Het is reuze eenvoudig en levert een prachtig rendement op. Zo spaar je echt efficiënt voor de kinderen! Op 5 februari presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

Vanmiddag 10 januari komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedereen in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer nu uw stoel! Mail even naar tom @ lassing . nl vanwege de korte reactietijd.

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/01 7:00

  • Was de crash van de Boeing in Teheran een ongeluk? De autoriteiten waren er wel heel snel bij om het een ongeluk te noemen, maar foto's van het wrak laten gaten zien die wel erg lijken op schrapnel schade van een projectiel dat naast het vliegtuig tot ontploffing is gekomen. In het vliegtuig zaten 63 Canadezen. Zijn die door de Iraanse autoriteiten aangezien voor Amerikanen? Waarom is dit vliegtuig ook op dat moment nog opgestegen?
  • De Eerste Vijf Handelsdagen Methode. Deze methode wijst op een positief jaar voor de AEX index.
  • Gisteren is na een coma van twee weken mijn autoresponder mail systeem weer tot leven gebracht. Mailtjes die de laatste twee weken verzonden hadden moeten worden gingen er dus eindelijk gisteravond uit. Mijn excuses als dit verwarring heeft gegeven. we hopen dat de technische problemen nu weer even verleden tijd zijn.
  • Interne memo's van Boeing laten zien dat het bedrijf er alles aan deed om controles te voorkomen. Het bedrijf is corrupt tot het bot. Medewerkers gaven in vrijgegeven interne mails aan dat het toestel in hun ogen pertinent onveilig was en slecht ontworpen. Het bedrijf deed niets met deze waarschuwingen.
  • Het lijkt er op dat de jeugd van Nederland eindelijk te ver is gegaan met de vuurwerk vernielingen. De roep om een algeheel verbod vindt weerklank en nooit eerder was de politiek bereid om hier actie in te gaan ondernemen. Zelfs de vuurwerkbranche zou akkoord gaan met een verbod van pijlen en knalvuurwerk.
  • Aandeelhouders Takeaway zijn akkoord met de beoogde fusie met Just Eat.
  • Door de storing met ons mailsysteem zijn bijna alle uitnodigingen voor de daytrading bijeenkomst van vanmiddag pas gisteren uitgegaan. Er is nog plaats vanmiddag, dus als u interesse heeft in daytrading, dan ligt hier nu nog een kans. We beginnen om 13:30 uur. Mailt u even met tom @ lassing . nl. (aan elkaar typen).

Bezoek de Beursbox Kennisbox
 
 
 

Kan de goudprijs naar $14.000? (Jack Hoogland)

10/01 7:16

De opluchting over de voorlopig teruggekeerde rust zorgt ervoor dat de goudprijs sinds eergisteren corrigeert. Terecht, want het ging sinds half december écht te hard. Zie de koersgrafiek hieronder. Het échte positieve effect hiervan op de goudprijs gaan we echter juist de komende maanden krijgen.

Want hoewel de rust nu even is teruggekeerd, is het probleem tussen Iran en de VS niet opgelost. Zie onderstaande tweet. Sterker nog, het resultaat tot nu toe is dat Iran uit het nucleaire akkoord is gestapt én dat Irak geen buitenlandse troepen meer op haar grondgebied wil.

Vanuit geopolitiek oogpunt is de situatie nu véél onstabieler dan op nieuwjaarsdag. De kans is dan ook levensgroot dat veel fondsbeheerders de komende maanden voor de zekerheid toch een kleine positie in goud(aandelen) gaan innemen. In dit artikel vertelde ik u al hoe hard de goudprijs stijgt als alle beleggingsfondsen gemiddeld slechts 1% van hun geld in goud steken.

Veel belangrijker dan geopolitiek is de financieel-economische situatie. Want die zorgt voor de stevig stijgende koerstrend voor goud.

Ik ben dan ook blij dat de focus nu weer daarop komt te liggen. In dit artikel vertelde ik u al dat goud de komende maanden naar $1765 kan stijgen en dat zilver naar ruim $22 kan stijgen.

Voor de lange termijn zal de goudprijs nog véél verder stijgen.

Lees verder
 
 
 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is overduidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent.

Vraag hier aan
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Stand van Zaken Detroit (Tom Lassing)

10/01 7:33

Ik ben weer in onderhandeling over drie nieuwe woningen. Twee van de drie de woningen zijn al verhuurd. Voor mij een groot voordeel want de cash flow begint al direct te lopen terwijl ik verbouwingen en verbeteringen aan de huizen kan uitsmeren over de komende maanden.
Het grappige is dat verhuurde huizen minder kosten, maar mij dus meer opleveren. Een ideale situatie dus.
Over een week beginnen we met het plaatsen van de nieuwe ramen in het appartementencomplex. Pas als alle ramen geplaatst zijn kunnen we serieus aan de binnenkant werken. Plan is om eerst de bovenste vier appartementen af te ronden en die al te verhuren terwijl we daaronder nog aan het verbouwen zijn.
We ronden de aankoop van het parkeerterrein achter het gebouw ook waarschijnlijk binnen twee weken af. De erven zijn al akkoord, maar iedereen moet nog even tekenen.
Overigens gaan we één van de drie woningen die we nu kopen (Het onverhuurde huis) mogelijk ook snel weer verkopen. De woning ligt voor ons op een niet zo gunstige plek, we hebben geen huurder en we hebben al (ongezien) een koper die minstens een bepaalde prijs wil betalen. Als we het huis even snel opknappen na de aankoop, dan kan die prijs nog iets oplopen.
Als je eenmaal bekend bent in de lokale markt, dan komen ze met interessante projecten vanzelf je kant op. Ik ben momenteel één van de weinigen die niet alleen wil kopen, maar die ook cash afrekent. Ik kan dus direct afhandelen. Ideaal voor verkopers die snel cash nodig hebben.

Naar de site
 
 
 

Trump fundamenteel in de fout (Tom Lassing)

10/01 7:55

Met de liquidatie van de Iraanse generaal is Trump fundamenteel enorm in de fout gegaan. Ze erg zelfs dat één Republikeins Congreslid er nu helemaal klaar mee is.
Wat is het geval:
De Amerikaanse revolutie kwam er onder meer omdat de Amerikanen het niet langer tolereerden dat de (Engelse) koning zonder toezicht en inbreng van de bevolking of volksvertegenwoordiging een oorlog kon beginnen. Men vond dat onacceptabel en in de oprichtingsakte van de Amerikaanse republiek werd dan ook opgenomen dat alleen het Congres (vergelijkbaar met onze Tweede Kamer) oorlogen mocht beginnen. De president moest dus vooral aangeven waarom een oorlog of oorlogsdaad die een oorlog kon ontketenen noodzakelijk was. Pas na toestemming van het Congres mocht die oorlog begonnen worden.
Fundamenteel was dus het feit dat de president wel de bevelhebber van de strijdkrachten was, maar de Amerikaanse volksvertegenwoordiging zou bepalen of er een oorlogsdaad of oorlog kwam.

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Ik heb de eerste 200+ leningen uitstaan (Tom Lassing)

10/01 8:16

Mijn eerste doel bij de crowdfunding opzet van Neo Finance was het uitzetten van tenminste 200 leningen.
Daarmee heb ik een door mij zeer gewenste spreiding in het risico bereikt.
Daar is het niet over mee, want het volgende doel is 400 leningen van 25 euro ieder.
Ik kies bewust voor slechts 25 euro per lening.
Wat ik namelijk over ruim twee jaar wil bereiken, is dat dit account zichzelf gaat bedruipen.
Ik krijg namelijk iedere maand rente en aflossing overgemaakt. Op dit moment is dat 151,28 euro per maand. Ik kan dus maandelijks zes leningen vanuit deze rente en aflossing financieren.
Ik verstrek momenteel zo'n drie leningen per dag. Er zijn dus al twee van de dertig dagen per maand gedekt.
Als mijn account groeit zal dus de dekking vanuit het account verder groeien en kan ik dus besluiten om per maand minder geld richting dit account te storten.
Tot het zichzelf bedruipt en ik vervolgens iedere maand een bedrag uit het account kan halen, zonder dat de portefeuille kleiner wordt.
Ik verwacht een ruime twee jaar nodig te hebben om die situatie te bereiken. Tot die tijd moet ik regelmatig nieuw geld overmaken zodat het account kan blijven groeien.

Lees verder
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd