Beursbox Nieuwsbrief Goud of zilver

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Goud of zilver
Date: January 20th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 20 januari 2020
 
 

AEX: 615,57  Dow Jones: 29.303  EURUSD: 1,11

Bitcoin: 7.816  Goud: 1,557.04

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan echt een mooie rente opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Handelen in crypto futures

Speculeren in crypto's is een prachtige manier om potentieel enorme rendementen te scoren.
Risico: volledig verlies
Kans: inleg maal honderd. Iets voor u misschien?
Lees dan ons Crypto Futures Rapport…

Ik wil meer weten
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/01 7:00

  • Vandaag zijn de Amerikaanse beurzen gesloten i.v.m. Martin Luther King day.
  • Het gaat niet goed met de software van Citrix. Deze software wordt veel door gemeenten gebruikt en ze blijkt lek te zijn. Zelfs de aangeboden oplossingen werken niet volledig. Het advies is daarom uitgegaan om de software uit te zetten.
  • In mijn Neo Finance portefeuille is één leningnemer nu 55 dagen te laat met betalen. Hij of zij komt daarom in de molen terecht die uiteindelijk zal leiden tot betalen of faillissement. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat volg ik nu bijna live. Mijn bevindingen vindt u op.
  • Hebben banken uw spaargeld nodig om leningen etc. te financieren? Dat is altijd het sprookje geweest dat ze vertelden. In dit artikel op Nu.nl wordt heel helder uitgelegd waarom het een sprookje is. Uw spaargeld doet niets bij de bank en het is een last voor de bank. Daarom krijgt u er geen rente meer op. Lees hier
  • Er is een vredesoverleg over Libië gaande in Berlijn. Het is kansloos omdat de man die de touwtjes in handen heeft gevraagd gaat worden die macht af te dragen omdat hij niet gezien wordt als de wettelijke leider. Het valt nog mee dat hij zich er laat vertegenwoordigen.
  • In China is massaal angst voor griep ontstaan en enkele fabrikanten van maskers doen nu extreem goede zaken. Er is in China ook een nieuwe dodelijke virusvariant gevonden. Er zijn in ieder geval 139 mensen besmet met het nieuwe virus.
  • Volgens Oxfam bezitten de miljardairs in de wereld samen meer dan 60% van de wereldbevolking. Waarom is het ieder niet kraakhelder dat dit heel slecht voor de samenleving is?
  • De dag na Brexit zullen er enkele nieuwe beperkingen voor reizen en emigreren naar het VK gaan gelden. Het VK wil zich afsluiten van de wereld en dat is in het verleden nooit een goed idee gebleken.

 
 

Is deze verwachting werkelijk zo belachelijk? (Jack Hoogland)

20/01 7:18

Vorige week vertelde ik u over Jim Rickards' verwachting dat goud naar $14.000 zal stijgen en over het belangrijke signaal dat hedgefonds Bridgewater's afgeeft met haar verwachting dat goud de komende tijd tot boven $2.000 zal stijgen. Het verschil tussen die twee verwachtingen zit uiteraard in de termijn.

Op Twitter zie ik dat veel mensen een goudprijs van $14.000 als een belachelijk idee bestempelen. Goud naar $14.000 lijkt ook belachelijk. Totdat je kijkt naar goud in relatie tot de hoeveelheid papiergeld in omloop. Zie het plaatje hieronder.

Als je beseft dat de hoeveelheid papiergeld in omloop uiteindelijk bepalend is voor de goudprijs, dan besef je dat een $14.000 goudprijs misschien zelfs conservatief is.

Goud is op basis van de huidige hoeveelheid papiergeld in omloop zéér zwaar ondergewaardeerd. En centrale banken zijn nog lang niet klaar zijn met geld printen. De hoeveelheid papiergeld in omloop zal de komende jaren dan ook zéér fors verder stijgen.

Want de economie is als een drugsverslaafde. Iedere volgende dosis drugs moet hoger zijn dan de vorige. Een lagere dosis zou leiden tot pijnlijke ontwenningsverschijnselen.

Ik verwacht dan ook dat de goudprijs uiteindelijk tot véél hoger dan $14.000 zal stijgen.

Terwijl goud belachelijk goedkoop is, zien we op onderstaande tweet dat goudaandelen nóg goedkoper zijn.

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Goud of zilver? (Tom Lassing)

20/01 7:43

Mijn contra indicator voor Goud is weer in werking getreden. Ik heb al vaker geschreven over mijn oom die keer op keer in beeld komt als de markt op een hoogtepunt is. In 1999 ging hij vol in aandelen, in 2008 had hij eindelijk weer genoeg vertrouwen om het nog een keer te proberen en in 2013 verkocht hij alles zwaar teleurgesteld met verlies.
Hij vroeg me vorige week om de beste manier om goud te kopen...
Dat terwijl ik net een flink deel van mijn goud verkocht heb en er huizen van kocht.
Dat gezegd hebbende, ik heb mijn zilver gehouden...
Ik heb een enorme berg aan zilver op de, wat ik een goudrekening noem, maar dus in feite meer een zilverrekening is geworden.
Nu is het leuke dat mijn oom mij ook altijd als contra-indicator gebruikt. Hij vraag mij wel om advies, maar hij volgt het nooit. Tot nu toe had ik steeds gelijk, maar dat zegt niets over de toekomst. Ik ben namelijk niet echt negatief over goud, maar ik zie goud als spaargeld. Wil je speculeren, dan zijn cryptomunten veel interessanter. Wil je beleggen, dan is vastgoed of crowdfunding nu veel interessanter.

Lees verder
 
 
 

De oorlogen die we nu voeren (Tom Lassing)

20/01 8:11

Of we nu willen of niet, we zijn nu verschillende oorlogen aan het voeren. Zo mag ASML een dure machine van de VS niet naar China uitvoeren. We kunnen hier niet winnen, want voeren we de machine uit, dan is de VS boos en krijgen we te maken met tegenmaatregelen. Voeren we de machine niet uit, dan mist ASML de omzet en zal China met tegenmaatregelen komen.
Ook de gasleiding van Rusland naar West Europa is zo'n onderwerp. Nederland neigt er steeds naar de Amerikaanse belangen voorop te stellen en in dankbaarheid daarvoor krijgt Nederland keer op keer te maken met de beledigingen van Trump. De VS gaat onder Trump alleen voor het belang van de VS. In die zin zou Nederland veel meer in Europees verband een Europese koers moeten voeren en vanuit kracht meer afstand moeten nemen van de VS.
We voeren ook een oorlog tegen het klimaat. Europa wil 1 biljoen gaan investeren in klimaatmaatregelen.
Ik blijf zeggen dat het heel vervelend en jammer is dat ze dit klimaatmaatregelen noemen. We kunnen het klimaat immers niet veranderen. Wel kunnen we het milieu verbeteren. Dat laatste is ook prima meetbaar. Ik heb altijd geleerd dat je meetbare doelen moet nastreven. Waarom weten politici dat niet?
Of wacht... Dat weten ze wel, maar net zoals de VS niet winbare oorlogen tegen het ondefinieerbare 'terrorisme' aan het voeren is, zo is ook de oorlog tegen het klimaat niet winbaar. Daar zit een heel bewuste strategie achter.
Die strategie is in wezen simpel. Het is namelijk een doorlopende stroom aan inkomsten genereren voor de partijen die achter de lobby voor de verschillende oorlogen zitten.
Het probleem is dat Europese politici voor hun kennis en informatie volledig afhankelijk zijn geworden van lobbyisten die door het grote bedrijfsleven dichtbij de politici geplaatst worden. Hun politieke wereld bestaat vooral uit mensen en kennis die daar vakkundig rondom de politieke arena geplaatst is. Daar waar in de VS politici simpelweg omgekocht worden, is het hier zo dat hen de toegang tot de echte wereld ontzegd wordt omdat ze voor hun kennisvergaring niet voorbij de lobbyisten komen.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Hoe weet ik dat ik in een bubble leef? (Tom Lassing)

20/01 8:28

Als de websites die u bezoekt en de mails die u krijgt voornamelijk gaan over hoe oneerlijk het is dat Biden niet aangeklaagd gaat worden, dan leeft u in de rechtse bubble.
Politiek rechts in de VS heeft geen verdediging tegen de wetsovertredingen en het irrationale gedrag van Trump. Wat ze dus doen, is afleidingen creëren. In de eerste twee jaar van de Trump regering ging het in de rechtse pers alleen maar over Hillary. Men sprak niet over de overtredingen van Trump, het ging alleen maar over Hillary.
Eindelijk was dat na twee jaar voldoende uitgeknepen en het was duidelijk dat ze niet bepaald relevant was. Vanaf dat moment ging het alleen nog maar over Joe Biden.
Joe Biden is slechts één van de vele democratische kandidaten voor het presidentschap. Hij heeft het voordeel dat hij acht jaar lang vice president was, maar Joe Biden heeft het nadeel dat hij de neiging heeft om domme dingen te zeggen. Die man maakt vanwege zijn versprekingen uiteindelijk vrijwel geen kans om de Democratische kandidaat te worden.
Daar leek het echter een jaar geleden wel op en...

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU en ontvang tijdelijk het boek GRATIS. Ik betaal het boek, jij alleen de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd