Beursbox Nieuwsbrief Zie hier de gevolgen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zie hier de gevolgen
Date: January 24th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 24 januari 2020
 
 

AEX: 605,62 - Dow Jones: 29.160 - EURUSD: 1,104

Bitcoin: 7.536 - Goud: 1,562.97

 
 
 
 

Met tientjes sparen voor de (klein)kinderen

Open nu een account bij Neo Finance en maak zo veilig als u het maar hebben wilt een prachtig rendement met het spaargeld voor de (klein)kinderen. Investeringen vanaf 10 euro mogelijk. Na aanmelding automatiseert u het proces van de leningverstrekking volledig. Het is reuze eenvoudig en levert een prachtig rendement op. Zo spaar je echt efficiënt voor de kinderen! Op 5 februari presentatie in Best!

Meer info
 

Daytrading als inkomen

28 februari komt Aloys Mattijssen om 13:30 uur in Best de daytrading software presenteren waarmee iedereen in staat is om heel lucratief met daytrading actief te worden. Reserveer uw stoel op tijd!

Lees hier meer
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/01 7:00

 • Bol.com gaat nu ook in kleding. Alsof die sector het nog niet moeilijk genoeg heeft. Door deze stap zullen er nog meer kledingzaken uit de centra van dorpen en steden verdwijnen.
 • De beurzen in het Verre Oosten beginnen de onzekerheid over het Corona virus te voelen. Gisteren gingen de beurzen in China 1,5 tot ruim 3% omlaag.
 • Volkswagen gaat haar fabrieken nadrukkelijk veel meer voorzien van groene stroom.
 • Het Corona virus heeft ondertussen al meer dan 830 mensen besmet en er zijn 25 dodelijke slachtoffers tew betreuren. Men begint het nu serieus te nemen.
 • De VS weigert een vrouw van een diplomaat uit te leveren die in Engeland een tiener dood reed. Zo ga je toch niet om met bondgenoten? De vrouw heeft geen diplomatieke onschendbaarheid en al had ze die wel, dat zou voor dat soort zaken niet moeten gelden.
 • Gisteren is de derde dag afgerond in het impeachment proces. 11 miljoen Amerikanen keken er naar. Voor politieke zaken is dat een enorm aantal.
 • De prijs van palladium is in beeld gekomen. Die prijs is nu hoger dan goud vanwege toepassingen in verbrandingsmotoren. Met de opkomst van elektrisch rijden zal de vraag naar palladium op termijn ook weer inzakken. Wil je profiteren, dan moet je gewoon constateren dat het feest nu onderhand wel over is.
 • Neckermann.com is failliet. Klanten die betaald hadden, maar niet geleverd kregen zijn de dupe.
 • De bankier van Dos Santos, de dochter van de vroegere Angolese president heeft zelfmoord gepleegd. Dos Santos wordt aangeklaagd voor grootschalige fraude. Ze is de rijkste vrouw van het continent Afrika. Dat terwijl het land in grote armoede leeft.

Bezoek de Beursbox Kennisbox
 
 
 

Regelmatige inkomsten zonder grote risico’s (Peter Meijburg)

24/01 7:16

Wat hebben beurslegenden als George Soros, Jim Rogers, Paul Tudor Jones en John Paulson gemeen?
Ze werden beroemd (en rijk), omdat ze kansen zagen en bereid waren daarvoor enorme risico’s te nemen.
Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven.
Of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari vertel ik er alles over!

Lees meer
 
 
 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is overduidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent.

Vraag hier aan
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Zie hier de gevolgen! (Jack Hoogland)

24/01 7:29

In Zwitserland hebben ze al een tijd langer met negatieve rente te maken dan in de rest van Europa. Het gevolg is dat de Zwitsers nu een alternatief zoeken. Het aantal keren dat ‘Gold kaufen’ op Google als zoekwoord wordt ingegeven is nu zeer fors aan het stijgen. Zie onderstaande tweet.

Dit ondanks de sterke Zwitserse Frank en ondanks dat inflatie in Zwitserland rond de 0% beweegt. Zie hier de gevolgen van negatieve rente! Als het om negatieve rente gaat, loopt Zwitserland voorop.

We gaan ditzelfde beeld zien in de gehele westerse wereld. De conclusie is dan ook wat Ray Dalio in onderstaande tweet zegt. Cash is trash.

Overheden gaan fors meer geld uitgeven. Centrale banken gaan al dat geld printen. Inflatie zal stijgen. Terwijl de rente 0% of zelfs negatief is. Met als gevolg dat de koopkracht van contant geld nog veel harder achteruit gaat dan nu al het geval is.

De grote massa spaarders gaat de komende jaren hetzelfde doen als de Zwitsers nu doen. Massaal op Google zoeken hoe en waar je goud kunt kopen.

Het gevolg is wat topeconoom David Rosenberg al in dit artikel zei.

Lees verder
 
 
 

Iedereen is positief (Tom Lassing)

24/01 7:48

Weet u wanneer iedereen positief is?
- Net voor de val van de beurs!
Het zou niet de eerste keer zijn dat de beurs volledig onderuit gaat net nadat iedereen heeft uitgesproken dat alles op rozen gaat verlopen. Het toppunt van optimisme is altijd net voor de val.
Het is ook niet zo gek, want als iedereen al positief is, wie moet er dan nog gaan kopen?
In die zin ben ik nu heel voorzichtig op de beurs. Het ziet er allemaal veel te mooi uit...
Is het dan nu al over?
Neen, dat hoeft niet. Eind 1997 gaf een beroemde analist aan dat hij het allemaal veel te hard vond gaan. De beurs topte volgens mij pas in maart 2000. Hij had gelijk qua overdreven optimisme, maar als de beurs eenmaal overdrijft, dan doet ze dat ook in het kwadraat.
In die zin moet je nu ook niet direct in paniek wegrennem omdat het zo goed gaat. De andere kant is meegaan in het blinde enthousiasme. Dat lijkt me ook niet erg verstandig.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Stop het opportunisme in in het voetbal (Lodewijk Hof)

24/01 8:05

Nederland lijkt te klein, Ajax en PSV besloten te overwinteren in Qatar. Allemaal omdat de trainingsomstandigheden er uitstekend zijn. De financiele steun vanuit Qatar zal natuurlijk ook een rol hebben gespeeld.
Het is het opportunisme ten top. Dat is erg treurig, het zou voor de ploegen veel beter zijn als ze beleid hebben en de merken en beleving verstevigen.
PSV is erg succesvol met het binnen halen van top talenten uit Latijns-Amerika. Op het moment doet PSV het heel erg goed in Mexico. Waarom gaat PSV dan niet jaarlijks overwinteren in Mexico? Tournooi opzetten met de plaatselijke FC, top ploegen uit Brazilie, Argentinie, de Verenigde Staten en Chili meenemen. Een mooie methode om het PSV merk uit te bouwen. Voor AJAX zou een soortgelijk iets heel goed in Israel kunnen.
Het is met de overwintering in Dubai allemaal op de korte termijn gericht. Doe dit eens anders en kijk naar de lange termijn. Ga dit gewoon eens 15 jaar doen. Sluit media samenwerkingen om samenvattingen en wedstrijden etc. uit te zenden. Combineer het met een matchmakings programma om plaatselijke bedrijven (lees sponsors) aldaar op weg te helpen.
Rond de seizoen opening en sluiting zou zoiets in India en China opgezet kunnen worden.
Helaas is hier visie voor nodig. Dat is iets waarvan we de sportbestuurders blijkbaar niet kunnen beschuldigen.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd