Beursbox Nieuwsbrief Word uw eigen Centrale Bank

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Word uw eigen Centrale Bank
Date: January 27th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 27 januari 2020
 
 

AEX: 614,24  Dow Jones: 28.669  EURUSD: 1,02

Bitcoin: 7.835  Goud: 1,571.06

 
 
 
 

Laat uw spaargeld meer rente opleveren

Uw spaargeld kan echt een mooie rente opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 14 februari vertel ik er alles over

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/01 7:00

  • Omnia tempus sit (Alles is tijdelijk) Ik moest daar om verschillende rendenen aan denken dit weekend. Een waarheid die ook een berusting kan zijn. Je kan je immers overal wel druk over maken...
  • Ik heb afgelopen weekend even gewerkt aan een analyse van hoe China toewerkt naar werelddominantie. De conclusie is dat het nog wel even gaan duren, maar wilt u het rapport lezen, dan kan u het gratis opvragen.
  • Het impeachement proces van Trump gaat vandaag verder. De verdediging kwam vrijdag eigenlijk niet verder dan... ja, hij deed het, maar wat boeit het... En verder vooral leugens. De grote vraag is wat een vrijspraak voor de democratie in de VS gaat doen. Immers sta je daarmee je president heel veel crimineel gedrag toe.
  • In het nieuws eindelijk de vaste klanten boete die energiemaatschappijen geven aan klanten die trouw blijven. Mijn oudste dochter heeft het spelletje goed door. Die stapt ieder jaar over en krijgt daarvoor 100 euro korting en een laag tarief. Blijf je hangen bij een aanbieder, dan mis je die voordelen. Ze stapt dus ieder jaar over. Ik ben minder vrij omdat ik winddelen heb gekocht en daarom gedwongen ben om bij mijn aanbieder te blijven hangen.
  • De VS onder Trump heeft de WHO lamgelegd door nieuwe juristen te blokkeren. Europa en China hebben daarom een nieuwe commissie opgericht die zaken die de VS niet betreffen gaat behandelen. Zo kunnen andere conflicten wel gewoon voorgelegd blijven worden en liggen alleen zaken die de VS betreffen stil.
  • Het Corona virus heeft nu al minstens 80 slachtoffers geëist. Er zijn nu 3.000 mensen besmet. Het verhaal achter dit virus is mogelijk bijzonder sinister. Daar ga ik nog over schrijven.

 
 

Als je dit niet ziet aankomen (Jack Hoogland)

27/01 7:18

Vorige week vertelde ik u al over de bizarre opmerking die Trump vorige week tijdens een meeting met rijke geldschieters maakte. “Who the hell cares about the budget?”

Trump's Chief of Staff Mick Mulvaney was nu juist de politiek ingegaan omdat hij de Amerikaanse begroting op orde wilde brengen. Een jaar geleden kwam hij al tot de conclusie dat dit een zinloze missie is. Zie onderstaande tweet.

Er is in dat hele Washington D.C. geen politicus te vinden die zich zorgen maakt om het snel stijgende begrotingstekort en om de enorme staatsschuld. Dat was een jaar geleden. Nu is het nog veel erger, want politici én centrale bankiers vinden nu dat overheden juist niet genoeg geld uitgeven.

De geniale Ben Hunt meet dagelijks welke uitspraken politici en centrale bankiers het meeste doen in de media. Hij trekt daaruit de conclusie dat massaal geld ‘investeren’ in de samenleving de nieuwe mode wordt. Zie onderstaande tweet.

Als je niet ziet aankomen dat iedere regering in de westerse wereld op het punt staat om massaal geld uit te gaan geven, dan ben je gewoon niet aan het opletten, aldus Hunt. En als je weet dat regeringen massaal geld gaan uitgeven, dan weet je dat inflatie de komende jaren fors zal stijgen.

Daarmee komen we opnieuw bij topeconoom David Rosenberg, die aangeeft dat je in deze situatie...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Klik hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Word uw eigen Centrale Bank! (Peter Meijburg)

27/01 7:43

Wat Jerome Powell van de Federal Reserve of Christine Lagarde van de ECB wel mogen, is voor ons gewone beleggers niet weggelegd: geld printen vanuit het niets.
Maar er is een prima alternatief: regelmatig cash laten bijschrijven in je account. Maand in maand uit. Of de beurs nu stijgt of daalt. Word uw eigen Centrale Bank en kom op 14 februari naar Best. Daar vertel ik u alles over een bijzonder lucratieve optiestrategie.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

27/01 8:11

AEX  Het zag er vorige week heel even slecht uit, maar vrijdag werd weer een enorme winst geboekt en was de crisis weer over. De trend is nog altijd opwaarts. 

DAX  Het beeld in de DAX is positief gebleven. De kracht is er wel wat uit, maar de trend is opwaarts.

ASML  Er is nu technisch een eerste negatief signaal ontstaan omdat de MA20 lijn naar neerwaarts gericht is gedraaid. Ik ben geen aandeelhouder meer door winstname.

RDS  Het technische beeld is negatief. De trend is op zich nog neutraal, maar geen enkele reden om deze aandelen nu te willen bezitten.

Unibail De trend is neerwaarts, al is de koers net wel op een steun gekomen die het vervolgens nog gehouden heeft. Ik wordt niet warm van het technische beeld in de grafiek.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Voor de (klein) kinderen sparen met rendement (Tom Lassing)

27/01 8:43

In mijn ogen is het een heel slimme zet om ook voor de (klein) kinderen te sparen met een flink rendement. U kan dat doen door via hier een rekening op te zetten.
Als ze nog geen 18 zijn, dan kunnen ze niet zelf een rekening openen.
Wat u dan kan doen, is in uw account een extra rekening openen.
Dat heeft enkele voordelen en ook één nadeel.

De voordelen:
U blijft officieel eigenaar en u bepaalt dus wat er in de rekening gaat gebeuren.
U kan zelf de voorwaarden in de rekening bepalen, bijvoorbeeld als u auto-trading aanzet. Dit kan helemaal los van uw eigen deel van uw rekening.
U kan uw gift geheim houden en het ze op een mooi moment in de toekomst geven. Misschien is het dan wel verstandig om uw keuze vast te leggen. Zou u onverwachts overlijden of onbekwaam worden, dan weet men wat de bedoeling van die extra rekening was.

Het nadeel:
U krijgt geen extra 20 euro bonus voor zo'n extra rekening in uw account.

Nog een voordeel:

Zo'n extra rekening voor de (klein)kinderen heeft vaak heel veel jaren de tijd. Dat is voor het rendement op rendement verhaal een heel goede zaak. Af en toe wat bijstorten en de herbelegging van rente en aflossing maakt dat het een aanzienlijk bedrag kan worden.
Ik raad wel aan, (maar dat doe ik altijd) om minstens ieder jaar even te kijken naar de instelling van de auto-trade. Immers kan de rente veranderen en dan kan het zijn dat uw auto-trade niet meer zo vaak meedoet met nieuwe leningen.

Hoe kan u zo'n extra rekening openen?
- In uw account klikt u op uw naam (rechts boven in het scherm). U ziet dan de link naar "+ Open additional account". En dat volgt u.

Zo simpel is het.

Lees verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd