Beursbox Nieuwsbrief Napoleons grootste vijand

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Napoleons grootste vijand
Date: February 4th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 4 februari 2020
 
 

AEX: 592,36 - Dow Jones: 28.561 - EUR/USD: 1,106

Bitcoin: 8.363 - Goud: 1,571.52

 
 
 
 

Crowdfunding is populair

Deed u al eens in een crowdfunding opzet mee? Deze opzet kan u reëel een netto opbrengst van 10%+ per jaar opleveren. U bepaalt zelf uw risico. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) (Simpele aanmeldingsprocedure, interessante beleggingsmogelijkheid, zeer aanbevolen.) Heb nu ook eigen site gemaakt. Bezoek deze nu. 5 feb 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Hoge rente opbrengst

Uw spaargeld levert u bij de bank niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien hard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/02 7:00

  • Gisteren heeft Turkije 46 Syrische doelen aangevallen en mogelijk tot wel 35 Syrische soldaten omgebracht. Dit als wraak voor de dood van 6 Turkse soldaten door Syrische soldaten. Het Syrische leger is samen met Rusland Idlib binnegevallen. Turkije biedt de rebellen hulp. Dit kan dus vreselijk escaleren al zal in dit geval de VS zich vooralsnog nergens mee bemoeien. Zou Rusland de Turken echter op Turks grondgebied aanvallen, dan gaat de NAVO regel in. Een aanval op één is een aanval op allen. Misschien niet zo'n handige regel met een partner als Erdogan's Turkije.
    De situatie voor de bewoners van Idlib is dramatisch te noemen. Tot wel drie miljoen mensen zitten volledig in de klem.
  • Boris Johnson dacht gisteren alleen 'bevriende journalisten' te kunnen uitnodigen. Toen duidelijk werd dat hij heel gericht journalisten aan het uitzoeken was geweest zijn uit protest alle journalisten vertrokken. Hulde daarvoor. Eindelijk nemen journalisten hun beroep zelf ook serieus. In de VS lukte de tactiek van de regering. In het VK gelukkig dus niet.
  • De vraag naar goud voor munten en baren is vorig jaar gedaald. Sinds 2009 was de vraag naar goud voor de reden zo laag niet. De vraag vanuit Centrale banken was echter de laatste twintig jaar zo hoog niet.
  • De uitslag van de Democratische voorverkiezing is vertraagd omdat de App waarmee de uitkomsten doorgegeven worden niet goed werkt. Het zou geen hack betreffen is de officiële mededeling. Vrij vertaald houdt dat in dat de App gehackd is en de zaak behoorlijk in het honderd gelopen is. Op 11 februari zal het circus in New Hampshire gaan plaatsvinden. Is dit een outside hack, of is het gewoon fraude binnen de Democratische partij omdat Bernie Sanders te zwaar gewonnen heeft?
  • In Hong Kong is de eerste Corona dode gevallen. In China zijn nu 20.000 mensen ziek. Er zijn ondertussen 425 aan de ziekte bezweken.
  • Alphabet heeft 15 miljard dollar omzet gemaakt met YouTube reclames. Hun cloud business leverde een omzet van bijna 9 miljard dollar op.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

500 euro per maand extra inkomen (Tom Lassing)

04/02 7:21

Wat zou je moeten doen om per maand 500 euro meer inkomen vanuit je vermogen te genieten?
Een leuke vraag.
Ik heb er een antwoord op. Ik verwacht bij deze aanbieder 10% rendement. Ik verwacht dat het meer is, want vier jaar ervaring leert dat 12% haalbaar is, maar ik hou het voor de veiligheid op 10%.
500 euro per maand maakt 6000 euro per jaar. Die 10% is dus 6.000 euro.
De rekensom is dan dus makkelijk.
Als u er 60.000 euro inzet, dan haalt u die gestelde doelstelling.
Er is wel een maar...
Ik ben nu zelf vanaf eind oktober actief en ik zit nu op 7.400 euro ingezet vermogen. Dat is in die periode voor wat betreft het gewenste risicoprofiel het snelst mogelijke traject geweest.
Het is dus niet zo dat je 60.000 euro in één keer kwijt kan.
Toch had ik al veel verder kunnen zijn door niet per lening 25 euro, maar bijvoorbeeld 200 euro in te zetten. Misschien dat ik dan al aardig op streek was geweest. Daarmee neemt echter wel het risico toe. Als immers iemand niet meer betaald, dan ben ik nu hooguit 25 euro kwijt. Leg je per lening 200 euro in, dan is het verlies wel hoger.
Het is een keuze... Het is zo dat een percentage van de leningnemers uiteindelijk niet meer kan betalen. Als het dus puur dat percentage blijft, dan maakt het uiteindelijk, als je 60.000 euro inzet, niet uit of er per lening 25 of 200 euro verstrekt is.
Hoe dan ook is er in dit voorbeeld 60.000 euro nodig.
Heb je geluk, dan haal je er uiteindelijk wel iets meer dan 500 euro uit. Als je dat niet doet en het zelf op 500 euro houdt en de rest van de overwinst herinvesteert, dan kan je vermogen uiteindelijk nét iets groeien zodat je de inflatie ook bij blijft houden.

Lees verder
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Poor man's gold (Tom Lassing)

04/02 7:42

Zilver wordt gezien als het goud voor de armen.
We moeten daarin reëel zijn, als u minder dan honderdduizend euro heeft, dan is zilver voor u waarschijnlijk een slimmere zet dan goud.
Je kan dan tenminste hoeveelheden kopen die er een beetje toe doen. Een ounce zilver kost momenteel rond de 18 dollar per troy ounce. Daarmee is het ten opzichte van goud dus enorm achtergebleven.
Immers, goud kost nu een kleine 1.600 dollar per troy ounce. Dat is dus 88 keer meer dan zilver.
Die 88x de prijs van zilver is één van de hoogste multiples ooit.
Er zijn tijden geweest dat goud 7x de prijs van zilver had. Misschien was dat overdreven, maar 16x de prijs van zilver werd als het maximale 'normale' gezien.
Nu dus ondertussen al 88x.
Als we in euro's kijken, dan kost een kilo zilver momenteel 500 euro. Met een paar duizend euro kan je dus letterlijk kilo's kopen. Drie kilo zilver tegen één ounce (31,1 gram) goud... Dat is grofweg de vergelijking.
Ik heb zelf in waarde ongeveer drie delen zilver op één deel goud. Dat is in waarde. In gewicht is het verschil echt enorm.

Mijn zilver ligt hier in Londen. Veilig uit handen van de EU...

Open een account
 
 
 

Aankoop nieuw huis in VS (Tom Lassing)

04/02 8:00

Ik heb gisteren het koopcontract getekend voor mijn 23e huis in Michigan. Het is een huis in een straat waar ik al eerder een huis kocht. Ook vlak om de hoek heb ik al een huis in mijn bezit. Ik probeer zoveel mogelijk mijn huizen in clusters bij elkaar in dezelfde buurt te kopen, zodat de managementkosten laag blijven. Ik heb ondertussen drie van die clusters.
Het gisteren gekochte huis is een huis in mijn nieuwe strategie.
De huren zijn namelijk flink gestegen en we merken dat lang niet iedereen in Detroit die hogere huur op kan of wil brengen. Dit huis kost me in aankoop slechts 19.240 dollar.
Er zit al een huurder in die 600 dollar per maand aan huur betaald.
Dit zijn bruto rendementen waar je eigenlijk alleen maar in Detroit voor kan komen. Het zijn geen parels van huizen, maar ze voldoen goed aan de vraag in de markt.

Meer over mijn vastgoed
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Napoleons grootste vijand (Tom Lassing)

04/02 8:05

Als u moet aangeven wie de grootste tegenstander van Napoleon Bonaparte was, dan zegt u waarschijnlijk het eerste Arthur Wellesley, de Duke of Wellington. Hij versloeg Napoleon in Waterloo.
Ik kan nu al zeggen, hij was het niet.
Of u denkt misschien aan de Russische tsaar Alexander, omdat die hem uit Rusland verjoeg in 1812.
Ook Alexander is het echter niet.
Ik weet bijna zeker dat geen enkele lezer van deze nieuwsbrief op dit moment de naam weet van de man die Napoleon zelf verantwoordelijk hield voor het feit dat hij zijn levensdoel niet bereikte.
Een man die keer op keer tegenover Napoleon stond als deze zijn plannen in duigen zag vallen.

Lees verder
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd