Beursbox Nieuwsbrief Profiteer van deze naderende hype

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Profiteer van deze naderende hype
Date: February 5th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 5 februari 2020
 
 

AEX: 605,4  Dow Jones: 28.737  EURUSD: 1,103

Bitcoin: 8.385  Goud: 1,552.86

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 14 februari maak ik u wegwijs!

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/02 7:00

 • De aanfluiting van de Democratische voorverkiezingen heeft alles te maken met de verliezer van die verkiezingen. Dát had niet mogen gebeuren. Verderop in de nieuwsbrief meer er over.
 • Tesla, its 1999 again
  De gekte rondom Tesla kent geen grenzen. Een week geleden nog een koers van 571 dollar en gisteren al een opening rond de 842 dollar en later ging het aandeel over de $900. Ik vermoed dat hetpaniek bij de shorters was die dit veroorzaakt heeft. In mijn ogen is de top er zodra de $1000 geraakt gaat worden.
  De K/W is nu al 450 en nog altijd zijn er mensen die vinden het het nog veel hoger moet kunnen!
  Hoe gek willen we het maken? Dit is waanzin. Wanneer doet er iemand het licht aan?
 • Wilt u weten waarop ik er geen fan van ben om rechtstreeks bij InterActive Brokers klant te zijn? Ik had gisteren assistentie van de helpdesk nodig... Een half uur in de wacht en daarna een gesprek van een half uur voor niets anders dan toegang tot mijn account. Dit alternatief op hetzelfde platform is iets duurder, maar dan krijg je tenminste wel binnen een redelijke tijd een helpdeskmedewerker aan de lijn.
 • Toen gisteren de officiële uitslag van de Democratische voorverkiezing uitbleef, was het de verliezer die stennis maakte. Joe Biden is uitgekotst door de kiezers en dat kon hij blijkbaar niet verkroppen. Het zijn Buttigieg en Sanders die met de winst gaan lopen en samen meer dan de helft van de stemmen verkregen.
 • De directie van KPN heeft (waarschijnlijk met hun bonus) aandelen KPN gekocht. CEO Joost Farwerck kocht 40.000 aandelen.
 • De goudproductie in Burkina Faso is in 2019 flink geraakt door veiligheidsproblemen rond de mijnen. Er is een burgeroorlog gaande en mijnbedrijven worden regelmatig aangevallen.
 • Gisteren wereldwijd de beurzen weer fors omhoog en goud omlaag. Ineens is risico weer geen issue voor beleggers. Ondertussen naderen we de 500 doden vanwege het Corona virus.
 • Ik heb het goud dat ik na 2011 voor mijn kinderen kocht eerder deze week verkocht. Het zilver dat ik voor ze kocht heb ik wel aangehouden. De kinderen gaan dus een gift van pa en ma tegemoet zien, want nu mogen ze zelf kijken wat ze met het geld doen.

 
 

Profiteer van deze naderende hype (Jack Hoogland)

05/02 7:17

Vrijdag vertelde ik u over het Europese plan om maar liefst €1000 miljard uit te geven om het klimaat te redden. En dat de ECB klaar staat om het benodigde geld te printen. Die €1.000 miljard betreft alléén Europa.

Ook Fed-baas Powell gaf vorige week aan dat de Fed klaar staat om te helpen het klimaat te redden. Zie tweet hieronder.

Tientallen centrale banken wereldwijd hebben zelfs een organisatie opgericht, genaamd ‘Network for Greening the Financial System’. Zie hieronder het logo.

Al die centrale banken staan klaar om het klimaat te helpen redden. Er zullen de komende jaren niet duizend, maar duizenden miljarden worden uitgegeven om het klimaat te redden.

Politici geven het geld uit. Centrale banken printen het. Bedrijven profiteren. Beleggers duiken massaal op klimaataandelen. Hype in klimaataandelen.

Met het (nu nog) zeer goedkope klimaataandeel waarover ik u vrijdag vertelde, profiteert u maximaal van de komende hype in klimaataandelen.
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

Bestel nu
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Handmatig of automatisch handelen (Tom Lassing)

05/02 7:33

Bij Neo Finance kan je kiezen tussen handmatig leningen uitzoeken, of dat automatisch laten doen. Ik heb zelf voor 100% automatisch gekozen.
Dat is een heel bewuste keuze geweest.
Ten eerste is het zo dat het bij de A leningen (de meest veilige leningen) het bijna onmogelijk is om nog handmatig aan zo'n lening mee te doen. Deze leningen zijn zo populair dat ze vrijwel altijd direct vanuit de automatische handelen pot gevuld worden. Neo Finance zet daarbij de leningverstrekkers op een rij en wie bij deze lening achter het net vist, is bij de volgende lening eerder aan de beurt.
Daarnaast is het voordeel van automatisch meedoen het feit dat je heel bewust kan kiezen voor bepaalde leningen aan een bepaalde soort lener. Ga je handmatig leningen verstrekken, dan loop je grote kans dat je je uitgangspunten gaat loslaten. Er zijn immers veel zaken om rekening mee te houden en denk je bij handmatig kiezen wel aan al die zaken?
Ik vind het zo belangrijk dat ik me hou aan de vooraf vastgestelde bepalingen dat ik mezelf niet vertrouw als ik dat handmatig zou doen.
Door alleen maar automatisch te handelen hoef ik eigenlijk vrijwel niets meer te doen. Ik moet er alleen voor zorgen dat er voldoende geld op de rekening aanwezig is om nieuwe leningen te verstrekken. Op dit moment verstrek ik drie tot vier leningen per dag, dus dat gaat een uitdaging worden omdat ik ook veel geld nodig heb om in de VS mijn huizen te kopen. Ik heb daar net weer twee huizen gekocht en wil proberen er dit jaar nog 26 bij te kopen.
Het wordt steeds iets moeilijker om overal op tijd cash beschikbaar voor te hebben. Een luxe probleem, want ik kan natuurlijk ook gewoon iets rustiger aan gaan doen.
Vooralsnog echter blijf ik sprinten.

PS: Vanavond komt Mark Leenards in Best een presentatie over het systeem geven. Ik heb nog enkele plekken vrij. Kijk hier en Mail me als u wilt komen.

Lees verder
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

05/02 8:13

AEX Gisteren een flinke winst voor de AEX, maar technisch gezien nog geen echt grote verbetering. De trend is nog altijd dalende, ondanks die mooie winst.

DAX  Een mooie winst met gap voor de DAX, maar ook hier technsich gezien geen serieuze verbetering door die stijging. De trend is neutraal op dit moment.

Randstad  Bij Randstad is de winst begin januari genomen en zouden we nu weer kunnen kijken naar een eventuele nieuwe instap. Wat mij betreft is het daar te vroeg voor.

Aalberts  Gisteren is een koopsignaal ontstaan, maar omdat de koers van het aandeel in de grafiek nog maar net onder de lijn staat die over de toppen getrokken kan worden laat ik dit even lopen. Het opwaarts potentieel is te klein.

Signify  Het aandeel Signify is de laatste dagen heel fors gestegen. Ze deed dat nét na een daling die technisch tot een verkoopsignaal gekomen was. Veel beleggers die dus puur op technische gronden werken zullen dit gemist hebben.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Vastgoed in Amsterdam (Tom Lassing)

05/02 8:35

Het zal niemand verbazen dat de prijzen voor vastgoed in Amsterdam de pan uit rijzen. Is dat gunstig voor vastgoed beleggers?
Ja, voor hen die al lang geleden kochten is dat gunstig. Hun vastgoed is veel meer waard geworden en de huren zijn enorm gestegen.
Wil je er nu nog gaan beleggen, dan is het andere koek.
De prijzen zijn al extreem hoog en daarbij is de gemeente Amsterdam allemaal extra eisen aan het stellen om misstanden die, bijvoorbeeld door een losgeslagen prins vastgoed zijn ontstaan, te voorkomen. Dat maakt dat nieuw te ontwikkelen vastgoed aan extreem hoge eisen moet voldoen en in feite vrijwel oninteressant voor nieuwe beleggingen is.
Je moet wel enorm in een niet aflatende groei van die markt geloven wil je nu nog investeren. Je winst komt er namelijk alleen maar als de groei blijft doorzetten en dus de huurstijgingen ook blijven doorgaan.
Dat laatste is op dit moment wel anders geworden.
De huren in Amsterdam stijgen gemiddeld namelijk maar 1% omdat de huurders het anders niet meer kunnen betalen.
De wal is het schip aan het keren. De markt wil de prijzen wel laten stijgen, want de vraag is enorm, maar die vraag kan de hogere prijzen niet betalen.
De steeds strengere eisen van de gemeente helpen ook niet.
Wat we nu zien is dat eigenlijk vooral zwart geld zich de woningen op de huidige prijzen nog kan veroorloven. Het criminele element in de verhuurdersmarkt neemt dus enorm toe. Ook dat probleem moet de gemeente Amsterdam dus aanpakken.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd