Beursbox Nieuwsbrief $12.000 meevaller

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief $12.000 meevaller
Date: February 11th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 11 februari 2020
 
 

AEX 617,1 Dow 29.322 USD 1,09 Btc 8.951 Goud 1,568.61

 
 
 
 

Crowdfunding is populair

Deed u al eens in een crowdfunding opzet mee? Deze opzet kan u reëel een netto opbrengst van 10%+ per jaar opleveren. U bepaalt zelf uw risico. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) (Simpele aanmeldingsprocedure, interessante beleggingsmogelijkheid, zeer aanbevolen.) Heb nu ook eigen site gemaakt. Bezoek deze nu. 5 feb 2020 bijeenkomst in Best!

Schrijf nu in
 

Hoge rente opbrengst

Uw spaargeld levert u bij de bank niets meer op. Stel daarom een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien hard en hebben vanwege die groei nu extra kapitaal nodig! (Aanbieding alleen voor Nederland geldig)

Klik hier voor meer info
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/02 7:00

  • Het Corona virus heeft nu meer dan 1000 leven gekost en het zal economisch ook een flinke impact hebben. Zo wordt verwacht dat het aantal smartphones dat verkocht zal worden flink zal dalen omdat de Chinese fabrieken voor een flink deel nog altijd stil liggen en consumenten op dit moment (in China) niet naar de winkels komen.
  • De beoogde opvolgster van Markel heeft aangegeven zichzelf alsnog niet verkiesbaar te stellen. De reden is dat ze binnen de partij niet het aanzien heeft dat Merkel had en niet in staat bleek om de partij op één lijn te houden. Als ze nu al alle kanten op vliegen, dan is dat inderdaad een zeer zwakke start.
  • Volgens Monzo CEO Tom Blomfield zijn de grote banken er op uit om fintech de nek om te draaien. De banken zetten alles op alles om nieuwe ontwikkelingen tegen te houden omdat ze zelf zo snel niet kunnen veranderen.
  • Amazon heeft een 10 miljard cloud Pentagon contract verloren en wil hiervoor een uitleg via een hearing hebben. Het contract is nu naar Microsoft gegaan.
  • In het budgetvoorstel van Trump wordt het studentenleen systeem verder aangepakt. Er is nu een regeling waarbij je bij 10 jaar netjes op tijd betalen en aflossen de rest van de lening kwijtgescholden krijgt. In het voorstel van Trump vervalt ook deze regeling en blijven de studenten dus zitten met de totale lening. De Democraten willen juist terug naar gratis studeren.
  • Boris Johnson heeft de persbijeenkomsten die premiers altijd geven aangepast richting Trump stijl. Het aantal momenten dat de pers toegang heeft, is enorm ingeperkt en veel zaken worden nu door de eigen regeringspersdienst naar buiten gebracht. Boris wil dus veel meer zelf de hand hebben in wat er over hem geschreven gaat worden.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Hoe leg ik Neo Finance het beste uit (Tom Lassing)

11/02 7:21

Mijn ervaring is dat als ik crowdfunding zeg, er bij veel mensen geen blik van herkenning ontstaat. Zo moet ik dus niet beginnen.
Het samen met andere particulieren uitlenen van geld aan andere particulieren dekt wel de lading, maar dat geeft het idee van veel werk en een ingewikkelde constructie. Dat is het echter ook niet.
"Het zonder een bank via een online systeem uitlenen van je geld aan particulieren die een persoonlijke lening willen afsluiten." Daarmee mis je nog cruciale gegevens, maar het dekt al aardig de lading. Wat je dan nog mist, zijn crowdfunding, je beperkte investering per lening en dat er een hoge rente vergoeding tegenover staat.
Daarbij mis je dan nog altijd de zekerheid van de IBAN rekening die los staat van de onderneming.
Dat alles moet je uiteindelijk wel zeggen, zonder dat je gesprekspartner schreeuwend wegloopt.
Ik ben er nog niet uit hoe mijn 30 seconden elevator pitch er precies uit moet zien...
Tot dat ik die klaar heb, verwijs ik iedereen toch maar naar mijn eigen Nederlandstalige site.

Naar mijn site
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

$12.000 meevaller (Tom Lassing)

11/02 7:42

We gingen in Detroit naar de gemeente om de vergunning voor de verbouwing van het appartementen complex af te halen. Hoewel het een bestaand appartementengebouw is dat we in Detroit renoveren, hebben we er toch maar even een officiële vergunningsaanvraag voor gedaan.
Ze zeggen zelf "the land of the free", maar dat is marketing. Er is niet veel "vrij" meer in de VS.
Je kan er maar beter te veel aanvragen dan te weinig.
In dat laatste geval kunnen ze vanuit de gemeente alles stil leggen en kan je maanden, zo niet jaren vertraging oplopen.
Wij dus heel braaf naar de gemeente toe en toen mijn manager de vergunning persoonlijk kwam afhalen was er een leuke verrassing.
De gemeente had ooit besloten dat er een 12.000 dollar bonus zou zijn voor degene die dit gebouw zou herontwikkelen. Dat was lang geleden besloten en niemand die het nog wist.
De verkoper wist het ook niet, want ik hoorde er niets over toen ik het gebouw kocht.
Als we nu de renovatie klaar hebben, dan kunnen we de gemeente uitnodigen en als de renovatie in orde bevonden wordt, dan krijg ik 12.000 dollar overgemaakt.
Dat is nog eens een leuke verrassing.
Wat ik nu wil proberen is om de burgemeester van Detroit die bonus persoonlijk te laten uitdelen op de dag dat we het gebouw opleveren. Dat geeft ons publiciteit en is voor de gemeente Detroit een positieve pers. De vraag is of ik dan zelf ook naar Detroit moet. Daar zit ik niet zo op te wachten.

Naar de site
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

11/02 8:11

AEX  We zitten in positief terrein en de trend is weer stijgend voor de AEX index.

DAX  De DAX heeft geen nieuwe top kunnen zetten en onder de 13.577 zou ik geen nieuwe long positie inzetten.

ING groep  De laatste dagen een stijging, maar in mijn ogen nog geen definitieve opwaartse doorbraak. Daarvoor moet de koers van het aandeel ING in de grafiek boven de stijgende MA20 lijn komen. De MA20 lijn is nu dalende.

Heineken  Na de vorige analyse is het aandeel Heineken heel kort boven de 100 euro gekomen. Ondertussen zijn we terug bij af. De korte termijn trend is neutraal.

IMCD  De take profit kan omhoog naar 80,39 euro per aandeel.

Zelf fantastische analyses maken? Klik hier voor een enorm goede cursus!

Naar de analyses
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier eens naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Te heet in de tuin (Tom Lassing)

11/02 8:45

Zo midden in de winter denk je daar niet zo veel aan, maar zodra de warme dagen er weer zijn, valt het in veel tuinen op dat de hitte vrij snel onverdragelijk is.
Hoe kan dat?
Nu, we doen dat vooral zelf.
We hebben heel veel zwarte platte daken. In de wijk ook veel auto's die de hele dag in de zon bakken en die wartme dus ook weer aan de omgeving afgeven.
In de tuin tegenwoordig ook vooral veel zwarte tegels. Ik zie tegenwoordig ook veel zwarte parasols. Niet handig hoor, in een steeds warmer wordende omgeving.
We hebben ook steeds minder planten en bomen in de tuin. Vooral bomen geven enorm veel verkoeling.
Kortom, we doen er zelf alles aan om hittestress in onze tuinen te veroorzaken. Een heerlijke tuin, maar als de zon schijnt, is het snel te warm.
Wist u dat boven kunstgras de temperatuur snel 10 graden warmer wordt. Als het dus eindelijk een keer 30 graden is, dan is het op kunstgras al veertig graden. Dat is voor kinderen en ouderen dus al gevaarlijk. Leuk zo'n onderhoudsarme tuin...
Dat terwijl het dan bij 30 graden op echt gras nog altijd goed toeven is en het echte gras je voeten zelfs nog verkoeling kan bieden.
Je moet er niet aan denken dat het komende zomer weer een keer 40 graden wordt. Dan zijn heel wat tuinen een gevaar om te verbranden. Niet van de zon, maar van de hitte.
Wat kunnen we er aan doen?
Begin eens klein. Haal in de hoek van de tuin eens een tegel weg. Het is maar in de hoek, dus zo'n opoffering is het niet. Zet er maar een plant of struik in, of doe er niets mee en laat de natuur het maar oplossen. Zo'n kleine aanpassing kan al een eerste verschil maken. Heb je er wat voor over, investeer dan in een groen dak, of gooi het kunstgras er uit en ga toch terug naar een echt gazon.
Zo veel geld kost het niet om dat eventueel iedere twee of drie jaar te vervangen als je het altijd 'perfect' wilt houden. Je kan ook gewoon af en toe bij zaaien. Een beetje mos er in is helemaal zo erg niet. Het maaien van het gras één keer per week is goed voor u. U moet immers een beetje bewegen.
Ik sta er echt van te kijken als ik soms mensen spreek dat ze thuis komen van hun kantoorbaan en dan zo moe zijn dat ze alleen maar willen zitten. Hoe oud wil je worden als je nooit meer beweegt? Zelfs boodschappen worden nu al bij het afhaalpunt gehaald. Scheelt weer door de winkel moeten lopen...
Als je zo lui bent, ga dan alles vloeibaar eten... Hoef je ook niet meer te kauwen.
We zijn in onze samenleving aan het doorslaan naar extreme gemakzucht. Niets mag meer inspanning kosten. Inspanning is slecht, stil zitten is goed... Je gaat er alleen een flink end eerder dood van.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd