Beursbox Nieuwsbrief Jort Kelders' bitcoin avontuur

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Jort Kelders' bitcoin avontuur
Date: February 19th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 19 februari 2020
 
 

AEX 625,43 Dow 29.294 USD 1,079 Btc 9.339 Goud 1,603.6

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoef dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee je een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Op 3 april maak ik u wegwijs! Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/02 7:00

  • 75 jarigen krijgen nu van de Nederlandse minister (VVD) een tijdelijk rijbewijs omdat het CBR de achterstand te ver heeft laten oplopen. Met dat rijbewijs mogen ze echter alleen in Nederland autorijden. Geen autovakantie in het buitenland dus voor veel 75 plussers. De politiek doet verder niets voor deze groep. Blijkbaar ben je voor hen op die leeftijd al afgeschreven. Een schandelijke zaak. Men is te beroerd om dit administratief even goed te regelen. Politiek schaam je. Het is vooral de VVD die hier de steken laat vallen.
  • De staat Minnesota heeft de hoogste rechter in de staat gevraagd om de uitspraak van een lagere rechter terug te draaien. Die lagere rechter weigerde een mijnvergunning af te geven. Minnesota ziet zichzelf als grondstoffen staat. De uitspraak van de lagere rechter kan vergaande gevolgen voor de lokale mijnbouw hebben.
  • HSBC schrapt 35.000 banen. Het is een perfect storm voor de bank. Onrust in Hong Kong, Corona en de sancties tussen de VS en China. Ze grijpen nu hard in, anders zinkt het schip.
  • De winstwaarschuwing van Apple heeft gisteren de beurzen schrik bezorgd. Koersen gingen over een breed vlak omlaag. Apple zelf begon zo'n 2,5% lager aan de sessie.
  • Blokker heeft de 120+ filialen in België en Luxemburg verkocht. De winkels waren niet winstgevend te krijgen. Blokker was sinds eind jaren zeventig in de landen actief.
  • De Britten willen de EU vissers uit hun wateren hebben. De EU wil alleen een handelsakkoord tekenen als ook de visserij er in geregeld is. Er komen steeds meer obstakels bij terwijl er niets wordt opgelost.
  • Rusland moet 50 miljard dollar schadevergoeding betalen aan Yukos aandeelhouders. Het land gaat in cassatie tegen de uitspraak.
  • De goudprijs is gisteren voor het eerst in zeven jaar weer boven de 1600 dollar gekomen. In euro's gemeten staan we al enige tijd op of rond de hoogste koers ooit. De zilverprijs blijft nog altijd achter maar stijgt nu ook voorzichtig al wel. Ik heb nu zelf 25% goud en 75% zilver.

De koers van bitcoin
 
 
 

Juist als het optimisme het hoogst is! (Jack Hoogland)

19/02 7:17

Dat beleggers de economische impact van het coronavirus de afgelopen weken totaal hebben genegeerd, is goed te zien aan onderstaande tweet.

Juist op het moment dat aandelen gemiddeld genomen duurder dan ooit zijn én juist op het moment dat de allerdonkerste onweerswolken komen aandrijven, is ook het optimisme onder beleggers het hoogst.

En juist op dát moment komt 's werelds grootste bedrijf met een winstwaarschuwing als gevolg van het coronavirus. Zie onderstaande tweet.

Apple gaf gisteren aan dat ze haar vorige maand afgegeven winstverwachting niet zal halen én dat ze geen nieuwe winstverwachting durft af te geven. Vooral dat laatste is belangrijk. Draagt bij aan stijgende onzekerheid.

Dat er na Apple nog héél veel beursgenoteerde bedrijven met winstwaarschuwingen gaan komen, zien we in onderstaande tweet.

Dun & Bradstreet deed onderzoek en concludeert dat 5 miljoen bedrijven wereldwijd schade ondervinden van het coronavirus.

Deze stijgende onzekerheid is uiteraard razend positief voor...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Jort Kelders' bitcoin avontuur (Tom Lassing)

19/02 7:38

Nog altijd zijn op Internet overal advertenties te zien waarin Jort Kelder genoemd wordt in combinatie met een bitcoin aanbieding.
Je zou denken, dat kent iedereen nu wel als de oplichting die het is, maar neen, nog altijd zijn die advertenties heel succesvol.
Een dergelijke advertentie met Jort Kelder, of John de Mol is ALTIJD een oplichting.
Beide heren doen niets in bitcoins.
De frauduleuze advertenties zijn echter niet tegen te houden omdat de advertentie-aanbieders de advertenties gewoon blijven accepteren.
Het is duidelijk dat het oplichting is, maar ja, de advertentie levert veel reclame geld op, dus verbieden of weigeren doen ze hem niet.
Iedere dag zijn er daarom nieuwe mensen slachtoffer van de oplichting. De advertenties zijn immers heel slim opgezet en appelleren aan de hebzucht van consumenten. Als Jort er rijk van kan worden, waarom ik dan niet?
Nu, Jort wordt er niet rijk van en u ook niet.
Je vraagt je af wanneer iemand die deze advertentie nog altijd toestaat een keer verantwoordelijk ervoor zou moeten worden.

 
 

Tesla waardering (Tom Lassing)

19/02 8:00

Ik schreef er recent al over en ik blijf er bij. Tesla gaat naar een koers van $1000 per aandeel, maar de kans is dan in mijn ogen behoorlijk groot dat de koers daarna 50% of meer terug gaat vallen.
De gekte is namelijk compleet qua waardering.
De vraag is immers of het bedrijf wel genoeg auto's kan bouwen er er genoeg winst op kan maken om ooit de huidige waardering te rechtvaardigen. Autofabrikanten hebben wat dat betreft al meer dan 100 jaar geschiedenis en ooit stond Ford op een vergelijkbaar punt. Op dat moment was de helft van de auto's in de wereld een Ford.
Nu is de helft van de elektrische auto's een Tesla en Ford heeft nu een waardering die slechts 20% is van die van Tesla. Tesla is immers 155 miljard waard en Ford 32 miljard.
Die extreme waardering blijft niet zo.
Daarbij kost het steeds meer moeite om de batterij onderdelen bijeen te krijgen. Daar waar je dan ziet dat ze hoekjes gaan afsnijden zien we het terug in ontploffende batterijen. Vraag Samsung maar wat dat (kortstondig in het beste geval) met je naam en reputatie en beurskoers kan doen.
Een enkele brandende Tesla is geen probleem, maar als die auto's in grotere hoeveelheden spontaan in brand vliegen, dan ontstaat er wel degelijk een probleem.
Ook het Corona virus kan het bedrijf raken.
Ondertussen gisteren weer een forse koersstijging. Het aandeel sloot maar liefst 58 dollar hoger op 858 dollar per aandeel. Die $1000 per aandeel kan dan wel eens heel snel gehaald gaan worden.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De toekomst van elektriciteit (Tom Lassing)

19/02 8:15

Op dit moment worden oplaadpalen voor elektrische auto's in Nederland afgeknepen omdat ze te veel stroom van het net af halen. Ons landelijke netwerk kan lokaal de vraag van al die laadpalen nu niet altijd meer aan.
Er moet dus een oplossing komen, want de aantallen elektrische auto's nemen alleen maar toe.
Op het huidige elektrische netwerk kan dit niet.
De wal gaat het schip dus keren.
Oplossingen zijn aanwezig, maar worden door de huidige wetgeving tegengewerkt. Het veel meer opslaan van energie zou een oplossing kunnen zijn.
Verwarmen op stroom, zoals ik doe met mijn infraroodpanelen is eigelijk helemaal fout. Beter is het om te verwarmen vanuit een enorm vat met water dat in de zomer warmgemaakt wordt met zonnewarmte, waarna we die warmte in de winter gebruiken voor de verwarming van huizen en kantoren. We hebben onder de grond ruimte genoeg en water is er ook voldoende. De verwarming van huizen is onze grootste particuliere energievraag.
Het omvormen van energie van warmte naar stroom en visa versa moet je voorkomen, want daardoor gaat veel energie verloren. Warmte voor warmte en stroom voor stroom. Dat is de ideale combinatie.
Toch kan het infrarood paneel nuttig blijven omdat het je mogelijk maakt heel gericht een ruimte te verwarmen. Niet heel het gebouw warm, maar alleen daar waar iemand is verwarmen. Schrijf infrarood dus niet af, maar gebruik het slim.
We moeten snel af van de huidige wetgevingen rondom het verrekenen van de duurzame stroom. Het moet voor particulieren interessant worden om in huis elektriciteit en warmte op te slaan. Dat kan namelijk een enorme verlichting op het grote net geven. De piek van particuliere vraag naar stroom ligt heel het jaar, maar vooral in de winter, tussen 18:00 en 21:00 uur. Als we die piek kunnen opvangen met stroom uit eigen huisbatterij, dan is veel gewonnen. Dan kan de auto ook nog gewoon opgeladen blijven worden.

Energie site
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd