Beursbox Nieuwsbrief Er is NOG STEEDS nauwelijks iets gebeurd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Er is NOG STEEDS nauwelijks iets gebeurd
Date: March 16th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 16 maart 2020
 
 

AEX 432,85 Dow 21.947 USD 1,113 Btc 4.513  Goud 1,544.74

 
 
 
 

Meer rente voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan ook nu serieus rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf het risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement)

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 3 april vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/03 7:00

  • Hoe Corona ons leven beïnvloedt is gigantisch. Wie had dat een maand geleden kunnen denken. Helaas is onze regering in sommige opzichten een kip zonder kop. Ze hebben geen beleid en vaak ook weinig inzicht. Al doende leert men, maar dat geeft me weinig vertrouwen voor de toekomst. Immers, eenmaal gekregen verantwoordelijkheden worden niet makkelijk afgegeven. De macht die ze krijgen/nemen is aanstekelijk. De economische schade is door het geklungel nu veel groter dan nodig was geweest.
  • Bill Gates stapt uit de raad van bestuur van Microsoft en Berkshire Hathaway. Hij wil zich nog meer op liefdadigheid gaan toeleggen. Zijn fonds houdt zich bezig met onder meer het voorkomen van wereldwijde ziektes, maar maakt zich daarmee ook weer verdacht. In oktober werd een conferentie gegeven over het voorkomen van een Corona pandemie en in december brak Covid-19 uit. Wat een geluk, of heel opmerkelijk?
  • Ik was de stupiditeit rondom Corona zo zat, dat ik in twee simpele plaatjes maar even het probleem heb duidelijk gemaakt. Kijk hier en weet dan ook eindelijk wat het echte probleem is.
  • Ruim een jaar geleden een interview tussen Harm van Wijk en Tom Lassing waarbij we nu kunnen zeggen dat het eindelijk realiteit is geworden. Wat nog geen realiteit is, is mijn portefeuille van 50 woningen. Ik heb nu 28 woningen en één appartementencomplex met 14 appartementen.
  • Het hamsteren van toiletpapier is een teken van zoeken naar zekerheden in een onzekere tijd. De mensen die het doen zien in het hebben van veel (in dit geval toiletpapier) een stukje vastigheid. Het is het reptielenbrein dat even de leiding in hun hoofd overneemt.
  • Economisch gezien gaan we nu een enorme recessie in. Het land een kleine maand lamleggen is niet iets dat je zonder de nodige gevolgen kan doen. Het standpunt van de regering richting ZZP'ers is daarbij zo schandelijk dat het bijna hooivork waardig is.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Er is NOG STEEDS nauwelijks iets gebeurd! (Jack Hoogland)

16/03 7:18

Sinds vorige week heeft de reguliere media alle aandacht voor de impact die het coronavirus gaat hebben op de economie en op de financiële markten.

Dat zal voorlopig ook zo blijven. Want we zien nu een dagelijkse stroom negatieve berichten die vanuit alle landen, uit veel bedrijfstakken en dus van heel veel bedrijven komt.

De wereldeconomie stevent af op de grootste economische ramp sinds de Tweede Wereldoorlog. En op onderstaande lange termijn grafiek van de S&P-500 zien we hoe klein de impact hiervan óók na de dramatische beursdag van gisteren is.

De S&P-500 zit nu op het niveau van eind 2018. Toen hadden beleggers stress over een paar renteverhogingen. Vergelijk dat eens met de impact van het coronavirus!

We zien dat Europese regeringen nu steeds meer maatregelen nemen. In plaats van pro-actieve maatregelen, zien we echter vooral politici die achter de feiten aan strompelen. Daardoor zal deze ellende alleen maar langer duren.

Want heel Europa én de gehele VS zullen op slot gaan. Net zo op slot als Italië nu zit. Zie onderstaande tweet. Wat betekent dat de gehele westerse wereld economisch plat gaat.

Kijk je naar de koersgrafiek hierboven, dan zie je direct...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden!

Kijk hier
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Klik hier voor meer info
 
 
 

Ik kies voor verlies nemen (Tom Lassing)

16/03 7:37

Als je leningen uitzet via Neo Finance, dan is het helaas zo dat enkele leningen 'slecht' zullen zijn. Enkele leners gaan de lening niet afbetalen.
Daar kan je je 100% tegen verzekeren, maar dat doe ik zelf vrijwel niet. Het is namelijk vrij duur en in mijn ogen ook amper nodig.
Je kan de slechte leningen namelijk ook op de Secundaire Markt verkopen. Ik had afgelopen weer twee leningen die meer dan 85 dagen over tijd waren. Ik heb die met 25% korting op de Secundaire Markt aangeboden. Dit hield in, op 25 euro leningen een verlies van rond de 5,60 euro. Ik had namelijk al wel wat rente en aflossing gekregen, maar de personen die het geld leenden waren gestopt met betalen.
Nu kan ik op zo'n moment drie dingen doen:
1. Ik wacht op de -40% aanbieding van Neo Finance die ik krijg op C leningen. (Normaal -50%, maar ik heb de Bronze status ondertussen bereikt).
2. Ik verkoop de leningen met een kleinere korting op de Secundaire Markt.
3. Ik hou de leningen aan en hoop op een grotere opbrengst als het externe incasso bureau aan het werk is gegaan.

Ik heb tot nu toe steeds voor de snelle verkoop op de Secundaire Markt gekozen. Dat is gewoon even slikken, maar dat geld kan direct weer in nieuwe leningen die hun rendement weer kunnen opleveren. Mijn portefeuille blijft daarbij bestaan uit prima leningen van mensen die ook echt betalen.
Het risico bij optie drie is dat er uiteindelijk geen geld gevonden wordt en dan moet je de lening volkomen afschrijven. de realiteit is dat ze behoorlijk wat weten op te halen, maar dat neemt wel tijd. Daarom is wat mij betreft optie 2 de beste. Ik heb direct het resterende geld weer beschikbaar en de pijn is voorbij. Kijk hier naar de video.

Naar de site
 
 
 

Het Zweedse experiment met negatieve rentes is mislukt (Lodewijk Hof)

16/03 8:01

De Zweedse centrale bank was de eerste om te experimenteren met negatieve rentes. De officiële reden was om deflatie te bestrijden. Het experiment begon in het einde van 2015. Ze hebben er dus ervaring mee. Met de stappen van de ECB is het niet verkeerd om te kijken wat ze hebben bereikt.

Ze begonnen met negatieve rentes om deflatie te voorkomen. Dus laten we even kijken of ze hierin geslaagd zijn. Ik laat de discussie over het goede en kwade van deflatie even buiten beschouwing. Wat zijn we? De prijzen zijn afgenomen met 0,1% in de periode van negatieve rentes. Ze hebben dus geen succes gehad. Prijzen zijn omlaag.

Zijn er dan...

Lees verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel leuk bezig.

Kijk hier
 
 
 

Ik heb gewonnen! (Tom Lassing)

16/03 8:14

Ik kreeg gisteren goed nieuws. Mijn goede vriend Tayeb, van wie ik overigens nog nooit gehoord had, heeft besloten om mij een deel van zijn enorme gewonnen geldprijs te gunnen. Mijn e-mail adres is door hem uitgekozen als één van de winnaars! Hij stuurde me de mail vanaf zijn mailadres guest2@PROTECTED
Zie hieronder de mail die Tayeb mij stuurde.

"Hallo, ik ben Tayeb Souami, je hebt een donatie van € 830.000,00. Ik heb de Powerball-loterij van 315,3 miljoen gewonnen op 19 mei 2018, ik doneer een deel ervan aan tien gelukkige mensen en de Ten Charity-organisatie. Je e-mail is als overwinnaar uitgekomen. Neem dringend contact op met de claimafdeling voor claims. Neem contact op met tayebsouami11@PROTECTED"

Fantastisch. Hoe gaan we dat vieren?
Ik heb Tayeb mijn gegevens nog niet gestuurd. Ik vraag me af of er écht iemand zo stom is om op een dergelijke ontvangen mail te reageren. Hoe naïef moet je daarvoor zijn?
Helaas is vervolging van dergelijke oplichters vrijwel niet mogelijk. Er zijn er te veel die dit doen en de oplichters opereren vanuit het buitenland. Het is in feite de moeite niet om er tegen op te treden. Pas als ze ooit succesvol zijn en iemand van naam te pakken hebben, gaat er mogelijk actie ondernomen worden. Kijk eens hoeveel moeite een rijke man als John de Mol moet doen om oplichters aan te pakken. Hij is miljardair en nog niet machtig genoeg om de autoriteiten te dwingen te handelen. De autoriteiten doen alleen wat als hun inner circle geraakt wordt. Zelfs John de Mol is daar geen deel van. Bedrijven als Microsoft (verstrekker van het E-mail adres waarheen je je reactie moet sturen) doen niets. Hij is gewoon een klant. Ze gaan pas actie ondernemen als er een gerechtelijk bevel toe komt. Zo hebben criminelen dus vrij spel op Internet. Nederland en België hebben ook geen aparte plek waar je cybercrime bij justitie kan aanmelden. Als je via Interpol https://www.europol.europa.eu/report-a-crime/report-cybercrime-online een cybercrime wilt melden, dan kom je 'gewoon' bij je lokale politiebureau uit. Daar moet je nog eerst gaan uitleggen wat Internet precies is.

Overigens sta ik op meer winnaars lijstjes! Ik kreeg ook deze mail:
Wij zijn Frances en Patrick Connolly van County Down, we hebben op Nieuwjaarsdag een jackpot gewonnen in de Euro Millions Lottery van 114.969.775 miljoen euro jackpot en na onze vreugdevolle vieringen en opwinding hebben we besloten om 1 miljoen euro aan 10 individuen wereldwijd te doneren als ons liefdadigheidsproject. Bekijk mijn interview op de onderstaande webpagina's om dit te verifiëren.

https://www.theguardian.com/uk-news/2019/jan/04/115m-euromillions-lottery-winners-to-share-prize-with-family-and-friends

Dit wordt een fantastisch jaar voor me!

Vraag het bedrog e-boek aan
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Bestel NU voor slechts 17,50. (VANDAAG GRATIS!) Geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE Bestel het boek

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd