Beursbox Nieuwsbrief Helikoptergeld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Helikoptergeld
Date: March 18th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 18 maart 2020
 
 

AEX 424,26 Dow 20.145 USD 1,10 Btc 4.795 Goud 1,517.64

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting van de beurs in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoeft dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee u een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Koop nu vooral zilver!

De huidige zilverprijs ten opzichte van goud heeft het aankopen van zilver heel interessant gemaakt. Heeft u al een zilverrekening?

Het is tijd om deze nu te openen!

 

Open hier uw zilverrekening
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/03 7:00

 • Ik ben geveld door de griep. Ik ben dus mogelijk iets minder scherp dan u van me gewend bent. Ik zit nu in quarantaine in de mancave. Niet echt leuk als je ziek bent...
 • Beleggers volgens het systeem van het Beursbox pensioensparen moeten vooral nu ook gewoon doorgaan met het systeem. Het gaat namelijk om het gemiddelde en dat haal je nu flink omlaag. Immers zijn ook de beste aandelen al fors omlaag.
 • Ook Ikea sluit in Nederland de winkels. Verstandige zet. Het is immers van de zotte dat je aan de ene kant zegt dat iedereen zo veel thuis moet blijven en dan laat je pretpark Ikea open...
 • De EU steekt enorme bedragen in steunpakketten voor bedrijven. Er is ineens geld genoeg. We hebben voedselbanken omdat mensen een paar tientjes per maand te kort komen en er is een crisis en ineens zijn er wereldwijd honderden miljarden beschikbaar. Als niet ook particulieren geldsteun krijgen, dan heeft straks bijna iedereen niet genoeg geld om de omzet bij de bedrijven na de crisis weer aan te jagen. De omzet komt immers van particulieren, niet van bedrijven die slechts proberen hier zonder financieel verlies uit te komen.
 • Eindelijk is de kogel door de kerk, China heeft toegegeven dat de economie in het eerste kwartaal met 9% gekrompen is. Ik denk dat ze het nog altijd liegen, want het was in de dubbele cijfers, maar zo ver wilden ze niet gaan.
 • Winkelketen Laura Ashley dreigt ten onder te gaan en heeft uitstel van betaling aangevraagd.

De koers van bitcoin
 
 
 

Als je maar een béétje doordenkt... (Jack Hoogland)

18/03 7:15

Deze week zien we dat de koersen van goudaandelen ineens zéér fors stegen. Ik zou graag willen dat ik reden had om u te vertellen dat de stijging van gisteren het eind van alle ‘forced selling’ betekent.

Het is echter onmogelijk om dat te weten. Niemand kan in de boeken van beleggings- en hedgefondsen kijken. Zolang koersen zó hard bewegen, kan je geen zinnig woord zeggen over het hoe en waarom. Maar aan ‘forced selling’ komt een einde, zoveel staat vast.

Het is daarom beter om over deze periode heen te kijken. Dus om te kijken naar wat de economische impact van het coronavirus is, wat overheden zullen doen om de economie te stimuleren en hoeveel geld er de komende tijd gaat worden geprint.

Als wij daar even over doordenken, dan staat het volgens ons vast dat:

 • Staatsschulden enorm zullen oplopen als gevolg van de economische impact.
 • Staatsschulden héél veel verder zullen oplopen door alle stimuleringsmaatregelen die politici wereldwijd nemen.
 • Er ongekende hoeveelheden geld gaan worden geprint om al die extra staatsschuld te financieren én om de rente over al die staatsschuld rond 0% te houden.

Als je maar een béétje doordenkt, dat begrijp je dat de goudprijs door deze crisis zelfs véél meer stijgingspotentieel heeft dan het al had.

Daarbij komt wat ik u gisteren al liet zien en wat we in de tweet hieronder ook kunnen zien. De politieke druk om...

Lees verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Nu je toch thuis zit (Tom Lassing)

18/03 7:37

Eén van de verborgen parels van Beursbox is dat de site een enorme berg aan kennis kent. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Beurs KennisBox op de site.
Er staan echt enorm interessante artikelen in dat deel van de site.
Misschien kan het u tot enige steun zijn in deze wilde beurs tijden.

Lees verder
 
 
 

Wat te doen bij wanbetaling in Neo Finance (Tom Lassing)

11/03 7:51

Ik heb een video van 5 minuten gemaakt over de vier alternatieven die je hebt als een lener in Neo Finance niet laten wil of kan betalen. Je kan als uitlener van geld je verlies dan flink beperken.
Er zijn uiteindelijk vier mogelijkheden waaruit je kan kiezen.
In deze video zet ik die mogelijkheden even op een rijtje.

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU voor slechts 17,50 dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Helikopter geld (Tom Lassing)

18/03 8:23

U heeft er ongetwijfeld al eens van gehoord. Ben Bernanke was, zo ver mij bekend, de eerste die het massaal geld in de economie pompen zo noemde.
In de landen die door Corona getroffen worden, gaat het realiteit worden. Zo zegt de Nederlandse regering dat heel veel bedrijven zoals horeca en schoonheidssalons (de bedrijven die mijn dochters gestart hebben) nu 4000 euro gaan krijgen.
Ik moet het nog zien gebeuren, maar het is wel een manier om de bedrijven te laten voortbestaan. De omzet is naar nul, terwijl de kosten wel gewoon doorlopen. Het zou dus een prima manier zijn om dergelijke bedrijven te steunen.
Ik vrees echter dat consumenten ook steun nodig gaan hebben. Niet iedereen krijgt immers loon doorbetaald. ZZP'ers kunnen een beroep op de bijstand doen zegt de overheid. Ik denk dat je ze daarmee voorgoed de vijand van de staat maakt. ZZP'ers hebben geen schuld aan deze crisis, dus waarom zou je bedrijven met een bezoeklocatie wel steunen, maar ZZP'ers die dat niet hebben niet?
Waarom geef je ZZP'ers die kunnen aantonen dat ze hun inkomen ook zijn kwijtgeraakt niet 4000 euro?
Je zou zelfs kunnen besluiten dat je als ZZP'er niets hoeft aan te tonen. Je krijgt het gewoon. Immers het is helikopter geld Als je geld uit de helikopter gooit, ga je ook niet vragen aan degene die het vangt of hij of zij er wel recht op heeft. De bedoeling van het geld is dat het de economie weer op gang brengt.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd