Beursbox Nieuwsbrief Thorium de toekomst?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Thorium de toekomst?
Date: March 24th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 24 maart 2020
 
 

AEX 423,72 Dow 19.300 USD 1,082 Btc 6.136 Goud 1,570.03

 
 
 
 

Crowdfunding steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal zelf het risico dat u wilt nemen. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt.

Schrijf nu in
 

Pak nu de hoge rente mee!

Uw spaargeld levert u bij de bank niets op. Stel daarom een deel van uw spaargeld voor 6 maanden ter beschikking aan deze succesvolle onderneming die nu aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei nu kortstondig extra kapitaal nodig! Mail me op tom@PROTECTED

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/03 7:00

  • Hoe ziet mijn Neo Finance account er uit? Ik heb recent een 13 minuten lange video gemaakt waarin ik dat laat zien.
  • Volgens officiële Chinese economische cijfers was de economie 9% omlaag gegaan. Ik had daar al twijfels over. JP Morgan schat het in op -41%. Dat lijkt me inderdaad heel wat reëler.
  • Is de democratie afgeschaft? Onze minister president maakt nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van Corona bekend en daar komt verder geen discussie meer over? Zijn we zulke makke schapen dat we, uit angst, maar gewoon akkoord gaan met dictatoriale regelgeving? Ik zeg niet dat de uitkomst na behandeling in de Tweede Kamer anders zou zijn, maar we hadden toch bepaalde regels met elkaar afgesproken? Waarom volgen we die regels niet meer, maar moeten we wel de nu opgelegde regels gaan volgen?
  • In de VS is voor de tweede keer het voorstel voor een hulppakket van twee biljoen dollar afgewezen. Volgens de Democraten is het nog altijd een hulppakket voor het bedrijfsleven en niet voor de Amerikanen zelf.
  • We zien nu dat goud weer aan het herstellen gaat. De paniek is weg, men begint weer logisch na te denken.
  • We zien bitcoin weer in waarde omhoog vliegen. Dit blijft speculatief een prachtig onderwerp.
  • In China zijn de beperkingen in de provincie waarin Wuhan ligt weer weggenomen. In Wuhan zullen de beperkingen op 6 april weggenomen gaan worden. Er zijn vrijwel geen nieuwe Corona gevallen meer in China.
  • Na de omzetwaarschuwing van Akzo Nobel heeft JP Morgan Cazenove het koersdoel teruggebracht van 85 naar 66 euro per aandeel.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Nu nog investeren in particuliere leningen? (Tom Lassing)

24/03 7:21

Nu de crisis wereldwijd toeslaat, is het zeker ook zo dat er meer mensen in de financiële problemen gaan komen. Is het dan nog wel verstandig om leningen uit te zetten in het crowdfunding systeem van Neo Finance?
Ja, ik denk dat dit nog net zo interessant is als enkele weken geleden.
Je kan immers, als je je daar prettiger bij voelt, je leningen 100% verzekeren. De vraag is of het nodig is, maar het kan wel.
Ik heb gisteren ook weer vier leningen verstrekt. Ik heb er allee voor gekozen om de kwaliteit van de leningen te verhogen. Daar waar ik begon met vooral C leningen ben ik nu actief in vooral A en B leningen. A is het veiligst en C het minder veilig. De rente is bij A fors lager. Dat dan weer wel.
Eén van die vier leningen van gisteren was een lening die 3,5 jaar loopt en 25% rente geeft. U leest het goed. Er is iemand die (onder de C lening) 25% rente wil betalen.
Ondertussen ben ik gisteren boven de 300 euro gekomen die ik nu maandelijks aan rente en aflossing terug ontvang. Ik herinvesteer dat geld overigens direct weer in nieuwe leningen van maximaal 25 euro per verstrekte lening. Ik heb nu 424 leningen uitstaan.

Naar de site
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Thorium de toekomst? (Tom Lassing)

24/03 7:42

Ik sprak laatst iemand die helemaal lyrisch is over thorium centrales.
Dat zou de oplossing worden... Er zijn dan maar twee kleine problemen... Er is nog geen commercieel haalbare techniek in de wereld uitgevonden om stroom via die weg te produceren en het tweede probleem is dat ons stroomnetwerk dat niet aankan als die extra stroom in plaats van gas wel gemaakt zou kunnen worden.
Het commercieel opwekken van stroom via thorium is namelijk nog verder weg van de realiteit dan dat waterstof is.
Waterstof is er namelijk ook nog niet, maar vergis je als consument niet. De techniek daarin is als veel verder dan fossiele energie lobbyisten en Russische trollen ons willen doen geloven. Ja, Russische trollen! Immers wil Rusland ons hun gas verkopen, dus waterstof in West Europa is het laatste dat Rusland wil zien gebeuren. Dat zou ons minder afhankelijk van de rest van de wereld maken. Rusland weet als geen ander land dat je Europa niet onafhankelijk moet maken, want dan gaan ze in Europa gekke dingen doen... Daar hebben de Russen al eeuwenlang slechte ervaringen mee.
Dat het ze dus in de genen zit om Europa te verdelen kan je ze amper kwalijk nemen.
Maar nu... Als uw gas CV toe is aan vervanging, dan is mijn advies om er een goedkope degelijke hoog rendement ketel op gas voor terug in te zetten. Weinig investering en u heeft weer jaren de tijd om te kijken hoe de bal qua techniek ontwikkeling rolt.

Energiestart.nl
 
 
 

Net iets meer rendement in Neo Finance (Tom Lassing)

24/03 8:05

Hoe kan je de portefeuille van je Neo Finance leningen zo aanpassen dat je NOG meer rendement gaat maken?
Ik laat dat in een 5 minuten filmpje even zien. Het is namelijk mogelijk om de kwaliteit van je leningen op peil te houden. Daar moet je dan wel wat tijd en moeite in steken.
Het hoeft niet, maar als je nét even iets meer rendement wilt gaan halen, dan is het wel leuk dat je het voor een deel zelf in de hand hebt.

Naar het filmpje
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Vastgoedsfondsen op slot (Tom Lassing)

24/03 8:32

Steeds als er een crisis is, dan zijn het de vastgoedfondsen die als eerste op slot gaan. Dit op slot gaan houdt in dat beleggers niet langer hun vermogen uit dergelijke fondsen kunnen halen.
Veel beleggers kiezen voor vastgoedfondsen omdat die liquide zijn. Je zit in vastgoed, maar je kan er op (bijna) ieder moment uit. Dat aanbod is aantrekkelijk. Het is echter minder aantrekkelijk als blijkt dat bij iedere crisis die fondsen als eerste dicht gaan en als laatste weer open... Als ze al weer open gaan.
Moet je als toezichthouder toestaan dat dergelijke onveilige producten op de markt komen.
Onveilig, omdat de makkelijke verhandelbaarheid in rustige periodes de verkeerde beleggers aantrekt. Het zijn namelijk de relatief kleine beleggers die nu een flink deel van hun vermogen vast zien zitten terwijl ze mogelijk nu wel behoefte hebben aan hun cash.
Dat lijkt me niet echt een wenselijke situatie.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd