Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen met spaargeld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat te doen met spaargeld
Date: April 1st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 1 april 2020
 
 

AEX 483,44 Dow 21.141 USD 1,102 Btc 5.738 Goud 1,589.42

 
 
 
 

Kies de juiste richting

Voor de meeste beleggers blijkt het heel lastig om de juiste richting van de beurs in te schatten. Het goede nieuws is: om op de beurs geld te verdienen hoeft dat ook helemaal niet. Er is een optiestrategie waarmee u een prima rendement maakt, of de beurs nu stijgt of daalt.
Geef u op tijd op, de vorige keer was de zaal vol.

Lees verder
 

Interessant vastgoed project

Bij Matching Capital is een leuk nieuw vastgoed project opgestart. De werving is halverwege, dus wilt u nog meedoen, dan moet u even de zeilen bijzetten. Douwe heeft op mijn aangeven even wat meer duidelijkheid over het project gegeven.

 

Kijk hier naar de korte video
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/04 7:00

  • We kunnen ons dat bijna niet indenken, maar in de VS zijn er heel veel werknemers met een vast contract die bij ziekte niet doorbetaald krijgen. Dat is één van de oorzaken dat Corona daar nu zo huishoudt. Ze komen namelijk ziek naar hun werk, want ze kunnen het zich niet veroorloven om ziek thuis te blijven. In sommige opzichten is de VS nog echt een derde wereldland. Dit is zo'n voorbeeld. Je zou je als werkgever toch kapot moeten schamen?
  • In de VS is er nu angst bij grote huizenverhuurbedrijven dat de huren niet betaald gaan worden. Ik heb nu drie huurders die te laat met betalen zijn. We zijn zitten daar bovenop, want ze hebben wel recht op uitstel, maar ze moeten wel aantonen dat ze daadwerkelijk verlies van inkomen hebben. Dát bewijs hebben we dus ook nog niet binnen. De rechtbanken doen nu geen uitzettingen, maar zodra de maatregelen voorbij zijn gaan ook de rechtbanken weer aan het werk. Via een brief en telefoontjes houden we de huurders op de hoogte van wat ze kunnen en moeten doen.
  • In China pakken de fabrieken de draad weer op. Dat is goed nieuws, maar het is wel de vraag aan wie ze gaan leveren. De vraag vanuit de VS en Europa is vooralsnog grotendeels weggevallen. Met alleen beschermende smoeltjes kom je er niet vanuit China.
  • De federale regering in de VS heeft besloten de belastingaangifte drie maanden te verschuiven. De reden is wat wazig, want de aangifte is één ding. De belastingen moeten betalen had de overheid ook kunnen uitstellen. Dus waarom ook de aangifte vertragen?
  • InterActive is één van de goedkoopste brokers, maar als je dan ooit de helpdesk nodig hebt, dan ben je ook goed in de aap gelogeerd. Eergisteren na een uur het maar opgegeven. Gisteren weer 5 kwartier zitten wachten met een rampzalig muziekje dat iedere minuut zichzelf herhaalt en ze vals klinkt als een kraai en nog altijd geen contact.
  • De VS is het aantal Corona doden van China voorbij. Tevens heeft de VS nu dubbel zo veel gevallen als Spanje. Spanje is het op twee na hardst getroffen land in de wereld. Het is overduidelijk dat de VS heel totaal verkeerd heeft aangepakt. Ze verwachten er nu tussen de 100.000 en 240.000 dodelijke slachtoffers.

Koop nu zilver
 
 
 

Ik geloofde mijn ogen niet! (Jack Hoogland)

01/04 7:18

De lange termijn vooruitzichten voor uranium zijn zéér positief. Alleen ontbrak het tot nu toe nog aan een trigger die de bull markt in gang zet.

Het lijkt er sterk op dat de coronacrisis die trigger gaat zijn. Zie onderstaande tweet. Financial Times waarschuwt voor een supply shock. Want door het coronavirus hebben al minstens twee uraniummijnen hun productie moeten staken.

De kans is dan ook levensgroot dat beheerders van kerncentrales nu in de stress schieten. Dat ze uranium gaan hamsteren. Tegelijk is de kans levensgroot dat beleggers door dit soort nieuwsberichten op uranium duiken. Net zoals ze dat in 2001 (begin vorige bull markt) deden.

Om die reden selecteerden we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een uniek uraniumaandeel dat we al een tijd lang op het oog hadden. Een bedrijf dat de meest ideaal denkbare uraniumreserve bezit. Grote hoeveelheid met zéér hoge dichtheid, waardoor productie straks razend goedkoop zal zijn.

In haar ‘investor presentation’ geeft dit bedrijf aan hoeveel jaarlijkse cash flow ze bij een uraniumprijs van $50 per pond verwacht te genereren als de mijn straks in productie is. Toen ik dat omrekende naar cash flow per aandeel, geloofde ik mijn ogen niet. Ik moest het nog een keer omrekenen om zeker te zijn!

Want uitgaande van een gemiddelde beurswaardering, kwam we op een koers die 3275% hoger is dan de huidige koers.
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport!

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Het tweede kwartaal, nieuwe ronde, nieuwe kansen (Tom Lassing)

01/04 7:45

Dit tweede kwartaal van 2020 gaat de nodige schrikreacties geven. Immers moeten de beursgenoteerde bedrijven hun kwartaalcijfers publiceren. Daar zullen enkele dramatische resultaten naar buiten gaan komen. Denk bijvoorbeeld aan de vliegmaatschappijen en vakantiebedrijven.
De vraag is hoe de beurs gaat reageren op bedrijven die letterlijk hun omzet zagen halveren en hu winst om zagen slaan in een enorm verlies.
Realiserenbeleggers zich dat al en is dat alles dus al in de koers verdisconteerd? Ik verwacht eerlijk gezegd van niet. Nog altijd leven veel beleggers op een roze wolk en ze durven amper om;aag te kijken naar de ramp die hun portefeuille nu is geworden.
Een aandeel als Tesla is van 720 gedaald naar onder de 520. Apple daalde van 300 tot 250. Is daar écht al verwerkt dat Apple haar omzet fors zag dalen? General Electic daalde van 11 naar 8. Zelfs een hoeksteen aandeel als Berkshire Hathaway B daalde van 210 naar 180. Eén van de beste bedrijven ter wereld en nu voor de publicatie van de cijfers amper 15% gedaald? Volgens Buffett heeft hij nog nooit zoiets gezien. Iets zegt me dat 15% daling dan misschien nog wel iets te weinig is.
Ik ga er vanuit dat we de recente bodem nog wel gaan testen in april.

Mooie Beursdag
 
 
 

Wat te doen met spaargeld (Tom Lassing)

01/04 8:14

Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar uw spaargeld op de bank spaarrekening is de SLECHTSTE plek voor uw spaargeld.
Door de huidige crisis die ontstaat vanuit de Corona maatregelen gaat de inflatie zeer waarschijnlijk oplopen. Dat is dus ongunstig voor uw spaargeld, want inflatie is koopkrachtvermindering. U heeft net zo veel geld maar u kan er veel minder voor kopen.
Daarnaast wordt de wereld er voor banken ook niet veiliger op. Nederlandse en Belgische banken lijken veilig, maar banken zijn nog altijd afhankelijk van elkaar en als in Italië en Spanje banken gaan omvallen, dan is niet gezegd dat dit geen effecten in de Lage Landen gaat hebben.
Je neemt dus in deze twee opzichten een risico met spaargeld op de bankrekening. Daarnaast levert het nu ook geen rente op. Dat is ook niet onbelangrijk.
In feite zou uw geld nu gewoon ook een veilig rendement moeten opleveren. Ik denk tenminste...

Lees verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Is Corona slechts een hype? (Tom Lassing)

01/04 8:40

Volgens hoogleraar Ira Helsloot wel. Hij is van mening dat de wereld is doorgeschoten in de aanpak van het Corona virus.
Volgens hem staat het aantal doden niet in verhouding met de economische schade die de aanpak heeft veroorzaakt.
Hij heeft natuurlijk een punt... en niet.
Ja, het huidige aantal doden is nog zo laag dat een 'gewoon' griepjaar meer doden veroorzaakt.
Maar... Is dat niet dankzij de aanpak?
Als we niets hadden gedaan en er waren wel in Nederland en/of België 50.000+ doden gevallen? Helsloot is weliswaar hoogleraar, maar hij is geen expert op het gebied van besmettelijke ziektes.
Waar hij wel een punt heeft, is in de gekozen brede aanpak. Was het nodig om heel de economie stil te leggen, terwijl je in feite alleen kwetsbaren wil beschermen. Was het doelbewust in isolatie brengen van die kwetsbaren en het opleggen van sociale ruimte aan de rest van de bevolking achteraf niet een veel effectievere aanpak geweest? Dat had ook veel geld gekost, maar ondertussen was de economie wel blijven draaien.
Nu kost het enorm veel geld EN de economie ligt behoorlijk op haar gat. Dat terwijl de kwetsbaren nu toch sterven.
Hoeveel gaat het ons in doden kosten als we nu in een zware economische crisis terecht gaan komen? Armeren sterven in Nederland en België gemiddeld tien jaar eerder dan rijken. In een economische crisis zijn er meer armeren en dus is er vroegere sterfte. Waar is dan je winst uiteindelijk gebleven?
Zijn boodschap is niet lekker aangekomen bij het publiek. Misschien was het hoe hij er bij zat, misschien was het hoe hij werd aangepakt door de anderen aan tafel, maar het liep niet lekker.
Het is ook niet makkelijk, want het is meer filosofisch dan concreet. Als we nu in de hype zitten, dan ben je hoe dan ook al een roepende in de woestijn als je een tegengeluid gaat maken. Hoe denk je een rennende kudde tot staan te brengen? Door er voor te gaan staan? Hij was al kansloos toen hij er ging zitten. Op dit moment is bijna niemand toe aan iemand die ineens koele berekeningen gaat maken. Hoe gelijk hij uiteindelijk ook kan hebben.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd