Beursbox Nieuwsbrief Is dit het dan voor de goudprijs

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is dit het dan voor de goudprijs
Date: April 16th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 16 april 2020
 
 

AEX 491,13 Dow 23.486 USD 1,089 Btc 6.146 Goud 1,721.1

 
 
 
 

Wat levert nu nog wel rendement op...

Consumenten leningen leveren nu nog altijd wel een mooi rendement op, zeker in Litouwen. Neo Finance biedt ons hier een prqachtige kans. Rendementen tot 12% zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Stap over naar Greenchoice

Heeft u intereese om over te stappen naar een nieuwe energie leverancier. Greenchoice is in mijn ogen de meest "groene" van alle aanbieders. Ze bieden alle ruimte aan klanten om zelf energie op te wekken met zonnepanelen en/of winddelen. Ik ben er zelf ook klant. U krijgt 50 euro bonus bij het afsluiten van een drie jarig contract.


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/04 7:00

  • De VS heeft medische hulpmiddelen uit Rusland geaccepteerd, gemaakt door een bedrijf waarop sancties rusten!
  • In de VS zijn de rijen voor de voedselbanken werkelijk gigantisch. Ook zijn er steeds meer supermarkten die deels lege schappen hebben. Tegelijkertijd zijn Amerikaanse boeren massaal producten aan het vernietigen omdat het niet gekocht wordt. Veel boeren verkopen namelijk aan restaurantketens en die kopen nu niets meer. Die boeren hebben geen contact en contract met de supermarktketens. Grofweg de helft van de landbouwproductie gaat dus op dit moment verloren omdat de Amerikaanse voedselaanvoeringsketen gebroken is. Dat wat voor restaurants bestemd was, kan simpelweg niet snel genoeg in supermarkten gebracht worden. Het moet dus vernietigd worden.
  • De bull shit vanuit het Witte Huis is me nu zo'n doorn in het oog dat ik ga bijhouden wat die oranje clown allemaal zegt ten opzichte van bijvoorbeeld de WHO of andere Amerikaanse bronnen. Vandaag in deze nieuwsbrief een eerste opzet per datum.
  • Het aantal WW uitkeringen is ook in Nederland flink hoger. Vooral na half maart is het aantal werklozen flink toegenomen.
  • In Wuhan is het laatste medische hulpteam vertrokken.
  • Er komt in Nederland een 650 miljoen hulpfonds voor getroffen landbouwbedrijven.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Volgens de beurs is er niets aan de hand (Tom Lassing)

16/04 7:20

De beurs heeft een voorspellende waarde en loopt volgens de theorie altijd een paar maanden vooruit. We hebben een 30% daling gezien en daarna een mooi herstel. De beurs zegt ons dus dat we aan het einde van de zomer ons economisch dieptepunt beleven en dat het daarna weer beter zal gaan.
Wees dus gerust, de beurs heeft bijna altijd gelijk.

De vraag is nu of u ook écht zoveel vertrouwen in de voorspellende waarde van de beurs moet hebben. Het is waar dat de beurs vaak goed zit. In die zin is het geen onzin. Aan de andere kant zijn er momenten in de geschiedenis aan te wijzen waarbij overduidelijk geen sprake was van een voorspellende waarde. De crash in 1929 was er daar misschien wel één van.
(Er zijn ook mensen die stellen dat ook hier de economie pas instorte NADAT de beurs dat deed.)
Niemand weet op dit moment welke impact de voortdurende maatregelen om Corona te beteugelen nog gaan hebben. Niemand weet ook hoe lang de maatregelen nog gaan duren. Hoe kan de beurs dan op dit moment een voorspellende waarde hebben? In feite zou het toeval zijn als de beurs precies zou aangeven wat er staat te gebeuren, tenzij de beleidsmakers zich volledig richting op wat de beurs doet bij het vaststellen van hun Corona beleid. Ik zie dat in de VS nog wel gebeuren, maar ik geloof nooit dat dit elders ook zo overduidelijk aantoonbaar is.
Het lijkt mij als belegger verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen en posities aan te passen, af te dekken en of gewoonweg te sluiten. Puur vanuit voorzichtigheid.
Zeker aandelen in sectoren die nu hard geraakt worden zullen het nog moeilijk krijgen. Ik zie de waarschijnlijke gevolgen van de crisis nu nog niet terug in de beurskoers. Als beleggers dus wakker worden, dan moet er nóg een forse correctie gaan komen.
Daar ben ik nu bang voor. Dat er nóg een klap omlaag komt en die klap gaat de koersen tot soms wel 90% lager zetten ten opzichte van het hoogste punt. Niet alle aandelen, maar wel aandelen van bedrijven die nu vrijwel geheel stilliggen.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Corona en... (Tom Lassing)

16/04 7:53

Heeft Corona iets met 5G te maken? De vraag stellen is helemaal zo gek niet. Het antwoord erop is wat mij betreft simpel. Neen, niets.
We hebben hier in Brabant nog geen 5G, dus waar zou dan in februari die enorme besmettingsgolf vandaan gekomen moeten zijn? Het is simpelweg niet zo dat er een connectie is.
Dat wil niet zeggen dat 5G geen risico's kent en dus ook maar ongevaarlijk zou zijn, maar de keiharde connectie tussen Corona en 5G is nergens bewezen en is wat mij betreft fake news.
Een andere vraag die leeft is of Corona en luchtvervuiling iets met elkaar te maken heeft. Ook dat is zo'n geval van... het zou kunnen. Het kan ook een kwestie van toeval zijn. Feit is wel dat, toevallig of niet, Corona het hardste toesloeg in regio's waar de luchtvervuiling het hoogst is...
Maar...

Lees verder
 
 
 

Is dit het dan voor de goudprijs? (Tom Lassing)

16/04 8:05

Ik denk het niet, maar ik zet zelf veel meer in op zilver. Ik heb in euro's meer dan dubbel zo veel zilver dan dat ik goud heb.
Laatst heb ik wat goud (en zilver) verkocht om er huizen van te kopen. Het resterende metaal is nu ondertussen terug op de waarde die het in mijn portefeuille had voor mijn verkoop. Dan kan ik dus binnenkort weer gewoon wat verkopen om er huizen van te kopen...
Koop hier uw fysieke goud of zilver.

Ik schreef ook een zilver rapport

Open hier een goud/zilverrekening
 
 
 

Nieuw project Matching Capital

We hebben bij Matching Capital een leuk nieuw project opgestart. De werving is halverwege, dus wilt u nog meedoen, dan moet u even de zeilen bijzetten. Ik (Douwe) heb er een korte video over gemaakt.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Trump heeft het weer voor elkaar (Tom Lassing)

16/04 8:45

Gewoon keihard liegen en de fans slikken het als zoete koek. Gisteren schreef ik al over het feit dat Trump de WHO de schuld geeft van zijn falen.
Het zou aan de WHO liggen dat Trump niet ingreep.

De feiten liggen anders, maar feiten doen er voor Trump en zijn fans niet toe.
Ik heb daarom per datum vastgelegd wat er zoal over Corona is gezegd en gedaan. Vooral door de WHO en Trump.
Laat de feiten maar voor zich spreken...


31 december 2019 meldt China het feit dat er een nieuwe Corona familie besmettelijke ziekte is uitgebroken...

Lees verder
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd