Beursbox Nieuwsbrief Meer rendement op aandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Meer rendement op aandelen
Date: April 24th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 24 april 2020
 
 

AEX 512,73 Dow 23.244 USD 1,076 Btc 6.982 Goud 1,725.95

 
 
 
 

7% rente op jaarbasis

Een snelgroeiend bedrijf zoekt een korte termijn lening (80K) voor 6 maanden, de rente bedraagt 7% op jaarbasis. Ze hebben al een koper van de bestaande projecten die deze binnen 6 maanden gaat afnemen. Het geld is nodig om het bedrijf klaar te zetten voor nieuwe projecten. Bij die nieuwe projecten krijgen bestaande relaties voorrang! Minimum deelname 10K. Mail me even persoonlijk op tom@PROTECTED als u interesse heeft.

Hoe werkt Neo Finance precies?

Vanmiddag webinar over hoe u 12% en meer rendement kunt maken via het crowdfunding platform van Neo Finance.
Dit is op dit moment in mijn ogen de meest interessante plek om veilig geld in weg te zetten!
Kom vanmiddag via uw PS, laptop, tablet of smartphone maar eens kijken!

Meldt u hier even aan
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/04 7:00

  • Goud is gisteren weer richting de hoogste koers ooit in euro's vertrokken. Het is volgens mij nog niet gelukt om de hoogste koers nu aan te tikken, maar we zijn op weg. Het was gisteren weer een goede dag voor zilver een goudaandelen. Eén van mijn favoriete aandelen stond half maart onder de 90 en staat nu rond de 135. Het is een all time high voor het aandeel. Dat is niet slecht midden in een crisis. Half maart vroeg een lezer me of hij het aandeel wel zou moeten kopen. Het staat namelijk in het Royalty rapport. Ik gaf hem aan dat hij het wat mij betreft JUIST moest kopen, gezien het verhaal dat in het Royalty rapport staat. Die lezer zal nu blij zijn als hij daadwerkelijk gekocht heeft.
  • Nog weer 4,4 miljoen Amerikanen hebben een werkloosheidsuitkering aangevraagd. Ik ben de tel kwijt, maar ik dacht dat we nu boven de 26,5 miljoen nieuwe werklozen zitten. Dat is boven de mensen die voor de crisis al werkloos waren en de mensen die al heel lang niet eens meer meegeteld worden omdat ze al lang geen werkloosheidsuitkering meer krijgen. Meer dan 20% van de beroepsbevolking in de VS is nu werkloos. Ook hier een schatting, want men publiceert hier niet graag over. Het herinnert maar aan de grote depressie, toen het qua werklozen minder erg was.
  • Het webinar over Daytrading was gisteren extreem goed bezocht. We gaan dat daarom binnenkort nog weer een keer doen.
  • Vanmiddag om 14:00 uur geven Mark en ik een webinar over de mogelijkheden van Neo Finance. Het webinar is gratis. Ik raad aan het gewoon eens te bekijken. Ik ben er razend enthousiast over en dat is niet zomaar. Klik hier om u aan te melden.
    - In de VS is wederom een 484 miljard hulpprogramma goedgekeurd. Er is geld zat, terwijl een flink deel van de Amerikaanse bevolking al jaren in grote armoede leeft. Vanuit het PPP hulpprogramma, dat via de banken loopt, heeft Chase 14 miljard uitgezet, terwijl Wells Fargo niet verder kwam dan 120 miljoen. Dit is geld voor kleine bedrijven en er is bijna niet aan te komen omdat de banken het totaal niet aankunnen. Veel van het geld is naar verluidt naar veel te grote bedrijven gegaan, terwijl kleine bedrijven naast het net visten.

Koop hier uw zilver
 
 
 

Zelfs het zwakste aandeel knalde 2200% omhoog! (Jack Hoogland)

24/04 7:25

Nadat ik u eerder deze maand al vertelde dat de bull markt in uranium in gang is geschoten, vroegen veel lezers of ze ons unieke uraniumrapport als los nummer kunnen bestellen. Dat is een goed idee, want de koersen zijn nu fors aan het stijgen!

Allereerst geef ik u hieronder even de samenvatting van hoe de situatie er qua vraag en aanbod voor staat. De vraag naar uranium zal dit jaar maar liefst 28% hoger zijn dan het aanbod.

En de komende tien jaar zal het totale tekort aan uranium maar liefst 510 miljoen pond bedragen. Niet voor niets spreekt Financial Times van een ‘supply shock’!

De coronacrisis bleek de lont in het kruitvat te zijn. Heeft beleggers en beheerders van kerncentrales abrupt doen ontwaken. Het gevolg zien we op onderstaande grafiek.

In slechts een maand tijd knalde de uraniumprijs omhoog van $24 naar ruim $32. Waardoor beleggers plotseling wakker schoten, en we de koersen van uraniumaandelen fors zien stijgen. De bull markt is officieel in gang geschoten!

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 2200 tot zelfs 10.000 procent. Inderdaad. Zelfs het allerzwakste, slechtst presterende uraniumaandeel leverde 2200% koersstijging op!

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

De kleine Nederlandstalige klant (Tom Lassing)

24/04 7:47

In het Neo Finance systeem houden ze van alles aan gegevens bij. Zo weten we dat er 10.943 actieve leningverstrekkers in het systeem actief zijn die gemiddeld per account 164 leningen aanhouden.
Het gemiddelde account is 2.695 euro waard. Per lening is de deelname dus gemiddeld 16,45 euro.
Nederland en België zijn relatief laat in de markt gekomen. Ik ben zelf ook pas eind oktober 2019 klant geworden.
Vanuit Nederland en België zijn de accounts misschien mede daarom nog ondergemiddeld qua omvang. Het gemiddelde account vnauit Nederland en België heeft net geen 2.000 euro in leningen ingezet.
Zelf ben ik deze week boven de 11.000 euro aan uitgezette leningen gekomen. Ik bouw dat rustig maar gestaag op.
Het is een privé account en daarom heb ik ook niet zo heel veel geld vrij. Ik heb namelijk mijn vermogen vooral zakelijk ingezet en breng zo min mogelijk vermogen naar privé. Neo Finance kan echter op dit moment nog niet zakelijk opgepakt worden.
Het is echter veel te interessant om dit daarom te laten lopen, dus daarom bij uitzondering voor mij een privé opbouw van vermogen.
Van de bijna 11.000 leningverstrekkers zijn er een paar honderd uit de Benelux. Mij valt dat nog enorm tegen.

Ik ben zo enthousiast, schrijf er over naar 30.000 lezers en dan zijn er maar een paar honderd klanten? Wat doe ik dan verkeerd? Waarom kan ik mijn enthousiasme niet aan u overbrengen? Wat houdt u tegen om het te proberen?
U krijgt zelfs 20 euro bonus als u de rekening opent en tenminste 50 euro stort!
Ik heb zelfs een website en maillijst gemaakt waarin ik de laatste tips geef om uw rendement op het platform te maximaliseren. Zodra ik weer iets hoor of leer, publiceer ik het. http:/www.p2pfinance.nl
Wilt u als lezer uiteindelijk geen geld verdienen met uw (spaar)geld?
Ook niet als ik er zo enorm enthousiast over ben? Ook niet als ik er zo veel voor doe?
Vanmiddag geef ik samen met Mark een webinar en vanavond hebben we dat online. Dan kan iedereen het uiteindelijk 'zien'.

Geef u hier op voor het webinar van vanmiddag!



 
 

Meer rendement op aandelen (Tom Lassing)

24/04 8:03

De meeste particuliere beleggers staan nu zwaar rood op hun aandelenportefeuille.
Hoe valt dat te voorkomen?
- Eén van de mogelijkheden is om altijd via opties een bescherming ingezet te hebben, maar dat is beleggen met de rem er op.
- Een andere mogelijkheid is om bij een bepaald percentage verlies of bij een vooraf bepaald koersniveau de stop loss in werking te treden. Dat werkt fantastisch bij een grote correctie, maar is een ramp als de beurs even dipt en vervolgens weer omhoog gaat. Het vervelende is dat even dippen veel vaker voorkomt dan ineens een grote crash. Je bent dus vaak je posities ineens kwijt.
- Een andere mogelijkheid is om je portefeuille actief te beheren en dus in te zetten op wat populair is. Zo is overduidelijk wat nu de winnaars zijn. Heeft u daar de aandelen dan ook van? Zo nee, waarom niet? Hou je niet van winst maken?
- Een heel andere strategie is vooral niet te kijken naar wat populair is, maar juist de koopjes op te pakken. Aandelen die pertinent niet populair zijn. Aandelen die bij een verandering van de markt mogelijk flink gaan herstellen. Het nadeel van deze aandelen is dat je een engelengeduld moet hebben. Het feit dat de aandelen onpopulair zijn wordt vaak niet "even snel" veranderd in razend populaire aandelen.

Kortom, heel veel smaken.
Bij Mooie Beursdag had ik voor de crisis standaard een korte stop loss. Die strategie hebben we nu in de crisis even losgelaten vanwege de extreme volatiliteit. Die korte stop loss gaat echter standaard terugkomen zodra het weer kan. Het is immers in mijn ogen wel een prima manier om enorme bleeders te voorkomen. Ik maakte namelijk één uitzondering en u begrijpt al, dat is een enorme bleeder geworden. Ik heb het aandeel in portefeuille gehouden om me er steeds aan te herinneren dat ik me aan mijn beleid moet houden.

In het Pensionsparen rapport leg ik ook een heel goed werkende strategie uit. Het resultaat van die strategie is echt verbluffend.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Lokale Amerikaanse Banken in Zwaar Weer (Tom Lassing)

24/04 8:23

In Texas en Louisiana gaat het slecht met de oliesector. De huidige lage prijzen voor olie zijn dramatisch. De omzet is laag. Heel wat bedrijven in de oliesector, maar ook toeleverenciers voor die sector staan er nu lokaal slecht voor. De vraag is of ze de rente op hun leningen nog wel kunnen betalen.
Het punt is als die leningen inderdaad niet betaald gaan worden... bijvoorbeeld door faillissementen, dan gaan lokale banken zwaar de boot in.
Als die lokale banken om gaan vallen, dan gaan er is New York ook klappen vallen. Veel van die banken zijn deels eigendom van grotere banken en hun aandelen zijn ook in handen van hedgefunds die hier in het verleden een mooie plek zagen om veel geld te verdienen. Olie was jarenlang big business en deze zwarte zwaan zagen ze niet aankomen.
Als u van mening bent dat de beurs vanaf nu alleen maar omhoog kan, dan moet ik u teleurstellen. Ik ben van mening dat we nog amper slecht nieuws gehad hebben. Het gaat dus nog een keer heel spannend worden en of de beurs dan bij -30% stopt met dalen, dat moeten we nog maar eens zien.
Zet wat mij betreft dus niet te snel in op pareltjes in de modder zoeken. De modder gaat nog heel veel dieper worden.
Ik raad aan om te blijven gaan voor kwaliteit. De mooiste aandelen staan in het Royalty Rapport dat ik heb uitgegeven.

Bestel het rapport nu
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd