Beursbox Nieuwsbrief Zakelijk herstel na de Corona crisis

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zakelijk herstel na de Corona crisis
Date: June 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 8 juni 2020
 
 

AEX 572,8 Dow 27.122 USD 1,128 Btc 8.620  Goud 1,693.9

 
 
 
 

Meer renteopbrengst voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan op dit moment serieus veel rendement opleveren.

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site. Vrijdagmiddag gratis webinar! Meldt je hier aan.

Gratis webinar!
 

Daytrading voor particulieren

Juist de huidige markt is ideaal voor daytrading. Snel in en uit en laat het risico van bezitten maar bij anderen liggen. Je wilt als daytrader alleen even van de beweging meesnoepen. 24 juni om 20:00 uur laat Aloys Mattijssen zijn systeem online zien. Geef u hier op voor het gratis webinar.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/06 7:00

  • De Amerikaanse beurzen vlogen vrijdag omhoog nadat bekend werd dat de voorlopige cijfers aangaven dat er maar liefst 2,5 miljoen banen waren bijgekomen, daar waar 4 miljoen verlies was verwacht. Nu betreft het voorlopige cijfers...
  • Volgens de Amerikaanse president liggen er al twee miljoen Corona Vaccins klaar om verstuurd te worden. De leden van de regering verwijzen bij vragen naar het Witte Huis, want verder heeft nog niemand daar iets over gehoord. Voor de Trump fans is het duidelijk. Hij liegt nooit, hij is hooguit iets te vroeg met de bekendmaking. Maar stel even... Stel even dat hij gelijk zou hebben... Dan kan het niet anders dan dat Corona een vooropgesteld plan was om veel geld te verdienen. Immers, voor de vergelijkbare ziektes SARS en Ebola is nog geen enkele medicijn gevonden en bij COVID-19 duurde het slechts enkele maanden? Zeg het maar, wat heeft u liever, een liegende Trump, of misdadige farma bedrijven?
  • Waarom mag je wel met z'n allen in een vliegtuig, maar niet in het theater of bioscoop? Terechte vragen die vanuit de kunstenwereld gesteld worden. In feite zou je dat ook over restaurants kunnen zeggen.
  • De CETA overeenkomst met Canada is volgens rechtsgeleerden in Nederland in strijd met de grondwet. Zou daar nog écht iets mee gedaan worden?
  • India en China gaan proberen hun grensgeschil met praten op te lossen. In de grensstreek, die erg onherbergzaam is, worden rijke bodemschatten verwacht. Daarom hebben ze ineens beide interesse in deze verder lege regio.
  • No Deal Brexit is steeds waarschijnlijker aan het worden. De opstelling vanuit Londen verhardt zich.
  • NetEase gaat haar aandelen ook in Hong Kong noteren. (over beroerde timing gesproken) De beursnotering wordt er 2,7 miljard dollar waard.
  • JustEat Takeaway wil Grubhub overnemen. Het moet allemaal in recordsnelheid groter en groter worden. De ambities zijn enorm, het moet direct op wereldschaal en kleinere concurrenten worden met de vloer gelijk gemaakt. Is dit écht wat we moeten willen?

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Als zij razend positief zijn, dan wij ook! (Jack Hoogland)

08/06 7:24

Vorige week vertelde ik u al over het spectaculaire goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

In dat artikel vertelde ik u ook dat 's werelds beste goudbeleggers voor vele miljoenen aan aandelen bezitten. Dat 's werelds allerbeste goudbelegger zijn belang vorige week nog met $10 miljoen uitbreidde. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dat is.

Wij kunnen alleen maar afgaan op feiten en cijfers op papier. Maar dit soort mannen weten véél meer dan dat. Zij kennen de CEO en de geoloog al jarenlang persoonlijk. Weten precies wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Daarnaast weten ze door tientallen jaren ervaring precies hoe rijk het mijnbouwgebied aan goud is. Ze weten het beste van iedereen wat de kansen zijn om in de toekomst héél veel goud aan een lage kostprijs te kunnen produceren. Zij zijn razend positief. Bezitten voor vele miljoenen dollars aan aandelen.

Eind dit jaar zal de eerste fase van productie beginnen. En alleen op basis daarvan heeft het aandeel al 600% koerspotentieel! Dan houden we nog niet eens rekening met de tweede productiefase, met een fors stijgende goudprijs én met de enorme hoeveelheid goud die de komende jaren nog zal worden ontdekt.

Als 's werelds beste goudbeleggers voor tientallen miljoenen aan aandelen bezitten, dan weet je als gewone belegger hoe de vlag ervoor hangt. Als zij razend positief zijn, dan hebben u en ik alle reden om dat ook te zijn.

Het koerspotentieel van dit aandeel is oneindig hoog!
Bestel snel het nieuwe Super Rendement Rapport

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Vóór je gaat beleggen (Tom Lassing)

08/06 7:42

Een spreekwoord wat me keer op keer toepasselijk lijkt, is "Berouw komt na de zonde".
Waarom noem ik dat hier...
Ik krijg regelmatig mailtje of telefoontjes van beleggers die zijn gaan beleggen en nu tegen een fors verlies aankijken.
Een verlies dat ze zich niet willen veroorloven.
Daar komen ze dan mee als het al zo ver is.
Heb ik een oplossing?

U begrijpt dat ik geen magische krachten heb om zo'n verlies "even" om te zetten in een comfortabele winst.
Wat had er moeten gebeuren?

Vóór u gaat beleggen moet u zich afvragen hoeveel u kunt en wilt verliezen.
Ik zeg niet dát het gaat gebeuren, maar als 90% van de particuliere beleggers verliest, dan moet je er gewoon rekening mee houden dat het u ook kan overkomen.
Eigenlijk zou ik willen zeggen dat u NIETS moet willen verliezen.
Stel even, u luistert nu dus naar mij en u stelt dat u écht niets wilt verliezen.
Dan sluiten zich veel beleggingsdeuren voor u.
Aandelen beleggen, crypto's, derivaten... Allemaal jammer dan.
Is dat erg?
NEEN, u wilt toch immers niets verliezen!
Dan moet je gewoon van die producten afblijven.
Vorige week nog sprak ik een belegger die heel keurig alleen blue chip aandelen uit Nederland had gekocht.
Je weet, wel RD, Philips, ING, ABNAMRO... Hij stond op 35% verlies.
Een aandelenportefeuille met prachtige aandelen, maar wel op het verkeerde moment gekocht.
Hij dacht dat kwaliteit garanties zou geven.
Helaas... Beurssentiment kan ook kwaliteit de das omdoen.
Hij had ook gekeken naar hoog dividend rendement... RD bijvoorbeeld. Tot hij kocht was het dividend vanaf 1945 alleen maar omhoog gegaan. Dat gaf toch zekerheid? Neen, Corona gooide roet in het eten, maar laten we eerlijk zijn, heel de energietransitie doet RD al langer pijn. Ze gingen over op gas waarna gas in de VS enorm in prijs omlaag ging...
Dat was al tien jaar voor Corona duidelijk. Al heel veel jaar is RD conceptueel zwak.

Ik zou willen hopen dat beginnende beleggers stellen dat ze NIETS willen verliezen en dat ze alles in het werk gaan stellen om zich aan dat uitgangspunt te houden.
Als je immers zo begint, dan is de kans ook klein(er) dat je gaat verliezen.
Bijvoorbeeld door alleen maar verzekerde leningen uit te schrijven bij Neo Finance.
Je kan dan 100% zeker niet verliezen.
Je maakt dan misschien netto 7% per jaar met de garantie dat je nooit geld gaat verliezen.
Dat lijkt me heel wat leuker dan na een jaar tegen 35% verlies aan te kijken en DAN PAS te gaan overwegen om met een ander (veiliger) uitgangspunt te gaan beleggen.
Als je eerst 35% verloren hebt, dan duurt het jaren voor je het verlies ook maar goedgemaakt hebt. Achteraf bezien had je dan beter direct met 7% gaan beginnen. Het duurt dan 10 jaar voor je investering verdubbelt en dat is helemaal geen slechte zaak.
Als je eenmaal enkele jaren winst hebt staan, dan kan je overwegen met je winst iets meer risico te nemen.
Zo haal ik nu netto 13,5% bij Neo Finance. Althans, dat is de verwachting. Ik ben nog te kort bezig, maar ik sta al wel op winst na een half jaar.
Waar stond jij na een half jaar beleggen?

Ik pleit daarom voor beleggingen in Neo Finance en begin dan doodgewoon met alleen maar verzekerde leningen. Als je eenmaal beter in het systeem zit, dan kan je kijken naar bepaalde kwaliteitsleningen die je zonder verzekering uitzet.

Hoe dan ook, beleg alleen met geld dat je niet nodig hebt. Ga je onvoorzien toch eerder stoppen met beleggen, dan kost het wel geld. Twijfel je of je je geld wel vrij kan houden, beleg dan gewoon niet.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets, levert zelfs 20 euro op!

12 juni 15:00 uur geven we een webinar over beleggen in de leningen van het Neo Finance systeem

Geen je op voor het webinar
 
 
 

Mijn eerste terminated lening (Tom Lassing)

08/06 8:08

Ik heb nu voor het eerst een lening bij Neo Finance die vanwege wanbetaling stopgezet is. Er komt dan bij de lening een "N" blokje te staan.
De persoon in kwestie is een vrouw van 55 die als onderpand een flat heeft.
Ze is nu 120+ dagen te laat met betalen.
Neo Finance heeft me nu een 60% terugkoop aanbod gedaan.
Vanwege het onderpand ga ik niet op de aanbieding van Neo Finance in. Ik schat in dat ik hier geen 40% verlies hoef te nemen. De vraag is nu natuurlijk wel hoe lang ik moet gaan wachten op de definitieve afwikkeling.
Dat kan soms letterlijk jaren duren.
Mijn aandeel in deze lening is 25 euro. De lening heb ik onverzekerd uitgezet. Had ik wel een verzekering genomen, dan was de volledige terugbetaling van deze lening al eerder gedaan.
Deze leenster heeft slechts één maand geld in twee delen overgemaakt. Het leek dus wel iemand die er moeite voro wilde doen, maar daarna werd het alsnog stil.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

Open een account
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Zakelijk herstel na de Corona crisis (Tom Lassing)

08/06 8:55

Niet alle bedrijven hebben de Corona crisis als een lange termijn negatief gegeven ervaren. Zo hoorde ik het verhaal van een groot ingenieursbureau waarvan de dure ingenieurs en commercieel medewerkers voorheen per werkdag zo'n vier uur in de auto zaten.
Nu doen ze het meeste van hun werk via video gesprekken af. De productie is enorm gestegen!
Natuurlijk gaan ze straks weer iets terug naar face to face contact, maar lang niet alles! Als eenmaal de connectie met de klant gelegd is, dan kan het ook na de Corona lockdown tijd veel effectiever met video gesprekken contact gehouden worden. Het scheelt letterlijk heel veel dure uren.
Voordeel van de tijdwinst is ook een toegenomen creativiteit gebleken. Er was meer tijd en meer rust om goed na te denken. De thuiswerk situatie wordt ook door de meesten als positief ervaren. (ingenieurs wonen over het algemeen ook fraai)
Hierdoor was er tijdens de Corona crisis meer ruimte de eigen vakkennis aan te spreken. Dat maakt leuker werk en mooiere projecten.
Dit bedrijf gaat straks sterker de crisis uit alsdat ze er in gingen!
Zo zijn er echt wel meer...
Het is dus lang niet allemaal gloom and doom op dit moment.
Heel wat beursgenoteerde bedrijven hebben dus ook voordelen ervaren, puur omdat ze er toe gedwongen werden om snel te veranderen. Toen bleek het ineens wél te kunnen.
De voordelen zijn ook dat er veel minder dure kantoorruimte en parkeerruimte nodig is. Qua kosten gaan we dus enorme besparingen zien. Ik zie nergens prijzen van hun werk omlaag gaan. Dit houdt dus in dat er ook flink wat bedrijven zullen zijn die simpelweg de komende tijd (veel) meer winst gaan maken. Ook na de crisis.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd