Beursbox Nieuwsbrief Hiermee maak je de écht grote klappers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hiermee maak je de écht grote klappers
Date: July 1st 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 1 juli 2020
 
 

AEX 559,73 Dow 25.510 USD 1,122 Btc 8.318 Goud 1,783.7

 
 

Ik zei het toch... goud!

De goudkoers is sinds 2012 niet zo hoog geweest. Goudaandelen zijn nu bijzonder aantrekkelijk.

Goudaandelen
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu ook in 2020 technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/07 7:00

  • We zijn ondertussen al weer halverwege gekomen van wat we rustig rampjaar 2020 kunnen noemen. Laten we hopen dat de tweede helft beter gaat. In Europa is de Corona crisis bijna voorbij. Als we de grenzen gesloten houden voor mensen uit de brandhaarden, dan zullen hier de laatste brandjes ook wel geblust kunnen worden.
  • De politieke crisis rondom de Rusland bonus neemt nu toe in de VS. De Senatoren krijgen nu apart per politieke partij briefings vanuit het Witte Huis. Republikeinse senatoren boycotten briefings waarbij Democraten voorzitter zijn. Dit doet de Republikeinen enorm veel pijn en ze weten niet hoe ze er mee om moeten gaan.
  • Uitkomen met inkomen. Een gratis E-boekje dat ik ruim drie jaar geleden schreef. Vraag het hier op.
  • Booking.com heeft nu toch haar naam als merk mogen vastleggen. Het was een probleem omdat booking een gewoon woord is dat we moeten kunnen gebruiken zonder aangeklaagd te worden door de merkeigenaar. De .com toevoeging is volgens het hooggerechtshof van de VS voldoende om genoeg af te wijken. De procedure heeft negen jaar geduurd.
  • Shell heeft 22 miljard afgeschreven vanwege de aanhoudende lage olieprijs.
  • Nederland kan geen varkensvlees naar China exporteren vanwege de Corona uitbraken in de slachthuizen.
  • Een grote ster is 'verdwenen'. Ineens was deze weg, zonder dat er een super nova gezien werd. Het is voor het eerst dat astronomen dit meemaken. Met onze huidige inzichten is zo'n gebeurtenis niet te verklaren. Weer jaren werk voor de sector derhalve.
  • In China is een nieuw soort varkenspest uitgebroken. Het lijkt op H1N1 en de Spaanse griep. Ik verwacht dat de paniek er over binnenkort wel zal uitbreken, met nog meer restricties tot gevolg. Op een gegeven moment moeten we ons gaan afvragen of "leven" nog wel mogelijk is. Zo ver is het nog niet, maar als de angst voor ziekte en dood zo groot wordt dat leven onmogelijk wordt, dan is het einde van de mensheid met rasse schreden aan het naderen. We moeten onder ogen gaan zien dat we ooit doodgaan. Wat de oorzaak ook is. Blijkbaar valt dat veel mensen erg moeilijk.
  • 8 augustus is weer bokashi kleiballen dag! Bestel ze tijdig, of doe zoals ik doe en maak ze zelf!
  • Wil je starten met beleggen? Kijk hier naar de 7 minuten durende video die ik maakte.

Koop nu zilver
 
 
 

Hiermee maak je de écht grote klappers! (Jack Hoogland)

01/07 7:22

Vrijdag vertelde ik u over het zéér veelbelovende zilveraandeeltje dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben ontdekt. Een heuse penny stock, die alles in zich heeft om een groot zilveraandeel te worden.

Zou dit bedrijf nu een zilvermijn bouwen en géén verdere exploratie meer doen, dan zou het bijna dertig jaar lang 8 miljoen ounces zilver per jaar produceren. Tegen zeer lage kosten. Dus aan hoge winstmarges.

De boorresultaten zijn echter zó goed, dat de directie deze maand besloot om het exploratieprogramma fors uit te breiden. Waardoor de totale hoeveelheid zilver, en dus de toekomstig jaarproductie fors hoger zal uitvallen.

Wat ik u vrijdag óók niet vertelde, is dat het bedrijf naast dit enorme zilverproject nóg drie zeer veelbelovende zilverprojecten in bezit heeft. Die de toekomstige jaarproductie nóg verder zullen doen stijgen.

Dit soort zéér veelbelovende aandeeltjes leveren de allergrootste koerswinsten op. Hiermee maak je de écht grote klappers!

Daarom bezit 's werelds beste goud/zilverbelegger bijna een kwart van de aandelen. En bezitten de directieleden nog eens 12% van de aandelen.

Dit zilveraandeeltje heeft álles in zich om de komende jaren met duizenden procenten in koers te stijgen.
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Blijft u akkoord gaan met 0% rente? (Tom Lassing)

01/07 7:48

Op uw spaarrekening krijgt u 0% rente. Er is uiteindelijk zo'n 4% inflatie als we eerlijk alles meetellen. De koopkracht van uw spaargeld op de spaarrekening neemt dus tot wel 4% per jaar af!
Dat hoeft niet!
Er zijn manieren om juist geld te verdienen aan uw spaargeld.
In een 22 minuten video leg ik samen met Mark Leenards uit wat voor prachtig alternatief we u kunnen bieden.
Kijkt u hier

Naar de video
 
 
 

Eén miljoen daklozen (Tom Lassing)

01/07 8:11

Als er niet snel iets verzonnen gaat worden, of de werkgelegenheid in de VS wordt binnen een maand dramatisch beter, zal er na 1 augustus in de VS een enorme ramp ontstaan.
Naar verwachting zal binnen twee maanden een miljoen mensen uit huis gezet zijn... als de rechtbanken en sheriffs het allemaal aankunnen.
Eind deze maand houdt namelijk de werkloosheidsuitkering op.
25 miljoen Amerikanen zijn dan niet alleen hun werk, maar ook hun uitkering kwijt.
Allereerst zullen de huurders zwaar getroffen worden, maar binnen drie maanden volgen ook de huizeigenaren die zich de hypotheek niet meer kunnen veroorloven. Mogelijk dat het aantal daklozen dan gaat verdubbelen of erger.
Er is op dit moment geen opvang of alternatief voor al die mensen.
Politiek ultra links wil dat mensen gratis kunnen blijven wonen, maar gaan daarbij voorbij aan het feit dat de verhuurders ook kosten hebben. Ultra rechts wil iedereen op straat zetten en als ze buitenlander zijn ook direct uit het land zetten.
Daartussen moet dan de oplossing gevonden gaan worden.
Een oplossing kan zijn dat er nog weer een overheidssteunpakket komt.
De vraag is of dat wel kan en hoe lang we zoiets nog serieus nemen. Immers wie betaalt alles? Hoe kan je de dollar serieus blijven nemen als deze letterlijk onbeperkt gecreëerd kan worden? We kunnen niet iedere crisis voorkomen door maar dollars te blijven printen.
Het vorige pakket gaf alle werklozen een uitkering van 600 dollar per week. Dat was in veel dure staten te weinig en veel arme (vaak Republikeinse) staten veel. In Michigan zijn bedrijven dicht gegaan, omdat de werknemers zich massaal werkloos verklaarden. De uitkering was hoger dan hun loon. De aanwas van werklozen was zo groot dat er geen serieuze controle op was.
Was het een uitkering voor het volk om uit de problemen te blijven, of een uitkering voor de president om herkozen te worden? Je mag je dat afvragen.

Hoe kan de beurs hoog blijven als er straks écht een miljoen mensen dakloos worden en mogelijk miljoenen moeten verkassen omdat ze zich de dure huidige huisvesting niet meer kunnen veroorloven... Ook dat is mijn angst en daarom ben ik nu niet zo happig op aandelen.

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Het 2016 trucje werkt niet meer (Tom Lassing)

01/07 8:33

In 2016 kon Trump door "tegen" te zijn de harten van genoeg Amerikanen winnen.
Hij was de outsider, hij was anders. De kiezers hunkerden toen naar iets anders.
Nu, vier jaar later, gaat dat trucje niet meer op. Nog altijd trekt hij 35% van de kiezers, maar die 35% kiest voor hem, al zou hij hun kinderen doodschieten.
Op de één of andere manier is 35% van de Amerikaanse bevolking ziende blind voor corruptie en totale incompetentie.
De andere 65% is belangrijk. Hoeveel van die mensen gaan in november kiezen?
De huidige president kan nog altijd winnen als in november het aantal kiezers vanuit die 65% achterblijft. Hij is zelf vrijwel zeker van zijn 35% volgers. Dat zijn trouwe kiezers die graag in het gelid hun taak doen. Maar hoe ontmoedig je de rest om te gaan stemmen?
In Kentucky is daar vorige week een vingeroefening voor gedaan. Er mocht daar voor de partij presidentskandidaten van de twee partijen gestemd worden.
95% van de normaal open zijnde stemlokalen was vooraf al gesloten en de paar die open waren, waren schaamteloos gevestigd in de blanke buurten.
De rijen voor de wel open zijnde stemlokalen waren zo lang dat je letterlijk uren in de rij moest staan.
De staat van Senaatsvoorzitter Mitch McConnell, u weet wel, Moskou Mitch, gaat niets te ver om de verkiezingen zo onvrij als mogelijk te maken. Zelfs openlijk kiezersbedrog is er geen probleem. Immers, wie doet de overheid wat?
De huidige president ziet dat en realiseert zich dat het zijn enige kans op herverkiezing nog is. Daarom is hij enorm tegen stemmen per post. Immers, dan hoeft niemand in de rij te staan. Dat is zwaar ongunstig voor hem. Hoewel hij zelf ook altijd via post heeft gestemd... Immers hij gaat toch niet als een sloeber in de rij staan(!), wil hij niet dat het plebs het ook mag doen.
Trump kan qua retoriek de massa niet meer met zijn boodschap van 2016 bereiken. Het verbloemde racisme, de hang naar dictators, het doet de harten niet langer sneller kloppen. Overal waar er nu ideeën komen om te lanceren richting de verkiezingen zijn het zaken waaruit zijn boosaardigheid blijkt. Bijvoorbeeld opnieuw de poging om Obamacare te staken. Dertig miljoen Amerikanen zouden daardoor zonder medische verzekering komen te zitten. Is dat slim in verkiezingstijd?
Openlijke racisme waardoor zijn blanke base zich deels toch wat ongemakkelijk voelt doet het hem ook niet langer. Na George Floyd zijn er toch wat ogen opengegaan. Het stopzetten van uitkeringen nu de pandemie langer duurt ligt ook niet lekker. De corruptie waarbij hij openlijk zijn corrupte vriendjes laat helpen door het misbruiken van het systeem en het ontslaan van degelijke ambtenaren... Het spreekt steeds minder mensen aan.
Het is de huidige president nog niet gelukt om met een nieuwe boodschap op de proppen te komen. Drain the swamp is wat magertjes als nu al 3,5 jaar blijkt dat je zelf the swamp blijkt te zijn.
De kansen op een tweede termijn zijn heel mager geworden. Alleen met een uitstel van de verkiezingen of een enorme fraude rondom de verkiezingen lijkt hij nog een kans te maken. Daarbij denk ik uitstel van de verkiezingen wel uit te kunnen sluiten. Zelfs in de burgeroorlog en de twee Wereldoorlogen gingen de verkiezingen door. In de constitutie staat precies wanneer de president moet aftreden. Tot aan de minuut precies. Verplaatsen van de verkiezingen kan dus alleen als er een staatsgreep gepleegd gaat worden en daarvoor moet het leger dan meewerken. Ik zie dat niet gebeuren.
Dan blijft grootschalige fraude en het pesten van kiezers over. Dat is nog wel mogelijk.
Puur op basis van zijn huidige verhaal is er geen tweede termijn voor de huidige president.
Hij is er de man niet naar vanaf nu te luisteren naar deskundigen die hem kunnen coachen. Hij blijft dus doen waar hij in 2016 sucesvol mee was en graaft daarmee zijn eigen politieke 2020 graf.

Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd