Beursbox Nieuwsbrief Uniek extra rapport

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uniek extra rapport
Date: July 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 17 juli 2020
 
 

AEX 573,94 Dow 26.591 USD 1,138 Btc 8.178 Goud 1,799.2

 
 

Wees slim, open een goudrekening

Uw (spaar)geld in de vorm van fysiek goud op een wereldwijde goudrekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is.

Lees daar hier meer over.

Open hier uw goudrekening
 

Winstgevende Daytrading

Volgende week vrijdagmiddag een live sessie over de fantastische software van Aloys Mattijssen.

We hebben de laatste weken 600+ beleggers bekend gemaakt met deze software. Dit moet je gezien hebben.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/07 7:00

  • De vastgoedmarkt in de VS... Is het glas halfvol, of half leeg? Als er geen aanvullende uitkeringen komen, dan dreigen er miljoenen uit huis zettingen. Dat is een ramp. Wie daarna toch weer wat inkomen krijgt, die wil in een goedkope huurwoning. Gelukkig zit ik in dat segment... Voor mij is het glas half vol. Ik had het liever helemaal vol gehad, maar dat zit er nu even niet in. https://www.detroitvastgoed.nl
  • Volgende week vrijdag is er in Best een daytrading presentatie van Aloys Mattijssen. Hij laat daar de door hem ontwikkelde software zien.
  • Na een paar zwakke dagen met weinig leningaanvragen is gisteren een flinke hoeveelheid leningen bij Neo Finance aangevraagd. Ik heb nu 622 leningen uitstaan en heb zonder herinvestering een rendement van 10,95%. Ik herinvesteer de rendementen en heb naar schatting een 13.5% netto rendement. Kijk hier. Het grote voordeel is, ik heb wel de rendementen van de beurs, maar niet te risico's.
  • De Amerikaanse regering zet de aanval op China verder in. China is de boze vijand die het slecht met de VS voor heeft. Het is een wel heel zwakke poging om de mensen in november uit angst op de huidige president te laten stemmen.
  • In steeds meer landen worden mondkapjes verplicht gesteld. Het gekke is dat in een land als Frankrijk het virus bijna onder controle is en NU komen ze met de maatregelen. De angst regeert. Politici zijn simpelweg verkrampt van angst en zou er een nieuwe opleving komen, dan kunnen ze hun handen in onschuld wassen, want ze hebben toch allemaal extra maatregelen bevolen?
  • Na de Twitter hack is er nu ook een phishing campagne waarbij Bill Gates zijn naam misbruikt wordt. In beide gevallen wordt beloofd dat je geld krijgt als je geld stort. Ongehoord dat er mensen zijn die daar intrappen.
  • Holland Amerika Line gaat vier van haar bekendste schepen verkopen. Het zijn de Amsterdam, Maasdam, Rotterdam en Veendam. Het bedrijf moet snel afslanken om te kunnen overleven.
  • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

Uniek extra rapport (Jack Hoogland)

17/07 7:21

De afgelopen tijd zien we een aparte ontwikkeling. We ontvingen opvallend veel mails van lezers die ons specifiek vroegen naar penny stocks waarmee je van de bull markt in goud en zilver kunt profiteren.

Met kleine aandeeltjes van bedrijven die zich grotendeels specialiseren in exploratie van goud en zilver loop je uiteraard een hoger risico. Maar tegelijk geldt dat je daarmee de allerhoogste koerswinsten kunt behalen.

De potentiele koerswinsten zijn véél hoger dan bij aandelen van bedrijven van die al jarenlang goud en/of zilver produceren.

Als gevolg van de vele verzoeken hebben we besloten om voor u een extra rapport te maken.

Vier penny stocks die we in het verleden voor onze TopAandelen service hebben geselecteerd. Vier zéér veelbelovende kleine aandeeltjes, die duizenden procenten koerspotentieel hebben.

Dit unieke "Penny Stock Report" is alléén geschikt voor aanvallend ingestelde beleggers! Als u (te) nerveus wordt van teveel risico of te grote koersschommelingen, dan is het voor u niet verstandig om dit rapport te bestellen.

Bent u echter het type belegger dat voor de hoofdprijs wil gaan, dan is dit rapport voor u ideaal.

Ga voor de allerhoogste koerswinsten!
Bestel snel het splinternieuwe "Penny Stock Report"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Project Bodegraven (Douwe Westervaarder)

17/07 7:53

Matching Capital heeft met succes eerder financieringen gedaan voor de vastgoedpartij die nu een pand koopt in hartje Bodegraven.

Er zijn drie huurders: een winkel en twee huurders voor de appartementen.

De kosten van rente en aflossing worden reeds gedekt door de twee nieuwe huurders voor de appartementen. Die hebben al getekend en Matching Capital heeft dit gecontroleerd.

De huur vanuit de winkel is in die zin “pure winst”.

De lening duurt 2 jaar, en er is een optie van 12 maanden verlenging. Na afloop van de looptijd wordt de lening (goedkoper) geherfinancierd.

Een bank is er dan happiger op, omdat er dan aantoonbaar goede huuromzet is van de huurders, de winkel draait, het pand is meer waard en er is maandelijks afgelost.

De financiering is 69% van de waarde. Mocht de waarde van het pand dalen met 30%, dan is de lening nog gedekt door het onderpand. Matching Capital houdt namens haar beleggers de zekerheid van hypotheek. Er is geen bank bij betrokken.

Voorwaarden op een rij:

Financiering: € 190.000
Taxatiewaarde: € 275.000
Loan-to-value: 69%
Koopsom: € 220.000 +K.K.
Winkel + twee appartementen (reeds verhuurd)
Looptijd: 24 maanden (verlengingsoptie 12 maanden)
Rente: 6,5% op jaarbasis
Aflossing: 3% op jaarbasis
Depot: 2 maanden

Lees verder
 
 
 

Gebrek aan beleid (Tom Lassing)

17/07 8:05

In 2016 wist de huidige president te winnen omdat hij van alles beloofde. De kiezers kenden de BS van de andere kant al en waren daar niet van onder de indruk. Je wist wel dat je door Hillary bedrogen zou worden.
Dus die andere vent die ze kenden van de TV kreeg de kans zijn enorme ambities waar te maken. Hij was wel een leugenaar en een belasting ontduiker, maar als hij ook maar 25% zou waarmaken van al zijn beloftes, dan zou dat meer zijn dan de loze beloftes van Hillary...
We zijn nu 3,5 jaar verder en het is gebleken dat vrijwel al die beloftes ook bij hem slechts loze praat bleken. Alleen daar waar hij er zelf beter van werd, is er wat veranderd. Rijke Amerikanen kregen een gigantische belastingmeevaller. Bedrijven hebben minder te maken met een controlerende overheid... De banken kregen weer vrij spel.
Is dat alles goed?
Nu, dat ligt er aan of je bijvoorbeeld lozingen op het oppervlakte water een belangrijk punt vindt. Als je dat prima vindt, dan heeft de huidige president prima werkt verricht. Het mag nu weer in de VS. Ook de banken hebben nu alle vrijheid weer terug die ze voor 2008 hadden. Is dat slim?
Maar goed, dan komen de 2020 verkiezingen en met welke boodschap ga je daar dan in? In feite heb je iedereen behalve je paar rijke vrienden met je leugens bedrogen en welk winnend onderwerp van 2016 je ook pakt, je tegenstander kan je er mee afmaken.
Sterker nog, je tegenstander pakt de belangrijkste punten al van je af, want nu in 2020 ben jij de Hillary...
Biden wordt de nieuwe president, want geen twijfelaar die nu voor de huidige liegende president gaat. Hij is al betrapt op meer dan 20.000 leugens! Dit is gewoon niet leuk meer.
Dat zijn de meeste Amerikanen het wel eens met elkaar. Nu moeten ze alleen nog gaan stemmen in november. Wat de polls ook zeggen, uiteindelijk moet die stem ingebracht worden. Pas dan weten we het zeker.

Beursbox
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Groene kliko of composteren (Tom Lassing)

17/07 8:31

Ook in een relatief kleine tuin kan je zonder veel moeite een compostbak onderhouden. Het belangrijkste bij composteren is dat je het in een open bak moet doen. De inhoud moet vochtig, maar niet nat zijn.
Ik heb zelf zowel open als dichte bakken(*) en ze werken even goed.
Je kan daarbij actief of passief composteren. Het verschil is dat je bij actief composteren de bak regelmatig luchtig maakt door deze te keren of met een riek te beluchten. Ook maak je dan het groenafval bewust heel klein.
Actief composteren werkt veel sneller, maar is meer werk.
(*) Compostbakken moeten in ieder geval aan de onderkant open zijn. Anders wordt de inhoud van de bak te nat.

Hoe kleiner het groenafval is, des te sneller zal dit composteren. Ik was vroeger in mijn kleine tuin veel tijd kwijt met het enorm klein maken van het afval. Nu heb ik een enorme tuin en ik gooi het met takken tegelijk in de bakken. Ik doe die moeite van het kleinmaken niet meer. Ik gooi een bak vol, blijf deze vullen naarmate het allemaal inzakt en een jaar later kom ik terug.
Weinig werk en prachtige compost. Een actief beheerde compostbak kan daarentegen in de zomer al met zes weken klaar zijn.

Stinkt zo'n bak?

Neen!

In het ergste geval ruik je een boslucht.

Als je bak wel stinkt, dan heb je fouten gemaakt. Bijvoorbeeld gekookt voedsel toegevoegd. Dat moet niet in de compost, maar in de Bokashi. Ook dierlijke resten horen niet in de compost. Water moet ook weg kunnen lopen. Maak niet de fout te gaan composteren in een waterdicht vat. Dat gaat pas écht stinken.

Ik ben letterlijk nog bezig een website te maken over onder meer composteren...

Tuinenstart (in ontwikkeling)
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd