Beursbox Nieuwsbrief Kansen voor Detroit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kansen voor Detroit
Date: August 6th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 6 augustus 2020
 
 

AEX -,- Dow -.- USD -,- Btc -.- Goud -,-

 
 

Versla de banken

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen en geeft in die markt door haar scherpe aanbieding reguliere banken het nakijken. Netto jaarrendementen tot 12%+ zijn zeer wel mogelijk. Ik ben hier zelf ook heel actief in. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Crypto interessant?

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar recent kwam er weer beweging en zagen we dat bitcoin weer boven de $10.000 kwam. Ik denk dat een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/08 7:00

  • Het belang van de Doji... In een korte video leg ik even uit wat er zo belangrijk is aan de Doji die je in de Japanse Candles grafiek kan vinden. Wordt een betere belegger! Kijk hier
  • Mijn videokanaal vindt u hier!
  • Het voordeel van een goud/zilver rekening is dat u écht goud in handen heeft,maar niet de kosten van vervoer en verzekering tijdens vervoer. Het goud/zilver ligt veilig en verzekerd in een kluis en komt daar niet uit. U bent 100% eigenaar en u kan digitaal over uw vermogen beschikken. Het IS mogelijk het in edelmetaal aan u de laten uitkeren, maar het is veel slimmer om uw metaal daar te houden en gewoon in euro's of dollars geld op te nemen als u wat cash nodig heeft. Dat kan wereldwijd! Open hier uw goud/zilver rekening
  • De rol van goud en zilver. Lees het hier

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Absolute macht van bedrijven (Tom Lassing)

06/08 7:15

Een mooi voorbeeld van een bedrijf met absolute macht is het beursgenoteerde Walt Disney.
In Florida hebben ze Disney World en dat is uiteindelijk een eigen stad geworden.
U leest het goed. Disney World Florida valt niet onder een gemeente, het IS een gemeente.
Disney World kan dus haar eigen gemeentelijke regels bepalen. Het kan zelfs als gemeente een claim leggen op stukken land binnen die 'gemeente' die nog niet van Disney zijn.
Disney World heeft zelfs zichzelf in de jaren zestig van de vorige eeuw toestemming gegeven om een kerncentrale aan te leggen.
Dat was ooit ook de bedoeling. Er had ook een enorme stad moeten worden gebouwd, maar de geestelijke vader van het project, Walt Disney zelf, ging hemelen en daarmee was het project zo goed als geschiedenis.
Walt Disney had grote plannen en hij had weinig op met democratie en inspraak. Hij kreeg het voor elkaar dat zijn park en de omgeving er van een eigen stad werd en via die weg kreeg hij een macht die eigenlijk niet bij bedrijven thuishoort.
De staat Florida en de Amerikaanse staat hebben de ruimte die Disney ooit kreeg nooit teruggeclaimd. Zou het park dus ooit willen veranderen in een enorme stad, dan kan dat nog altijd zonder dat er veel oppositie tegen mogelijk is.
De Efteling zal met enige jaloezie kijken naar de wettelijke ruimte die haar grote concurrent in feite verkregen heeft.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

N26, makkelijk (inter)nationaal overmaken (Tom Lassing)

06/08 7:37

Ik heb zelf afgelopen jaar de nodige problemen en uitdagingen gehad in en met geld internationaal overmaken. Zo was begin dit jaar een overboeking via ABNAMRO zes weken zoek. Het ging om een bedrag van 220.000 euro.
Zes weken lang kon ABNAMRO me niet vertellen waar het geld was. Ik kon ze een zoektocht laten houden, maar moest deze dan wel zelf betalen...
Ja, u leest het goed. Ze raken het geld kwijt en dan kost het jou geld om ze er naar te laten zoeken!
Na zes weken was het geld ineens weer gevonden.
Geen excuus of uitleg, niets.
Ik ben toen op zoek gegaan naar alternatieven. Ik heb zo'n alternatief gevonden in N26.
Die rekening is veel goedkoper en je kan er heel veel mee.
Ik raad u daarom aan om, al was het maar voor de zekerheid of voor de backup een rekening te openen. Ik gebruik deze rekening om er mijn maandelijkse buitenlandse hosting mee te betalen. Ik kreeg deze maand zelfs een 0,19 euro cashback, in plaats van dat het me geld koste!
Ik mag drie keer per maand gratis geld uit de muur trekken.
Open hier uw rekening
Ik raad u overigens wel aan om ook even wat geld te storten en een keer iets te betalen. Dan weet je tenminste hoe of het werkt voordat je het een keer onder stress nodig hebt. Ik was namelijk blij dat ik al wist hoe het werkte. Daarom was het snel geregeld toen ABNAMRO me in de kou liet staan.

Open nu uw rekening
 
 
 

Sharpe Ratio (Tom Lassing)

06/08 7:48

Deze Sharpe ratio leest u vaak over als het om de vergelijking van rendementen van beleggingsfondsen gaat. Op Internet treft u heel veel wiskundige berekeningsmethodes aan, ik hoop u hier in voor iedereen begrijpelijke taal duidelijk te maken wat het precies inhoudt.

De Sharpe ratio is een berekening (ratio) voor de risico’s die een fonds of fondsbeheerder genomen heeft om het rendement te halen.
Deze Sharpe ratio geeft u dus inzicht in...

Lees verder
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

 
 

Kansen voor Detroit (Tom Lassing)

06/08 8:02

Het mag duidelijk zijn dat de huidige president geen fan is van een zwarte stad als Detroit. Ruim 80% van de inwoners is er zwart en de armoede is er enorm.

Toch gaat het goed met Detroit. Beter dan je zou verwachten. Dat komt omdat met na het faillissement van de stad in 2013 schoon schip heeft gemaakt. De corruptie binnen het ambtenarencorps werd aangepakt en de stad zelf kreeg een enorme opknapbeurt.

Zo werd met subsidie van Obama heel het openbare verlichtingnet vervangen met LED lantaarns. Misschien denkt u dan.. so what? Goede verlichting heeft een enorme impact gehad, omdat criminaliteit in het donker floreert. Als de criminelen dan enkele lantaarns kapot slaan om weer in het donker te opereren, heeft de politie makkelijk werk. De criminelen staan immers onder de kapotte lantaarns.

Soms is criminaliteitsbestrijding zo ingewikkeld niet.

Met dezelfde subsidie is ook begonnen met het slopen van tienduizenden ruïnes. De huizen die na het vertrek van de voormalige bewoners leeg kwamen te staan en aan de elementen overgelaten werden. Plekken die criminaliteit aantrokken. Toen de ruïnes verdwenen, vertrokken de criminelen. Ze hadden gewoon geen plek meer om ongezien hun gang te gaan.

Detroit werd een slapend provinciestadje, terwijl de criminelen massaal naar Chicago vertrokken. Dat die stad nu een probleem heeft, is mede omdat Detroit haar probleem wist op te lossen. Als over een paar maanden Biden president is, dan zal Detroit weer van zich laten horen!



Detroit Vastgoed
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd