Beursbox Nieuwsbrief Dit ga je nooit meer tegenkomen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit ga je nooit meer tegenkomen
Date: August 31st 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 31 augustus 2020
 
 

AEX 556,8 Dow 27.711 USD 1,19 Btc 10.003 Goud 1,968.3

 
 

Daytrading als inkomen

Daytraing is een leuke hobby, maar je kan het ook als vorm van inkomen gaan inzetten. Laat Aloys je dat vrijdagmiddag 4 september 2020 even uitleggen! Hij geeft een presentatie bij Beursbox in Best.

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/08 6:45

  • 10 september om 20:30 gaan we een vragenuurtje over Neo Finance organiseren. Mark Leenards en Tom Lassing zijn dan beschikbaar voor vragen over het platform. U hoeft daar nog geen rekeninghouder voor te zijn. Ook als u gewoon nog vragen heeft over Neo Finance bent u van harte welkom.
    Er zijn geen kosten aan verboden. Aanmeldingslink volgt nog!
  • Elon Musk heeft nu meer dan 100 miljard dollar aan eigen vermogen. Hij heeft dat overigens niet cash. Het betreft vooral aandelen in zijn 'eigen' bedrijven zoals Tesla.
  • Ook in de Corona crisis blijken we in Nederland grote spaarders te zijn. Bijna een miljard kwam er aan spaargeld op de spaarrekeningen bij. Geen slimme zet, want het geld levert daar niets op, behalve koopkrachtverlies.
  • Heb je bij ING meer dan 250.000 vermogen staan, dan gaat deze bank je in 2021 een negatieve rente rekenen. De tellen al je vermogen bij die bank bij elkaar op. Je moet dus haast wel compleet achterlijk zijn om dat te laten gebeuren. Niet alleen heb je koopkrachtverlies door inflatie, maar tevens steelt ING dan nog geld van je rekening. Doe slimmere dingen met je geld! Haal het weg bij de banken. Lees hier.
  • Mijn herfinanciering van het project in de VS is een enorm succes geworden. Er is zo veel geld opgehaald dat we ook weer nieuwe huizen kunnen aankopen.
  • Coca Cola Company wil fors in het personeelsbestand gaan snijden. Ze hopen veel personeelsleden over te halen vrijwillig te vertrekken met ene vertrekregeling. De omzet is door de Corona crisis met 28% gedaald.
  • Op de universiteit van Alabama zijn sinds het begin van de fysieke colleges al meer dan 1000 studenten positief getest op Corona. De universiteit denkt niet dat het aan de fysieke lessen ligt. Ze denken waarschijnlijk meer aan een onbevlekte ontvangenis. Het is immers Alabama...
  • De waarde van alleen de Tech aandelen in de VS is hoger dan de waarde van de totale Europese markten samen!
  • China heeft nu op haar beurt de uitvoer van technologie aan banden gelegd. Het zal mogelijk de verkoop van TikTok USA onmogelijk maken.
  • Warren Buffett is gisteren 90 geworden. Denk je in, 90 en nog altijd gewoon keihard aan het werk. Het moet je maar gegeven zijn!
  • De Engelse beurzen zijn vandaag gesloten vanwege een bankholiday.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit ga je nooit meer tegenkomen! (Jack Hoogland)

31/08 7:05

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. En deze maand ontdekten we onder meer een goud/nikkelaandeel met ongelofelijk potentieel.

Heeft maar liefst 192 potentiële goudprojecten in bezit, waarvan er inmiddels twee zijn ontwikkeld tot goud producerende mijnen. Alléén die twee mijnen leveren nu al forse winsten op.

Bedrijf maakt dit jaar al een prachtige winst en zal volgend jaar minstens 33% winstgroei realiseren.

Ondanks die zeer forse winstgroei, koop je dit aandeel voor slechts 8 keer de voor komend jaar verwachte winst! Dat is op zichzelf al ongelofelijk.

Daar bovenop komt dan nog het spectaculaire potentieel voor nieuwe goudmijnen, waar het bedrijf hard aan werkt.

Dáár bovenop is dit bedrijf mede-eigenaar van één van 's werelds grootste nikkelprojecten.

Waarmee het maximaal profiteert van het zéér fors stijgende tekort aan nikkel als gevolg van de transitie naar elektrische auto's.

Dit aandeel is zó goedkoop. Heeft zóveel potentieel. Dit ga je nooit meer tegenkomen!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport

Kijk hier
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Verduurzamen (Tom Lassing)

31/08 7:22

Heeft het nog zin om in Nederland zonnepanelen aan te schaffen, nu de salderingsregeling steeds verder teruggeschroeft gaat worden?
Het antwoord is Ja.
Ja, het blijft zin hebben. Het levert u mogelijk iets minder op dan voorheen, maar de panelen blijven winstgevend en u gaat ze niet alleen terugverdienen, maar uw toekomstige energiekosten zullen lager blijven uitvallen.
Hoe meer u de energie zelf rechtstreeks gebruikt of opslaat, des te winstgevender zal het voor u zijn. U krijgt namelijk een minimale vergoeding voor stroom die u levert, maar u betaalt het volle pond met belastingen voor energie die u moet inkopen. De stroom dus zelf opslaan en in de avond vanuit uw accu gebruiken, gaat in de toekomst interessanter worden. De salderingsregeling zal echter pas in 2031 volledig afgeschaft worden. U hoeft nog niet direct een accu/batterij te kopen.
Naar verwachting gaat u de investering in zonnepanelen in zeven jaar terugverdienen. Alles daarna is winst. Panelen gaan normaal gesproken tot zeker 20, mogelijk 25 jaar mee. Het rendement zal uiteindelijk rond de 4% uitkomen, hetgeen vergelijkbaar is met het koopkrachtverlies na inflatie. U wordt er niet rijk van, maar het kost u niets.
Het grote voordeel van eigen zonnepanelen is in mijn ogen het feit dat u één keer de investering doet en dat u daarna 20 jaar lang lagere maandlasten heeft. Dát is vooral het voordeel.
Ik zag mijn eigen energierekening dalen van 600 euro per maand tot momenteel 280 euro per maand. Daarbij heb ik naast zonnepanelen ook wel enkele andere investeringen gedaan.
Zelf zonnepanelen kopen? Vraag hier een offerte aan en geef aan dat u via Beursbox kwam!
U krijgt dan een extra 50 euro korting!

Meer info
 
 
 

Pas je als belegger aan (Tom Lassing)

31/08 7:48

Veel beleggers zoeken nu naar sectoren die profijt hebben van de Corona crisis. Zo kan je short gaan in vakantie, cruise, en vliegmaatschappijen en long gaan in pharma en online bedrijven zoals Zoom, Amazon, Alibaba etc.
Waar weinig beleggers naar kijken is welke impact heel deze crisis op de lange termijn op de geestelijke toestand van mensen heeft.
Angst neemt toe, maar ook het gebrek aan ontspanningsmogelijkheden gaat op mensen inwerken.
Kortom, psychologie gaat profiteren. Mensen worden letterlijk gek van Corona.
Aanbieders van therapieën en gespecialiseerde klinieken gaan profiteren.
Daarnaast zullen ook aanbieders van kalmerende pillen gaan profiteren.
Hoe pijnlijk dan ook, als belegger kan je er bewust voor kiezen te profiteren van de winst op het leed van anderen.
Ooh wat erg...
Alsof je tegen de psycholoog zegt dat die een vreselijk mens is omdat hij/zij leeft van de ellende van anderen.
Je moet als belegger kansen zoeken. Zolang je niet actief het probleem aan het vergroten bent, is er in mijn ogen niets mis mee dat je belegt in bedrijven die profiteren van een bepaalde marktsituatie. Zo werkt de markt nu eenmaal. Heb je daar moeite mee, dan moet je totaal niet op de beurs gaan beleggen.
Je kan toch ook niet tegen beleggers in Amazon zeggen dat ze foute mensen zijn omdat ze beleggen in een bedrijf dat profiteert van de Corona crisis?
Goede beleggers luisteren goed naar wat er in de maatschappij gaande is en verzetten de bakens voor anderen dat doen.
Dat geldt zo bij bijvoorbeeld geldschepping, maar ook bij de impact van rampen zoals Corona.

Beursbox.nl
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Bangladesh Delta Plan 2100 (Tom Lassing)

31/08 8:00

Een ambitieus plan noemde Bloomberg het. Banglasdesh wil twee miljard dollar investeren om het land te beschermen tegen de stijgende waterspiegel.
Die twee miljard is een start, er zal later (veel) meer geld bij moeten. De Wereldbank schat nu al in... 38 miljard dollar.
De vraag is of dit het waard gaat worden.
Net als Nederland is Bangladesh een rivierdelta. Het probleem is echter dat het een land is met een enorme bevolking die ook nog eens heel arm is.
Er zijn nog amper maatregelen tegen de stijgende zee genomen, daar waar Nederland al vele eeuwen geleden begonnen is met het nemen van maatregelen.
Is het dus eigenlijk wel haalbaar?
Alleen al de laatste twee maanden waren er twee overstromingen die zo groot waren dat het 5 miljoen mensen trof. Een derde van heel de delta regio stond tijdens die overstromingen onder water.
Ik vrees dat dit geld ook letterlijk weg gaat spoelen omdat de delta eigenlijk niet meer te redden is. Daarbij is de vraag hoe deze investering ooit haar geld terug gaat verdienen.
Nu kan je je afvragen of dat ook moet?
Mijn tegenvraag is, als je weet dat het weggegooid geld is, waarom investeer je het dan niet waar het WEL een blijvende impact heeft?
Het is immers niet zo dat er geld is om iedereen te helpen. Waarom dan Bangladesh wel, terwijl het kansloos is, en Nigeria niet, alwaar het een regio die nu zwaar vervuild is weer leefbaar kan maken?
Het gaat me niet om wie geholpen moet worden, maar het gaat me om het feit of je willens en wetens geld moet wegspoelen, puur omdat het je een goed gevoel geeft.
Is Bangladesh dan ook zeker kansloos?
Neen, maar ik vraag me wel af of het niet zinvoller is te kijken naar herhuisvesting van miljoenen, in plaats van ze op steeds hogere eilanden te huisvesten, terwijl het land om hen heen veranderd in een zee.
Het land is geen Nederland. De hoeveelheden water, de kracht van de rivier en de zee daar zijn veel groter dan hier in Nederland. Letterlijk kan alles daar wegspoelen omdat de krachten werkelijk enorm zijn. Mijn inschatting is dat die 33 miljard nog niet een tiende van de kosten gaan blijken te zijn.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd