Beursbox Nieuwsbrief Het stroomt met bakken tegelijk binnen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het stroomt met bakken tegelijk binnen
Date: September 2nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 2 september 2020
 
 

AEX 552,22 Dow 28.730 USD 1,19 Btc 10.152 Goud 1,965.0

 
 

Geen financiële vaardigheden?

Zet dan hier gewoon de Auto Trade robot aan en laat die het werk voor je doen! Ik heb duidelijke filmpjes gemaakt hoe je die Auto Trade instelt. Iedereen kan dit en het werkt al vanaf 10 euro!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/09 7:00

 • Tesla gaat "binnenkort" 66% omlaag in waarde. Zie de video die ik daarover gemaakt heb.
 • Sanofi had een Corona vaccin in ontwikkeling. Een proef wees aan dat er TOTAAL GEEN EFFECT was. Ze hadden dus net zo goed zetmeel kunnen gebruiken en het marketen als een Corona Vaccin! Ontluisterend is dit. Hoe veel "onderzoek" heeft het gevraagd om een compleet waardeloos product op te leveren?
 • Het Chinese oliebedrijf China Petroleum & Chemical maakte haar resultaten bekend. De omzet was -31,3%. Financieel gezien staat het bedrijf er nog wel goed bij.
 • Barrick Gold en AngloGold verkopen hun 80% belang in de Morila mijn in Mali aan Mali Lithium Ltd. De verkoop rond de 22 tot 27 miljoen dollar opbrengen. De mijn is bijna uitgeput en dient nu als opslagplek en grondstofverwerkingslokatie. Het plan was de mijn volgend jaar definitief te sluiten.
 • Facebook is het niet eens met regulering in Australië en dreigt nu de service in dat land te beperken. Tijd voor Australiërs om een ander Social Media netwerk te gaan gebruiken! Overigens is de ruzie niet zonder controversie. De nieuwe regels worden namelijk ondersteund door Rupert Murdoch en dat is ook geen lieverdje.
 • De spanning tussen India en China neemt toe nu China troepen naar de regio heeft gestuurd. Volgens India is China de grens letterlijk aan het verleggen. Het is een heel koude en onherbergzame regio waar nooit iemand wat mee wilde, tot er in de bodem de nodige bodemschatten aanwezig bleken te zijn.
 • Volgens Klaas Knot, de directeur van DNB moet er meer gedaan worden om de economieën van de eurozone even sterk te maken. Een leuke uitspraak, maar zoals ik recent al in een video aanhaalde, geld stroomt naar het midden. Daar doe je niets aan, zo werkt ons systeem nu eenmaal. Wil je dat veranderen, dan moet je, zoals Nederland ooit deed, overheidsdiensten en commerciële activiteiten gedwongen herhuisvesten in de periferie. Nederland deed dat met het ABP en de PTT. We wilden dat recent doen met de mariniers, maar dat is nu afgeblazen.
 • Daytrading voor particulieren. Aanstaande vrijdagmiddag een live sessie door Aloys Mattijssen in Best. Lees hier verder

Koop nu zilver
 
 
 

Het geld stroomt er met bakken tegelijk binnen! (Jack Hoogland)

02/09 7:21

Vrijdag vertelde ik u nog over het spectaculaire goud/nikkelaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Bedrijf dat nu al winst maakt, enorme winstgroei realiseert en dat óngelofelijk veel groeipotentieel heeft. En dat aandeel koop je nu voor slechts 8 keer de winst!

Maar daarnaast ontdekten we een aandeel dat niets met goud te maken heeft.

Een relatief kleine producent van vele soorten beschermende kleding én medische mondkapjes dat vóór de coronacrisis al zeer goed presteerde.

Ziet haar winst nu enorm snel stijgen. Het geld stroomt er letterlijk met bakken tegelijk binnen!

Beleggers zien dit kleine aandeeltje volledig over het hoofd, want je koopt het voor slechts 5,5 keer de voor komend jaar verwachte winst. Dat is werkelijk ongelofelijk goedkoop.

Ruim 400% koerspotentieel!
Bestel snel het splinternieuwe "Super Rendement Rapport

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Falende overheid (Tom Lassing)

02/09 7:39

Ik schreef al in mijn "les 1 om de democratie om zeep te helpen" dat je als dictator in spé de overheid moet verzwakken. Je moet immmers niet door een sterke overheid aangeklaagd gaan worden. Tevens moeten er op zoveel vlakken 'problemen' zijn dat ze vanuit het overheidsapparaat niet meer tegen je kunnen optreden.
We zien dat nu "live" in de VS.
In slechts enkele weken tijd is de Amerikaanse post een enorme puinhoop geworden. 240 jaar lang was het een geoliede machine en door het weghalen van honderen postsorteermachines is de postbezorging nu rampzalig traag geworden.
Tja, zegt de regering Trump nu. Dat is toch spijtig, nu kan er niet per post gestemd gaan worden...
De reden dat ze dat niet willen, is gelegen in het feit dat ze vooral in de arme zwarte wijken stemlokalen hebben weggehaald. Zwarten kunnen dus bijna niet stemmen. Maar... Toen kwamen de Democraten met de oplossing dat iedereen per post kon gaan stemmen. Iets dat de rijken in de VS al jaren deden, want je dacht toch niet dat een miljonair tussen het plebs in de rij gaat staan?
De huidige...

Lees verder
 
 
 

Grote verandering in Neo Finance account (Tom Lassing)

02/09 8:01

Er is recent een aanpassing in het Neo Finance systeem gedaan. Er is namelijk een overzichtspagina bijgekomen. In het Engels is dit de uitleg:

31. How to use the updated investment data overview window?
From now on, you will find the most relevant investment indicators and data in t...

From now on, you will find the most relevant investment indicators and data in the updated overview field of the NEO Finance platform.

In one window you will be able to see your investment result in percentage and total terms, invested and reserved funds and your account balance. You will also be able to conveniently track all cash movements in your account in the conveniently located cash flow fields:

• Deposits. Indicates how much money you have transferred to your NEO Finance account during the entire period.

• Withdrawals. Indicates how much money you have withdrawn from your NEO Finance account over the entire period.

• Transaction fees. Indicate how much you have paid for bank transfer payments.

• Invested amounts. Indicates the amount you have invested in loans over the entire period.

• Investment related installments. Indicate the amounts received from investing in loans from borrowers.

• Other operations. All other operations that are not defined in the above fields are indicated.

Op 10 september om 20:30 uur houden Mark Leenards en Tom Lassing voor het eerst eenonline vragenuurtje over Neo Finance. U hoeft geen vragen te hebben. Puur kijken en luisteren kan ook al heel verhelderend werken.

Aanmelden vragenuurtje
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Spam mailtjes (3) (Tom Lassing)

02/09 8:23

Ik heb al twee keer eerder geschreven over de spam die ik afvang in mijn forum. De links in die spammailtjes verwijzen altijd naar bedrog opzetjes.
Jammer, want legaal zouden ze niet alleen de spammer, maar ook de klant die klikt wat op kunnen leveren. Je hoeft er slechts een link naar een legale opzet achter te zetten...
Als je deze kreten in een forum tegenkomt, dan moet je er NIET op klikken.

 • Financiële robot is je succes formule gevonden. Lees er meer over.
 • Bekijk de nieuwste manier om een fantastische winst te maken.
 • Automatische robot is de beste start voor financiële onafhankelijkheid.
 • Kijk eens naar het nieuwe financiële instrument, dat je rijk kan maken.
 • Maak jezelf rijk met deze financiële robot.
 • Heb je geen geld? Verdien het online.
 • Voel je vrij om alles te kopen wat je wilt met de extra inkomsten.
 • Het is niet meer nodig om een baan te zoeken. Werk online.
 • Uw computer kan u extra inkomsten opleveren als u deze Robot gebruikt.
 • Op zoek naar een gemakkelijke manier om geld te verdienen? Kijk naar de financiële robot
 • Automatische robot is de beste start voor financiële onafhankelijkheid.

Nu zag ik er nog één.
Eentje die aangaf dat je wel 1000 euro per dag zou kunnen verdienen met een robet.
Nu moet je weten... het is waar!
Het kan!
Ik verdien nu gemiddeld 10 euro per dag aan rente door 16.500 in te zetten via Neo Finance.
Als ik dat bedrag zou verhogen tot 1.650.000 euro, dan zou ik IEDERE dag 1000 euro verdienen ZONDER er zelf echt voor te hoeven werken.
Er is maar één uitdaging... Dat is het account te laten groeien tot dat bedrag. Ik weet, niets is onmogelijk, maar laat ik eerst maar eens naar 50.000 euro groeien. Dat is mijn eerstvolgende doel. Die verdere 1,6 miljoen kan ik daarna dan wel aan gaan werken.

Kijk hier
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd