Beursbox Nieuwsbrief Goud voor $14 per ounce

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Goud voor $14 per ounce
Date: September 4th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 4 september 2020
 
 

AEX 549,6 Dow 28.290 USD 1,184 Btc 8.863 Goud 1,936.4

 
 

Wees slim, open een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Het is veiliger in de vorm van fysiek goud of zilver op een wereldwijde rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht vorige week weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/09 7:00

 • De Nasdaq is gisteren 5% in waarde gedaald. Het aandeel Tesla daalde 9% in waarde! Daarmee ging 40 miljard aan beurswaarde verloren in één dag! Had je mijn video over Tesla al gezien?
 • Tesla heeft aangegeven 5 miljard te willen ophalen door het uitgeven van nieuwe aandelen. Slimme zet, want de overwaardering was ten tijde van de mededeling met een K/W van 1300 astronomisch. Door de koersdaling daarna is de nieuwe K/W nu nog 'slechts' 1054.
 • Halverwege mijn eerste doel! Ik ben gisteren op meer dan 500 abonnees op het video kanaal gekomen! Iedereen die abonnee is, hartelijk dank daar voor.
 • Mijn collega en al 20 jaar goede vriend Maarten Verheyen zegt altijd dat hij het vanaf nu rustig aan gaat doen. Meestal het teken dat hij pas écht los gaat. Ook nu... Kijk hier
 • De Griekse economie is in 25 jaar tijd niet zo hard gekrompen als in het laatste kwartaal. Het wegblijven van de toeristen is een economische ramp voor het land.
 • Nu India de markt voor Chinese Apps dicht heeft gegooid zullen Amerikaanse concurrenten daar de gaten graag gaan vullen. Dit doet China hoe dan ook economisch pijn. Helaas heeft Europa geen superapps in de aanbieding. Het is typisch iets waar we goed in zouden moeten zijn, maar het komt maar niet van de grond.
 • Het aantal Amerikaanse studenten dat Corona oploopt neemt toe en daarom kiezen steeds meer universiteiten er voor om de lessen alsnog virtueel aan te bieden. Nog altijd komen er iedere dag zo'n 40.000 Amerikaanse Corona patiënten bij.
 • Het Amerikaanse Broadcom heeft in lijn met haar eigen verwachtigen gepresteerd. Het verwacht ook het komende kwartaal een verdere omzetgroei te gaan behalen.
 • De garantie is vorige week omhoog gegaan op kopers die het cryptorapport nu nog bestellen!

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Goud voor $14 per ounce! (Bart Peters)

04/09 7:17

Het glanzende edelmetaal wist recent de kaap van $2,000 te ronden.
Aan deze prijs kunnen deze bedrijven plots magnifieke cijfers voorleggen, maar dat is precies nog niet voor iedereen duidelijk…

Koopjes in de goudmarkt, zegt u?

Wij hebben bij Beurs Magazine een goudbedrijf gevonden dat het beste management team in de gehele sector heeft!
De meest recente toevoeging is zelfs één van de meest gerenommeerde mijngiganten op aarde en terecht een ‘Mining Hall of Famer’.
Deze man heeft met zijn bedrijven overal op aarde al grof geld weten te verdienen voor zichzelf én zijn aandeelhouders.
Hij investeert enkel in de crème de la crème… en stapt vaak in voor ‘pennies on the dollar’.
Dit keer heeft hij ounces goud in de grond weten te bemachtigen tegen een prijskaartje van… $14 per ounce!
De ounces goud zijn niet alleen extreem goedkoop, het zijn er ook nog eens héél erg veel.
Veel goedkoop goud en een parabolische goudprijs…
Dat is ongetwijfeld waar de goudkever ‘s nachts over droomt.
Wil je meer weten? Wacht niet langer en bezoek BeursMagazine

Klik hier
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Ze geven dit aandeel bijna gratis weg! (Jack Hoogland)

04/09 7:38

Vorige week vertelde ik u al over het spectaculaire goud/nikkelaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Het blijkt dat dit bedrijf haar belang in de nikkelmijn heeft verkocht. In ruil voor een eenmalig bedrag nu én de komende jaren een deel van de opbrengst. De directie wil zich volledig richten op goud.

Niet zo gek, want ik vertelde u vorige week al dit bedrijf maar liefst 192 potentiële goudprojecten bezit. Daarvan zijn er slechts twee in productie. En die leveren nu al fantastische winsten op.

Met die winst én de opbrengst van de nikkelmijn, kan volop worden geïnvesteerd in exploratie en ontwikkeling van maar liefst 190 andere goudprojecten. Productie stijgt dit jaar al met maar liefst 40%.

Van die 190 potentiële goudprojecten zijn de eerste vijf nu aangeduid om verder te ontwikkelen tot producerende goudmijnen.

Stelt u zich eens voor hoe hard die productie de komende jaren nog zal stijgen. En vooral hoe ongelofelijk hard de winst zal stijgen.

En dan te bedenken dat je dit aandeel nu voor slechts 8 keer de winst koopt. Ze geven dit aandeel bijna gratis weg!

Geen wonder dat 's werelds beste goudbelegger 8% van de aandelen bezit. En dat directieleden maar liefst 19% van de aandelen bezitten.

Duizenden procenten koerspotentieel!
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Bestel hier
 
 
 

De uitdaging van de 'toevallige' miljonair (Tom Lassing)

04/09 7:52

Kan je "toevallig" miljonair worden? Ik sprak vorige week twee personen die het is overkomen. Ik gebruik hun gegevens even om de zaak uiteen te zetten.
Je hypotheek keurig aflossen maakt dat je huis uiteindelijk helemaal van jou is. De huizenprijs kan vervolgens zo gestegen zijn dat je eigenlijk zonder het te weten miljonair bent geworden. Als je je dan gaat afvragen of je dat prachtige huis nog wel echt wilt hebben, dan kan je na de verkoop maar zo ineens een miljoen cash hebben.
Of je verkoopt je (aandeel in) een bedrijf waarin je partner bent en ineens realiseer je je dat je miljonair bent. Je was het al, maar het zat in stenen, auto's en goodwill. Je verkoopt het en ineens staat het cash op je rekening.
Het zijn twee mogelijkheden waar je tegenaan kan lopen.
Maar dan...
Je weet hoe je deze rijkdom kon verkrijgen, maar hoe hou je deze vast en hoe kan je vervolgens gaan leven van je vermogen.
Helaas is dat voor velen de grote uitdaging gebleken.
Mijn advies is een uitspraak van Warren Buffett: "Les 1 in beleggen is... Verlies geen geld!"
Je hoeft geen 50% te maken met een miljoen. Als je 5% haalt kan je er al van leven. Het is echter mogelijk om zonder veel risico 7 tot 12% te realiseren.
Hoe?
Hoe lang leest u deze nieuwsbrief al? Hoeveel schrijf ik over interessante mogelijkheden?

Hieronder enkele mogelijkheden:

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Ongezond lage rentes blijven (Lodewijk Hof)

04/09 8:05

De FED heeft gesproken. De kunstmatig lage rentes blijven. Monetaire stimulantie blijft. Dus wat in Japan niet gewerkt heeft blijft de Amerikaanse FED voortzetten. Zoals Einstein ooit zei is de definitie van somzinnigheid hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten.

Niet dat dit echt nieuws is. Ongezond lage rentes is wat op het moment de financiele markten draaiende houdt. Samen met onbeperkt geld. Een gevolg is dat de zombie bedrijven in opkomst zijn. Een sector die als dit stopt zelf gestopt gaat worden. Het is erg ongezond voor onze economie.

Dit probleem is erg destructief voor ons pensioen systeem. Helaas hebben mensen dit niet goed. De meeste mensen hebben de eigenschap niet verder te kijken dan hun neus lang is. Als het dan mis gaat, zijn ze alles kwijt.

Maar de lage rentes hebben een extra probleem voor de samenleving. Deze subsidie op schulden is eigenlijk een straf voor hun die vermogen hebben. Dit is ook het geval met uw pensioengeld.

De mensen die rekenen op hun pensioen voor inkomen op de oude dag zullen het hardste geraakt worden. Helaas is dit de meerderheid van de mensen. Zoals ik hier beschreef zal met deze crisis de hele samenleving in een crisis belanden. Een crisis waar de meeste mensen niet op zijn voorbereid.

Een goede methode om u hierop voor te bereiden is het verkrijgen van extra inkomsten. Een goede en makkelijke methode is online verkopen. Gewoon oude spullen, met verstand. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd