Beursbox Nieuwsbrief Dit wordt de allergrootste klapper

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit wordt de allergrootste klapper
Date: September 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 8 september 2020
 
 

AEX 547,14 Dow 28.299 USD 1,18 Btc 8.874 Goud 1,928.1 
 

Daytrading voor iedereen

Aloys Mattijssen ontwikkelde een trading robot die u tot heel ver helpt, maar... Heel bewust moet u zelf de beslissing nemen. Dat houdt het systeem uniek en voor de grote bankcomputers onvolgbaar!
9 oktober in de middag een live seminar in Best!

Meldt hier aan
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/09 7:00

 • De link naar het vragenuurtje over Neo Finance is er! Het vindt plaats op 10 september om 20:30 uur. Geef je hier op.
 • Elliott Wave Int. gaat vanaf 3 september een week lang informatie over trading gratis weggeven! Je moet er wel even (gratis) voor inschrijven.
 • De koopkracht nam in 2019 in Nederland met 1,3% toe... Hoe relevant is dat gegeven nu nog, nu Corona een behoorlijke financiële klap heeft gegeven aan een aantal sectoren?
 • Twee HEMA schuldeisers hebben nul op het rekest gekregen bij hun eis voor de rechter dat de HEMA niet langer zou proberen de schuldenberg te verlagen. HEMA wil afdwingen dat de schuldeisers akkoord gaan met een 50% afboeking van de openstaande schulden.
 • Mediahuis uit België wil in Noord Nederland de nodige kranten overnemen.
 • China wil, als tegendruk tegen de VS, een initiatief uitrollen waarbij data beschermd gaat worden... Tsja, want als China één ding goed doet, dan is het data van inwoners beschermen... Ik weet niet wie ze daarmee willen bedonderen, maar Chijna heeft niet bepaald een goede naam waar het databescherming betreft. Dat is een inbreker je sleutelplan laten maken...
 • In Hong Kong is een bedrijf naar de beurs gekomen dat flessewater verkoopt. Het aandeel is na de IPO 85% in waarde gestegen. Iets zegt me dat de introducerende banken hier hun werk niet goed gedaan hebben. Het geeft ook goed aan dat we in een hype markt zitten. Het is nogal een vernieuwend wereldproduct, water in de fles verkopen!
 • Het ziet er nu toch écht naar uit dat de Brexit een No Deal zaak gaat worden. De Engelse regering lijkt in een andere universum te verblijven en denkt ook eerdere afspraken aan haar laars te kunnen lappen.
 • President Trump wil Amerikaanse bedrijven met productie in China gan straffen voor dit feit. Het is verkiezingsretoriek, maar het kan de relatie met China nog verder onder druk zetten..
 • Meer rendement op je spaargeld? Kijk hier

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Kan u tegen een stootje? (Diederik Schmull)

08/09 7:21

De zeepbel in alle peperdure riskante activa ("the everything bubble") zal barsten. Vraag me niet wanneer. Bent u op het ergste voorbereid? Want om dit te overleven, moet u tegen een stootje kunnen. Bent u genoeg defensief belegd? Want wat we nu meemaken is niets anders dan Wall Street in 1929 en Tokyo in 1990, net voor de diepe, jarenlange daling.
De waan van de dag is dat geld naar de knoppen wordt geholpen door het expansief monetair beleid van overheden en centrale banken. Niets is echter wat het lijkt. Ja-knikkend kuddegedrag is een vorm van luiheid, omdat je dan zelf niet nadenkt. Luiheid is des duivels oorkussen en is tevens de oorzaak van gigantische verliezen. Luister naar je eigen instinct ('dit kan zo echt niet door-gaan') en niet naar al het lawaai om je heen.
Ondertussen regent het confetti met 'gratis' geld en lijk je een dief van je eigen portemonnee indien je daaraan niet meedoet. Beleggingen die speculeren op een koersdaling ("short-posities") zijn nu bijna helemaal verdwenen, zonder een spoor achter te laten. De rijkste 10 miljardairs hebben hun vermogen in enkele maanden met tientallen miljarden 'op papier' zien oplopen. Het is dolle pret en iedereen neemt het ervan, want wie weet wat de dag van morgen brengt…

Lees verder
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Dit wordt de allergrootste klapper! (Jack Hoogland)

08/09 7:35

Vrijdag vertelde ik u nog over het fantastische goud/nikkelaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Maar ik vertelde u nog niet over een goudaandeel waarmee we misschien wel de allergrootste klapper gaan maken. Een bedrijf dat vijf goudprojecten bezit in een uniek gebied, waar de natuurlijke omstandigheden voor goudwinning extreem gunstig zijn.

Ten eerste is de hoeveelheid goud per kubieke meter grond er spectaculair hoog. Maar ten tweede zorgt de unieke samenstelling van de aardbodem ervoor dat hele stappen in het productieproces kunnen worden overgeslagen.

Deze ongelofelijke combinatie zorgt ervoor dat de geschatte productiekosten slechts $300 tot $400 per ounce goud zullen zijn. Vergelijk dat met de ruim $900 per ounce die de gemiddelde goudproducent aan productiekosten heeft, en je weet genoeg.

Dit bedrijf heeft alles in huis om de meest winstgevende goudproducent ter wereld te worden. Waardoor dit óók het goudaandeel met het hoogste koerspotentieel is.

Dit wordt de allergrootste klapper!
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Wat zit er toch achter? (Bart Peters)

08/09 7:43

Twintig jaar geleden had Al Gore net de verkiezingen verloren van George Bush en zijn vermogen bedroeg na een dure campagne nog ‘amper’ $1,7 miljoen.

Maar hij had een ingenieus plan om daar iets aan te doen: creëer een urgent probleem en verdien vervolgens geld aan het aanbieden van de oplossing.

Al Gore kwam met een angstaanjagende documentaire en schetste een absoluut horrorscenario voor het klimaat.
Hij werd er schathemeltje rijk mee. Het was vooral één grote zwendel om er rijk mee te worden.
Dit is één van de verhalenlijnen in BeursMagazine. Kom maar eens kijken.

Klik hier
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Neo Finance heeft haar affiliate programma enorm versobert (Tom Lassing)

08/09 7:50

Slecht nieuws over Neo Finance. Ik baal er van het naar buiten te moeten brengen, maar het is te belangrijk om te negeren.

Als je bij Neo Finance een vriend aanbracht, dan kreeg je daar een prachtige vergoeding voor.

Je kreeg het volgende:
5 euro + 1% van het in leningen gestopte bedrag door die vriend.

"GET 1% OF YOUR FRIEND'S INVESTED AMOUNT TO YOUR ACCOUNT EVERY MONTH FOR ONE YEAR

The Invite Your Friend Referral Programme of peer-to-peer lending platform NEO Finance (hereinafter – the Referral Programme) enables the investors of NEO Finance to earn extra money, as well as invite their friends and / or peers to join the NEO Finance investors, and…

Lees verder
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd