Beursbox Nieuwsbrief 50 cent voor een ounce zilver

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 50 cent voor een ounce zilver
Date: September 10th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 10 september 2020
 
 

AEX 552,05 Dow 28.026 USD 1,183 Btc 8.966 Goud 1,948.3

 
 

Laat uw vermogen uw inkomen verdienen

Op zoek naar een gemakkelijke manier om geld te verdienen? Kijk eens serieus naar auto trade mogelijkheid van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar recent kwam er weer beweging en zagen we dat bitcoin weer boven de $10.000 kwam. Ik denk echter dat vooral een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/09 7:00

 • Mijn video kanaal heeft nu 576 abonnees. Ik zou graag boven de 1000 abonnees willen komen, omdat ik dan wat meer technische snufjes in de video's kan en mag verwerken. Wordt daarom nu ook gratis abonnee van mijn YouTube kanaal! Klik hier
 • In de VS zijn de batterijen producenten Duracell en Energizer naar de rechter gegaan. Het gaat om een claim van Energizer dat hun batterijen 50% langer meegaan dan batterijen van andere aanbieders. Duracell stelt dat dit misleiding is.
  De reden dat Duracell naar de rechter gaat is simpelweg het feit dat Enegizer dit vorig jaar ook deed op een advertentie van Duracell.
 • Vivat, de moedermaatschappij van onder meer Zwitserleven, gaat in de komende drie jaar in Nederland 700 banen schrappen. Daarnaast gaan 575 medewerkers over naar NN.
 • Het stroomverbruik is in Nederland dit jaar fors lager geworden. We zijn terug op het niveau van 2001. Goed nieuws voor het milieu dus.
 • We merken in Detroit dat het aantal mensen dat nu weer wil werken enorm is toegenomen. De laatste maanden wilden veel laagbetaalde mensen in de VS liever niet werken, want de werkloosheidsuitkering was hoger dan het loon. Ze hadden dus een heerlijke zomer financieel gezien, maar het feest is over nu ome Donald de kraan weer dichtgedraaid heeft.
 • Warren Buffett gaat voor het eerst beleggen in een IPO. Hij wil namelijk meedoen aan de IPO van Snowflake. Ik kan me niet indenken dat het een belegging van hemzelf is, want het gaat om data warehousing. Waarschijnlijk is één van zijn fondsbeheerders de initiator van deze stap.
 • Heineken heeft in Peru een overname gedaan. Ze hebben het biermerk Tres Cruses overgenomen... Wie kent het niet. Er komt ook een samenwerking in Peru met de AJE Group. Die gaat voor de distributie zorgen.
 • De banken zijn van mening dat we volgend jaar een daling van de huizenprijzen in Nederland gaan zien. Ik weet dat nog niet. Door het vele thuiswerken is er vraag naar grotere woningen op gang gekomen. Ik zie dat niet snel stoppen.
 • Griekenland wil haar elektriciteitsvoorziening gaan vergroenen, onder meer door het aanleggen van zonneparken. De benodigde 5 miljard komt vooral van de EU en de Europese Investeringsbank.
 • De goud/zilver ratio is nu 71,87. Fors lager dan de eerdere 100, maar nog altijd heel ver boven het historische normaal van tussen de 7 en 16.
 • Vanavond om 20:30 uur voor het eerst het online vragenuur over Neo Finance. Meldt je hier aan.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

50 cent voor een ounce zilver? (Maarten Verheyen)

10/09 7:22

Mijn lange termijn koersdoel voor zilver bedraagt $300 per ounce. Dat is ruim 1.000% boven de huidige koersen. Crazy, I know. Ik mag er echter niet aan denken wat dit betekent voor de koersen van de zilvermijnen. Als de metaalprijs al x10 kan, kijken we daar wellicht aan tegen winnaars die x30 … x50 … en zelfs x100 kunnen.

Life changing gains!

Helaas zijn er weinig echt goede zilvermijnen beschikbaar. Degene die alle vakjes afvinken, zijn voldoende bekend en vaak fully valued.
Je moet dus...

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

De HEMA redden, hoe gek gaat het worden (Tom Lassing)

10/09 7:40

Fans van de HEMA kunnen nu voor bedragen vanaf 10 euro een deel van de winkel kopen. Zo willen ze dat de keten niet langer speelbal is van de grote investeringsmaatschappijen. Een in mijn ogen kansloze exercitie waarbij je je moet afvragen waarom je 'fan' van een winkel bent.
Een winkel als de HEMA dan ook nog? Hoe interessant is de al heel lang niet winstgevende HEMA nu eigenlijk?
Wanneer ben je voor het laatst in een HEMA geweest?
Mis je er écht veel aan als je voortaan naar de Blokker moet?
Die tientjes gaan de HEMA niet redden. Ik ben wel benieuwd wie er straks gaat lopen met dat geld.
Ik denk dat je betere investeringen kan doen. Als de HEMA écht interessant is, dan komt er wel een oplossing voor de keten. Is het niet langer interessant, dan gaat de keten verdwijnen. Net zoals veel winkelketens voor hen dat al deden.

Beursbox.nl
 
 
 

Tiffany wordt niet overgenomen (Tom Lassing)

10/09 8:00

De beoogde overname van Tiffany door Louis Vuitton Moët Hennessy gaat niet door.
De Corona crisis en de tarieven tussen de VS en Frankrijk maken dat de deal niet langer interessant gevonden wordt.
Er was gesproken over een overname bedrag van 16 miljard dollar.
Tiffany heeft besloten om vanwege het afblazen de gang naar de rechter te maken.
De Amerikaanse en Fransde overheden hebben druk uitgeoefend en wilden dat de overname datum verder naar de toekomst verschoven zou worden. Daar voelde Louis Vuitton Moët Hennessy niets meer voor en blies alles af.
Door de aanhoudende economische crisis als gevolg van de Corona maatregelen is ook de markt voor luxe artikelen hard geraakt. Veel van de producten werden door reizigers en toeristen gekocht. We zijn nu heel veel minder reislustig en kopen dus ook minder op impuls.

Beursbox.nl
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

Kijk hier
 
 
 

Boris Johnson probeert de EU te tackelen (Tom Lassing)

10/09 8:27

Gisteren heeft de premier van Engeland een wetsvoorstel gepresenteerd dat ingaat tegen internationaal recht. Hoe haal je het in je hoofd om daarmee naar buiten te komen.
Zoiets kan alleen maar als er ook bij het ambtenarenkorps niemand meer is die nog verstand van zaken heeft.
Dit voorstel gaat OOK nog in tegen een eerdere akkoord dat Johnson zelf met de EU gesloten heeft.
De man is dus stuurloos.
Net voor de bekendmaking stapte een hoge Engelse ambtenaar/adviseur al op. Hij is de zoveelste in de rij.
Het voorstel komt bij de EU en vooral bij de Ieren niet goed aan.
Het vertrouwen in de Britse regering neemt hierdoor enorm af. Hoe serieus nemen ze de onderhandelingen nog als ze zichzelf al niet serieus nemen (zie afwijzing van een akkoord dat Johson zelf al sloot). Hoe moeten anderen zijn voorstellen dan nog zien?
Is het nu de kul van een dronken aardbei of zit er een strategie achter?
Dat is nu de grote vraag.
- De EU wil ondanks deze onzin de gesprekken wel handhaven om de Britse regering niet de kaarten in handen te geven dat het de schuld van de EU is. Daar lijkt Johnson namelijk wel op uit te zijn. Kom maar met kolderieke voorstellen zodat de EU stopt met onderhandelen en dan treft mij geen blaam. De EU wil daar niet in meespelen. Dat doen ze dan weer goed.
Ik zie niet in hoe men er nu nog uit moet komen als de Engelsen alleen maar de verkeerde kant op sturen.

Beursbox.nl
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd