Beursbox Nieuwsbrief Rente blijft laag

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rente blijft laag
Date: September 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 17 september 2020
 
 

AEX 558,43 Dow 27.634 USD 1,175 Btc 9.451 Goud 1,941.0

 
 

Laat uw vermogen uw inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld te verdienen? Kijk eens serieus naar auto trade mogelijkheid van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar recent kwam er weer beweging en zagen we dat bitcoin weer even boven de $10.000 kwam. Ik denk echter dat vooral een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/09 7:00

  • Mijn video kanaal heeft nu 640 abonnees. Ik zou graag boven de 1000 abonnees willen komen, omdat ik dan wat meer technische snufjes in de video's kan en mag verwerken. Wordt daarom nu ook gratis abonnee van mijn YouTube kanaal! Klik hier  PS: Waar kan ik wat u betreft video's over maken? Laat het me weten!
  • Volgens de FED komen er de komende drie jaar geen renteverhogingen in de VS.
  • Er is minder vraag naar olie hetgeen funest is voor de olieprijs. Als gevolg daarvan worden beleggers kopschuw om in de sector te investeren. We zien dus ook op de beurs weinig koerswinst en dat jaagt beleggers ook weer weg.
  • Wat de onderliggende reden was is nu nog onduidelijk, maar de reden die de Arabieren geven voor de toenadering tot Israël is een economische. Blijkbaar staat het water ze zo tot de lippen dat ze uit angst voor een economische ramp nu toch in zee willen gaan met hun aartsvijand. Wat de reden ook is, ik denk dat de wereld er wel iets veiliger door wordt.
  • Het aandeel Snowflake is gisteren na de IPO 100% in prijs gestegen. Warren Buffett's Berkshire Hathaway deed mee voor 1 miljard en kon dus aan het einde van de beursdag neerkijken op een miljard winst (op papier) Het aandeel werd in februari nog op slechts 20% van de huidige waarde geschat. Hoezo hype? Dit is echt een kopie van 1999.
  • Blackrock waarschuwt ook voor de situatie dat beleggers nu instappen in aandelen en dan letterlijk 10 jaar gaan moeten wachten tot die aandelen hun rendement gaan opleveren.
  • In het VK is er wederom een belangrijke jurist opgestapt nu BoJo zijn voorstel heeft doorgedrukt. BoJo heeft nu wel de concessie gedaan dat het parlement de laatste stem zal hebben. Makkelijke toezegging, want zijn partij heeft daar een enorme meerderheid en hij heeft de parlementsleden nog goed onder de duim. Presidentskandidaat Biden heeft al aangegeven dat wat hem betreft de naleving van het Goede Vrijdag akkoord cruciaal is. In de VS is de Ierse lobby heel machtig en Biden geeft hiermee aan dat hij achter de Ieren staat.
  • De Bank of England is van mening dat het land voor een enorme uitdaging staat en dat de vooruitzichten niet best zijn.
  • De dollar is één cent meer waard geworden de afgelopen 24 uur. De trend lijkt gekeerd te zijn, maar het is nog vroeg.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Gesprek met de CEO van Neo Finance (Tom Lassing)

17/09 7:22

Het was eergisteren een prettig online gesprek met de CEO waarbij duidelijk werd dat men bij Neo Finance eigenlijk nog geen lange termijn besluit genomen heeft over hoe ze klanten (gelduitleners) binnen willen krijgen.
De affiliate regeling waarmee ze indertijd begonnen, was er puur gekomen omdat ze het idee hadden dat ze er snel klanten mee konden krijgen. Ze hebben niet gekeken naar kosten EN ze hebben niet in beeld of de regeling als zodanig rendabel was.
Het besluit om de bestaande regeling om zeep te helpen is puur genomen op aangeven van de nieuwe marketingman die gekeken heeft naar concurrenten. Er lag geen berekening of verdere eigen visie aan ten grondslag. Hij wilde snel geld besparen om het bedrijf een winstgevend jaar te bieden. Op korte termijn scoren derhalve.
Ik begreep van de CEO dat hun focus nu wat meer op winst gericht was en minder op groei.
Zoals gezegd keek de marketing manager naar concurrenten die wat mij betreft qua product niet kunnen tippen aan de kwaliteit die Neo Finance in zich heeft. Van veel van die partijen zou ik al geen affiliate willen worden, zelfs al zouden ze het dubbele van Neo Finance bieden.
Neo Finance is wat dat betreft voor de klanten een superaanbieding.

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Rente blijft laag (Tom Lassing)

17/09 7:40

Althans, dat is wat de voorzitter van de FED ons wil voorhouden. Ondertussen wil hij ook de inflatie loslaten.
Nu zijn er in de situatie waarin we verkeren veel dingen mogelijk, maar een hoge inflatie en bijna nul procent rente is en blijft heel onwaarschijnlijk.
Ergens gaat er dan iets uit de bocht vliegen.
Powell ziet een herstel van de Amerikaanse economie en denkt dat dit door gaat zetten. Laat het duidelijk zijn, ik hoop dat hij gelijk heeft.
Ik vrees echter dat hij aan het dromen is.
Een krimp van de economie die kleiner is dan verwacht is nog altijd een krimp van de economie, geen herstel.
Je kan het wel zo noemen, maar de realiteit veranderd niet als je haar een andere naam geeft.
De FED heeft heel dringend een hogere inflatie nodig, want de waarde van de Amerikaanse staatsschulden is enorm. Via inflatie kan je die schulden afromen.
Sneu voor iedereen met spaargeld... zoals uw pensioenfonds. Iemand moet echter betalen.
Ik denk dat u er rekening mee moet houden dat de waarde van uw pensioen in echt geld wel eens tegen kan gaan vallen. Zelf dus voor een aanvullend pensioen zorgen is naar mijn idee heel erg hard nodig.

Beursbox.nl
 
 
 

Amazons unieke opzet (Tom Lassing)

17/09 8:00

Amazon behaalde in het VK een omzet van bijna 15 miljard euro en betaalde over die enorme omzet slechts 6,8 miljoen euro aan vennotschapsbelasting. Leuk voor Amazon, maar hun producten zijn zo goedkoop omdat anderen die lage lasten niet hebben. Door dit belastingcadeautje worden andere marktpartijen dus zwaar benadeeld.
Volgens Jeff Bezos hebben ze die lage belasting omdat ze ook weinig winst maken vanwege de lage marges.
Dat is geen toeval. Jeff Bezos is er een meester in om zijn bedrijf zo neer te zetten dat ze geen winst maken. Managers die trots komen melden dat hun divisie winst heeft gemaakt worden ontslagen.
Winst is immers verlies, want dan moet je belasting betalen. Breng je verkoopprijs dan liever omlaag zodat je de goedkoopste in de markt bent, maar MAAK GEEN WINST.
Jeff Bezos kan zo werken, want er is geld zat. Hij kan op de beurs net zo veel geld halen als hij maar wil hebben. Daarnaast heeft hij zelf nog wel een paar miljard liggen die hij eventueel kan inzetten.
Dat terwijl kleine bedrijven dat voordeel niet hebben. Die moeten het doen met de winst die ze maken en die hebben niet de voordelen die Jeff Bezos bij de overheid kan afdwingen.
Een eerlijker speelveld zou zijn als de voordelen van de grote bedrijven ook zouden gelden voor alle andere ondernemingen. Krijgtr er dus één een korting, dan krijgen ze dat allemaal.

Beursbox.nl
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

Kijk hier
 
 
 

Ze maken het hem wel heel makkelijk (Tom Lassing)

17/09 8:36

Als je populisten het moeilijk wilt maken, dan moet je natuurlijk niet nét dat doen dat ze in de kaart speelt.
De rellen rondom Grapperhaus en Akwasi geven Wilders wel heel makkelijk munitie.
Grapperhaus stelt regels op, waar hij zich zelf niet aan houdt en past DAARNA pas de regels aan zodat hij ook zelf geen strafblad krijgt.
Akwasi krijgt een rechter toegewezen die hij kent vanuit een commissie waar ze samen in zitten. Dat komt uit en ze is heel vriendelijk voor hem, terwijl hier de schijn van vooringenomenheid goed zichtbaar aanwezig was. Dat komt uit, maar er wordt niets mee gedaan. Men durft of wil niet ingrijpen. En dus mag dat berechten van een kennis ineens wel, terwijl zoiets natuurlijk nooit had mogen gebeuren.
Ondertussen wordt Wilders zelf berecht alsof hij de grootste crimineel van Nederland is, terwijl hij ondertussen wel Kamerlid is.
Hoe makkelijk kan je het hem maken om te scoren bij boze Nederlanders? Dit is toch koren op de molen voor een populist?
Met grote angst zie ik nu gebeuren dat massaal op Wilders gestemd gaat worden omdat de onvrede over de daadwerkelijk bestaande klassejustitie mensen in het kamp van ultra rechts duwt.
Ook hier zien we dat de democratie uitgehold wordt. Links maakt het mogelijk en rechts kopt bij de eerstkomende verkiezingen in.
In de VS gebeurde vier jaar geleden precies hetzelfde.
Wilders heeft echter geen oplossingen. Wilders heeft slechts dictatuur te bieden. Dat zou niemand moeten willen.

Beursbox.nl
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd