Beursbox Nieuwsbrief Het verlanglijstje

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het verlanglijstje
Date: October 2nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 2 oktober 2020
 
 

AEX 550,54 Dow 27.217 USD 1,172 Btc 9.094 Goud 1,906.8

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Het is veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/10 7:00

  • De markten reageerden fel neerwaarts toen bekend werd dat de Amerikaanse president nu ook positief getest is op Covid-19. De futures op de Dow gingen 400 punten omlaag.
  • De overname van Monsanto door Bayer was in mijn ogen zo'n beetje de domste overname ooit. Hoe slecht wil je zijn om een bedrijf als Monsanto over te willen nemen? Nu, kijk de historie van Bayer er op na en je hebt je antwoord... Ba
  • Turquoise Hill, een bedrijf dat in Mongolië een enorme mijn aan het openen is, zal een Reverse split doorvoeren. Je krijgt één nieuw aandeel voor 10 oude aandelen. Zie meer over splits op deze pagina.
  • In Ierland krijgt Subway geen belastingvoordeel op de verkoop van brood, omdat hun broodjes geen brood zijn. Er zit namelijk 4x te veel suiker in hun brood en dat maakt het in feite koekjes.
  • Google zou in Dublin een groot nieuw hoofdkantoor openen, maar heeft deze plannen vanwege de trend naar thuiswerken nu in de koelkast gezet. Voor de lokale zakelijke vastgoedmarkt een enorme domper. Google is er veruit de grootste speler en een magneet voor andere partijen die "in de buurt" van Google willen opereren.
  • In het kanton Geneva in Zwitserland is er via een volksraadpleging gekozen voor een minimumloon van omgerekend 25 dollar per uur. Dit komt neer op $4.100 per maand. Leven in die regio is duur en via deze weg hopen ze dat de stad voor iedereen betaalbaar en leefbaar blijft.
  • De EU zal sancties aan Wit Rusland/Belarus opleggen vanwege de verkiezingsfraude in dat land.
  • Google wil nu ook groot in 'Nieuws' worden. Het gaat eerst nieuws kopen en als ze eenmaal de nieuwsmarkt veroverd hebben zullen ze waarschijnlijk zelf met een redactie op de proppen gaan komen en ook die markt van de bestaande marktpartijen overnemen. De nu al amper aanwezige onafhankelijkheid van nieuws gaat dus nog kleiner worden.
  • Gisteren ben ik op de 745 abonnees op het video kanaal gekomen! Dank u wel als u daar ook al abonnee op bent. Mijn eerste doel is 1000 abonnees. Klik hier om ook gratis abonnee te worden.

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Deze kans mag je echt niet laten lopen! (Jack Hoogland)

02/10 7:20

Afgelopen week vertelde ik u al uitgebreid over het fantastische aandeel, waarmee we ongekend hard gaan profiteren van het snel stijgende tekort aan nikkel.

Met onze TopAandelen service zullen we de komende jaren extra aandacht hebben voor de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden.

De reden is simpel. Dit is een megatrend die de komende jaren gigantische koerswinsten zal opleveren.

Het plaatje hieronder laat goed zien hoe hard de vraag naar diverse metalen de komende jaren zal stijgen als gevolg van deze megatrend.

De afgelopen jaren is elektrisch rijden enorm gepromoot door beleidsmakers. Waardoor iedere autofabrikant nu miljarden investeert in elektrische auto's.

Maar tegelijk is er nauwelijks geïnvesteerd in exploratie naar en het uit de grond halen van alle voor elektrische auto's zo onmisbare metalen.

Dat terwijl het 7 tot zelfs 10 jaar duurt voordat een nieuwe mijn is gebouwd en bijvoorbeeld nikkel kan produceren.

Daarom zal er de komende jaren onmogelijk genoeg nikkel, kobalt etc. kunnen worden geproduceerd om aan de snel stijgende vraag te voldoen.

Met als gevolg enorme tekorten, die leiden tot zéér forse prijsstijgingen. Dit geeft ons beleggers een kans die we naar onze bescheiden mening niet mogen laten lopen.

Want precies dit leidt tot de...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Neo Finance stand van zaken (Tom Lassing)

02/10 7:38

Helaas heb ik nog geen inhoudelijke reactie op mijn beleidsstuk gehad. Ik heb geen idee op welke termijn ik daar een reactie op kan verwachten.
Ondertussen gaat het goed met mijn portefeuille. 93,69% van het ingelegde geld is op tijd met aflossen.
Toch loopt het aantal slechte leningen langzaam op. Ik heb nu 22 leningen (van de 706) die echt extreem te laat zijn. Ik heb daarop meer dan drie maanden geen rente en aflossing gekregen. Veel van die leningen zitten nu in het officiële incassoproces.
Het is juist dan dat het interessant is om bij leningen zonder verzekering wel een onderpand te hebben.
Wat ik nu iets vaker doe, is B leningen zonder onderpand wel afsluiten, maar dan met verzekering.
Ze leveren dan altijd nog 10% op... Als de lener netjes gaat betalen. Doet deze dat niet, dan zorgt de verzekering er voor dat ik nooit mijn inleg en de verzekeringspremie ga verliezen. Ik maak dan misschien geen rendement, maar ik verlies ook niet. Betaalt de leningnemer wel netjes, dan heb ik een keurig 10% rendement op die lening.

PS: Gisteren stond de markt ineens weer vol met leningaanvragen. Een week lang was het heel mager en ineens weer volle bak en keuze te over. Open hier uw rekening en ontvang 20 euro bonus als u "Beursbox" ingeeft als uw verwijzer.

Lees verder
 
 
 

Beleggen met een plan (Tom Lassing)

02/10 8:15

De meeste beleggers lezen iets over een aandeel en besluiten dan te gaan kopen. In mijn ogen het recept voor een heel slechte belegging.
Ik geloof zonder meer dat de schrijver van het artikel vokomen meent wat hij zegt, maar hoe positief iemand ook is, het is nog niet gezegd dat daarmee de belegging goed voor jou is.
In mijn ogen moet een belegger een degelijk plan hebben.
Daarbij maakt het me niet uit wat voor plan je als belegger hebt. Ieder plan is beter dan geen plan.
Mijn collega Harm van Wijk ontwikkelde een prachtige methode waarbij hij in staat is om een portefeuille van 10 aandelen met 5 minuten per week te besturen. Je moet het uiteraard eerst neerzetten, maar als het eenmaal staat ben je nog slechts 5 minuten per week bezig.
Dat is voor de 'luie' belegger met een plan een prima idee. Kijk hier.

Mijn collega Aloys Mattijssen doet het anders. Die heeft daytrading software ontwikkeld waarmee hij 2 uur per dag in touw is. Een 'oude positie' is een positie die het langer dan 15 minuten uitgehouden heeft. Je stopt altijd zonder dat je nog in de markt zit. Je loopt bij zijn methode dus geen buiten beurstijd risico. Ook dat is veel waard. Kijk hier

Twee methodes die ik van harte aanbeveel.

Navigator methode
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Het verlanglijstje (Tom Lassing)

02/10 8:35

Gisteren schreef ik al over het verlanglijstje aan aandelen voor als Biden de presidentsverkiezingen wint.
Ik kreeg de vraag of ik maar even zo'n lijstje wilde opstellen...
Er zijn wat bezwaren tegen...
Ten eerste het feit dat zoiets tijd vergt en ook mijn tijd is geld. Als ik dus al zo'n lijst zou maken, dan nog is het de vraag of ik die lijst zo maar online zou zetten. Het is mijn lijstje. Ik zou mijn eigen positie verzwakken als ik al wereldkundig maak wat er op mijn verlanglijstje staat.
De tweede reden is het feit dat MIJN lijstje niet uw lijstje hoeft te zijn. Ik kan wel heel anders over duurzame energie denken en totaal andere uitgangspunten hebben. Zo ben ik groot fan van waterstof, en ben ik geen voorstander van kernenergie. Aan de andere kant erken ik wel dat wereldwijd kernenergie een enorme boost gaat krijgen door de bouw van tientallen kerncentrales in China en India. De vraag is natuurlijk ook...
Punt drie... op welke termijn we denken. Daar waar ik mogelijk kijk naar slechts een enkele koersbeweging, kan een veel fundamentelere keuze op de lange termijn meer opleveren.

Zelfs al zou ik dus zo gek zijn om heel mijn lijstje zo maar online te zetten, dan nog moet je dat maar kunnen 'vertalen'.
Daarom zet ik dit soort lijstjes vaak in een rapport. Dan heb ik ook wat ruimte om uitgangspunten uiteen te zetten. Zo'n rapport is dan een commercieel product. Ook bij mij mag de schoorsteen af en toe nog roken.

Beursbox.nl
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd