Beursbox Nieuwsbrief Arbitrage trading

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Arbitrage trading
Date: October 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 9 oktober 2020
 
 

AEX 559,94 Dow 28.407 USD 1,177 Btc 9.402 Goud 1,905.9

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw apaargeld is veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/10 7:00

 • Vakantiehuisjes in Nederland, België en Duitsland worden nu snel populairder. Deze zomer heb ik even gekeken naar vakantieparken in de Ardennen, maar ik zag er vanaf. Er was in mijn ogen omheen al te veel kapot. De trend is echter duidelijk, dat is vakantie dichter bij huis.
 • Het Miss Etam personeel heeft nog geen loon gekregen en dreigt nu het faillissement van de keten aan te vragen.
 • IBM gaat zichzelf opslitsen. Ooit was IBM onaantastbaar. Toen kwam Microsoft en nam die rol over... Toen kwam Google en... IBM splitst zich op in een cloudspecialist (de nieuwe IBM) en een IT infrastructuurbedrijf dat zelfstandig verder zal gaan. Eea moet eind 2021 gerealiseerd zijn.
 • Een lozing bij Kamsjatska in Rusland heeft er voor gezorgd dat alles was in de oceaan daar leefde het loodje heeft gelegd. Waarschijnlijk heeft een illegale lozing van chemische stoffen de ramp veroorzaakt.
 • Volgens de OPEC is er nu ook structureel een lagere vraag naar olie. Dat patroon van lagere vraag is geen Corona reden en het zal zich volgend de OPEC zeker de komende jaren voortzetten. De reden is toch dat mensen minder gaan reizen en vaker thuis blijven werken.
 • Het beeld dat mensen in de wereld van China hebben is dit jaar flink verslechterd. Ook het vertrouwen in president Xi is flink afgenomen. Nederland en België zijn onder meer landen waar China minder positief bezien wordt.
 • Euronext neemt Borsa Italiana over voor 4,325 miljard euro.
 • De gouverneur van Michigan was bijna ontvoert door een rechts radicale militie. Het zegt wel wat over de staat waarin de VS nu leeft. De dreiging van een burgeroorlog is heel reëel, omdat er letterlijk twee landen ontstaan zijn, ieder met hun eigen TV stations, Internet en waarheden. Michigan stemde in 2016 voor Trump, maar de gouverneur is Democrate.
 • De relatie tussen Turkije en Rusland staat weer onder druk nu Armenië, dat gesteund wordt door Rusland wordt aangevallen door Azerbaidjan, dat gesteund wordt door Turkije. De Turkse munt is flink in waarde gedaald. De relatie tussen Turkije en De VS is ook slechts omdat Turkije Russische wapens kocht, en geen Amerikaanse wapens. Turkije is NAVO lid en dan is zo'n wapendeal 'raar'.
 • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt... Kijk hier mijn video. Klik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Dit gaat de allergrootste impact hebben! (Jack Hoogland)

09/10 7:17

Vorige week liet ik u zien dat inflatie het nu officieel ECB-beleid gaat worden om inflatie bewust boven 2% te doen stijgen.

Daar bovenop liet ik u maandag zien dat de ECB haar takenpakket heeft uitgebreid. Ze wil nu ook klimaatopwarming en financiële ongelijkheid oplossen.

Het ECB-project dat echter de allegrootste impact gaat hebben, vindt u in onderstaande tweet.

Er komt een digitale euro. En iedere burger van de eurozone gaat straks een directe rekening hebben bij de ECB.

Ten eerste is dit een belangrijke stap richting het uitbannen van contant geld. Wat de ECB vrij spel geeft om de spaarrente desgewenst tot ver onder 0% te verlagen.

Ten tweede is dit het perfecte scenario voor helikoptergeld. Als iedereen een rekening direct bij de ECB heeft, wordt helikoptergeld een koud kunstje.

Kwestie van geld printen en het op ieders ECB-rekening storten.

Met negatieve rente en helikoptergeld zal het de ECB zéker lukken om inflatie (fors) boven 2% te doen stijgen.

Met dit beleid geeft de ECB ons feitelijk de garantie dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Arbitrage trading (Tom Lassing)

09/10 7:38

Razendsnel gebruik maken van de verschillen in de markten en handelsplatforms, dat is arbitrage trading.

Zoiets lukt je niet zelf. Je hebt er een supersnelle verbinding voor nodig en de software om niet alleen die verschillen te ontdekken, maar er ook direct op in te springen.
Er zijn er velen die het doen, er zijn er weinig zo succesvol als deze partij.

Aantoonbaar al meer dan 2 jaar lang iedere dag winstgevend!

Dat is letterlijk je geld IEDERE DAG laten groeien.

Het rendement is gemiddeld 4% per maand!

Interesse?

Lees verder
 
 
 

Detroits uitdaging (Tom Lassing)

09/10 7:48

De stad Detroit heeft grote stappen gemaakt de afgelopen zes jaar.
In 2013 ging de stad failliet en in 2014 werd schoon schip gemaakt. Corruptie werd aangepakt en er kwam eindelijk strucureel beleid rondom huisvesting.
In Detroit stonden in 2013 letterlijk honderdduizenden huizen leeg. Onverkoopbare huizen, achtergelaten door de bewoners die naar elders vertrokken waren, of ondertussen overleden.
De hoeveelheid leegstaande huizen werd zo groot dat vrijwel alle huizen simpelweg onverkoopbaar werden. Je kon in 2013 voor 5 dollar woningen overnemen!
Had je als inwoner van Detroit het probleem dat je moest verhuizen en was je huiseigenaar, dan kon je het beste gewoon je huis verlaten. Dat was de goedkoopste optie.
Je huis aanhouden betekende belastingen blijven betalen en je tuin moeten blijven bijhouden. Best lastig als je naar buiten de staat bent vertrokken.
Al die lege huizen trokken gespuis aan.
In 2014 kwam er huisvesting beleid. De krotten moesten worden gesloopt, of opgeknapt.
10% van de krotten bleek op te knappen te zijn, de rest moest gesloopt worden. Vanuit de Federale regering kwam er miljarden aan steungeld om dit te financieren.
Het grote voordeel... Met het slopen van de ruïnes verdween de criminaliteit.
Maar... de arme scholen werden er niet beter van. Op dat vlak kwam er onder Obama al geen verbetering en onder Trump werd het budget voor de arme scholen nog verder teruggebracht. De achterstand van de zwarte bevolking komt al tot stand op de kleuterschool en blijft bestaan gedurende de hele tijd dat je 'gewoon' naar school moet. Je mag niet buiten je wijk naar school.
Nu het huisvestingsprobleem grotendeels opgelost is, wordt het tijd naar het schoolprobleem te kijken. De achterstand van de zwarte bevolking is in zekere zin vergelijkbaar met de achterstand van de vrouwelijke bevolking in Saoedi Arabië. De VS sluit een enorme bevolkingsgroep uit en dat is voor een samenleving nooit goed.
In Detroit is 85% van de bevolking niet blank... Men woont in Detroit striks langs reciale lijnen, getrokken door de schooldistricten.
Wil Detroit écht tot ontwikeling komen, dan MOETEN de scholen er beter worden, of dan moet de school apartheidswet verdwijnen.
Het is pertinent GEEN verkiezingsonderwerp, want een kandidaat die dat voorstelt, heeft geen enkele kans om te winnen.

Detroit vastgoed
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Corona, economische depressie en een nieuwe oorlog (Lodewijk Hof)

09/10 8:28

2020 Is geen saai jaar. Dat is iets waar we het allemaal over eens zijn. De Corona uitbraak. De Amerikaanse verkiezingen. De lockdowns en economische gevolgen. Nu kunnen we er een oorlog aan toevoegen. Dan doel ik op de Nagorno-Karabakh oorlog. Deze oorlog kan heel makkelijk escaleren in een veel grotere oorlog. Eentje waarbij het westen buiten spel staat. Althans nog wel.

Azerbijan wilt de controle over het gebied herstellen. Armenië heeft soldaten gestuurd om de primair Armeense bevolking te beschermen. Op het moment zijn er aan beide kanten honderden mensen omgekomen.

Wat dit conflict zo gevaarlijk maakt is de rol van Turkije en Rusland. Turkije stuurt haar proxys erheen. Turkije bewapend ze, traint ze. Eerder stonden Rusland en Turkije ook al tegenover elkaar. Dit was in het conflict in Syrië. De Turkse proxy, Islamitische Staat, is redelijk verslagen. Helaas is de haat zaaiende gedachten niet verslagen.

Tegelijkertijd bemoeit Iran zich met het conflict. Het is in de regio gelegen en is, naast Israël, de militaire grootmacht. Dit conflict heeft de mogelijk om zich te ontwikkelen tot een veel groter conflict. Een conflict wat de energie stabiliteit van Europa raakt.

Deze oorlog is weer een nieuwe impuls voor het militaire industriële complex. Eentje die omvangrijk is en nieuwe oorlogen nodig heeft om gaande te blijven. Maar al deze instabiliteit heeft ook een positief iets. Dat is voor Goud. Goud dat u ook nog eens een extra inkomen kan opleveren. Met coupon Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

Online versie
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd