Beursbox Nieuwsbrief Is Grinta betrouwbaar?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is Grinta betrouwbaar?
Date: October 12th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 12 oktober 2020
 
 

AEX 567,17 Dow 28.554 USD 1,181 Btc 9.802 Goud 1,927.3

 
 

Goud weer boven $1900

Wat zijn redenen om goud te willen hebben? Kijk op deze site voor mijn argumenten!

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/10 7:00

 • Just Eat Takeaway wil nog weer een grote overname doen. Dit is precies zoals het in de Internethype van 1999 ging. Men kan alles overnemen omdat ze 'gratis' eigen aandelen gebruiken.
 • Een belangrijke veranderig bij EuroPacific. Die werkten altijd met de mint van Perth, maar die samenwerking gaat stoppen. De mint garandeerde altijd dat het edelmetaal er was, maar het metaal hoefde er niet te zijn. De belofte van de Mint was er goed voor. Nu gaat EuroPacific met Brink's werken en nu zullen ze dus het metaal écht fysiek aanwezig moeten hebben, want Brink's biedt alleen opslagruimte, geen garanties op levering. Vooralsnog gaan ze nu werken met Brink's in New York. De reden lijkt me simpel. Dat is de enige manier om zonder extreem hoge kosten over te stappen. In New York is er genoeg metaal aanwezig om het metaal in Australië te verkopen en het dan in New York nieuw terug te kopen.
 • Volgens het IMF is er 1200 miljard (1,2 biljoen) dollar nodig om het continent Afrika door de Corona crisis te loodsen.
 • In Nederland is het UWV bang voor een gure winter voor de arbeidsmarkt. Bij reorganisaties gaan nu ook vaste medewerkers aan de beurt komen.
 • Apple is van plan weer een grote show te maken van de nieuwe iPhone. Het bedrijf staat er bekend om dat het zo'n event goed kan hypen.
 • De Bank of England heeft banken aangegeven dat ze zich moeten opmaken voor negatieve rentes.
 • De leider van Hong Kong heeft haar jaarlijkse speech uitgesteld. Ze gaat nu eerst naar Peking om haar speech daar af te stemmen. De zelfstandigheid van Hong Kong is nu vrijwel gehaal over en uit.
 • Fundshare neemt de fonds- en vermogensbeheer activiteiten van Robein Leven over. Het gaat om een beheerd vermogen van 100 miljoen euro.
 • Heb je al een gratis abonnement op het Beursbox video kanaal? Ondertussen al 752 gratis abonnees op het kanaal! (Op naar de 1.000!) Kijk bijvoorbeeld als startende belegger hier naar hoe en waar je aandelen kan kopen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Is Grinta betrouwbaar? (Tom Lassing)

12/10 7:21

Ik ben het nodige onderzoek naar deze arbitrage aanbieder aan het doen. Het antwoord is niet een keiharde ja, maar ook geen keiharde neen.
U moet écht wel met wat zaken rekening houden.
Ik sprak een Nederlandse partij die al vijf jaar lang verschillende aanbieders volgt. Hij was klant bij alle arbitrage aanbieders die hij in 2015 vond. Van alle aanbieders waar hij 5 jaar geleden mee begon, is alleen Grinta over. De rest bleek niet in staat resultaten te halen of was regelrecht fraude.
Dat is gunstig voor Grinta, maar nog altijd geen garantie dat ze geen fraude zijn.
Ik sprak ook één van de eigenaren van Grinta. Een man eerst woonachtig in Manchester en sinds kort woonachtig in Oekraïne. Hij verwees me voor de andere eigenaren naar de KvK site in Engeland.
Daar werd ik...

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Zo groot (en zo uniek) is deze kans! (Jack Hoogland)

12/10 7:51

Ik vertelde u dinsdag nog over de unieke kans om maximaal te profiteren van de wereldwijde transitie naar elektrische auto's.

Ik vertelde u ook uitgebreid waarom de prijs van nikkel de komende jaren ongekend hard zal stijgen.

Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we een aandeel van een bedrijf dat een uniek nikkelproject bezit.

Lees hieronder even mee om goed te begrijpen hoe uniek dit is.

Van 1,5 miljoen ton naar 7,5 miljoen ton
Het aandeel dat wij ontdekten is van een bedrijf dat inmiddels al 1,5 miljoen ton aan bewezen nikkelreserves heeft.

Desgewenst zouden ze nu kunnen stoppen met boren, vergunningen aanvragen en een mijn gaan bouwen.

Dat zou qua grootte de 12e nikkelmijn ter wereld worden, die prachtige winsten zou opleveren.

Maar dat doen ze niet!

Lees verder
 
 
 

KPN in beeld bij poteniële overnemer (Tom Lassing)

12/10 8:19

Het Zweedse EQT heeft interesse in KPN. KPN is namelijk in Nederland de toonaangevende partij voor Internet via Glasvezel. Dat is ook de specialiteit van EQT.
EQT is al eigenaar van Delta Fiber dat vooral op het platteland en in de dorpen actief is. KPN heeft zich vooral geconcentreerd op stedelijke posities.
De vraag is natuurlijk wel of we in de Nederlandse markt blij moeten zijn met een buitenlandse partij die dan bijna heel de glasvezelmarkt in handen heeft. We hebben ooit de zaak weg uit een monopolie van de overheid gehaald en nu gaan we naar een monopolie van een buitenlandse marktpartij.
Die partij is niet goedkoper dan ooit de overheid was, want het inefficiënte van de overheid wordt gecompenseerd door de benodigde winst van de commercieële partij.
Heel die beweging richting de vrije markt was leuk voor enkele rijke ondernemers, maar per saldo zijn de klanten er niet wijzer op geworden.

Beursbox.nl
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Einde stimulering in zicht. Terug naar normaal? (Lodewijk Hof)

12/10 8:59

Het hoge woord is eruit. Voorlopig is er geen overeenstemming tussen de Democraten en Republikeinen rond een nieuwe ronde van steun maatregelen. Maatregelen die wat mij betreft niet werken. Tuurlijk: extra geld is altijd handig. Niemand is tegen geld. Maar de overheden lenen dit geld. Dus is het consumptie die naar voren is gehaald.  Ooit moet het terug betaalt worden. Of we gebruiken inflatie om de schuld weg te werken. Hebben we alleen een waardeloze munt als gevolg.

Maar moeten we dan niets doen? Wat mij betreft het liefste niet. Dit om een paar redenen. Om te beginnen lenen we het. Dus de kinderen en kleinkinderen moeten dit betalen. Nu kunt u stellen dat Nederland tegen http://www.hofprofit.com/the-negative-interest-rate-report negatieve rentes lenen. Dus maximaal lenen. Maar die negatieve rentes zijn het gevolg van zuinigheid. Waarom niet gewoon alle leningen voor slechts 90% herfinancieren. Verder aflossen. De uitgespaarde rente bedragen kunnen gebruikt worden om tekorten aan te pakken, met iets eenmaligs, of, wat ik prefereer, in lasten verlichting.

Maar Corona is een tijdelijk iets. Dat mag ik hopen. Maar we hebben eerder met Corona uitbraken te maken gehad. In Huibei zijn meer dan 100 verschillende corona virussen actief. Toch hebben die mensen meer vrijheden dan Nederland. Denk daar over na. Een dictatuur geeft zijn mensen meer vrijheden. Een dictatuur die mensen op industrieel niveau steriliseert omdat ze het verkeerde geloof hebben.

Er is een andere reden om geen overheidstimulering te doen. Dat is een simpele. Een bedrijf dat failliet gaat realiseert de mogelijkheid voor anderen om in het gat te springen. Als er tenminste een economisch zinvolle vraag naar is. Neem de miljarden voor de KLM. Stel de KLM valt weg. Kunnen we dan niet meer vliegen? Is er niet een kans dat andere partijen in het gat springen? Stel dat Easyjet het Europese netwerk gaat doen. Dat alle maatschappijen simpel verdubbelen. Dus de partijen die al actief zijn gaan in het gat springen. Hebben we nog steeds een hele drukke luchthaven.

Het personeel kan dan gaan werken voor een duurzame onderneming. Een duurzame onderneming is een winstgevende onderneming. De productiegoederen zijn dan beter ingezet. De verspilling en mislukking uit de samenleving kunnen we dan schrappen.

Ik zeg niet dat een bedrijf dat failliet gaat een mislukking is geweest. Dat is het gevolg van een ondernemer die de statistieken wilde verslaan. Die een poging deed om de samenleving een tapje beter te maken.

Een reden dat veel bedrijven in de problemen zitten is simpel. Dankzij kunstmatig lage rentes is er een onhoudbare schuldenberg ontstaan. Geld is geleend om aandelen terug te kopen. Of in het geval van Shell dividend uit te keren. Niet om toekomstige winst te faciliteren. Niet om te innoveren. Wat zegt dit u? mij zegt dit dat de toekomst niet erg rooskleurig gaat zijn.

Nee, de toekomst gaat niet geweldig worden. We gaan een zeer beroerde situatie tegemoet. Iets wat  veel mensen schade zal berokkenen. Maar ook iets wat mensen geld gaat opleveren. Iedere crisis is niets meer en niets minder dan een uitwisseling. Mensen raken in paniek en verkopen. Andere kopen voor pennies op de Dollar. Of euro. Zo u wilt.

Maar dan moet u wel goed gepositioneerd zijn. De beste methode om dat te doen is Goud. Goud dat u ook nog eens inkomen kan opleveren. Als u coupon Tom gebruikt krijgt u ook nog eens 30% korting.

Meer over het nut van goud
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd