Beursbox Nieuwsbrief De Strangle optiestrategie uitgelegd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De Strangle optiestrategie uitgelegd
Date: October 14th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 14 oktober 2020
 
 

AEX 572,47 Dow 28.592USD 1,174 Btc 9.910 Goud 1,896.8

 
 

Online veiligheid verbeteren

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet anoniem en bescherm uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/10 7:00

 • Ik mag dan geen klant meer zijn van Grinta-Invest, ze hebben BINNEN EEN DAG het geld teruggestort. Dus op dat vlak van mij geen klachten.
 • China koopt nu groot in als het gaat om Japanse staatsobligaties. Die leveren minder dan 0% op, mar ze kunnen goed gebruikt worden om de Yuan mee te manipuleren. Dat en eventueel uitwisselen tegen de US$ en dan 0,56% rendement halen is mogelijk.
 • De nieuwe Covid maatregelen in Nederland zullen de doodsteek zijn voor veel horeca gelegenheden. Hier in mijn woonplaats hadden ze afgelopen week net enorme buitenterrassen mogen maken om nog iets van het verloren jaar goed te maken. Allemaal kosten voor gemaakt en nóg weer een mislukte investering. Ook het cateringbedrijf van mijn dochter en schoonzoon ligt nu compleet stil.
 • Ik heb gisteren een video gemaakt waarin is de Strangle (long) uitleg. Als je dus interesse in deze optiestrategie hebt, dan moet je hier even gaan kijken.
  Abonneer je ook direct even op het video kanaal. Het is gratis.
 • Ook Eli Lilly heeft haar vaccin proef stil moeten leggen omdat er zorgen over de veiligheid zijn.
 • Gisteren maakte Osisko bekend dat het een deal heeft gesloten met de Indianenstam die gaat over het gebied waarin een te openen mijn van hun zich bevindt. Je zou denken, dat is goed nieuws. De koers daalde echter 1,5% na eerder in de sessie meer dan 4% lager te zijn geweest. 'Het bezit van de zaak is het einde van het vermaak' leek hier op te gaan.
 • In de VS kan de bevolking de komende weken fluiten naar een financiële stimulans vanuit de regering. De huidige president wil chaos in de steden omdat hij hoopt dat het zijn herverkiezing kan helpen. Het ziet er echter steeds meer naar uit dat hij weggevaagd gaat worden. Ruim 80 miljoen Amerikanen hebben de aanvraag gedaan om eerder te stemmen. De meesten daarvan stemmen Democratisch.
 • Amazon krijgt steeds meer commentaar op de vreselijke manier waarop ze met personeel omgaan in de opslagmagazijnen waar vandaan ze hun producten versturen.

Koop nu zilver
 
 
 

Spotgoedkoop en een enorm koerspotentieel (Jack Hoogland)

14/10 7:18

Ik vertelde u vorige week nog over het unieke aandeel, waarmee je maximaal profiteert van de wereldwijde transitie naar elektrische auto's.

Daarnaast selecteerden we echter een ander uniek aandeel, waarmee je enorm profiteert van een andere zéér actuele ontwikkeling. COVID.

Een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat diverse vaccins, medicijnen en immuuntherapieën op de markt brengt.

Wiens winst dit jaar met maar liefst 132% stijgt, omdat het als enige een vaccin tegen een andere belangrijke ziekte op de markt heeft gebracht.

Aandeel noteert nog geen 13 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Dit is zonder COVID al een fantastisch aandeel van een zéér goed presterend bedrijf.

De verwachte winst kan echter fors verder omhoog omdat dit bedrijf betrokken is bij de ontwikkeling van een COVID-vaccin.
én
een eigen immuuntherapie heeft ontwikkeld, gericht op COVID-patiënten die in het ziekenhuis zijn beland.

Zodra vaccin en immuuntherapie worden goedgekeurd zal de winst van dit bedrijf nóg sneller stijgen dan nu al het geval is.

En zal het koerspotentieel zéér fors stijgen ten opzichte van de nu door ons berekende 240%.
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

De Strangle optiestrategie uitgelegd (Tom Lassing)

14/10 7:45

Ik kreeg deze vraag:
"Hoe een Strangle herstellen of repareren als de positie de slechte kant op gaat. Ik heb er veel moeite mee en ik zou jou uitleggen graag zien daaromtrend. Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst. Christian"

Nu vraag ik me af of het wel echt om een Strangle gaat, maar dat mag Christian aangevens als hij deze uitleg gelezen of gezien heeft.

Als eerste voor beleggers die geen idee hebben wat een Strangle is...
De Strangle Long maakt u door het kopen van een out of the money Put en het kopen van een out of the money Call, waarbij de koers van de onderliggende waarde tussen beide uitoefenprijzen in ligt.
Deze positie neemt u in als u verwacht dat de onderliggende waarde een zwieper gaat maken, maar u heeft geen idee of dat omhoog of omlaag gaat zijn. De winst van de ene poot moet het verlies op de andere meer dan goedmaken.
Deze Strangle wordt een probleem als de koers blijft liggen.
Mijn advies is dan ook altijd om minstens nog een paar maanden looptijd te hebben, OOK als je de beweging snel verwacht. Zou de beweging toch op zich laten wachten dan zie je tenminste niet OOK nog eens de premie als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Als de beweging écht niet komt, dan raad ik aan VOOR het ingaan van de laatste looptijdmaand de positie te sluiten. Helaas dan met verlies.
Komt de beweging WEL, dan raad ik aan de slechtlopende poot aan te houden. Er is natuurlijk altijd een kans dat de eerdere beweging helemaal omdraait en dat de waardeloze poot toch weer wat waard wordt.
MIJN strategie is om NOOIT in de laatste maand een gekochte positie in bezit te hebben. OOK niet bij een strategie. Die laatste maand loopt immers de premie er zo snel uit.

Ik heb er ook een video van gemaakt. Die is hier te bekijken.

Lees verder
 
 
 

Weer een complottheorie weggevaagd (Tom Lassing)

14/10 8:02

Ze kunnen meekijken en meeluisteren met je smartphone en tablet...
Broodje aap werd er gezegd tegen iedereen die daar bang voor was.
Je werd als complotdenker weggezet.
Edward Snowden waarschuwde al, maar ja, dat was de grootste complotdenker en verrader.
Maar hij heeft nu op alle fronten gelijk gekregen. De geheime diensten ZIJN de schurken.
Het is nu zo erg dat het hoofd van de Nederlandse militaire geheime dienst nu directies van grote bedrijven de tip heeft gegeven om zonder smartphones en tablets in de ruimte te vergaderen.
Ze ZIJN af te luisteren en erger nog... er zijn aanwijzingen dat he al op grote schaal toegepast wordt.
Hmmm... het wordt nu wel steeds moeilijker om geen complotdenker te zijn. Zelfs dit soort extreme privacy inbreuken zijn dus al schering en inslag.
Het is maar even dat u het weet.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Wat te doen (Lodewijk Hof)

14/10 8:30

U bent geïnteresseerd in geld verdienen, beleggen. Anders zou u dit niet lezen. Nou zit ik met een mogelijk probleem. Ik heb een samenwerking gesloten om iedere werkdag een radio programma (komt ook een internet tv programma van) te produceren en presenteren. Zal op een Amerikaans netwerk uitgezonden worden. Inmiddels zijn de eerste interviews opgenomen. Hetgeen begint met spraakmakende content.

Maar dit levert mij een probleem op. Ik heb de Amerikaanse SEC met regelgeving om rekening mee te houden. Nou heb ik weinig tot geen zin om als dag activiteit met de SEC te procederen. Ik heb de afgelopen 5 jaar genoeg issues van de overheid gehad. Vals beschuldigd worden en de gemeente Eindhoven en Politie gingen erin mee. Ondanks al het ontlastende bewijs. Uiteindelijk is alles geschikt. Ik ben ze tegemoet gekomen door mijn eisen buiten de Rechtbank te regelen. Verder alles waar ik voor ging gekregen.

Dus komt er een probleem. Ik beleg. Ik bezit fysiek Goud, fysiek Zilver en ik zit in de Russische militaire industriële complex. Laatste is zeer omstreden. Maar de vooruitzichten zijn erg goed. Dividend rendement is ook niet verkeerd.

Maar met een radio programma dat van coast to coast uitgezonden gaat worden, moet ik rekening met de SEC houden. Iedere transactie dus van te voren bekend maken. Iets waar ik weinig tot geen zin in heb. Al was het maar omdat ik niet verwacht zo invloedrijk te worden. Maar toch, better safe than sorry.

Nou kan ik die beslissingen uitbesteden. Een vermogensbeheerder erop zetten. Ben ik van alles issues af. Maar wie is geschikt? Ik zou voor het Brabantse Van Lanschot kunnen kiezen. Met als voorwaarde: geen staatsobligaties. De slechtste investering mogelijk. Maar hoe verstandig is dat?

Nou ben ik heel benieuwd wat u ervan denkt? Alsmede het waarom. Mail me op lhof@PROTECTED.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd