Beursbox Nieuwsbrief 1% rendement per dag

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 1% rendement per dag
Date: November 6th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 6 november 2020
 
 

AEX 571,6 Dow 28.161 USD 1,182 Btc 13.267 Goud 1,939.8

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent zelf ook weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/11 7:00

  • De situatie in de VS wordt er niet beter op nu de president ongefundeerde beschuldigingen doet. Ondertussen zijn er twee waarheden op Internet. Twee luchtbellen waar je in kan leven. Het zijn bijna andere dimensies want de feiten in de luchtbellen zijn totaal anders. In de ene luchtbel heeft Trump al gewonnen, in de andere zijn ze nog aan het tellen. Om maar een voorbeeld te noemen.
  • Jeff Bezos heeft blijkbaar cash nodig. Hij heeft ter waarde van drie miljard dollar aan aandelen Amazon verkocht.
  • Veel Nederlanders hebben het risico op hun hypotheek afgelopen jaar teruggebracht. Vooral de hoeveelheid geld in aflossingsvrije hypotheken is afgenomen. Zo'n 6% van de hypotheekschuld wordt nu nog als risicovol gezien. Het was vorig jaar nog 8%. Vak is er actief weinig gedaan. De hogere huizenprijs en de gestegen aandelenkoersen zorgen voor betere cijfers.
  • De Amerikaanse FED begint zich nu toch wel enige zorgen te maken over de staat van de Amerikaanse economie. De staatsschulden lopen enorm op en belastingen komen door de verlagingen die door de president zijn doorgevoerd veel minder binnen. Dat terwijl de overheid veel meer is gaan uitgeven.
  • Heel veel goudmijnen zijn deze week met de derde kwartaalcijfers naar buiten gekomen. Het kan dus interessant zijn daar nu even naar te zoeken. De goudkoers is ondertussen weer boven de $1900 gekomen.
  • Crypto's zitten in de lift! Bitcoin in een etmaal ruim 8% hoger.
  • De ruzie tussen Jack Ma en de autoriteiten in China is geen goede zaak voor China. China had hier een enorme marktdominantie kunnen pakken via Jack Ma. De vraag is of de wereld daar blij mee had moeten zijn, maar China heeft zichzelf in ieder geval geen plezier gedaan. De VS is de lachende derde. De ANT Group zag de grootste IPO ooit in rook opgaan.
  • Bang voor Corona, of... Je wilt alleen een masker dragen als dat ook echt effectief is? Kijk dan hier.
  • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt... Kijk hier mijn video. Klik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Het echte koerspotentieel is véél hoger! (Jack Hoogland)

06/11 7:21

Ik kom nog even terug op het belachelijk goedkope goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

In dit artikel liet ik u al zien hoe hard de winsten van goudproducenten nu stijgen. Het gaat letterlijk met honderden procenten tegelijk.

Dat je in die situatie een zéér veelbelovend goudaandeel kunt aankopen voor slechts 6 keer de jaarwinst, is een unieke kans die je maar zelden krijgt!

Ik vertelde u dinsdag al over de nieuwe goudmijn, de ruim 3 miljoen ounces aan bewezen goudreserves, de lange levensduur van de mijn én de zeer lage productiekosten.

Wat ik u nog niet vertelde is dat dit bedrijf in de omgeving van haar nieuwe goudmijn maar liefst elf exploratieprojecten heeft.

Elf veelbelovende projecten die de bewezen goudreserves en toekomstige jaarproductie zéér fors zullen doen stijgen. Die ervoor zullen zorgen dat jaarwinsten in de toekomst nóg harder zullen exploderen!

Wij berekenden voor dit aandeel 960% koerspotentieel. Kijk je echter naar al die zéér veelbelovende projecten, naar hoe hard winsten stijgen, dan begrijp je direct dat dit véél te conservatief is.

Het échte koerspotentieel is véél hoger dan 960%

Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Een betere groen investering (Tom Lassing)

06/11 7:52

In mijn woonplaats is er groot verzet tegen zonneparken die in het buitengebied worden aangelegd. Eerst moeten daken maar worden volgelegd is de insteek. Dat klinkt makkelijk dan het is.
Ieder dak heeft een eigenaar en niet ieder dak is geschikt om het gewicht te dragen.
Daarnaast zijn niet alle eigenaars maar zo bereid tot het plaatsen van panelen die in feite van een externe partij blijven. Angst voor schade aan het dak, brand, vreemden die regelmatig langskomen om het dak op te gaan houdt veel dakeigenaren tegen.
Een Duitse onderneming heeft in Duitsland een goed concept bedacht waarmee ze dakeigenaren wél weten te overtuigen.
U kan nu met ze meedoen.
Ze geven namelijk 5,5% rente obligaties uit. Juist omdat ze al een aantal cash genererende projecten hebben opgezet is dit een heel interessante aanbieding met een mooie rente.
Kijk hier voor verdere info
PS: Meedoen is mogelijk met bedragen van 100 euro tot 2 miljoen (Minus wat al ingeschreven is)!

Schrijf hier nu in
 
 
 

1% rendement per dag (Tom Lassing)

06/11 8:12

Ik werd deze week door iemand gewezen op F...... Dat bedrijf uit Rusland belooft een rendement van tenminste 1% per dag.
Ik had de persoon in kwestie via deze nieuwsbrief op Neo Finance gewezen. Dat was blijkbaar te mat, te degelijk.
Neen, ik kreeg de tip terug liever naar F...... te kijken.
Het bedrijf houdt haar eigendomsstuctuur erg geheim. Dat is een enorme rode vlag. Je wilt immers wel weten aan wie je je geld geeft. Recent hadden we ook zoiets met Grinta. Geen duidelijkheid over de eigenaren achter een initiatief is een No Go.
Dit bedrijf uit Rusland biedt een affiliate opzet... Van wat?
Ja, zeg het maar.
Je moet in CTI/CFT tokens beleggen en andere zo gek krijgen dat ook te doen. Minimum investering is 1030 euro in bitcoins.
Doe je dat verkopen aan anderen goed, dan kan je volgens de site schathemeltjerijk worden.
In het kort, wat mij betreft overduidelijk een klassieke Ponzi.

Maar waarom trappen mensen daar keer op keer weer in?
Is het naïviteit? Is het gretigheid? Is het domheid? Is het luiheid?
1% per dag rendement is gewoon ALTIJD een oplichting. Zo simpel is het gewoon. Men betaalt de zogenaamde winsten met de inleg van de nieuwe deelnemers en dit gaat een keer mis waarna ineens alles over en uit is... En je je geld kwijt bent.
Uiteraard verkopen ze dit met prachtige verhalen en mooie presentaties. Heel de opzet IS de gladde presentatie. Zonder dat is de oplichting simpelweg niet mogelijk.
Ik vrees dat de hoop heel snel heel rijk te worden mensen laat vergeten dat ze moeten controleren op fraude. Geld mag nooit belangrijker worden dan een schoon geweten.

Voor mensen die NOG STEEDS twijfelen... Vraag de eigenaar eens hoeveel geld hij heeft. Stel even, hij heeft 'slechts' een miljoen. (Hij maakt 1% per dag en meer zegt hij zelf. Dan mag je na die jaren dat je al bezig bent wel schatrijk zijn.) Reken voor de lol eens uit wanneer hij met een miljoen en 1% rendement per dag de wereld kan kopen... De eigenaar heeft daarbij niet alleen 1% rendement per dag, maar ook nog eens 30% van jouw winsten... Waarom heeft hij jouw luizige 1030 euro nodig?
Om jou een plezier te doen? Kom nu toch, wanneer wordt je wakker?

PS: het bedrijf heeft volgens de AFM GEEN vergunning al zegt ze zelf wel dat ze dat heeft.

Vraag hier het gratis bedrog E-boek aan
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

De TN-methode werkt (Tom Lassing)

06/11 8:32

Ik las op Beleggen.com een testimonial van Chantal Thijssen die toch wat sceptisch was begonnen aan de TN-methode.

"Ok, een beetje sceptisch begon ik half juni met de training. Die investering van €1000 is best veel, is het me dat waard? Hoe lang ga ik erover doen om dat terug te verdienen?!

Eind juni gestart met de TN-methode met alleen aandelen, (nog?) geen ‘gedoe’ met opties enzo. Op het gemakje en eerst maar eens kijken hoe het gaat. Ik ben eigenlijk al blij als ik er meer uit krijg dan de (niet echt meer bestaande) rente bij de bank...

Nu, nog niet zo heel veel later, vooral dankbaar en ook wel een beetje trots. De TN-methode werkt vooralsnog echt voor mij! Ik hoop in de (al dan niet nabije) toekomst nog veel meer te leren en ook mooie rendementen te blijven behalen."

Chantal maakte 10% winst in zes maanden. Een heel net resultaat in een zijwaartse markt.

Kijk hier voor meer informatie over de methode en de training die je er bij krijgt!

Lees verder
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd