Beursbox Nieuwsbrief Nog minimaal tien jaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nog minimaal tien jaar
Date: November 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 23 november 2020
 
 

AEX 601,62 Dow 29.396 USD 1,187 Btc 15.568 Goud 1,873.4

 
 

Koop een mondkapje dat WEL werkt!

Het mondkapje is uitwasbaar, dus uiteindelijk ben je net zo duur uit als bij weggooi mondkapjes die zeker niet werken.
ALS je dan toch met een kapje moet lopen, doe het dan wel effectief en laat je niet opschepen met die rommel die slechts stof tegen gaat houden. Kijk hier voor het betere alternatief

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/11 7:00

  • Geef u nog even op voor het gratis Daytrading webinar dat Aloys Mattijssen aanstaande woensdagavond gaat geven!

  • Er zijn nu zeker 33 rechtszaken gevoerd door team Trump. Op twee na zijn ze allemaal direct en volledig verworpen. Buiten de rechtszaal hebben de advocaten het over fraude, maar bij de rechter geven ze toe dat het niet om fraude gaat. Dit is slechts een show om de overdracht te vertragen en het Biden zo moeilijk mogelijk te maken. Of er nog serieus de hoop is op een tweede termijn via in feite een staatsgreep vraag ik me af. ook die kansen lijken vrijwel nihil te zijn.

  • Bitcoin komt weer in de buurt van de hoogste koers ooit! Daarbij is de munt die ik enkele maanden geleden ben gaan promoten voor een flink daal van de kopers van het rapport door de garantiewaarde gekomen! Dat houdt in, meer dan 50% winst!

  • De Britten hebben een handelsovereenkomst met Canada gesloten. Omdat beide landen maar een beperkt pallet aan goederen naar elkaar sturen, was dit een relatief makkelijk opgave. Het gaat vooral om zalm en gin. Het is bewust een beperkt akkoord dat via verdere gesprekken uitgebreid gaat worden. De vraag is nu natuurlijk of dit handelsakkoord beter is dan het akkoord dat de Britten via de EU met Canada hadden. Immers, daar deden ze het voor. Daar hoor je ze nu niet meer over...

  • Europa wil dat online services zoals Whatsapp, Signal en Facebook hun encryptie openstellen voor justitie. Dit omdat terroristen de services gebruiken om ongezien hun berichten te sturen. Het probleem is dat openstellen alles van iedereen openbaar gooit. Moeten we dat willen?

  • In de VS lopen de positieve tests op Corona flink uit de hand. Afgelopen vrijdag waren er 195.000 positieve tests.

  • President-elect Biden gaat morgen een aantal kabinetspost invullingen bekend maken. Hij lijkt flink te putten uit de ploeg die ook onder Obama al actief was.

  • Trump was nog wel even aanwezig op de virtuele G20 bijeenkomst, maar de VS was afwezig op de sessie waar het om pandemie aanpak ging. Trump is gaan golfen tijdens de daadwerkelijke G20 bijeenkomst.

  • N26, de online bank waar ik ook een rekening heb en waar ik ook reclame voor maak, is in Nederland nu ook al winstgevend actief. Een goede zaak, want dat geeft extra zekerheid over hun bestaansrecht. Open hier uw rekening.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Nog minimaal tien jaar! (Jack Hoogland)

23/11 7:21

Woensdag maakte het Institute of International Finance (IIF) bekend dat het wereldwijde saldo aan uitstaande schulden dit jaar stijgt naar een nieuw record van $277 biljoen, ofwel 365% van het wereldwijde BBP.

Opvallend is het IIF's commentaar in onderstaande tweet. Het IIF kan zich niet voorstellen hoe die enorme schulden op een normale manier omlaag kunnen worden gebracht, zonder dat dit een economische depressie veroorzaakt. 

Ze stelt daarom voor de komende 10 jaar een ‘reflationary fiscal response’ voor. Dus 10 jaar lang massaal met geprint geld smijten zodat inflatie tien jaar lang hoger dan 2% is. Waardoor schulden als % van het BBP gestaag dalen.

In mijn artikel van dinsdag vertelde ik u hoe dit beleid Nederlandse spaarders en gepensioneerden ongeveer €56 miljard per jaar kost.

Ik ben het persoonlijk echter roerend met het IIF eens. Schulden zijn zóver doorgestegen dat er niet meer tegenop te bezuinigen valt. De sociaal-economische pijn zou zó groot zijn, dat er volksopstanden zouden uitbreken.

Uiteraard zijn politici en centrale bankiers het ook volledig met het IIF eens. Politici zullen de komende jaren onbeperkt met door centrale banken geprint geld smijten.

Ze hebben geen andere keuze. Ze zitten in de door henzelf opgezette val.

Het gevolg van tien jaar lang ‘reflationary fiscal response’ is dat de bull markt voor goud en zilver nog minimaal tien jaar zal aanhouden.

En dat de koersen van....

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

LCI Claim uitgekeerd (Tom Lassing)

23/11 7:51

Ik kreeg deze mail van de VEB:

"Eind februari 2020 is de schikking met de voormalige bestuurder, commissarissen en accountant van LCI goedgekeurd door de deelnemersvergadering van de Stichting VEB-Actie LCI.

U heeft eerder dit jaar een claim ingediend in deze schikking. De VEB informeert u graag dat de compensatie in de VEB-actie LCI recent aan u is uitbetaald. De € 1,4 miljoen die beschikbaar is voor compensatie is pro-rata onder de deelnemers verdeeld op basis van het aantal jaren lidmaatschap sinds de start van de LCI-actie.

Vergoeding op basis van uw lidmaatschap

De vergoeding die u heeft ontvangen is gebaseerd op het aantal maanden dat u lid bent geweest in de periode sinds het begin van de VEB-actie LCI (de actie is gestart in januari 2003) tot en met november 2020. Een deelnemer die vanaf het begin van de LCI-actie VEB-lid is maakt daarmee aanspraak op een vergoeding van € 1.180,17.

De uitgekeerde compensatie kunt u op uw rekeningafschrift herkennen aan de omschrijving ‘VEB LCI claim’ gevolgd door uw VEB-relatienummer."

---------

Ik heb het genoemde bedrag inderdaad ontvangen. 17 jaar wachten is uiteindelijk toch beloond met een stukje compensatie.

Indertijd was het de smartpen van LCI die hoge ogen gooide. Een fraude in Oostenrijk maakte een einde aan heel het bedrijf.

 
 

HuffPost is verkocht aan BuzzFeed (Tom Lassing)

23/11 8:19

The Huffington Post was ooit een enorm baanbrekend en populair mediakanaal. Het ging in het begin vooral over echt nieuws en opinie, een beetje links geöriënteerd, maar met diepgang.

In 2009 volgens het tijdschrijft Time één van de 25 beste blogs ter wereld.

Nu is dat vanuit de VS altijd erg makkelijk gezegd, want hun wereld is de VS en de rest telt niet mee, maar HuffPost deed het erg goed.

Arianna Huffington werd een bekende persoonlijkheid in de VS.

In 2010 werd voor het eerst winst gemaakt.

Daarop hebben de oprichters hun winsten genomen. Voor 315 miljoen dollar werd het initiatief in 2011 verkocht aan AOL. Let wel, de omzet was toen 25 miljoen dollar. Er werd dus een flink premie voor het initiatief betaalt.

Het was het begin van de neergang.

De inhoud moest commerciëler. De investering moest immers terugverdiend worden. De inhoud werd ook controversiëler. Om maar aandacht te krijgen werden de grenzen opgezocht.

De populariteit is al jaren tanende. Er is geen bedrag bekend gemaakt waarvoor het bedrijf nu verkocht is. BuzzFeed is niet bepaald kwaliteitsjournalistiek, maar dat is HuffPost ook al lang niet meer. In die zin is het een overname die twee concurrenten onder één dak brengt. BuzzFeed hoopt waarschijnlijk dat de wat vergane goede naam van HuffPost nog een beetje glans aan BuzzFeed kan brengen. Ik verwacht niet dat ze heel hoog hebben moeten bieden om HuffPost te verkrijgen.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Pas op met GCG International (Tom Lassing)

23/11 8:43

Deze broker werkt vanuit het buitenland (Marshall Islands) en geeft onmogelijke garanties af. Bijvoorbeeld de garantie dat je je verliezen gecompenseerd gaat krijgen.

Ja, droom verder.

Ze geven erg weinig informatie over zichzelf vrij en zoals u recent al twee keer zag, is dat een enorme rode vlag.

De Financial Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk heeft op haar website staan dat GCG een "unauthorized" firma is.

In Luxemburg is er een consulting firma onder dezelfde naam. Deze broker lijkt daar misbruik van te maken door ook een Luxemburgs telefoonnummer te gebruiken. De Luxemburgse "Commissioen de Surveillance du Secteur Financier waarschuwt op haar site ook voor het feit dat GCG geen enkele vergunning heeft.

Wordt je benaderd door deze firma, dan is er maar één goede remedie. Hang op!

Niet gaan praten.

Doe maar alsof je geen Engels kan.


Kijk hier naar mijn video wat te doen bij ongevraagde telefoontjes.

Vraag hier het gratis Bedrog E-boek aan. U leert dan op welke wijze bedrogopzetjes verpakt zijn. Zo kunt u zich er beter tegen wapenen.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd