Beursbox Nieuwsbrief Zie hier het grote verschil

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zie hier het grote verschil
Date: December 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 23 december 2020
 
 

AEX 617,5 Dow 29.880 USD 1,219 Btc 19.281 Goud 1,867.0

 
 

Bescherm uw online privacy

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/12 7:00

  • In de VS is het aantal verkochte bestaande huizen teruggevallen in november. Er is gewoon minder aanbod van huizen die te koop staan. Ik zie in Detroit de huizenprijzen alleen maar oplopen. Op mijn eerdere berekeningen kan ik nu geen huizen meer kopen. Ik zal concessies moeten gaan doen wil ik er huizen blijven kopen.
  • De EU heeft gisteren een slap compromis voorstel van het VK over de visserij afgewezen. Er wordt tóch nog vanuit de EU een verdere poging gedaan om er in 2020 alsnog uit te komen. Breekpunten zijn en blijven staatssteun, toezicht en economisch niet eens zo heel belangrijke visserij. Vooral toezicht is een belangrijk punt. Het VK wil ongereguleerd Amerikaans voedsel gaan importeren. Via het VK zou die rommel dan zonder toezicht naar de EU kunnen komen. Dit is naar mijn idee het belangrijkste punt waarover het gaat. De aandacht gaat dan wel naar visserij, omdat dit aantoonbaar om het inkomen van een groep gaat, maar de gezondheid van alle EU burgers is naar mijn idee vele malen belangrijker en krijgt amper aandacht.
  • Tesla is volgens Binckbank een heel populaire belegging geworden. Mijn insteek: Als de koers dicht bij de top is, dan komen de particulieren... Het is een teken dat de top nabij is.
  • Een volkomen maar ook totaal onverwachte ontwikkeling in de VS. Trump is het ineens eens met de Democraten dat er meer directe steun naar families moet gaan. Hij breekt hiermee volkomen met de lijn die de Republikeinse partij aanhield en dat was meer steun voor bedrijven en de bevolking kon wat hun betreft covid krijgen. De vraag is of Trump nu het bereikte akkoord wil tekenen. Als hij weigert, dan zijn er genoeg voorstemmen om het bereikte akkoord alsnog door te voeren. Wel is er dan wederom vertraging. Ik merk aan mijn huurders dat er zeker in december een geldtekort bij families is. Deels gaat dat weer goedkomen als ze hun dure gekregen cadeaus weer bij de winkels gaan inleveren. Daar gaan ze de achterstallig huur van betalen. Wil je een Amerikaan een oor aannaaien, dan moet je een duur cadeau geven zonder de bon er bij te doen... Daar worden ze niet vrolijk van...


Uranium is nu hot
 
 
 

Laatste projecten 2020 webinar (Tom Lassing)

23/12 7:21

Vanavond zal Douwe Westervaarder in een webinar enkele nieuwe vastgoed projecten presenteren. De online presentatie duurt 60 minuten.

Er is een kans om in enkele interessante projecten als financier deel te nemen.

Bij de vorige projecten was de animo groot en soms letterlijk al binnen enkele uren volgetekend.

Het is daarom zaak goed op de hoogte te zijn en daar is dit webinar een goede gelegenheid voor.

Het webinar begint om 20:00 uur en u kunt hier aanmelden

Meer informatie
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Zie hier het grote verschil (Jack Hoogland)

23/12 7:49

Vrijdag liet ik u al zien dat het tekort aan uranium zich de komende tien jaar zal opstapelen. Ook vertelde ik u dat de huidige bull markt in uranium een stuk heviger zal zijn dan de vorige (2001-2007).

Op het plaatje hieronder zien we direct waarom. De vorige bull markt eindigde in 2007 toen er geen tekort aan uranium meer was én oplettende beleggers wisten dat het aanbod in de jaren nadien zou stijgen.

Nu staat het al zowat vast dat er tot minstens 2030 meer vraag dan aanbod, en dus een alsmaar stijgend tekort zal zijn.

Kerncentrales kunnen niet zonder uranium. Als de tekorten straks oplopen, zullen beheerders van kerncentrales tegen iedere prijs uranium willen kopen. Waardoor de winsten van uraniumproducenten door het dak zullen gaan.

Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 2200 tot zelfs 10.000 procent.

Kijk je naar dit het plaatje, dan weet je dat de komende bull markt véél heviger gaat zijn. Waardoor er dit keer zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u vijf fantastische uraniumaandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull markt te profiteren.

Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Want dit wordt de grootste bull markt die ik in mijn leven ga meemaken.

Bestel hier het unieke uraniumrapport
 
 
 

Een passief inkomen opbouwen (Tom Lassing)

23/12 8:03

Zeker de ondernemers die nu hun zaak gesloten zien, zullen nu inzien waarom een passief inkomen zo belangrijk is.

Als ze in de goede tijden hadden gewerkt aan dat passieve inkomen, dan zouden ze daar nu van kunnen leven.

Heel veel ondernemers hebben die kans gehad, maar namen die niet en hebben het beschikbare geld aan andere zaken uitgegeven.

Hopelijk komt er nu bij ondernemers het besef dat je niet alleen een vakman of vrouw moet zijn, maar dat je ook over geld het een en ander moet weten. Met geld kan je een passief inkomen opbouwen.

Dat vergt opofferingen, maar biedt zekerheden.

Kijk hier de video die ik er recent over maakte.

Kijk hier verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Het verhaal van de oliegiganten (Tom Lassing)

23/12 8:27

Shell en Exxon, de reuzen van weleer. Ze hebben geen goed 2020 gedraaid.

Een jaar geleden was de koers van Exxon nog te vinden rond de 70 dollar per aandeel. Op dit moment is het met 41,7 niet zo heel veel meer dan helft...

Shell dan... In de VS deed het B aandeel een jaar geleden nog zo'n 60 dollar. Nu nog geen 34 dollar.

Dramatisch mag dat toch wel genoemd worden.

Deze voormalige reuzen bepaalde ooit de indices. Nu zien we de indices records maken, maar olie doet niet meer mee.

Is dit blijvend?

Ja en neen.

Ja, olie gaat nooit meer zo toonaangevend worden zoals het ooit was. Maar daarmee is niet gezegd dat deze twee bedrijven hun toonaangevende rol voor altijd kwijt zijn. Ze zijn zoekende naar hun nieuwe rol in een sterk veranderende wereld.

Wordt het elektrisch rijden en moet je dus inzetten op die infrastructuur, of wordt het uiteindelijk toch waterstof en wil je in die sector toonaangevend worden?

Lees verder
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd