Beursbox NieuwsbriefVastgoed met vreemd geld kopen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox NieuwsbriefVastgoed met vreemd geld kopen
Date: January 14th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 14 januari 2021
 
 

AEX 644,38 Dow 31.058 USD 1,215 Btc 31.158 Goud 1,843.0

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/01 7:00

  • Ik heb gisteren de 900 abonnees op het video kanaal bereikt! Eerste doel is nu de 1000 halen! Kijk hier naar de video's of om je ook op het kanaal te abonneren.

  • Verlamd door angst... Republikeinse senatoren zijn letterlijk bang voor het feit dat ze bij een stemmen voor het afzetten van Trump omgebracht gaan worden door Trumpisten. Uit pure doodsangst willen ze dus niets doen tegen Trump. Privé zeggen ze dus het één en openbaar buigen ze en kussen ze de grond waarop Trump loopt. Verderop in deze nieuwsbrief meer.

  • Ik heb gisteren een aanvulling/verbetering op mijn olievondst tip geplaatst. Kijk hier.

  • Daytrading is een interessant alternatief voor kleine beleggers. Kijk hier.

  • De correctie in de uranium aandelen lijkt weer voorbij te zijn. Bestel daarom nu het uraniumrapport van mijn collega Jack Hoogland.

  • In de VS gaan naar schatting 789.000 Amerikanen voor het eerst een WW uitkering aanvragen.

  • Ook in de VS zijn nu nieuwe variatie op het Corona virus vastgesteld.

  • Het verbannen van Alibaba, Tencent en Baidu uit de VS is van de baan. De regering Trump wilde in de laatste week nog even een puinhoop zaaien, maar ziet er blijkbaar nu vanaf.

  • De Corona loonsteun in Nederland gaat vooral naar horeca, catering en detailhandel. 90% van bijvoorbeeld schoonheidsspecialistes krijgt ondertussen geen enkele steun.

  • Bitcoin staat ten opzichte van gisteren 11,4% hoger. Als u interesse heeft in de cryptohandel, dan is hier een jaarabonnement op de maandelijkse nieuwsbrief een must!

  • Spreiden is belangrijk. Kijk deze video.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Rijk worden (2) (Tom Lassing)

14/01 7:17

Gisteren schreef ik al over rijk worden met vastgoed. De vraag is nu hoe je dat vastgoed eventueel gaat financieren.

Ik las op één van de sites van mijn (Rijk worden) collega's dat ze aanraden zo veel mogelijk met eigen geld te kopen.

Dat is nu typisch iets dat ik gelukkig niet heb gedaan. Sterker nog, toen ik mijn opzet uitgelegd had aan een rijke mede ondernemer die ooit enkele huurpanden in Florida had, gaf hij aan dat hij mijn methode graag toen al had geweten... 


Wat is mijn overweging?

Het beste leg ik dat even uit met een simpel rekenvoorbeeld.


Stel even, je hebt 500.000 dollar.

Daar kan je in downtown Detroit vijftien huurwoningen van kopen.

Het mooie is, je hebt met eigen geld geen rentekosten, wel huurpenningen. We gaan even uit van 700 dollar per huis. Je inkomstenpost is bij volledige bezetting 10.500 dollar per maand. In totaal is dat bruto dan dus 126.000 euro huurinkomsten per jaar.

Bruto rendement op eigen vermogen is dan 25,2%

De bedragen en realiteitswaarde van de bezetting doen er nu even niet toe, het is maar een voorbeeld met overigens bruto bedragen. (Netto is minstens 50% lager...)


Nu heb ik geen 500.000 dollar maar ik ben een kleine belegger met slechts 100.000 eigen dollars. 

Ik leen daar...

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Investeer nu in eigen zonnepanelen (Tom Lassing)

14/01 7:35

Ik weet, de subsidie op zonnepanelen loopt in Nederland terug. De reden daarvoor is in feite dat die subsidie niet meer nodig is. Zonnepanelen zijn ook zonder subsidie al rendabel.

De subsidie is in Nederland echter nog niet weg. Ze wordt slechts langzaam afgebouwd. Het is dus zeker nog zo dat het interessant is om nu nog zonnepanelen te kopen en dankzij de subsidie je investering sneller terug te verdienen.

Daarom blijf ik aanraden om zonnepanelen te kopen.

Ik heb er zelf 43 liggen en ben bijzonder tevreden over de rendementen. Dankzij de mooie zomers zijn de daadwerkelijke opbrengsten hoger geworden dan de prognoses die indertijd gedaan werden.

Daarbij heb ik indertijd gelukkig wel gerekend met een minder sterk stijgende energieprijs.

Had ik namelijk met de toen gangbare 9% stijging per jaar gewerkt, dan had ik nu te maken gehad met een tegenvaller. Energie is namelijk sinds 2012 niet met 9% per jaar duurder geworden. Dat zou waanzin zijn geweest, want dan was energie nu al bijna 150% duurder geweest dan begin 2012. Dat heeft alles te maken met exponentiële groei. Daar lees je hier meer over  https://www.beursbox.nl/beurs-kennisbox/algemeen/exponentile-groei

Ik hield rekening met 2 tot 3% stijging per jaar. Dat is veel reëler gebleken. Niet de energie werd zoveel duurder, maar de belasting ging zo veel (en meer) omhoog. Energie zelf werd de laatste jaren goedkoper.

Door zelf op te wekken, betaal je minder energiebelasting. Dat is dus verdienen!

Vraag hier een offerte aan en krijg 50 euro extra korting als je aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!

Kijk hier verder
 
 
 

Anoniem op Parler (Tom Lassing)

14/01 7:59

Ultra rechts gebruikte Parler om helemaal 'los' te gaan op Social Media.

Die service vroeg eigenlijk vrijwel geen gegevens van je als gebruiker. Veel gebruikers dachten daarmee volkomen anoniem te zijn.

Echter, juist mede door die "openheid" bleek de site ook enorm gevoelig voor hacking. Enkele hackers konden zich niet alleen anoniem aanmelden als gebruikers, maar bleken zich ook anoniem te kunnen aanmelden als administrators.

Dat was de kat op het spek binden.

Ze werden in feite de beheerders van de site.

Wat ze deden was... De site volledig en geheel real time kopiëren. Alles haalden ze op. De inhoud, maar ook alle gegevens van de gebruikers. Waar ze zaten, wat ze wanneer gepost hadden... Alle metadata van de foto's en filmpjes. 

Sommige gebruikers hadden echter ook, om meer rechten op het netwerk te krijgen, hun account wel helemaal gevuld met hun gegevens. Dat account werd dus aangevuld met een rijbewijs of paspoort.

Alles werd door de hackers real time opgehaald.

Vervolgens hebben de hackers enkele miljoenen nieuwe administrator accounts aangemaakt... letterlijk.

Daarna is alle inhoud van Parler elders op Internet geplaatst en in handzame pakketjes naar de FBI en andere geheime diensten gestuurd. Iedereen met gegevens 'metadata 6 januari in Washington' werd in een aparte file realtime naar de FBI gestuurd. Zo wist de FBI dus al snel voor een groot deel wie er aanwezig waren en zelfs waar ze zich ongeveer bevonden gedurende de dag.

Mogelijk dat dit geholpen heeft om al meer dan 170 aanklachten ingezet te hebben.

De daders hadden zelf hun wetsovertredingen en het feit dat het voorbereid was, gefilmd en op Parler gezet... Dus zo maken ze het de FBI wel heel makkelijk.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

De 5e kolonne in de VS (Tom Lassing)

14/01 8:18

Het politieapparaat in de VS is nu driftig aan het kijken naar de trouw van haar eigen personeel. Te veel politie agenten blijken als bestormers van het Capitool aanwezig te zijn geweest EN enkele politie agenten die het Capitool moesten bewaken en beschermen, kozen er voor om de bestormers ruim baan te geven.

Vijftien leden van de Capitool politiemacht zijn van hun functie ontheven en in heel het land zijn tientallen politieagenten geschorst omdat ze in Washington waren en mogelijk ook als demonstranten in het Capitool zijn geweest.

Steeds duidelijk is dat men Congresleden, Senatoren en zelfs de vicepresident hadden willen ombrengen om daarmee Trump een tweede termijn te geven.

Ongelofelijk is dat men massaal de constante rij aan leugens van Trump is gaan geloven. Nu de eerste hardcore Trumpisten opgepakt zijn, komt ook de spijt bij hun over hun stap. Nu ze mogelijk tot wel tien jaar gevangenisstraf tegemoet kunnen gaan zien, is ze ineens duidelijk dat ze mogelijk een enorme fout begaan hebben.

De man met de hoorns op zijn hoofd blijkt daarnaast een diehard biologisch voedsel mannetje te zijn. Eigenlijk dus qua eten een heel links gezondheidsfreak mannetje... Hij zit in de cel maar heeft al voro elkaar gekregen dat hij biologisch voedsel gevoerd moet worden. Hij zou anders wegkwijnen in de cel. Wauw, wat een held is het toch!

Helaas zijn de Republikeinse senatoren nog altijd niet massaal bereid openlijk toe te geven dat ze een gevaarlijk spel gespeeld hebben. Privé zeggen ze daarover heel andere dingen dan openbaar.

Zelfs Congreslid McCarthy, de voorman van de Republikeinen in het Congres, spreekt zich nu wel uit tegen Trump zelf, maar blijft in het openbaar volhouden dat Trump niet aangepakt moet worden. Zo blijft deze zaak etteren.

Ondertussen is er nu de angst dat op 20 januari wederom gewapende demonstraties gaan komen van Trumpisten die een staatsgreep willen plegen. Hoe zeker is de overheid nu nog van de trouw van haar medewerkers?


Gisteren heeft het Congres gekozen voor een tweede impeachment van de president. Iets dat waarschijnlijk pas NA de installatie van Biden in de Senaat verder opgepakt gaat worden. De kans op een tweede termijn voor Trump wordt daarmee heel erg klein. Na de installatie van Biden hebben de Democraten de meerderheid in de Senaat en die meerderheid is na 20 januari genoeg om Trump te verbieden ooit nog kandidaat voor het presidentschap te worden.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd