Beursbox Nieuwsbrief Gamestop afrekeningen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Gamestop afrekeningen
Date: February 8th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 8 februari 2021
 
 

AEX 653,24 Dow 31.163 USD 1,203 Btc 32.294 Goud 1,815.99

 
 

Uranium de tip voor 2021

Veel meer kerncentrales en tegelijk uraniummijnen die sluiten, een combinatie die explosief genoemd mag worden. Mijn collega Jack Hoogland schreef een uraniumrapport. Ik beveel het van harte aan. Kijk hier

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Als je even drie stappen achteruit zet... (Jack Hoogland)

08/02 7:00

Donderdag had ik een échte baaldag. Hoewel ik er rond lunchtijd al zes uur op had zitten, nam ik 's middags vrij om het hoofd leeg te maken.

Maar toen ik rond half vijf per toeval zag dat goud- en zilveraandelen fors lager noteerden, kroop ik toch nog een half uur achter mijn computer. Want ik koop het allerliefste bij op ‘downdays’ tijdens correcties.

Veel beleggers kijken alleen naar de korte termijn, waardoor het voelt alsof goud alleen maar aan het dalen is. 

Zet je echter drie stappen achteruit en kijk je naar de lange termijn koersgrafiek, dan ziet het beeld er totaal anders uit dan wat de meeste beleggers voelen.

Na de forse stijging sinds september 2018 is de huidige correctie volkomen logisch, noodzakelijk en gezond. Goud zit in een normale correctie binnen een stevig stijgende lange termijn trend.

Tegelijk geldt dat mijn randvoorwaarden voor de bull markt in goud en zilver meer dan ooit aanwezig zijn. Zie het plaatje hieronder.

Onderstaande tweet bevestigt dit dubbel en dwars. De Fed heeft nu in één jaar tijd meer geld geprint dan in de zes(!) jaren na de kredietcrisis van 2008.

Terwijl het geprinte geld toen vooral op de balansen van banken terecht kwam, wordt het nu rechtstreeks in de economie gepompt. En ze geven zelf aan dat ze daarmee nog lang niet klaar zijn!

Met mijn bijkopen richt ik mij nu het liefste op...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/02 7:17

  • Na mijn video's over waterstof lijkt het voor sommige kijker wel alsof ik science fiction vertel als het gaat om autorijden op waterstof. Deze video is uit eind 2018. Dus meer dan twee jaar oud... Het grootste nadeel was toen en nu... je kan nog bijna nergens tanken.
  • Vanochtend had ik 999 abonnees op mijn video kanaal! Een maand of 9 geleden begon ik met het maken van toen nog heel amateuristische video's. Het ziet er tegenwoordig heel wat gelikter uit! Kijk hier en wordt mijn 1000e abonnee?
  • Gisteren heb ik een iglo gemaakt. Het werd geen klassieke ronde... Dat ging met die sneeuw gewoon niet. Ik heb er een video over gemaakt en op een lokale site in mijn woonplaats gezet.
  • Later vandaag ga ik de deelnemers in de x 10 challenge nieuwsbrief voorstellen aan een eerste 100% winstname die ik vanmiddag ga proberen uit te voeren. We zijn een week onderweg en mogelijk hebben we dus vanmiddag al een 100% positie te pakken!
  • Grondspeculanten slepen notarissen voor de rechter. Dit is een interessant verhaal waarover ik morgen ga schrijven! Ik was ooit de eerste die de praktijken toen aan de kaak stelde!
  • Akzo Nobel ziet af van de overname van Tikkurila uit Finland. Akzo was in een biedingsstrijd met PPG Industries gewikkeld  maar haakt nu dus af nadat PPG een veel hoger bod had gedaan.
  • Veolia heeft een vijandig bod op Suez gedaan. Het bedrijf biedt 18 euro per aandeel Suez. Dat is een 75% premie op de koers van Suez van voordat het bod werd gedaan!

Sponsor Beursbox
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Wat is een spac? (Tom Lassing)

08/02 7:36

Vorige week is de spac in het nieuws gekomen.

Het (goedkoper) naar de beurs brengen van in feite een lege huls. Je haalt geld op voor een bedrijf terwijl de beleggers er in nog niet weten wat je precies gaat doen met dat bedrijf.

Deze manier van naar de beurs gaan is veel goedkoper omdat je voorkomt dat je als ondernemer ook een heel ondernemingsplan moet voorleggen aan de beursautoriteiten.

Immers, je hebt officieel nog geen plan.

Pas als je een beursnotering hebt kom je naar buiten met je plan.

Beleggers moeten dus veel vertrouwen in je hebben.

Het mag duidelijk zijn dt dit een heel risicovolle zaak is.

Hoe goed kent u de ondernemer(s) er achter?

Heel die spac is er gekomen omdat de beurzen constateerden dat weinig bedrijven de gang naar de beurs nog wilden maken. Immers kan je tegenwoordig ook geld op halen via crowdfunding.

Om dus hun concurrentiepositie te verbeteren is deze pretpakket methode verzonnen.

Naar mijn idee een methode die gaat garanderen dat er schandalen door gaan ontstaan.

 
 

Legale drugsverslaving (Tom Lassing)

08/02 7:59

In de Verenigde Staten zijn de meeste drugsverslaafden slechts patiënten van reguliere artsen die verslaafd zijn geraakt aan bijzonder makkelijk bij de arts te verkrijgen legale medicijnen. De artsen en apotheken kregen van de medicijnmakers prachtige bonussen en enorme vergoedingen als ze maar meer medicijnen zouden uitschrijven.

Dat veroorzaakte een beleid van heel makkelijk uitschrijven van medicijnen terwijl het de arts vaak wel duidelijk was dat er geen sprake meer was van een medische noodzaak.

De Amerikaanse regering wil nu heel de sector gaan aanpakken en heeft Walmart al aangegeven dat haar apotheekketen één van de eerste bedrijven is die aangeklaagd gaat worden.

Walmart probeerde daar onderuit te komen door immuniteit te vragen.

De rechter in Texas kon zich daar niet in vinden.

Walmart gaat nu in hoger beroep, want ze weten ook wel dat een aanklacht door de regering grote kans van slagen heeft en bijzonder duur kan uitvallen.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Gamestop afrekeningen (Tom Lassing)

08/02 8:25

De financiële sector is nog niet klaar met het Gamestop verhaal. In een video gaf ik al aan dat mogelijk niet alle winnaars in dit verhaal hun winsten legaal hebben verkregen.

Eén van die mensen die nu in juridische problemen is gekomen, is Keith Gill, op YouTube en Reddit bekend als Roaring Kitty.

Nu is het feit dat hij professioneel broker was. Hij had dus als professioneel werknemer in de financiële sector bepaalde regels die hij diende te volgen.

Regels die hij zeer waarschijnlijk onder pseudoniem accounts op Reddit en YouTube aan zijn laars lapte.

Hij viel onder strikte regelgeving en zijn werkgever diende zijn communicatie strikt te controleren. Zijn uitingen op Reddit en YouTube lijken niet overeen te komen met de richtlijnen.

Daar kan hij dus zelf over in de problemen komen, maar ook zijn werkgever kan daarmee ernstige problemen hebben.

Ondertussen is hij al niet meer werkzaam voor het bedrijf.

Dat kan zijn omdat hij ontslag nam toen hij miljardair werd met de speculaties... Maar het kan ook zijn dat ze hem ontslagen hebben.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd