Beursbox Nieuwsbrief Het grote geld is aan het kopen geslagen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het grote geld is aan het kopen geslagen
Date: February 10th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 10 februari 2021
 
 

AEX 657,07 Dow 31.368 USD 1,212 Btc 38.231 Goud 1,842.14

 
 

Vertienvoudigen

Dit is een extreme aandelenmarkt. Het is ook een unieke markt, die alleen vergelijkbaar is met wat we in 1999 gezien hebben.

We zien dan ook letterlijk aandelenkoersen vertienvoudigen!  Bijvoorbeeld SOL dat we deze zomer op $1,65 tipten.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/02 7:00

  • De Gamestop koers was gisteren weer helemaal terug bij af. Het feest is over. De kater gaat voor sommige spelers nog beginnen omdat de toezichthouder nu onderzoeken is begonnen.
  • De x 10 portefeuille nieuwsbrief zag gisteren weer enkele aandelen met belachelijke winsten. De twee grootste stijgers wisten ieder meer dan 20% te winnen. Grootste daler was OCGN, dat de dag er voor 250% was gestegen. Mijn 24.000 dollar (20.000 euro) is nu na acht beursdagen gegroeid tot 33.126 dollar. Kijk ook even deze video.
  • Gisteren is in de Amerikaanse Senaat het impeachment proces tegen de voormalige president voortgezet. Het was al ingezet door het Congres. Naar verwachting durven niet veel Republikeinen voor impeachment te stemmen, omdat ze bang zijn dan geen kans op herverkiezing te maken. Heel de onpartijdigheid van de Senaatsleden is een farce.
  • Bumble wil maar liefst 7 miljard waard worden na de IPO. Bumble is een dating app die naar de beurs wil.
  • Rocket Internet uit Duitsland, dat hier in Nederland ooit een mislukte poging deed om voet aan de grond te krijgen, wil in de VS een spac notering proberen te verkrijgen. Ze hopen tot wel 300 miljoen op te halen. Die specs zijn een leuk speeltje voor miljardairs om hun speelgeld in weg te zetten.
  • Tesla heeft al een 37% winst op haar 1,5 miljard investering in bitcoin.
  • Heineken verkocht in 2020 8,1% minder bier. Niet zo gek met maandenlang de terrassen en horeca dicht.
  • Lars Kramer wordt de nieuwe CFO van ABNAMRO. Hij heeft al meer dan twintig jaar ervaring in die functie bij ondermeer de ING.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Daytrading webinar (Tom Lassing)

10/02 7:18

Volgende week gaat Aloys Mattijssen weer twee webinars over zijn daytrading software geven.

Ik kreeg van een lezer door dat hij het als verplichte thuiswerker een ideale opzet vindt, want hij kan nu voor de baas werken EN legaal geld bijverdienen als daytrader.

Het is voor hem prima te combineren.

Zijn inkomstenverdubbelaar noemt hij het...

Of het dat voor jou ook kan worden?

Ga eens kijken op zo'n webinar. Het is gratis, je doet het op je eigen PC, laptop, tablet of smartphone en er zijn volgende weer twee momenten om dat te doen.

Lees hier verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Het grote geld is aan het kopen geslagen! (Jack Hoogland)

10/02 7:37

De koersen van uraniumaandelen zijn fors aan het stijgen. Onder hoge handelsvolumes. Dat betekent dat uraniumaandelen aan de volgende stijgingsfase zijn begonnen.

Dit keer gedreven door kopende institutionele beleggers. Het grote geld is uranium aan het ontdekken!

Deze situatie doet mij denken aan onderstaande uitspraak van Doug Casey. Als het grote geld in uraniumaandelen gaat beleggen, dan is het alsof je de hoeveelheid water van de Hoover Dam door een limonade rietje wilt duwen.

En als grote fondsen in een piepkleine markt als uranium aan het kopen slaan, dan spreiden ze hun aankopen over meerdere weken of zelfs maanden.

Daarnaast kopen ze niet voor een snelle winst, maar omdat ze (net als wij) een vele jaren durende bull markt verwachten.

De kans is dan ook levensgroot dat de koersen van uraniumaandelen de komende weken/maanden zéér hard doorstijgen.

Afgelopen week stuurden we al twee extra uraniumtips naar onze TopAandelen-abonnees. Daar bovenop stuurden we gisteren twee nieuwe extra uraniumtips uit.

Al deze extra tips ontvangt u als nieuwe TopAandelen-abonnee helemaal gratis bij het ingaan van uw abonnement.

Daarnaast kunt u uiteraard ons unieke uraniumrapport als los nummer bestellen. Vijf aandelen waarmee u maximaal profiteert van deze enorme bull markt.

Tijdens de vorige bull markt steeg zelfs het zwakste uraniumaandeel met ruim 2000% in koers. Deze bull markt zal véél heviger zijn. Zal tot véél hogere koersstijgingen leiden.

Dit wordt de grootste bull markt die ik ooit ga meemaken!

Bestel hier het unieke uraniumrapport
 
 
 

Zijn hedge funds altijd "fout"? (Tom Lassing)

10/02 6:44

Er zijn hedge funds die we zonder problemen als heel foute bedrijven kunnen bestempelen. Niet omdat ze short zouden gaan... Short gaan alleen is niet fout. Het wordt pas fout als je short gaat EN je er daarna van alles aan doet om je positie ook winstgevend te maken. Dan begint het een glijdend vlak te worden. Dan ga je het bedrijf waar je short in bent gegaan bijvoorbeeld doelbewust zwart maken om anderen ook over te halen om short te gaan.

Zodra de hedge funds met hun positie in de problemen komen, beginnen ze dat soort gedragingen te vertonen en bij short is dat erger dan dat het bij long is.

Bij long doen ze het immers ook, maar dan kan je in ieder geval; nog zeggen dat je aan het bouwen bent... Je jaagt een bedrijf niet (onterecht) het faillissement in. 

Ze gaan bij een long positie een bedrijf achter de positie die ze long ingenomen hebben de hemel in prijzen. Hoewel dat ook schurkachtig kan worden (zie de analisten crisis eind jaren negentig), is het dan niet zo dat je soms goede bedrijven failliet laat gaan, puur omdat je winst wilt maken. Dat laatste is namelijk bij short gaan ook zuur omdat mensen hun bedrijf, baan en inkomen kwijtraken alleen maar omdat een hedge fund meer winst wil maken. Dan ben je gewoon een schurkachtig bedrijf dat geen recht van bestaan meer heeft.

Die fondsen moeten uit de markt genomen worden, maar dat doen autoriteiten niet. Daarom ben ik zo blij met de Reddit acties zoals we zagen rondom Gamestop. Die acties van samenwerkende particulieren kunnen schurkachtige hedge funds uit de markt blazen en nu weten ze het.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Ooh, kan mijn kat niet in de magnetron? (Tom Lassing)

10/02 6:08

Misschien kent u het verhaal van de Amerikaanse vrouw die haar nat binnengekomen kat in de magnetron duwde om die kat te drogen. Het mag duidelijk zijn, de kat ging dood.

De vrouw heeft daarop de magnetron fabrikant voor de rechter gedaagd, want er stond niet in de beschrijving van de magnetron dat dit niet kon...

Daarom staat nu in de VS in iedere beschrijving van de magnetrons dat je er geen huisdieren mee kan drogen.


Ik heb deze week een vergelijkbaar iets...

In de x 10 service stel ik dat je een notificatie kan krijgen via een Telegram kanaal. Je moet als abonnee op de nieuwsbrief even op een link klikken en dan is het geactiveerd.


En toen begonnen de problemen.  :-)

Ik was vergeten te zeggen dat het op een smartphone moet zijn. Een ouderwetse GSM werkt het niet op. (Ja iemand probeerde dat...)

Vervolgens kreeg ik klachten dat de link niet werkte... 

Wat bleek, de persoon in kwestie bleek geen Telegram app op de smartphone te hebben staan. Had ik er natuurlijk bij moeten zetten.

Toen was er vervolgens nog weer iemand die het nog altijd niet lukte... Wat kan Dát dan weer zijn?

Hij bleek geen internet verbinding te hebben...

Had ik er niet bij gezet, dat je internet verbinding moet hebben...

Ondertussen gaat zoiets simpels als een notificatie op Telegram willen krijgen een uitleg van een half A4 tje worden. Je moet immers aan alle scenario's denken. Benieuwd of of de spreekwoordelijke "kat" binnenkort ook in de handleiding moet...

Voor een visie op goud, ga naar mijn goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd