Beursbox Nieuwsbrief 60% in twee weken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 60% in twee weken
Date: February 12th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 12 februari 2021
 
 

AEX 664,34 Dow 31.318 USD 1,212 Btc 39.129 Goud 1,820.48

 
 

x 10 Challenge

Ik ben 20.000 van mijn eigen euro's in een half jaar aan het omzetten naar 200.000 euro! Je kan volgen wat ik zoal doe om dat te bereiken! De tweede week is nu bijna voorbij en ik sta nu op 37.800 dollar. Dat is omgerekend 31.188 euro.

Het is nog niet te laat om mee te doen! Er zijn nog 24 weken te gaan.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/02 7:00

 • In De VS claimden bijna 800.000 mensen voor het eerst werkloosheidsuitkering in de vorige week. Dat viel wat tegen, maar het is nog altijd een dalende trend.
 • De insiders bij Tesla beginnen te verkopen. De broer van Elon heeft ter waarde van 25 miljoen dollar Tesla aandelen verkocht en hij was niet de enige insider bij Tesla die aandelen aan het verkopen is.
 • Gisteren even een update over de handelingen in de x 10 portefeuille gegeven. Twee mooie winstnemingen en een tip voor beleggers die op winst staan en dan afvragen wanneer ze de winst moeten nemen. Zie deze video.
 • Gisteren werd de Reddit crowd voorbeurs helemaal gek gemaakt met vooral wiet aandelen. Die schoten soms wel tientallen procenten omhoog. Vervolgens ging de beurs open en verdwenen de eerdere winsten als sneeuw voor de zon. Gelukkig kozen wij gisteren voor aandelen uit een sector die meer fundamentele kansen kent... de uranium sector. We kochten er drie aandelen in.
 • Heijmans gaat het steeds beter mee. Winst viel mee, orderportefeuille op orde. De wind waait even met ze mee.
 • De AEX sloot gisteren op het hoogste punt sinds 20 jaar... Daarmee is het één van de weinige indices die nog niet op een al time high staat. Waarom niet? Dat heeft alles te maken met fraudes van 100% van de bedrijven die in 2000 in de AEX index stonden. Nederland was lang op het gebied van regelgeving een bananenrepubliek. Daar hebben beleggers de prijs voor mogen betalen.
 • Coolblue wil nog in 2021 naar de beurs in Amsterdam komen. Waarschijnlijk willen ze het zo timen dat het samenvalt met een all time high voor de AEX index. Dat levert het meeste publiciteit op en dat is weer goed voor de prijs die ze dan per aandeel kunnen krijgen.
 • Netto winst voor Flow Traders was 66 miljoen, terwijl een winst van 32 miljoen werd verwacht.
 • De beste markt op dit moment... Crypto! Kijk hier


Meedoen aan de x 10 challenge? Kijk hier
 
 
 

Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel (Jack Hoogland)

12/02 7:15

Een zéér veelbelovend aandeel waarmee je enorm gaat profiteren van de zojuist begonnen supercycle in grondstoffen. Bedrijf dat gespecialiseerd is in exploratie naar koper, kobalt en zink. 

Heeft tot nu toe maar liefst 2,6 miljard pond koper ontdekt. Daarnaast 3,5 miljard pond zink, 77 miljoen pond kobalt, 55 miljoen ounces zilver en nog wat goud. En is hard bezig om die voorraad uit te breiden.

Gaat enorm profiteren van snel stijgende grondstofprijzen als gevolg van zéér forse investeringen in (groene) infrastructuur en de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden. Wij zijn niet de enigen die razend positief zijn! 

De fondsen van wereldwijd befaamde beleggers als Seth Klarman, John Paulson en Thomas Kaplan bezitten samen maar liefst 40% van de aandelen. Dit aandeel heeft mega koerspotentieel! 

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een zéér snel groeiend bedrijf dat kant en klaar maaltijden verkoopt via winkels en supermarkten in de VS. Gezonde, organische Italiaanse maaltijden op basis van recepten van de Italiaanse grootmoeder van de oprichter.

Omzet steeg van $13 miljoen in 2016 naar een verwachte $55 miljoen komend jaar. En dat is nog maar het begin. 

Door partnerschap met 's werelds beste fabrikant van plantaardig vlees kunnen nu ook vegetariërs worden bediend. Een nieuwe markt die explosief groeit. Van $4,5 miljard in 2019 naar maar liefst $85 miljard in 2030!

Winst steeg dit jaar met maar liefst 150% en zal komend jaar met nog eens 90% stijgen. Dit groeiaandeel koop je nu voor slechts 10 keer de winst. Een absolute spotprijs! 

Koers moet binnen een jaar met 150% omhoog om dit aandeel als een béétje normaal gewaardeerd te kunnen beschouwen.

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

60% in twee weken (Tom Lassing)

12/02 7:32

Ik ben nu bijna twee weken actief met de x 10 portefeuille. De rendementen zijn écht extreem.

Zelfs een tegenvaller is een meevaller...: De koers van een aandeel steeg van 3,21 naar 18,5 en daalde vervolgen van 18,50 naar onder de 10 en gaf op dat moment nog een winst van 200%...

Ik verkocht 100 van de 1000 aandelen overigens wel op 18. De laatste 400 aandelen gingen er gisteren uit voor 9,73. In de portefeuille echter opgenomen voor 9,65 want ik had aangegeven het op de koers van 16:30 uur in de administratie op te nemen.

Achteraf is het mooi wonen, maar wat was het mooi geweest als we alles op 18 verkocht hadden.

Zo zie je maar, hoe goed het ook gaat, het kan altijd NOG beter.

Gisteren zijn vier nieuwe posities ingenomen. Er werd ook op een positie winst genomen toen de koers 100% winst raakte. 80 van de 180 aandelen werden toen verkocht. Dat is nu de cash positie waar we vandaag mee beginnen.

Je kan nog mee doen!
 
 
 

Daytrading met kleine bedragen (Tom Lassing)

12/02 7:49

Hoeveel geld heb je nodig om leuk te kunnen daytraden?

Het antwoord daarop is vrij simpel... Een paar duizend euro die je eventueel kunt verliezen...

Dat laatste is niet de intentie, maar je moet er rekening mee houden dat het kan gebeuren.

Een paar duizend euro is voldoende.

Daarmee is het veel bereikbaarder dan beleggen met aandelen. Immers loopt zo'n aandelenpositie snel flink in de papieren. Daarnaast zit je dan altijd long in de markt.

Bij daytrading zit je kort in de markt en je kan handelen op koersen die omhoog of omlaag gaan.

Op 16 en 19 februari gaat Aloys Mattijssen webinars over Daytrading geven. Het kost je zoiets als een uurtje van je tijd.

Wie weet gaat er een nieuwe beleggingswereld voor je open!

Kijk hier om je voor het webinar op te geven! Het webinar is gratis

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Impeachment proces (Tom Lassing)

12/02 7:58

De aanklagers in het Senaatproces leggen een heel goede zaak neer.

In een eerlijk proces met echt onafhankelijke rechters zou deze zaak glashelder zijn. De bewijzen zijn helder en worden heel erg goed gepresenteerd. Daarentegen is de verdediging rampzalig slecht. Trump advocaten hebben geen lijn in hun verhaal en wapperen steeds van hun verhaal af.

Helaas zijn er in de Senaat geen onpartijdige rechters, maar zijn er zeer politiek verdeelde Sanatoren die vrezen voor hun politieke loopbaan en ze lijken liever laf de uitgang richting vrijspraak te zoeken dan dat ze écht recht spreken.

Er is voor de Republikeinse partij op de lange termijn op deze manier geen toekomst meer. Als ze Trump vrijspreken is dat het politieke en morele faillissement van de Republikeinse partij. Op termijn gaat ze dat opbreken. Ik geloof niet dat de meerderheid van de Amerikanen zulke slechte mensen zijn dat ze deze schurkachtige Republikeinse politici aan willen houden. Het zijn wel domme Amerikanen dat deze mensen al Senator geworden zijn... Dát had al niet mogen gebeuren.

Het is zonneklaar dat Trump een dictatuur had willen vestigen met hem aan het hoofd.

Dat alles omdat de man niet in staat is om een verlies te accepteren.

Liever het land in een burgeroorlog brengen dan zijn verlies gewoon toegeven.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd