Beursbox Nieuwsbrief Klimaatvriendelijke belegging

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Klimaatvriendelijke belegging
Date: February 24th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 24 februari 2021
 
 

AEX 664,06 Dow 31.346 USD 1,214 Btc 41.592 Goud 1,806.74

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, zijn door de tweet van Elon Musk behoorlijk in correctie. Een mooie kans om dus met korting in te stappen. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte willen hun portefeuille crypto's gaan vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

Naar de site
 
 
 

Klimaatvriendelijke belegging! (Jack Hoogland)

24/02 7:00

Deze winter zagen we niet alleen elektriciteitsproblemen in Texas. Vorige maand stond Japan op het randje van stroomonderbrekingen en gingen elektriciteitsprijzen daar door het dak.

En in de tweet hieronder zien we dat de Zweedse regering haar burgers vorige week zelfs vroeg om de stofzuiger uit te zetten.

Op deze manier brokkelt draagvlak voor de transitie naar groene energie in razendsnel tempo af. Waardoor kernenergie in veel landen vanzelf als oplossing boven komt drijven.

Op Wall Street zien ze deze trend ook, waardoor uranium steeds meer als een klimaatvriendelijke belegging wordt gezien. Zie de tweet hieronder.

Het gevolg is dat niet alleen een tsunami aan dollars van gewone beleggingsfondsen richting uraniumaandelen vloeit. Maar ook van beleggingsfondsen die zich specifiek richten op klimaatvriendelijke aandelen.

Die tsunami aan dollars kan de komende tijd zorgen voor explosieve koersstijgingen!

Deze maand stuurden we al diverse extra uraniumtips naar onze TopAandelen-abonnees. Als nieuwe abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis bij het ingaan van uw abonnement.

Maar u kunt uiteraard ook nog steeds ons unieke uraniumrapport als los nummer bestellen.

Tijdens de vorige bull markt (2000-2007) noteerden uraniumaandelen koersstijgingen van 2.200% tot zelfs 10.000%. Deze bull markt zal véél heviger zijn. Zal tot nóg grotere koersstijgingen leiden. En is nog maar net begonnen!

Dit wordt de grootste bull markt die ik ooit ga meemaken

Bestel snel het unieke uraniumrapport!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/02 7:12

  • Is de enorme daling van de speculatieve Nasdaq aandelen, en dan met name de crypto aandelen, aan Elon Musk te wijten? Het lijkt er wel op. Het is net alsof hij zich niet beseft welke impact zijn woorden hebben. Als hij verklaart dat zijn volgers kunnen vliegen, dan gaan enkelen dat gewoon proberen. Ze zoeken een flat en ... inderdaad ze kunnen vliegen. Het probleem is ook niet het vliegen. Het probleem is de landing. Daar blijkt ook het ruimte bedrijf van Musk nogal moeite mee te hebben.
  • Gisteren wist de Dow Jones index een aanvankelijk verlies van meer dan 300 punten toch om te zetten in een winst voor de dag. Op dit moment staan de futures toch weer lager.
  • Square (SQ) heeft ter waarde van 170 miljoen dollar aan bitcoins gekocht. Ze betaalden gemiddeld 51.000 dollar per bitcoin.
  • Tesla verloor gisteren weer ruim 2% aan waarde en is nu onder de waarde aangekomen die het had toen het werd opgenomen in de S&P index.
  • Oatly, de havermelk maker uit Zweden, wil naar de beurs van Wall Street komen. Het bedrijf kent investeerders zoals Oprah en JAY-Z.
  • Het Engelse pond blijft maar in waarde toenemen. Ik blijf me afvragen wat daar de onderliggende reden van is. Het gaat dramatisch slecht met de Engelse economie... Gaat het dan nóg slechter in Europa? Zo ja, waar dan? Ook in het VK zijn de kroegen dicht, zijn er geen festivals en kan je nergens in restaurants eten. Waarom stijgt het Engelse pond? Wie weet het?

Leren beleggen? Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Voorbeurse handel (Tom Lassing)

24/02 7:27

Een klein deel van de lezers van de x 10 challenge nieuwsbrief is nu ook aan het daghandelen in aandelen geslagen. Ze nemen voorbeurs aandelen posities in en hopen die stukken dan gedurende de dag voor meer te verkopen.

Heel leuk werk en vooral interessant als je voorbeurs kan handelen.

Ik maakte er gisteren ook maar even een video over. Kijk die video hier

Je moet dit overigens alleen maar doen met aandelen die je toch wilt hebben. Je kan er immers mee blijven zitten, zeker in een dalende beurs.

Ik hoor natuurlijk vrijwel alleen maar van de geslaagde trades...

Na enkele dramatisch slechte dagen staan veel van de vorige week gestarte lezers nu op een fors verlies... Qua timing kwamen die achteraf gezien heel beroerd binnen. Wie nu start heeft wat dat betreft meer geluk

Naar de x 10 challenge
 
 
 

Nieuwe set zonnepanelen (Tom Lassing)

24/02 7:49

Op mijn verhuurde woning in Best laat ik aanstaande zaterdag een setje zonnepanelen plaatsen. Dit in het kader van de verduurzaming van de huurwoning.

Ik laat deze set wederom door www.innodura.nl aanleggen. Die hebben mijn eerste set ook gelegd, eind 2012.

Die set heeft eigenlijk altijd meer geleverd dan was voorzien. Of dat te maken heeft met de mooiere zomers van de laatste jaren...

Als u een offerte bij Innodura aanvraagt, zeg dan dat u via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 50 euro korting!


Sponsor Beursbox
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Amerikaanse politiek (Tom Lassing)

24/02 8:05

Nooit eerder in de laatste 150 jaar was er een één termijn president die na zijn nederlaag een rol bij de partij hield. Normaal gesproken ben je na je nederlaag afgeserveerd en klaar.

Bij Trump is het anders. Hij is een bij de Republikeinse kiezers heel populaire ex-president. Ze verloren onder hem het Congres, de Senaat en het presidentschap, maar hij is veruit de beste kandidaat die ze hebben.

Immers wat moet je met shapeshifters als Ted Cruz, Lindsay Graham en Mitch McConnell? Iedere week een ander standpunt en het ene standpunt is nog schandelijker dan de andere.

Alle andere Republikeinen zijn in feite trouw aan Trump, of ze stellen uit zichzelf al niets voor en belangrijker nog, ze hebben geen enkele achterban.

Kortom, Trump is en blijft de bepalende factor in het Republikeinse kamp omdat hij als enige een fanbasis heeft.

Dat is wel gevaarlijk, want Trump is nu niet langer immuun voor vervolging voor belastingontduiking, verkiezingsfraude onderzoeken, en enkele andere vooral financiële handelingen die mogelijk niet helemaal kosjer kunnen blijken te zijn.

Niet voor niets heeft hij echt alles geprobeerd om het uit handen van onderzoekers te houden.

Hoe staat de Republikeinse partij er voor als hun voornaamste en eigenlijk enige reële kandidaat niet beschikbaar blijkt omdat die voor een bepaalde periode in een staatshotel met tralies moet verblijven?

Er is dus wel degelijk een risico aan je politieke lot verbinden aan een man als Trump.

Op 25 tot 28 februari zal CPAC plaatsvinden. Een conservatief feestje in Florida, alwaar Trump wel aanwezig is, maar iemand als Mike Pence zich niet zal laten zien.

De Republikeinse partij dreigt uiteen te vallen waarbij slechts een minderheid tegen de persoon Trump is. De meeste conservatieven lijken geen moeite te hebben met de rol die Trump zich ook nu, na zijn nederlaag, toe blijft dichten.

Voor een visie op goud, ga naar mijn goud website
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd