Beursbox Nieuwsbrief Opvolger Goldmoney gevonden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Opvolger Goldmoney gevonden
Date: March 24th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 24 maart 2021
 
 

AEX 681,74 Dow 32.290 USD 1,183 Btc 46.699 Goud 1,729.91

 
 

Crypto uitdaging

De crypto munten, en dan met name bitcoin, gingen recent door de tweet van Elon Musk behoorlijk in correctie. Dat was dus inderdaad een mooie kans om dus met korting in te stappen! Harm van Wijk en Jan Robert Schutte hadden dat goed gezien! Ze gaan op weg hun portefeuille met crypto's te vertienvoudigen.

De uitdaging is ingezet! Kijk hier

Crypto is een hot commodity

Bitcoin naar $100.000?

Het lijkt een kwestie van tijd te zijn. Onze maandelijkse nieuwsbrief brengt u helemaal op de hoogte van de laatste weetjes in die markt. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Opvolger voor Goldmoney gevonden (Tom Lassing)

24/03 7:00

Ik heb met Goud999 een kortingdeal afgesproken voor klanten van Goldmoney die overstappen naar Goud999

Als je op Goud999 de kortingcode "Beursbox" gebruikt, dan krijgt je op zes producten korting!

Dus wacht niet langer en sluit je account bij Goldmoney en zorg er voor dat je op tijd je posities weer ingenomen hebt, maar dan nu bij Goud999. (Goldmoney gaat tussen nu en zes maanden ALLE Nederlandse klanten uitsluiten. Je kan wachten. Je kan nu ook pro actief acteren)

Hier de links (Gebruik kortingscode "Beursbox")

Goud: https://www.goud999.com/goud/baren/goud-in-verzekerde-opslag-per-gram

Zilver: https://www.goud999.com/zilver/baren/zilver-vrij-van-btw-per-100-ounce

Zilver: https://www.goud999.com/zilver/baren/zilverbaar-1kg-lbma-vrij-van-btw-a

Platina: https://www.goud999.com/platina-palladium/platina/platinabaar-vrij-van-btw

Platina: https://www.goud999.com/platina-palladium/platina/platinabaar-1-kg-vrij-van-btw

Palladium: https://www.goud999.com/platina-palladium/palladium/palladiumbaar-vrij-van-btw


Ga nu naar Goud999
 
 
 

Ze willen allemaal zo snel mogelijk! (Jack Hoogland)

24/03 7:18

Vrijdag vertelde ik u waarom de transitie naar elektrisch rijden nóg sneller zal gaan dan tot nu toe werd verwacht.

Jaguar, Ford, Volvo en Audi kondigden afgelopen maand allemaal maatregelen aan die de transitie naar elektrisch rijden doen versnellen.

Maar het misschien wel allerbelangrijkste bericht komt uit China. Zie onderstaande tweet. Daar is een elektrische auto gelanceerd die slechts €3550 kost.

De trend is meer dan duidelijk. Autofabrikanten willen zo snel mogelijk overschakelen naar alleen elektrisch. 

Waardoor de vraag naar koper, nikkel en kobalt de komende jaren véél sneller stijgt dan tot nu toe al werd verwacht. 

Dat terwijl er nauwelijks nieuwe koper-, kobalt- of nikkelmijnen kunnen worden gebouwd!

Dit veroorzaakt snel stijgende tekorten, die leiden tot enorme prijsstijgingen. En explosief stijgende koersen van grondstofaandelen.

Voor ons nieuwe "Grondstoffen Supercycle-Rapport" selecteerden we vijf fantastische aandelen. Waarmee je maximaal profiteert van deze minstens tien jaar durende bull markt.

Tijdens de vorige supercycle (2000-2008) stegen grondstofaandelen met 1000% tot zelfs 3000% in koers. Deze supercycle heeft alles in zich om nóg heviger te worden.

Bestel hier het unieke "Grondstoffen Supercycle Rapport"!

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/03 7:43

- Vandaag kom Tencent in China met de cijfers.

- Carrefour neemt in Brazilië de keten Grupo BIG Brasil over. De keten wordt overgenomen van Walmart en Advent International. Het gaat om een overname met een waarde van 1,1 miljard dollar. De keten bestaat uit 876 winkels met 137.000 medewerkers.

- In Japan is de economie minder gekrompen dan met had gedacht. De industriesector wist zelfs echt te groeien.

- Gamestop wil van de extreem hoge koers van het aandeel gebruik maken door meer aandelen uit te gaan geven. Met het opgehaalde geld kan dan een reorganisatie bekostigd gaan worden. Via die weg zou het bedrijf dan wel kunnen overleven. Het aandeel verloor 12% aan waarde na de mededeling. Uiteindelijk sloot het aandeel 6,55% lager. Dat is minder daling dan we zagen bij veel andere aandelen in de speculatieve hoek!

- Gisteren een dramatisch slechte beursdag voor de x10 portefeuille. Op één aandeel na was alles fors omlaag.

- Er is weer een grote bitcoin transactie geweest. In één transactie ging er 806 miljoen dollar in andere handen. Is er een grote koper actief? Het ging om 14.666 bitcoin munten.

- Coinbase heeft een boete van 6,5 miljoen voor haar kiezen gekregen. Het bedrijf heeft in het verleden onjuiste gegevens over het trading volume naar buiten gebracht. Ook was het bedrijf zelf ook actief als trader, zonder daar toen melding van te maken. De commissie die de boete gaf vermelde er wel bij dat het slordigheden betrof, geen bedrog.

- Er is een opstopping ontstaan in het Suez kanaal. Een schip liep aan de grond en blokkeerde het kanaal enige tijd.

Crypto x10 uitdading. Lees hier verder
 
 
 

Pensioenfondsen gaan ondernemen (Tom Lassing)

24/03 7:59

Persbericht ABP en KPN

Bijna 1.000 dorpen eerder op glasvezel dankzij samenwerking KPN en ABP

•             De samenwerking versnelt de uitrol van ruim 900.000 aansluitingen

•             Dit betekent jaren eerder glasvezel voor 700.000 huishoudens én 200.000 bedrijven

•             Deze aanleg komt bovenop de door KPN geplande 2,5 miljoen aansluitingen

•             KPN en ABP investeren de komende vijf jaar ruim 1 miljard euro in deze aanleg

•             Belegging levert aantrekkelijk rendement op voor deelnemers pensioenfonds ABP

Pensioenfonds ABP en KPN gaan met een investering van ruim 1 miljard euro de aanleg van glasvezel in bijna duizend dorpen en kleine woonkernen jaren eerder mogelijk maken. Eerder kondigde KPN aan om in de komende vijf jaar 2,5 miljoen huishoudens in grotere gemeenten van glasvezel te voorzien. Door de samenwerking met ABP kan de uitrol van glasvezel in andere gebieden worden versneld. Het gaat om bijna 700.000 aansluitingen in dorpen zoals Ankeveen, Grou en Zuidoostbeemster. Zij krijgen nu voor eind 2026 al glasvezel ter vervanging van de verbinding via koper. Ook krijgen meer dan 200.000 adressen op circa 1.400 bedrijventerreinen nu jaren eerder dan gepland glasvezel. Eind 2026 heeft zo’n 80% van alle huishoudens in Nederland glasvezel via KPN dan wel via de vandaag aangekondigde samenwerking. Ook daarna blijft KPN zich inzetten om heel Nederland van supersnel internet te voorzien.

Versnellen digitalisering

Het afgelopen jaar is meer dan ooit duidelijk geworden hoe belangrijk veilig, betrouwbaar en snel internet is voor Nederland. Nooit eerder werkten zo veel mensen thuis. Met deze samenwerking wordt juist op plekken in het land waar dat nu nog niet vanzelfsprekend is glasvezel aangelegd. Daarmee versnellen de partijen de digitalisering van Nederland. De bouwcapaciteit die nodig is voor deze aanleg is geregeld en levert meer dan duizend extra banen op. Voor deelnemers van pensioenfonds ABP levert deze belegging bovendien een aantrekkelijk rendement op en draagt dit dus bij aan hun pensioen.

Menno Snel, bestuurslid ABP: “Deze samenwerking levert ons fonds een aantrekkelijk rendement op en draagt zo bij aan een goed pensioen van onze deelnemers. ABP belegt graag in Nederland om hier de economische groei, werkgelegenheid en duurzame projecten te stimuleren. Door deze samenwerking met KPN creëren we met de aanleg van ruim 900.000 glasvezelaansluitingen meer dan duizend banen. Naast een snellere verbinding is glasvezel ook veel energiezuiniger dan koper of kabel. Daarmee versterken we met deze operatie niet alleen de digitale infrastructuur maar dragen we ook bij aan de energietransitie in ons land. Zo is deze belegging op meerdere terreinen van betekenis voor onze pensioendeelnemers.”

Joost Farwerck, CEO van KPN: “De vraag naar glasvezel bij consumenten en bedrijven blijft groeien. Iedereen wil internet dat op hoge snelheid steeds grotere hoeveelheden data aan kan. Dankzij de samenwerking met ABP krijgen de bewoners in zo’n duizend dorpen jaren eerder internet met de snelheid van het licht, van Vlieland tot aan Middelharnis. Daar komen ruim 200.000 aansluitingen op bedrijventerreinen bij. Deze gebieden zouden anders pas na 2025 aan de beurt komen. Bovenop de 2,5 miljoen aansluitingen die we zelf aanleggen is dit een enorme operatie. Maar zo kan heel Nederland de vruchten plukken van supersnel, betrouwbaar en duurzaam internet. Want de oplossing van grote maatschappelijke opgaven als mobiliteit, duurzaamheid en werkgelegenheid zijn in hoge mate afhankelijk van de investeringen die wij nu doen in onze digitale infrastructuur.”

Joint venture

Voor deze samenwerking gaan partijen een joint venture aan. Dit nieuwe bedrijf is voor 50% in handen van KPN en voor de andere 50% in handen van APG, de pensioenuitvoerder van ABP. Dit bedrijf bouwt, exploiteert en onderhoudt een open netwerk. Van dit open netwerk kunnen zowel KPN als andere aanbieders van telecomdiensten gebruikmaken om hun diensten aan klanten te leveren. De komende jaren wordt via dit bedrijf ruim 1 miljard euro geïnvesteerd in deze uitrol en de verdere digitalisering in Nederland. De joint venture zal naar verwachting in het tweede kwartaal van start gaan,  na goedkeuring van de toezichthouder.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Intel wil haar glorie gaan herstellen (Tom Lassing)

24/03 8:27

De CEO van Intel heeft een fors plan ontworpen om Intel terug aan de top te krijgen. Het bedrijf was de laatste jaren te log geworden om de volgende technologische slag te maken en zowel AMD als Apple wisten het bedrijf voorbij te streven.

Wilde Intel niet net als Nokia uit de markt geblazen worden, dan moest het snel veranderen.

Dit gepresenteerde plan wil die verandering vorm gaan geven.

Zo gaat het bedrijf meer uitbesteden en dus in feite de nieuwe technologie meer inkopen dan zelf ontwikkelen. Daarbij blijven ze zelf wel chips produceren.

In 2024 moeten twee chipfabrieken in Arizona in de productiefase gaan komen.

Binnenkort volgt er meer inhoudelijke informatie

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd