Beursbox Nieuwsbrief Suez kanaal nog altijd geblokkeerd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Suez kanaal nog altijd geblokkeerd
Date: March 25th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 25 maart 2021
 
 

AEX 686,13 Dow 32.413 USD 1,181 Btc 44.826 Goud 1,734.08

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige en interessante manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 25.000+ euro in verstrekte leningen uitstaan.

Open hier een gratis account
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/03 7:00

  • Het Astra Zeneca vaccin is 76% effectief. Ik weet niet hoor, maar als ik in een kermisattractie stap en er staat dat er 24% kans is dat ik behoorlijk ziek kan worden van de attractie, dan is de kans groot dat ik liever doorloop. Blijkbaar begrijp ik niet dat 76% effectief heel erg goed is voor een nieuw medicijn... In 2021 zijn we helemaal blij met 76% effectiviteit. Hoe zat dat met de pokken en met polio? Hoe effectief waren en zijn die vaccins? 
  • Volgens Ray Dalio, een miljardair hedge fund belegger, is er in zijn ogen een goede kans dat bitcoin verboden gaat worden. Net zoals de Amerikaanse overheid ooit goud illegaal maakte voor haar ingezetenen. Dit puur omdat de bankiers hun monopolie op geld terug willen.
  • Het Gamestop aandeel verloor gisteren 33% aan waarde. Beleggers zijn niet blij met de mededeling dat het bedrijf nieuwe aandelen wil uitgeven waarmee ze dit kwijnende bedrijf willen redden van de ondergang.
  • De prijs voor olie is terug in herstel toen bleek dat de Suez kanaal blokkade voortduurt. Net daarvoor had olie 6% aan waarde verloren. Het werd duidelijk dat de blokkade weken kan duren en de prijs van olie ging weer net zo hard omhoog. De vraag is of vooral Europa veel last gaat krijgen van de blokkade. Er is in Rotterdam nog heel veel voorraad, dus een paar weken geen nieuwe aanvoer zal niet voor tekorten gaan zorgen.
  • De Rabobank gaat via Bol.com flitskrediet aan ondernemers aanbieden. Binnen een kwartier krijg je uitsluitsel over je leningaanvraag. De leningen zijn voor ondernemers die tenminste ter waarde van 25.000 euro via het platform van Bol.com verkopen.

x10 crypto uitdaging
 
 
 

Vastgoed markt is een bende (Tom Lassing)

25/03 7:15

Kijken we alleen naar Nederland, dan zien we dat zakelijk vastgoed, te weten winkels en kantoorpanden, het nu niet goed doen. Er is heel veel onzekerheid en dat heeft zijn weerslag op de waarde van het zakelijke vastgoed.

Tegelijkertijd is er een enorm woningtekort en blijft de bouw van woningen fors achter bij de vraag en zien we mede als gevolg daarvan de huizenmarkt ontploffen. We zien recordprijsstijgingen, daar waar de deskundigen een jaar geleden dachten dat de huizenmarkt nu fors in mineur zou zijn.

Dit is GEEN moment om een huis te kopen!

Dit is WEL een moment een bedrijfspand te kopen dat je mag aanpassen naar bewoning. Als je dat voor elkaar krijgt, dan kan je nu nog wel binnen lopen.

In de VS (die markt ken ik nu eenmaal redelijk goed) is het beeld anders.

Ook daar zien we dat zakelijk vastgoed het slecht doet. De huizenmarkt is daar wel anders. Nu is de VS ook net zo groot als heel de EU, dus een vergelijking met Nederland gaat niet op.

We zien in de extreem dure steden van de westkust dat er leegstand ontstaat bij de duurste huur appartementen en huizen.

Consumenten zijn bereid verder weg te wonen. Dat is namelijk ook makkelijker, want veel meer gaat nu online. Dat houdt in dat steden die voorheen in het tweede plan lagen nu ineens prime zijn geworden. Steeds meer Amerikanen willen een groot huis voor hetzelfde geld.

Kijk ik in Detroit, dan is daar de woningnood ook aan het toenemen. Mijn connecties zeggen dat ze nog NOOIT zo'n vraag naar huurwoningen gezien hebben.

Het lukt me nu ook niet langer om op mijn voorwaarden woningen te kopen.

Ik ben dus even gestopt met zoeken. Wel heb ik recent twee huizen bijgekocht. Mijn prioriteit ligt nu echter op het renoveren en verbouwen van mijn woningvoorraad en liefst zo snel mogelijk.

We hebben nu eindelijk drie teams aan het werk om het appartementencomplex en de laatste tien leegstaande woningen te renoveren.

Het blijft dramatisch hoe slecht Amerikaanse bouwvakkers hun vak verstaan.

Twee van de teams die we hebben bestaan dan nu ook uit Latijns Amerikaanse werknemers. Die komen namelijk wel werken en komen hun afspraken wel na. Het probleem is echter dat ze vaak terug moeten om aan bureaucratische regeltjes te blijven voldoen en even naar familie toe, is een reis van duizenden kilometers over grenzen heen, met alle vertragingen die daar tegenwoordig bij komen. 

Mijn Detroit huizensite
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Presentatie Neo Finance VIPS (Tom Lassing)

18/03 7:39

Neo Finance heeft nog altijd haar grootste gelduitleners in Litouwen zitten. Ondertussen komen anno 2021 de meeste nieuwe klanten uit België en Nederland, maar de oudste gelduitlenende klanten zitten in Litouwen. Die mensen hebben hun account al vanaf 2016 zien groeien, maar zijn vaak niet zo actief meer. Heel slim probeert Neo Finance hen weer te activeren zodat ze meer investeren. Immers, dat zijn goedkope deelnemers in het platform.

Ik mocht recent aan deze 'oude' klanten presenteren waarom ik als actieve belegger voor Neo Finance gekozen heb.

Daarna kwam er nog een presentatie van een andere investeerder uit Litouwen die in 2016 begonnen is en qua groei in 2016 en 2017 net zo hard is gegaan als dat ik nu ga. Hij heeft echter na 5 jaar die groei volhouden al daadwerkelijk de 140.000 euro in het account bereikt. Bij hem zien je dus al de rendement op rendement keihard werken.

Hij krijgt nu meer dan 3.000 euro per maand aan rente en aflossing uit zijn account. De rentecomponent zal waarschijnlijk nu al rond de 1.500 per maand liggen. In Litouwen is dat een enorm inkomen en hij kan daar al makkelijk van rentenieren.

Je ziet nu dat hij in zijn account sneller groeit dan menige starter van nu. Immers, hij hoeft geen cent over te maken om zijn account toch iedere maand met 1500 euro te zien groeien... Dat doet rendement op rendement voor je. Een prachtig doel om naar te streven.

Ik zit ondertussen op een kleine 10 euro per dag die aan rente binnenkomt. Iedere maand 275 euro die binnen komt en dus ook weer door mij ingezet gaat worden.

Zodra het aantal VIP klanten in Nederland toeneemt, kunnen we hier ook VIP sessies gaan organiseren.

Het is niet alleen motiverend, maar je kan ook van elkaar leren. Het is heel verhelderend om dan te zien hoe je eigen doel nu al uitpakt voor iemand die hetzelfde doel vier jaar eerder had.

Open hier een account
 
 
 

Goldmoney dumpt Nederlandse klanten (Tom Lassing)

18/03 7:55

Ergens in het verleden, ik denk rond 2013, besloot het toenmalige Goldmoney dat het zou stoppen met het aanbieden van haar services aan Nederlandse particuliere klanten. Zakelijke klanten konden wel een account aanhouden. Van de één op de andere dag kon je vertrekken.

Het bedrijf werd een jaar of wat later overgenomen door Bitgold en het nieuwe bedrijf besloot na een paar maanden ook weer de naam Goldmoney te gaan voeren. Ze besloten echter als het nieuwe Goldmoney een andere koers te varen met betrekking tot Nederlandse klanten. Die waren weer van harte welkom.

Tot werkelijk mijn stomme verbazing heeft het nieuwe Goldmoney nu OPNIEUW besloten dat het Nederlandse klanten er uit zal gaan gooien...

Ik heb met Goud999 een deal kunnen maken. Goldmoney klanten kunnen via onderstaande links EN de vermelding "Beursbox" korting krijgen als ze hun posities die ze voorheen bij Goldmoney aanhielden nu bij Goud999 gaan aanhouden.

Kijk hier naar de verschillende links en vergeet de Beursbox code niet mee te geven!

Goud: https://www.goud999.com/goud/baren/goud-in-verzekerde-opslag-per-gram

Zilver: https://www.goud999.com/zilver/baren/zilver-vrij-van-btw-per-100-ounce

Zilver: https://www.goud999.com/zilver/baren/zilverbaar-1kg-lbma-vrij-van-btw-a

Platina: https://www.goud999.com/platina-palladium/platina/platinabaar-vrij-van-btw

Platina: https://www.goud999.com/platina-palladium/platina/platinabaar-1-kg-vrij-van-btw

Palladium: https://www.goud999.com/platina-palladium/palladium/palladiumbaar-vrij-van-btw

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens. Vergelijk het qua kosten even goed met aanbieders dichter bij huis. Dit is niet voor iedereen de beste oplossing!

Kijk hier
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Suez kanaal nog altijd geblokkeerd (Tom Lassing)

18/03 8:02

Gisteren gebeurde er wat we heel vaak zien in landen met een autoritair regime. Het probleem werd ontkend.

De blokkade van het Suez kanaal werd dan weliswaar in Egypte toegegeven, maar zo werd direct verzekerd, het probleem was eigenlijk al over voor het wereldnieuws werd. Het schip zou het kanaal niet volledig blokkeren.

Ontken de realiteit en wie weet, misschien kom je er mee weg.

In dit geval lukte dat niet, want dat enorme schip liet zich niet wegontkennen.

De blokkade van het Suez kanaal kan zelfs nog weken duren.

Dit heeft enorme gevolgen, want nu zullen onze Ali-Express spullen allemaal enorm vertraagd worden!

Als die leuke gadgets waar u zich zo op verheugd gaan weken vertraagd raken. Sterker nog... het gaat nog veel meer vertraging oplopen, want zodra het kanaal open is, komen al die schepen tegelijk in de havens aan en overal zullen dus in de havens wederom rijen ontstaan.

Zodra het kanaal open is, ontstaat er een wedstrijd wie er het eerste aankomt. De kleinere schepen hebben hier een voordeel. Die zijn vaak sneller. De eerste die aankomt, is ook weer het eerste weg en kan dus het meeste verdienen. De sukkel die het laatste aankomt, kan straks OOK nog weer eens weken in de eerste haven gaan wachten.

Dit is voor vervoerders een ramp. Dit is voor verhuurders van schepen een zegen. Immers worden de schepen nu weken langer verhuurd. In veel gevallen worden schepen per rit gehuurd.

Binnen de x10 portefeuille hebben we een aandeel van zo'n verhuurder. Goed nieuws dus en wat denkt u?

Gisteren maar liefst 12% daling van de koers. Beleggers zien de vertraging en denken... ooh shit. Terwijl in hun geval je juist zou moeten denken... Jippie!!!

Hier is dus een kans op een meevaller zodra beleggers doorkrijgen dat ze door de krantenkoppen op het verkeerde been zijn gezet.

Overigens kan dit een dure post voor verzekeraars worden. Slimme vervoerders hebben zich middels verzekeringen ingedekt tegen dit soort calamiteiten. Een schip huren kan maar zo 25.000 euro per dag kosten. Drie weken vertraging is dan meer dan de marge verliezen.

x10 challenge nieuwsbrief
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd